World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.445.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Warcraft

Presmijesno kako se vidi razlika izmedu Ameritarda i Europljana po cijeni tokena... tamo ih svi kupuju za pare i zele prodati za gold, pa je stoga vrlo mala cijena za gold... kod nas obrnuto, svi bi kupovali goldom da ne trose pare, i stoga je cijena astronomska :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Minneyar kaže...

Presmijesno kako se vidi razlika izmedu Ameritarda i Europljana po cijeni tokena... tamo ih svi kupuju za pare i zele prodati za gold, pa je stoga vrlo mala cijena za gold... kod nas obrnuto, svi bi kupovali goldom da ne trose pare, i stoga je cijena astronomska :(

tek je prvi dan. npr cijena je pala od sinoć i to za dosta. druga stvar token u EU je 20E a u USA 20$. iako je razlika danas manja nego inače još uvijek je token u EU skuplji. pod treće ne možeš donositi takav zaključak kad nemaš podatke koliko je tokena kupljeno/prodano.

11 godina
World of Warcraft

Ne kužim zašto bi netko dao 20 eura za token za 1 mjesec?ili sam ja to nešto pobrkao?Pa kupim 1 mj za 100kn ,koja je poanta tog tokena?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Ne kužim zašto bi netko dao 20 eura za token za 1 mjesec?ili sam ja to nešto pobrkao?Pa kupim 1 mj za 100kn ,koja je poanta tog tokena?

poanta je da kupiš gold za eure...što ne kužiš? pa nećeš kupit token i iskorstit ga nego ćeš ga stavit na AH

12 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Da li govorimo o nostalrius vanilla?

da 

11 godina
udarnik60 kaže...
njuskac kaže...

poanta je da kupiš gold za eure...što ne kužiš? pa nećeš kupit token i iskorstit ga nego ćeš ga stavit na AH

Zašto bi davao 20 eura za 40k golda kad mogu kupit 45k golda za 17 eura... koja je poanta tog tokena?dakle za game time nitko nece kupovat,a za gold se ne isplati jer je preskupo ,pa tko ce to kupovat?

12 godina
neaktivan
njuskac kaže...
udarnik60 kaže...
njuskac kaže...

Zašto bi davao 20 eura za 40k golda kad mogu kupit 45k golda za 17 eura... koja je poanta tog tokena?dakle za game time nitko nece kupovat,a za gold se ne isplati jer je preskupo ,pa tko ce to kupovat?

jebiga teško ti je objasnit kad ne kužiš. naravno da će ljudi kupovati. evo u USA već dva tjedna kupuju ko ludi. To što ti možeš nabavit 45k golda za 17E isto tako znači da možeš popit ban za kupovinu ingame iteme za irl novce. s tokenom ne možeš. simple as that. ljudi su voljni platit da budu sigurni.

kupovat ce ljudi koji žele gold na legalan način. ako ti to ne kužiš nema ti pomoći

16 godina
njuskac kaže...

Ja cu prvi kupovati preko AH iako je malo skuplje nego sto sam do sad uzimao od kineza (neke dvije godine) jer je "scam free" nemoze se desiti da mi Blizzard makne gametime jer skuze da nije legit referal i slicno.

A sto se tice kupovine samog tokena za eure mozda tebi znaci nesto sto ces od kineza za 17 eura dobiti 45k, prosjecnom EUropljaninu nit sta predstavlja tih 3 eura vise nit 5k golda manje ako moze scam free, 2 click DONE kupiti golde a da ne mora farmat. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
World of Warcraft

Taj wow je već odavno trebao postat besplatan, koliko je ta firma pohlepna to nisu istine..2004 igra je nudila nešto novo i zanimljivo ali sada naplaćivat 100kn mjesečno je stvarno loše za igru koja ne nudi ništa osim reciklaže jednog te istog.

Moj PC  
4 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Taj wow je već odavno trebao postat besplatan, koliko je ta firma pohlepna to nisu istine..2004 igra je nudila nešto novo i zanimljivo ali sada naplaćivat 100kn mjesečno je stvarno loše za igru koja ne nudi ništa osim reciklaže jednog te istog.

koliko se sjećam po zadnjem "popisu" jedno 10 milijuna ljudi se ne slaže s tobom. A kako mi se čini ni sam se ne slažeš s tom izjavom

11 godina
udarnik60 kaže...
njuskac kaže...

koliko se sjećam po zadnjem "popisu" jedno 10 milijuna ljudi se ne slaže s tobom. A kako mi se čini ni sam se ne slažeš s tom izjavom

A ti želiš da se wow i dalje plaća ili bi htio da je besplatan?Gdje se ja ne slažem?pa htio bi da je wow besplatan u čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 10:31 (njuskac).
14 godina
njuskac kaže...
udarnik60 kaže...
njuskac kaže...

Kad izbace kvratalno izvješće vjerojatno ćeš na prste morat prebrojat nule da skužiš o kojoj je cifri riječ. Misliš da je Blizzard postao ovakakv gigant kakav je pukom srećom?

I'm very large!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna netko koliko golda je trenutno 1 mjesec game time-a?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz na kojem realm igrate?

Ak neko oce igrat samnom battletag mi je Winnerboy777

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

E j pozdrav ljudi eto tražim neki raid guild s ok ljudima da ima i zajebancije i svega, trenutno sam stacioniran na ravenholdt-u ili barem nekog ko igra na tom serveru i onih par koji su povezani ?

0 0 hvala 0
14 godina

Ništa čudno. Ovu ekspanziju su sami sebi pljunuli u usta jer su obećali stvari koje nisu ispunili. Igram i dalje jer raidovi nisu loši, ali van raidova igra je u totalnom kolapsu. 

6.2 će popraviti dio, ali vidi se da su odustali u potpunosti od pvp-a, 5 man koji je činio "kežual" okosnicu je pokrpan flasterima. Nema više novih eventova, ljudi jako malo igraju likove jer imaju garizone koji "igraju" za njih.

I'm very large!
11 godina
neaktivan

zaboravio napisati broj koji ide uz battletag #XYZW

9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem gold na server groupi Bloodfeather / Burning Steppes / Executus / Kor’gall / Shattered Hand

50k = 100kn

100k = 190 kn

200k = 360 kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 11:18 (Wotiki).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

50k 100kn hahahhahahahah,kupis 100k za 60kn direktno od suppliera u bilo koje doba dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li neko zna gdje bi mogao nabaviti WoD key za ingame golde? 

0 0 hvala 0
15 godina
na ovom forumu imas za wod key http://www.ownedcore.com/forums/mmo-trading-market/world-of-warcraft-buy-sell-trade/

mozes i golde u novac, vidis vec po komentarima da li je ok prodavac
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
protjeran
World of Warcraft

poz ljudi,ima li tko za preporuciti guild na Kor'gallu? Pocetnik sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

Pozdrav, pardon sta upadan ka padobranac ugl zanima me dobija san igru wow warlord of draenor nova neotvorena pa s obzirom da neigram wow niti me to zanima pa me zanima dali uopce ima kakvu vrijednost, koliko se uopce to trazi ili sta vec i koliko bi moga trazit za prodat.Neznan kako izlaze ze ekspanzije, koja je trenutno aktualna ni nista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
200kn
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kupujem Warlords of Draenor key, daje 35€ PAYSAFE. Ako itko ima jedan primjerak viska, neka mi se javi u inbox. Hvala lijepa!

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ekipa, može pomoć. Gdje mogu NAJJEFTINIJE kupiti Warlords of Draenor? Ima možda neka opcija i da daje 30 dana igranja uz kupnju WOD-a?

Unaprijed zahvaljujem na pomoći :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baldurion kaže...

Ekipa, može pomoć. Gdje mogu NAJJEFTINIJE kupiti Warlords of Draenor? Ima možda neka opcija i da daje 30 dana igranja uz kupnju WOD-a?

Najjeftinije je koliko ja znam na Instant Gaming. A što se tiče 30 dana igranja u WoD to nećeš dobiti nigdje, nikad ekspanzije nisu dolazile sa 30 dana game time.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
12 godina
protjeran
Baldurion kaže...

pogledaj mozda ima na g2a.com

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice