World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Putn1k kaže...

Čestitam :)

ali mi primamljivo zvuči sve profesije do 600... ili da recimo boostam Pandu monka na 90 kojeg još nisam ni napravio?

g3arv8 kaže...

Na tvom mjestu bi boostao lvl 1 - 90 , a ovog sam izlevelirao .. za WoD tko zna, lock je dobra klasa 

Najbolje napravi novog lika, nateraj ga na 61 (treba malo vremena) onda lupi boost da dobiješ veteran bonus (main prof+first aid). Starog chara samo izlevelaš od 85-90 i voila imaš 2x90. Plus što ako misliš levelat klasu koju nisi igrao do lvl60 možeš već skužit šta ti više odgovara (dps, tank, heal) i kad ga digneš na 90 pokupiš taj set.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Uspia sam nabit mount sinoc taman 10 minuti prije raida :P

I kad smo kod raida, uspia sam rankat sam kao 9. sub rogue u svijetu na Malkorok 25hc s 470k dps-a \o/ , ulipsalo mi je vecer sinoc ^^

http://www.worldoflogs.com/reports/rt-55gdeqxfb403nqzb/sum/damageDone/?s=7645&e=7918

Bravo, čestitam!

http://www.rabbits-clan.com
17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Inače, koju klasu da boostam na lvl 90? Ajde neki prijedlog ljudi. Jer se planiram vratit u game. Imam W'locka na lvl 85 ali mi primamljivo zvuči sve profesije do 600... main u WotLK mi je bio mage, u Cata Priest, sad bi Wlocka, i za Draenor, ali da li ima smisla boostat lvl 85 lika ili da recimo boostam Pandu monka na 90 kojeg još nisam ni napravio?

I kaj mislite, koja klasa bude u WoD jaka? Wlock možda? :P

Kao i uvijek....

pravi igrači igraju paladina, sve ostalo je bez veze

dokaz, vidi sliku u prilogu

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
Putn1k kaže...

Inače, koju klasu da boostam na lvl 90? Ajde neki prijedlog ljudi. Jer se planiram vratit u game. Imam W'locka na lvl 85 ali mi primamljivo zvuči sve profesije do 600... main u WotLK mi je bio mage, u Cata Priest, sad bi Wlocka, i za Draenor, ali da li ima smisla boostat lvl 85 lika ili da recimo boostam Pandu monka na 90 kojeg još nisam ni napravio?

I kaj mislite, koja klasa bude u WoD jaka? Wlock možda? :P

Kao i uvijek....

pravi igrači igraju paladina, sve ostalo je bez veze

dokaz, vidi sliku u prilogu

Hahahaha good old days.... Jos kad sam vidia taj stari forum layout... Kakav "blast from the past" :)

11 godina
World of Warcraft

Bok, imam pitanje

ja sam kupio onu profesiju Pet Battles ili nekako tako, dobio sam quest da uhvatim bilo kojeg pet-a ( već imam jednog ali sam ga kupio ne ulovio) no kad god kliknem na tog "pet-a" on mi kaže " Failed to create pet battle" sve sam napravio kako treba no čini mi se da trebam upgradati account jer imam start edition.

kao mali sam proguto tavu ko ne vjeruje nek opipa dršku
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Da, za pet battles moraš imati aktivnu pretplatu.

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
J(CRO) kaže...

Bok, imam pitanje

ja sam kupio onu profesiju Pet Battles ili nekako tako, dobio sam quest da uhvatim bilo kojeg pet-a ( već imam jednog ali sam ga kupio ne ulovio) no kad god kliknem na tog "pet-a" on mi kaže " Failed to create pet battle" sve sam napravio kako treba no čini mi se da trebam upgradati account jer imam start edition.

Najbolje ti je da se ostavis tih gluposti i prebacis se na Molten :)

16 godina
$Mikulich$ kaže...
J(CRO) kaže...

Bok, imam pitanje

Najbolje ti je da se ostavis tih gluposti i prebacis se na Molten :)

LOL

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Što je taj Molten?

To su piratski serveri na kojima se skine njihov klijent i igra se besplatno?

Ima tko iskustva s time?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

EE sorry svima , ja nisam za ovu temu nego neznam kako da postavim svoju temu pa ako mi netko moze objasniti bio bi mu jako zahvalan:{#} 

lamiso
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Što je taj Molten?

To su piratski serveri na kojima se skine njihov klijent i igra se besplatno?

Ima tko iskustva s time?

Nije to piratski server xD

Nego je PRIVATNI server.

Skineš sa Piratebaya WoW (Catu ili WoTLK) i igraš bez da išta plaćaš. Samo što je jako velika mana da je queue na blizzlike serverima gotovo pa uvijek (trebaš čekati po par sati), a to se riješava tako da doniraš ~65kn.

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

A sto je sve zbugano da i ne govorimo...Igrao sam na Moltenu pa znam,od nedavno sam poceo na originalu pa znam kakva je razlika...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
World of Warcraft
A što je to zbugano? I dajte se naučite izraze, niti je orginalni niti je piratski. To je Blizzardov server, nije orginal. Naravno da ima razlike, ali na Moltenu ćeš lakše nagovoriti da tvoja ekipa igra i 100kn nije vrijedno za "premium".
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 19:44 (Deawood).

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže ...
A što je to zbugan? I dajte se naučite izraze, niti je orginalni niti je piratski. To je server od Blizzard, nije orginal.

Dosta instanci i dungena nisu valjali bio je bug neki,dok na originalu sve radi..Kazem neznam kako je sada znam kako je bilo prije 2-3 godine...

16 godina
Deawood kaže...
A što je to zbugano? I dajte se naučite izraze, niti je orginalni niti je piratski. To je Blizzardov server, nije orginal. Naravno da ima razlike, ali na Moltenu ćeš lakše nagovoriti da tvoja ekipa igra i 100kn nije vrijedno za "premium".

ja uopce ne kuzim sto ti zelis reci

uglavnom, nikome nebih preporucio piratske servere, a pogotovo ih nebi dozvolio u WoW threadu jer s WoWom nemaju nikakve veze

11 godina
neaktivan
marac84 kaže...
Deawood kaže...

uglavnom, nikome nebih preporucio piratske servere, a pogotovo ih nebi dozvolio u WoW threadu jer s WoWom nemaju nikakve veze

Zeli reci da ti serveri nisu piratski :P

Po mom misljenju, samo ce budala placati ako istu stvar moze imati besplatno.. Kako kome ocigledno.. Harr harr and a bottle o' rum!

16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Zeli reci da ti serveri nisu piratski :P

Po mom misljenju, samo ce budala placati ako istu stvar moze imati besplatno.. Kako kome ocigledno.. Harr harr and a bottle o' rum!

Eh ali nije ista stvar, vjeruj mi. Igrao oba, i vrlo nije isto. Može biti dovoljno dobro, ali nikako isto.

I siguran sam da si i ti budala jer plaćaš hranu, a uz malo kondicije možeš je imati besplatno har har.

16 godina

Ma koja ista stvar, na kojim si ti drogama?

14 godina
odjavljen
Xperiax1 kaže...

Dosta instanci i dungena nisu valjali bio je bug neki,dok na originalu sve radi..Kazem neznam kako je sada znam kako je bilo prije 2-3 godine...

Sad radi većina (nemogu reći svi kad nisam sve isprobavao).

marac84 kaže...

Što ja želim reći? Želim reći da ne postoji piratski nego privatni server i da ne postoji original nego Blizzardov server. 

A sigurne ćeš frenda laganije privući da ide igrati sa tobom WoW na npr. Molten nego da plaća 100kn za više manje sličnu stvar.

Po ćemu je Blizzardov server toliko drugačiji od privatnih servera (konkretno Molten)? Daj mi 2 dobra razloga i priznajem da nemaju nikakve veze.

U zadnjoj rećenici si dokazao da ne misliš baš previše, ti nebi dozvolio WoW u WoW threadu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 5:06 (Deawood).
17 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Po ćemu je Blizzardov server toliko drugačiji od privatnih servera (konkretno Molten)? Daj mi 2 dobra razloga i priznajem da nemaju nikakve veze.

U zadnjoj rećenici si dokazao da ne misliš baš previše, ti nebi dozvolio WoW u WoW threadu?

1. lova na privatnom daje mogućnost da imašsamo 300% bolji gear od bilo koga drugog - pričamo o fer playu u pvp naravno

2. support podrška - koliko love platiš toliko podrške i dobiješ

U konačnici razlika je kao da se voziš u dva auta

- piratski serveri - fićo i warburg

- Blizzard serveri - mercedes i BMW

Pa sad isprobaj vožnju u oboje

13 godina
World of Warcraft

Razlika između privatnog servera i retaila je velika što se tiče kvalitete, no koliko para toliko muzike. Da je pretplata 5$ svi bi igrali, ali 90kn mjesečno mi je previše, stoga igram na Moltenu. 

Darky, nebih se složio s ovime da imaš 300% bolji gear ako doniraš, sa donacijom samo skipaš queue, možeš kupiti instant lvl 85 ili neke iteme (heirloomi, itemi za transmog).

A što se tiče supporta, nikada nisam niti koristio jel nema potrebe, a ukoliko se ukaže potreba skočiš na forum i pitaš...

Majke mi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Razlika između privatnog servera i retaila je velika što se tiče kvalitete, no koliko para toliko muzike. Da je pretplata 5$ svi bi igrali, ali 90kn mjesečno mi je previše, stoga igram na Moltenu. 

Darky, nebih se složio s ovime da imaš 300% bolji gear ako doniraš, sa donacijom samo skipaš queue, možeš kupiti instant lvl 85 ili neke iteme (heirloomi, itemi za transmog).

A što se tiče supporta, nikada nisam niti koristio jel nema potrebe, a ukoliko se ukaže potreba skočiš na forum i pitaš...

Ja sa vidio horore na tim serverima

frend se ulogirao na jednoga da mi "pokaže" kako je to bolje od originala

Ukratko

server je Vanilla, no ako platiš određenu pinku dobiješset opreme iz pandarije....

Kad sam to vidio skoro sam pao sa stolca od smijanja

i frajeri briju kako nove expanzije ne valjaju - samo WOW Vanilla (uz poneki gear iz pandarije) {#}

ne treba ni reči da na serveru ne rade BG ni arena,

14 godina
odjavljen
Darky kaže...

1. lova na privatnom daje mogućnost da imaš samo 300% bolji gear od bilo koga drugog - pričamo o fer playu u pvp naravno

2. support podrška - koliko love platiš toliko podrške i dobiješ

Neznam o ćemu to ti... Nemožeš dobiti 300% bolji gear, možeš kupiti gear preko marketa, ali sve ono što možeš kupiti i ingame (season 11 je najviše što možeš kupiti preko marketa).

2. Na moltenu je support okej, ali na Warsongu je sranje (retardirani GMovi).

Darky kaže...
Cromaki kaže...

frend se ulogirao na jednoga da mi "pokaže" kako je to bolje od originala

Ukratko

server je Vanilla, no ako platiš određenu pinku dobiješ set opreme iz pandarije....

i frajeri briju kako nove expanzije ne valjaju - samo WOW Vanilla (uz poneki gear iz pandarije) {#}

ne treba ni reči da na serveru ne rade BG ni arena,

Nema setova iz Pandarije na Moltenu, ti si si nešto krivo zabrijao. Ili lažeš ili si to vidio na nekom 15-tom serveru.

SVI, ali ama baš SVI BGovi rade isto tako i arene.

11 godina
neaktivan
Darky kaže...
Cromaki kaže...

server je Vanilla, no ako platiš određenu pinku dobiješset opreme iz pandarije....

Kakve horore? Vec sam oko 2 mjeseca na Moltenu (tehnicki 2 godine ali sa previse prekida da bi se to zvalo igranjem na Moltenu), i nisam vidio niti jedan jedini bug... Original sam igrao kod frenda, i nisam zamijetio neke bitne razlike (btw frend je uzasno uzivljen u WoW, igra ga odkad je izasao, a sada se i on prebacio na Molten jer je skuzio koliko je love bacio u vjetar svaki mjesec zadnjih... 8 godina cini mi se? I nema ama bas nikakvu primjedbu na Molten)

I kakav sad crni set opreme iz pandarije? Kakva pandarija covjece, jesi pio nesto? Ako platis samo rijesis problem cekanja da udes u server, to jest da se proguras kroz red.. U najboljem slucaju, mozes kupiti instant lvl 85 lika, ali nema toliko bolju opremu od "obicnih smrtnika", i dalje se mora truditi po dungeonima za bolji gear...

14 godina
odjavljen
$Mikulich$ kaže...

I kakav sad crni set opreme iz pandarije? Kakva pandarija covjece, jesi pio nesto? Ako platis samo rijesis problem cekanja da udes u server, to jest da se proguras kroz red.. U najboljem slucaju, mozes kupiti instant lvl 85 lika, ali nema toliko bolju opremu od "obicnih smrtnika", i dalje se mora truditi po dungeonima za bolji gear...

Možeš kupiti gear (dok doniraš dobiješ pointse), ali za cijeli gear ćeš dati ~100€.

12 godina
World of Warcraft

Privatni serveri su ilegalni, ne mogu vjerovati da netko može vjerovati u drukčije.

1 4 hvala 0
14 godina
odjavljen
Neznalica121212 kaže...

Privatni serveri su ilegalni, ne mogu vjerovati da netko može vjerovati u drukčije.

Dobro, tvoj nick sve govori.

11 godina
neaktivan
Deawood kaže...
$Mikulich$ kaže...

Možeš kupiti gear (dok doniraš dobiješ pointse), ali za cijeli gear ćeš dati ~100€.

Pa dobro, ali to se ne racuna, kao da postoji level retardacije u necijem mozgu da baci 100€ samo za gear {#}

Neznalica, kao sto kaze kolega Deawood, ime ti sve govori. Valjas idiotarije, da su ilegalni Blizzard bi se vec odavno potrudio da ih srusi, jer sve vise i vise ljudi pocinje shvacati koliki su glupani i koliko su love spiskali tek tako, i da se ne isplati nastavljati placanje pa idu na Molten.

16 godina
$Mikulich$ kaže..

Pa dobro, ali to se ne racuna, kao da postoji level retardacije u necijem mozgu da baci 100€ samo za gear {#}

Neznalica, kao sto kaze kolega Deawood, ime ti sve govori. Valjas idiotarije, da su ilegalni Blizzard bi se vec odavno potrudio da ih srusi, jer sve vise i vise ljudi pocinje shvacati koliki su glupani i koliko su love spiskali tek tako, i da se ne isplati nastavljati placanje pa idu na Molten.

Eh, ne znam koliko godina imaš ali samo za info, em ljudi daju puno više love za gear i to ne samo u WoWu, nego daju za kozmetičke finese i više.

I btw. private serveri su uistinu ilegalni, tek toliko da znaš. Nekad su ih malo žešće ganjali no u zadnje vrijeme nema novosti o takvima stvarima. 

P.S. Preporuke da ako želite nastaviti pričati o Moltenu i davati informacije o tom serveru i njemu sličnima, daš link na temu za Molten private server i odete tamo a ovu temu ostavite za novosti vezane uz službeni WoW.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Za početak postoji originalni server a to je blizzardov, jer je na njemu "originalni" server, tj serverski softver, dok je na privatnim serverima softver koji emulira server, razvijen presretanjem komunikacije između "originalnog" servera i klijenta.

Pred par godina je bila hajka, i par velikih, uključujući i onaj (wowscape) gdje je odrapljena solidna kazna jer je žena (čini mi se) dobro zaradila, bilo pozatvarano.

http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=291344

Sada već nisam neko vrijeme pogledao ali čisto sumnjam da ima MoP severa koji rade, kao što za vrijeme WOTLKa hrpa toga nije radilo na privatnim. TBC je u to vrijeme bio solidan, ali uvijek je bilo mušica od loših skripti, polomljenih questova i sitnica.

Trenutno se nitko ne zamara jer privatni serveri ne predstavljaju pravu konkurenciju službenim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice