World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warcraft
Ducky1012 kaže...

Znaci nista od free? {#}

Možeš igrati na privatnim serverima, ali nije to ni približno retailu, vjeruj mi.
Igrao sam jučer i danas malo sa blood elf hunterom, nisam niti znao da postoji toliko questova u  eversong woodsu.

Jedino što me smeta je pre sporo levelanje, stvarno treba puno vremena i volje :/ 

Majke mi
17 godina
Cromaki kaže...

Možeš igrati na privatnim serverima, ali nije to ni približno retailu, vjeruj mi.
Igrao sam jučer i danas malo sa blood elf hunterom, nisam niti znao da postoji toliko questova u  eversong woodsu.

Jedino što me smeta je pre sporo levelanje, stvarno treba puno vremena i volje :/ 

Pa dobro nema instant lvl up-a kao na crack serverima ali ako udjes u lvl 25 guildu dobit ces bonus na xp izmedju gomile ostalih pasivnih perkova. Također mozes nabaviti heirloom gear koji ti daje xp boost, a ionako kad naguras na lvl 10 ces visit po dungeonima vise nego questojuci jer mozes raditi HC questove koji daju vise xp-a/bolji gear za levelanje.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
World of Warcraft

Sam oovako na brzinu pitanjce.. Kada se i kako mogu pretvarati u ona sranja sa druidom?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

jednostavno lvlaj,do ce ti samo.

14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

... Kada se i kako mogu pretvarati u ona sranja sa druidom?

Rofl ,ovo ide u arhivu :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 9:41 (Ashelor).
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz
Ako je neko za interesovan za World of Warcraft Mists of pandaria Pandaren Monk Pet dajem Djabe , pet istice 30.9.2013 ako je neko zainteresovan nek se javi u pm

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Imat cu opet jedan nekoriseni wow bon od 60 dana ovaj tjedan  za 150kn ak nekog zanima,nek se javi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hvala za pet code,radi :D

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Želi li ko pocet s mennom wow na sylvanasu da zajdneo lvlamo pa posli pvp/pve

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Save kaže...

Želi li ko pocet s mennom wow na sylvanasu da zajdneo lvlamo pa posli pvp/pve

Ja bih rado no nemam org :/ (nema se para).

13 godina
World of Warcraft

Ja možda krenem igrati ali na Outlandu ili Stormscaleu, ovaj upgrade za 2.50 funti mi se ne čini loš

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ja sam outland ally,al hrpa nasih je na stormscale :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 23:32 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa i wow nije bas sad nesto skup 2-3eura mjesecno preko RaF-a 

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Save kaže...

Pa i wow nije bas sad nesto skup 2-3eura mjesecno preko RaF-a 

Jeli sigurno uzimati tako preko RaF-a, jer bi se onda i ja najvjerojatnije vratio :D

13 godina
neaktivan

Da ja sam samo preko toga i uzima :)

Ali ti treba acc iz UK 

Suba
15 godina
World of Warcraft

Najbolji FAN-made film ikad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jel ti micu raf?

13 godina
neaktivan

Nisu , pitam svkai put jeli sigurno za uzet jeli kome maklo ... ako kaze da ne samo uzmes ...

Suba
14 godina

Koliko dugo vec uzimas raf?

13 godina
World of Warcraft

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

He saw pay to play forever :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sine moj kad ovo vidim mene kao starog igraca koje vise ne igra , ali ipak sam proveo godine igrajuci, dusa me zaboli , kao prvo wow je bio najbolji kad je lvl up bio najtezi i najsporiji a danas se mozes bez ikakvih itema koji ti boostaju xp i guilde dignut sa lvl 0 na lvl 80 za par dana ja sam kad je izasao MOP dosao na 80 za 3 ili 4 dana igre tako da ne kontam kako tebi i da si najveci noob ide tako sporo . ( noob znaci pocetnik koje nema znanja o igri)!!

14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Nikad levelanje nije bilo brze i lakse a kaze ti vrlo iskusan ex igrac a jos nesto bi dodao WOW je unisten bas zbog takvih sranja , po mojim saznanjima wow EU nema više niti 1M igraca , kaze da ima oko 650k aktivnih igraca trenutno a realno kad odbacis pola toga!

17 godina
swon kaže...
Cromaki kaže...

Nikad levelanje nije bilo brze i lakse a kaze ti vrlo iskusan ex igrac a jos nesto bi dodao WOW je unisten bas zbog takvih sranja , po mojim saznanjima wow EU nema više niti 1M igraca , kaze da ima oko 650k aktivnih igraca trenutno a realno kad odbacis pola toga!

a odakle su ta tvoja saznanja? slobodna procjena ili...?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
World of Warcraft

Nema sanse da eu igraca ima ispod 1m aktivnih,broja je veca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako ima koga na stormscale, horda, i raida pomalo..nek se javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Sutra si upgradam acc na battlechest za 2.50 funti i krečem na Stormscale sa Orc Shamanom :)

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 21:16 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Jel dozvoljeno imati dva razlicita accounta na istom wowu instaliranom,znaci kopirao sam folder i ulazim u dva wowa,dva razlicita accounta,isti ip.Sa jednim bi igrao,drugi bi mi bio na follow=?Mislim da je legalno sve dok su dva razlicita accounta i nekoriste se neki programi.Ali da budem siguran pitam vas :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Chosenone1 kaže...

Jel dozvoljeno imati dva razlicita accounta na istom wowu instaliranom,znaci kopirao sam folder i ulazim u dva wowa,dva razlicita accounta,isti ip.Sa jednim bi igrao,drugi bi mi bio na follow=?Mislim da je legalno sve dok su dva razlicita accounta i nekoriste se neki programi.Ali da budem siguran pitam vas :)

To večina igrača radi, samo sam danas vidio barem 3-4 igrača koji rade multiboxing ili sami sebe RaF-aju pa tako igraju.

Majke mi
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nisam bas upoznat s tim RAF jer koliko znam nije bilo moguce aktivirati RAF s accountom registriranom u Hrvatskoj.

To se promjenilo ulaskom u EU?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice