World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ti si decko mentalno ok?

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovo prvo.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

trebaš kupit ovo za 99$ da imaš SVE DO CATACLYSM, mislim vidiš expanzije na popisu, prvo je samo običan wow

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel  se u Algoritmu isto može do Cate doć za 650 kn??

Evl

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

BTW, vi koji aktivno igrate, koja je op klasa (nemojte sad tipa ako znaš igrat sve su op etc.) Blizz nikad nije pronašao balans pa sa svakim patchom rotira op/nerf klasa. Ali pošto sam presto pratit, zanima me iz čiste znatiželje.

Evl

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Ja mislim da je Hunter :)

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hmm, hunter je jak no sumnjam da je op jer dosta je ranjiv protiv drugih castera. No ako mene pitate mislim da je paladin malo iznad drugih klasa zbog nekoliko razloga.

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evl kaže...

BTW, vi koji aktivno igrate, koja je op klasa (nemojte sad tipa ako znaš igrat sve su op etc.) Blizz nikad nije pronašao balans pa sa svakim patchom rotira op/nerf klasa. Ali pošto sam presto pratit, zanima me iz čiste znatiželje.

svaka je klasa OP ako naletiš na klasu koja tebi odgovara

recimo primjer

pala -> rogue

kad igram retri paladina rogue me ubije da samo mogu pusiti tipkovincu i plakati na blizardovom forumu kako je rogue OP. {#}

No kad zaigram kao prot pala, e onda je priča drukčija, sad rogue plače na blizadovom forumu da je pala OP. {#}

Opet kad naletiš na BE retri pala svi plaču da je OP (zbog BE racial bonusa)

U wowu je sve relativno tako se i OP mijenja ovisno o klasi, rasi i specifikaciji (i naravno kad naučiš sve fore i trikove tvojeg lika) i setup-u koji ima tvoj protivnik u pvp.

16 godina
World of Warcraft

Koji engineering da uzmem, hunter orc, gnomish ili goblin?

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da to i mene xebe u bg-u stuna me rogue i skoro me sjebe u combou( retro pally) ... ne znam , po meni je hunter malo OP jer radi dosta dmga a i ima ona svoja stun *ranja..

al kak svi kazu to igraju likovi koji znaju sve u vezi te klase tako da me to ne zabrinjava.. :)

Opet pitam dal igra ko na korgallu ? :P

0 0 hvala 0
16 godina
Alfa i Omega kaže...

Da to i mene xebe u bg-u stuna me rogue i skoro me sjebe u combou( retro pally) ... ne znam , po meni je hunter malo OP jer radi dosta dmga a i ima ona svoja stun *ranja..

al kak svi kazu to igraju likovi koji znaju sve u vezi te klase tako da me to ne zabrinjava.. :)

Opet pitam dal igra ko na korgallu ? :P

ja sam na Korgallu 

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
14 godina
neaktivan

A tvoje cijenjeno ime ? .. da te dodam :P

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovako...ja sam sad skinuo wow cataclysm...a ja zelim magic-wow....ja sad neznam kako da promjenim patch-eve...meni samo ima da igram cataclysm....molio bih hitno da netko odgovori!! Hvala.

parkyyyy

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Pa odi na njihove stranice ,tamo bi sve lijepo trebalo pisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

ima li velike razlike medju rasama, ja sam blood elf dk a zanima me da li bi imao veci dmg ili dps da sam troll dk zbog njihovog bersekinga, i da li je to ikakva znacajna razlika ako je ima???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

hunter je jak. ali OP je fucking warrior!

uništava sa svojim preglupim damageom i globalovanjem ljudi u pvpu. jednostavno uništava svu zabavu igranja arena ako ne igraš warriora ili s njim...nema smisla, u 10 sekundi si mrtav s kojim kod hilerom bio :S

warrior je najviše op 100% :)

Druid ftw!

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

uništava sa svojim preglupim damageom i globalovanjem ljudi u pvpu. jednostavno uništava svu zabavu igranja arena ako ne igraš warriora ili s njim...nema smisla, u 10 sekundi si mrtav s kojim kod hilerom bio :S

ljudi moji naucite se igrat, nisam neki pvper al ma kakav war molim te... igram locka, imam 2,6k resi (28% reduction) + soul link 25% reduction i nekih 23% armora. Sve skupa nista, i nijedan hiler me nema problema drzat zivog.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
_Rainmaker_ kaže...

ljudi moji naucite se igrat, nisam neki pvper al ma kakav war molim te... igram locka, imam 2,6k resi (28% reduction) + soul link 25% reduction i nekih 23% armora. Sve skupa nista, i nijedan hiler me nema problema drzat zivog.

ali zato su vam nerfali dmg i burst do zemlje, lock je više crital u wotlk-u {#}

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...
_Rainmaker_ kaže...

ali zato su vam nerfali dmg i burst do zemlje, lock je više crital u wotlk-u {#}

warlock nikad nije bio burst class, nego constant hard dmg. a tko je u wrathu iso po crit u pvpu na locku je totalni moron - resilience je tada smanjivao sansu da te netko kritne.

a o tome da sad manje kritamo, to je moda zato jer je ovo prvi tier gira i ako bi prvi tier gira davao statova u % kao posljednji tier u wrathu, koji bi bio smisao novih tierova? imali bi po 120% crita, 130% hastea itd... normalno da manje kritamo kad sa trenutnim tierom je nemoguce dostici jednake postotke statova kao u wrathu na kraju, a i maknuli su nam vecinu krit talenata.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi alo jel mi igramo istu igru? kakav lock? pa warr ga globala..naravno u areni ti prvo kilne peta koji nema resil i može ga u cca 2 sek ubit...

normalno?

L2P...u areni iznad 2k rejtinga nećeš nać skoro ništa osim warriora :S

igram resto druida i warrior je jedini koji me može ubit dok me samo tunela..sve druge klase zahtjevaju skill i brzo switchanje itd. ma, ak nisi pvper onda nisi ni igro pošteno arenu tak da nemoj pričat da možeš tankat warriora. garr sad sam živčan xD

Druid ftw!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma tank warr svi kazu da nije bas nes :P, samo da odgovorim ovom gore, kako su ti decki rekli, Paladin je mozda nekak najlaksa (Basic) za igrat, makar sam ja poceo igrat s Mageom i dosta je tesko s njim bilo mi igrat dok ne naucis, kasnije kada naucis ownas :D ^^

Pwned?
17 godina
Bergmann kaže...

Ma tank warr svi kazu da nije bas nes :P,

Samo mi reci da je ovo sarkazam? Nema boljeg ili zabavnijeg tank-a od War-a. . ., to sto drugi pricaju okaci macki o rep i sutni je u du*e da bjezi {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

War ha? Nekad sam ih s frost mageom tuko "ko beba zvačku", očito je sad rotacija na njih prešla. {#}

Evl

1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

frost mejdzevi su OP i dalje u bilo kojoj areni. rukas 2 ili 3 spella cijelo vrijeme, taman kad warr krece prema tebi, ti opet frost nova i tako cijelo vrijeme. u PvE je drugacija situacija, napokon arcane magevi nisu toliko OP kak su bili u WotLK (50-60k critovi i samo lupanje po arcane blastu). po meni u PvE su odlicni fury warriori (i sam sam fury warrior) - veliki burst damage pogotovo sa 2 zwei-handera. ono kaj me nervira je uzasno visok hit cap (bilo hard, bilo soft), bar za fury. pun kufer missova. ali svejedno, zbog dobrih criticala moze se drzati 10k DPSa sustained, cak i sa nekim prosjecnim gearom.

prot paladini su po meni najbolji tenkovi jer su im abilityi vezani za manu pa imaju puno vise hitova. prot warriori imaju uzasno los DPS realno i muce se pri drzanju aggroa, cak i kad se lupa single target (dakle bez drzanja AoEa). recimo, ja redovito barem u nekom dijelu fajta pokupim sav aggro na targetu kojeg lupamo i tenk i ja. sto se tice prot warriora - mislim da je lose sto su makli threat koji je generirao devastate. devastate je ipak radio vise threata nego sto to radi rend.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ibazulic kaže...

frost mejdzevi su OP i dalje u bilo kojoj areni. rukas 2 ili 3 spella cijelo vrijeme, taman kad warr krece prema tebi, ti opet frost nova i tako cijelo vrijeme. u PvE je drugacija situacija, napokon arcane magevi nisu toliko OP kak su bili u WotLK (50-60k critovi i samo lupanje po arcane blastu). po meni u PvE su odlicni fury warriori (i sam sam fury warrior) - veliki burst damage pogotovo sa 2 zwei-handera. ono kaj me nervira je uzasno visok hit cap (bilo hard, bilo soft), bar za fury. pun kufer missova. ali svejedno, zbog dobrih criticala moze se drzati 10k DPSa sustained, cak i sa nekim prosjecnim gearom.

prot paladini su po meni najbolji tenkovi jer su im abilityi vezani za manu pa imaju puno vise hitova. prot warriori imaju uzasno los DPS realno i muce se pri drzanju aggroa, cak i kad se lupa single target (dakle bez drzanja AoEa). recimo, ja redovito barem u nekom dijelu fajta pokupim sav aggro na targetu kojeg lupamo i tenk i ja. sto se tice prot warriora - mislim da je lose sto su makli threat koji je generirao devastate. devastate je ipak radio vise threata nego sto to radi rend.

10k LOL ma pro si ti....

zuto: wariori su najbolji tenkovi trenutno? puno mitigationa, puno mobilitya, i ogrmoni aggro... to kaj ti igras s tenkovima koji ne znaju igrat to je druga prica...

14 godina
ibazulic kaže...

10k LOL ma pro si ti....

zuto: wariori su najbolji tenkovi trenutno? puno mitigationa, puno mobilitya, i ogrmoni aggro... to kaj ti igras s tenkovima koji ne znaju igrat to je druga prica...

Jao koja hrpa gluposti ali ok svako ima pravo na svoje misljene :)

Ko prvo igram wow od pocetka dakle presel sam sve raidove i bosseve ( osim LK hc ) pa imam nekog iskustva a i isto tako pvp,

igral sam roga od pocetka wow-a pa i mjesec dana u cati pa reroll war-a ( prot ) jer mi dosadil rogue posto je isti k. vec 6 godina

Ko drugo prot war je fenomenalan tank ( ali pala je za nijansu bolji atm zbog utilitya , healova etc etc ) i ja ne vidim nikakav problem u threatu kao prot war,

ni sa single ni aoe , i dps koji imam kako prot na single target je oko 8-10k+

Ko trece fury war dps i 10k lolo pa 10k dps a i vise je iz doba wotlk-a pa i vise sa faceroll icc buffom..

I da slazem se da je war burst u pvp sick ponekad, pogotovo  sa recklessness + deadly calm no to je sve zbog CS-a ( nerfat ce ga za 30% ) ali ono za boga miloga,

igras arenu recimo i vidis da war upali recklessnes i DC, pa cc / snare / disarm sta god oces odma ili gg isto ko i RET sa wingsima dobis petardu ..

A da i frost magovi , da i ja smatram da su op lagano posto nijhove frost nove nemaju DR ( za razliku od stunova npr. ) ali opet u areni hiler moze dispelati sve te silne nove ali to je d(r)uga prica {#}

twice the pride double the fall
17 godina
World of Warcraft

ha gledajte decki, mozemo se mi slagati a i ne moramo se slagati. u cati sve instance odradjujem sa 10k sustained DPSa a na bosseve (kad dignem sve trinkete + abilitye) ide i na 13.5-14k. jednostavno sam nasao rotaciju koja mi apsolutno odgovara. igrao sam protection warriora u WotLK, probao sam i u cati, rezultati su totalno drugaciji. u WotLK mi je bilo prejednostavno tenkat, to je bila smijurija. Cata - i ne bas tako. i kao DPSovac totalno mi nije drago kad u party uleti prot warrior jer ja moram onda namjerno snizavat DPS i lupat auto attack samo da liku ne poberem sav aggro. to se jednostavno ne dogadja sa, primjerice, prot paladinom. ne znam, mozda samo ja konstantno nalijecem na lose warrior tenkove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ibazulic kaže...

ha gledajte decki, mozemo se mi slagati a i ne moramo se slagati. u cati sve instance odradjujem sa 10k sustained DPSa a na bosseve (kad dignem sve trinkete + abilitye) ide i na 13.5-14k. jednostavno sam nasao rotaciju koja mi apsolutno odgovara. igrao sam protection warriora u WotLK, probao sam i u cati, rezultati su totalno drugaciji. u WotLK mi je bilo prejednostavno tenkat, to je bila smijurija. Cata - i ne bas tako. i kao DPSovac totalno mi nije drago kad u party uleti prot warrior jer ja moram onda namjerno snizavat DPS i lupat auto attack samo da liku ne poberem sav aggro. to se jednostavno ne dogadja sa, primjerice, prot paladinom. ne znam, mozda samo ja konstantno nalijecem na lose warrior tenkove.

Ja trenutno igram Prot tanka s low gear i jos mi se nije desilo da mi neko preotme agro bilo single ili AOE. ., bice prije da si/si najetao na botove. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
World of Warcraft

http://eu.battle.net/wow/en/blog/1959705#blog

sto mislite o promjenama? svidja mi se sto je pummel dostupan u bilo kojem stanceu kao i sto vracaju damage na raging blow na 125%. ono sto mi se TOTALNO ne svidja jest micanje Shield Basha van igre. totalno glup potez, ne vidim nikakvu zamjenu za taj ability.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se ne sviđa 20 sekundi na world of glory {#}

za boga miloga ja sam tenk koji mora izdržati gomile batina od 3 a ponekad i 4 moba

i kad dođe frka onda crusader strike > word of glory pa ponovi...

Znam da su to uveli jer je ekipa to zloupotrijebila u pvp areni, ali koma je to za pve {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 8:41 (Darky).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice