World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

LOL ljudi pogledajte koga sam upravo sreo.

Nisan ga stigao ubiti :( Nisan ga stigao ubiti :(
The best things in life aren't things.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

glavno da je on buffan sa intelectom :)

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Koliko god me Cataclysm na početku oduševio, brzo sam se zasitio..  već skoro mjesec dana nisam ušao u igru.

Nekako se sve stalno svodi na grind..   grind XP-a, grind golda, grind reputacije, grind markica, grind honora itd. Što je najgore taj grind su sada otežali i na hc instance se čeka i po 45 minuta ako nisi tank (ili eventualno healer koji sad čeka 'samo' oko 20 minuta). Daily questovi su dosada živa već nakon 3. dana što ih moraš ponavljati (ali dobro, to sam shvatio još u WOTLK-u..).

Za sada mi je WoW 'na ledu' do daljnjega.. možda se samo moram malo odmoriti od MMO-a, a možda sam na neki način više počeo uživati u RL aktivnostima nego u kliketanju po šarenim ikonicama {#}

ovo kao da sam ja pisao :)

Takoder!

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja sam skužio da će me teško WoW ili neki drugi MMO vidjeti. U 3 tjedna skupio ilvl 356 i posljednja skoro dva mjeseca čekam ostatak guilda da se geara, al' ne ide, jer ekipa faila na glupim normal raidovima, o HC-u ni sanjati. Kako se kraj ne vidi, a vremena nemam za posvetit se HC guildu jer posao imam, otkazao sam pretplatu. WoWu se vjerojatno neću nikad više vratit. Prelagan, prepun debila i nesposobne ekipe, a bez raidanja, nema zabave, a casual raidera nema previše tako da mi se ne sjedi na krovu banke...

Upali ga za par mjeseci pa ce bit raidanja.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je najbolji DK pvp talent build? Trenutno sam unholy posto sa tim i leveliram no cuo i vidio sam da frost Dual handed radi dobar dmg.

EDIT: Pardon, mislio sam Dual Wielding.

The best things in life aren't things.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:11 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zato sam ja potpuno odusto od PvE-a. Jednostavno je predosadan, premonoton i prespor. čekanje za random je predugo, a još i ekipa faila u njima. a moraš ih napravit dva-tri u danu da bi bio u toku sa guildom.Raidovi su priča za sebe... Početak zakazan u 20:00h, u 20:20 main tank mora prošetat đukelu vani. 20:40 raid se polako okuplja. fali nam još 2 dps-a. 20:15 raid je spreman. na summonanje, buffanje, taktike i trash potrošimo još pola sata da bi nakraju vajpali 5 puta zaredom na prvom bossu i zakazali drugi pokušaj sutra u isto vrijeme. šta oni misle da ja mogu 25 sati dnevno sjedit ispred instance?

PvP FTW! nema do bg-eva, borba za svaku bazu i za svaku zastavu, bio sam i svjedok nevjerojatnih preokreta za koje se vrijedilo boriti! Da ne govorim o tome kada nas se troje skupi kod frenda sa laptopima pa ožežimo po 3v3...pa onda gađanje tipkovnicom healera kad neš za*ebe...neprocjenjivo!

Sic semper tyrannis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 12:56 (SPAWNK4MPER ti mama).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lako je kad ti možeš healera zviznut u glavu kad nešto zaje*e...

Šta sa ovim ostalima? Kad ti naleti hrpetina n00bova koji "igraju" kao da su prvi put u životu upalili ne WoW nego komp uopće, pa ti dođe da baciš jadnu kantu kroz prozor i još se zaletiš dolje da ju iscipelariš i okineš koji put bejzbol palicom...

Zato ne volim BG-e toliko koliko arenu...bar se (uglavnom) ne moraš bojat njabova... {#}

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Haha, sve to kaj ste sad tu rekli sam ja još davno govorio, za vrijeme WOTLK-a još, čak i prije WOTLK-a kad sam vidio najave i promjene koje će uvesti... Nije to to više i gotovo. *ebi ga. Sad imam break od bilo kakvog MMO(RPG)-a sve dok ne dođe GW2 kak je netko rekao. Ekipa je sposobna, imaju iskustva, trebalo bi ispasti veoma dobro. Razbijaju holy trinity (healer-tank-dps). To se mora vidjeti :D. Bilo mi je lijepo s WoW-om, al jbg, svaka ljubav pukne kad tad...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

poz ljudi, eo opet sam nabavio wowa(nisam bio aktivan od tbca) i zanima me neki pvp server sa dosta naših ljudi na strani alliance(neda mi se cekati 20 minuta za upad u bg). Eo znam da je prije dosta hrvata bilo na sylvansisu i korgallu(vecina horda, no našli su se i ally). Ajd pomozite imam još par ljudi koji bi se transferali.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Pozdrav, imam jednu ponudu ako je neko zainteresiran za Recruit a Friend da mu pošaljem invite na mail... dobivamo 3x više exp nego normalno tako da ste 60lvl u roku dan-dva max...

za više informacija posjetiti: http://www.wow-europe.com/en/info/faq/recruitafriend.html

javite mi se na pm ako nekoga slučajno zanima ;) :D

ps. ja sam na serveru stormscale (horda)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 22:30 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igra tko na Ragnarosu?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Pozdrav, imam jednu ponudu ako je neko zainteresiran za Recruit a Friend da mu pošaljem invite na mail... dobivamo 3x više exp nego normalno tako da ste 60lvl u roku dan-dva max...

za više informacija posjetiti: http://www.wow-europe.com/en/info/faq/recruitafriend.html

Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to "Recruit-A-Friend": Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Latvia, Lithuania, the Netherlands, UK, Ukraine, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Russia and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with twenty referrals from the "Recruit-A-Friend" currently pending, are ineligible.

Hebiga, izgleda da jos nisu uvrstili hrvatsku jer smo ja i frend prije jedno 6 mjeseci imali istu ideju ali eto, bummer!

He who dares, Wins!
14 godina
Seanai kaže...
Baldurion kaže...

Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to "Recruit-A-Friend": Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Latvia, Lithuania, the Netherlands, UK, Ukraine, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Russia and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with twenty referrals from the "Recruit-A-Friend" currently pending, are ineligible.

Hebiga, izgleda da jos nisu uvrstili hrvatsku jer smo ja i frend prije jedno 6 mjeseci imali istu ideju ali eto, bummer!

ne brini se da se to sredit, raspitao se ja, legalno je naravno ;) ako oćeš javi pa možemo zajedno RAC

moraš samo acc prebacit na englesku verziju i to je to neznam još točno moram frenda pitat, al uglavnom nemoraš bit iz tih zemalja da bi mogao RAC koristii ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 0:03 (Baldurion).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja vas WoW- igrače (a nadam se da ću i ja ubrzo biti) ne razumijem kako toliko informacija o WoW-u možete znati , pa tu su dungeon , raidovi sitnice , sve živo... Ugl divim vam se , i odakle ste sve to naučili , meni nije jasno . nadam se da ću sve pohitat kad kupim igru :)

0 0 hvala 0
16 godina
Eydas kaže...

ja vas WoW- igrače (a nadam se da ću i ja ubrzo biti) ne razumijem kako toliko informacija o WoW-u možete znati , pa tu su dungeon , raidovi sitnice , sve živo... Ugl divim vam se , i odakle ste sve to naučili , meni nije jasno . nadam se da ću sve pohitat kad kupim igru :)

I ja sam bio istog mišljenja dok sam počinjao igrati, pola toga nisam shvaćao (prvi dungeon koji sam s paladinom radio... živa tuga kako je to izgledalo...), ali se brzo ufuraš i pohvataš što, kako i zašto... samo imaj mjere, nemoj se dovesti u situaciju k'o jedan moj frend koji se umjesto izlaska van, nalazio s ekipom u WoWu, par litara pive pored njega i cijelu noć "pije" s ekipom i igra...

15 godina
neaktivan
brentaal kaže...

Igra tko na Ragnarosu?

Ima ima. Potrazi nas ekipa na Hordi. Balkan United, a na Ally smo rastrkani nismo svi u istom Gildu :S
Pwned?
14 godina
neaktivan

Haha... hvala na savjetu   ;)

No koja je razlika između Dungeona i Raida ?? jeli u bossevima ili što ??

17 godina
neaktivan

@Bergmann

Sta je od gildi na alliance strani ostalo? Postoje li jos Syndicate, Amicitia, itd.? Dominion? Cuo sam da se server jos vise hungarizirao. :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 17:08 (brentaal).
17 godina
brentaal kaže...

@Bergmann

Sta je od gildi na alliance strani ostalo? Postoje li jos Syndicate, Amicitia, itd.? Dominion? Cuo sam da se server jos vise hungarizirao. :(

od domacih je The Exalted vrlo jak i organiziran, iako ima jos 2-3 gilda. Dominiona nema jako dugo, uglavnom su likovi ili prestali ili se rasuli po raznim gildama i serverima. Amicitia je prisutna a koliko znam Syndicate se raspao. a mađara ima poprilicno:)

and the heavens shall tremble
17 godina
neaktivan

Bloodhoof - The Reunion - http://thereunion.enjin.com/

14 godina
neaktivan
Eydas kaže...

Haha... hvala na savjetu   ;)

No koja je razlika između Dungeona i Raida ?? jeli u bossevima ili što ??

Dungeoni (ili instance) su posebni dijelovi na mapi gdje u toku igre, ovisno o levelu, ideš sa još četvoricom haklera da bi brže nabio experience, nafarmao novi gear i tako dalje. Svaka 5-man grup ima svoju verziju instance, stoga tamo ne možeš naći niti jednog drugog igrača, osim svoje grupe, sve se svodi na PvE (Player versus Enemy) stil igre.

Cilj prolaska je pobiti sve bossove u njoj, kako bi nafarmali iteme i xp.

U instancu možeš više puta, dok god ti dozvoljava level cap (ukoliko koristiš dungeon finder) što dobro dođe da lootaš dobar item koji ti je zapeo za oko.

Uglavnom, dungeoni (instance) su u principu jedan način power levelinga, gdje kupiš dobre iteme da bi se mogao lakše probijati kroz igru.

Traju cca. 15-ak minuta do sat vremena.

E sad, raide.

Raide su specifični dungeoni, u koje idu 10-man ili 25-man grupe ljudi, uglavnom guild membera. 

Svrha raidanja je uglavnom prolazak najjačih bossova, ajmo reć "zadnji level" iako to uistinu nije kraj igre, ali svi glavne raide zovu "final raid" pa, ajmo im se pokorit, znači prestiž, te povrh svega lootanje strahovito jakih itema koje možeš iskoristit ili u daljnjim raidama ili u PvP načinu igre, koji cvjeta na level capu (lvl. 85).

Također da napomenem, svrha raidi NIJE leveling, jer pravo raidanje tek počinje na lvl. capu, tu si tek zagrebao površinu, na lvl. 85 počinje ono pravo...od 10-man raidi, 25-man raidi, pa heroica, itd...

Dakle što su točnije raide? To su vrlo jaki ajmo reć dungeoni, sa vrlo jakim bossovima, i u prosjeku (računajući od lvl. 60-85) traju više sati, od recimo 2 pa sve do 5-6. (još jedanput napominjem, u prosjeku). Neke od njih su toliko velike da trebaju i do 5-6 runova po par sati da bi se prošla u cijelosti.

Evo, recimo, sjećam se da se nemali broj puta desilo da su moji guilderi znali počinjat ICC (IceCrown Citadel - Glavna raida u WotLK) utorkom navečer, a završavat ju ponedjeljkom navečer prije reseta. Znači skoro punih tjedan dana stanjenih živaca i grickanja noktiju. {#}

Što se toga reseta tiče, za razliku od normalnih dungeona, koji se refreshaju svaki put kad uđeš u nju, raide se mogu igrati više dana jer se resetiraju (refreshaju) tek svakih tjedan dana.

Osim u veličini, razlika je i u jačini neprijatelja, pogotovo bossova. To se vidi pogotovo u boss fightovima koji umjesto par minuta kao u instancama, u raidama traju i do 15, pa čak i više minuta. 

Sad tebe sigurno zanima, zašto bi se netko toliko mučio, sate i sate provodio na istom mjestu. E pa zato što u raidama nakupiš stravično dobar gear, radi se o high item level Epic gearu, ili kako mi to volimo zvat ljubičicama {#}, a ako si lude sreće, ili si odigrao tu raidu po milionti put možeš naletiti i na Legendary gear ravno iz Warcraft III franšize (poput Illidanovih Gleaves of Azinoth mačeva, sjetit ćeš ih se ako si igrao War III).

Naravno, tu je i masu achievementa za dobit, pa se možeš malo i ku*čit po Azerothu da si faca što imaš neki ach koji nema baš svatko, a vjeruj mi naletavao sam na takve. {#}

Nadam se da sam ti ugrubo objasnio što su dungeoni a što su raide, i da sam uspio objasnit razliku između njih.

Ovo je samo jezgrovito, o tome bih mogao pisat do jutra i i spunit 10 stranica foruma, i još ne bih bio gotov, ali mislim da je ovo dovoljno informacija za početak.

Ako sam što važno izostavio, ili krivo rekao, neka me dečki isprave.

A ti ako imaš još pitanja, samo pucaj. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 1:56 (MindTaker).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

svaka čast....imba opis {#}

Evl

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

BTW, jel ima netko da iskaže mišljenje o posljednjem patchu 4.0.6. i  4.0.6a....ko je nerfan ko op itd..... neda mi se baš kompletan patch notes čitat, pa eto ukratko neki opis bi bio više nego dobrodošao.  thnx in advance.

Evl

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Pitanjce: čemu služe rune, te kako se ugrađuju (i što se ugrađuje) u oklope sa socketima?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

za rune stvarno ne znam (DK imaju cooldown na njih ali je ugrađeno u mehaniku igranja s dk - ne skupljaju se), u sockete se ugrađuje "kamenje" (topazi, kristali, safiri, rubini.... radi "pojačavanja" istog). Naravno, izvorni "kamen" se mora obraditi da bi se dobio socketable kamen ( prof. Jewelcrafting)

Evl
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
master4games kaže...

Mislim da kada bi stavili WoW na F2P da bi više zaradili nego sada isto kao što je bilo i s LOTRO-m(mikrotransakcije)......

Ne znam da li si primjetio, ali WoW ima i pretplatu, ali i mikrotransakcije.

Tako da ne brini, znaju oni jako dobro kako zaraditi što je više moguće...

15 godina
neaktivan
Eydas kaže...

wow je postao idiot friendly game dok ne dođeš do raidanja.Bez brige.

A kad počneš raidat treba ti http://www.tankspot.com/forumdisplay.php?206-Project-Marmot-TankSpot-Raid-Movie-Guides

Samo,dungeon finder,name/race change je donio anonimnost igračima tako da je sve više kretena koji ne snose nikakve posljedice za svoje postupke te je igra postala koma kaj se tiće socialnog efekta.Nije to više wow kakav pamtim,prije si morao na svom serveru graditi reputaciju a danas te niko ne ferma više.

Ljudi u random grupama ili takozvanim PUG grupama su toliko asocijalni da čak više nitko i ne razgovara.Jedino kaj možeš vidjeti u chatu je retard,idiot,noob i slična sranja.

I da,WoW zajednica,igrači su extremno neprijateljski nastrojeni prema početnicima,vjerujte mi znam kaj govorim nakon 310 dana igranja od 2006.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 12:46 (newborn).
14 godina
neaktivan

Naravno da sam igrao warcraft 3 :D , ne bih ni razmišlao o igri da je nisam igrao. Fan sam wow-a , čak imam i one warcraft  stripove  , legenda i trilogiju sunčeva vrela :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 12:13 (Eydas).
14 godina
neaktivan
Evl kaže...

svaka čast....imba opis {#}

Zahvaljujem kolega. {#}

@Eydas

Oho, pravi fan znači. {#}
Onda trkom po WoW, jer je to samo nastavak priče iz War III. Ako se točno sjećam (davno to bješe {#}) WoW kreće sa pričom 10 godina nakon što je ekipa rasturila Burning Legion u War III i FT-u.
Iako nije naglasak na praćenje priče u WoW-u nego na MMORPG gaming orgazam, ako će ti se dat čitat questove (kojih ima masu) i pratit priču heroja u pozadini igre, zasigurno ćeš guštat.
Toplo preporučam. {#}

16 godina
neaktivan
newborn kaže...

I da,WoW zajednica,igrači su extremno neprijateljski nastrojeni prema početnicima,vjerujte mi znam kaj govorim nakon 310 dana igranja od 2006.

ekstremno neprijateljsko raspolozenje dolazi upravo od old school-a, kojima je wow odavno sekretirao na sve bioloske otvore, svjež intake igraca, neopterecen starim slavama i postignucima funkconira sasvim dobro i standardno, kao i drugdje.

Ljudi su ljudi, netko ima entuzijazma, netko je za mirovinu, sve je to normalno i ljudski. Netko tko leverila 30-tog lika i sam se sebi vec gadi definitvno nema istu percepciju igre.

Sve je to ok. Tell them to piss off.  

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 21:08 (PureEntity).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice