World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: World of Warcraft

da najnovije to se dogodi kad zatvorim igru i ponovno je pokrenem

17 godina
dreadmoore kaže...

da najnovije to se dogodi kad zatvorim igru i ponovno je pokrenem

Malo čudan problem, kažeš da si sve brisa WTF folder, cache, logove i dalje se događa?

Vjerovatno nije do toga ali, uredi prečac od igre tako da ti se pokreće kao administrator kad napraviš dvoklik na iconu pa onda vidi.

Ako to ne bude, jedino što ti preostaje je google i traženje istog, odnosno sličnog, problema pa vidi kako su ga ljudi riješili.

16 godina
World of Warcraft

Uz ovo što je kolega iznad napisao, reci gdje si instalirao WoW, u Program Files ili u zasebni folder? Jer, prilikom instalacije,  na Win Vista i /, ti javlja da se ne preporuča instalirati u Program Files, baš zbog tih "run as admin" stvari, nema pristup folderu, pa ne može spremiti config fileove. Mada mislim da bi to mogao riješiti time da preuzmeš "Ownership" cijelog foldera, pa se time riješi problem.

Btw... kad smo već kod WoWa.. imao sam jedan JAAAKO čudan problem. Nisam se mogao nikako prijaviti na server, resetiranje routera nije pomagalo, reinstalacija također. Kontaktirao sam Blizzard, misleći da mi je možda account zalokiran ili nešto takvo. S njihove strane sve je bilo OK (kada sam radio traceroute prema njihovom serveru, nisam se mogao spojiti).

Nakon njihovog maila, odlučio sam nazvati Optimu (oni su mi ISP), pa neka vide, što se događa, možda nešto budu mogli srediti. Javio mi se neki mlađi dečko i objasnim njemu situaciju, kaže on, igrao sam ja WoW, probajte ovo, probajte ono, ajmo restart routera... nakon 2. restarta... internet lampica crvena... krivi password (a do tada se x puta restartao i uvijek spojio s tim passom)... pitam je li on nešto mijenjao... nije... promjenimo password... restart routera, spajanje... dizanje igre, prijava... i radi!?!?! I jedan drugi smo se počeli smijati. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

aloha ima li neko da hala na darkspear-u{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gajo kaže...

aloha ima li neko da hala na darkspear-u{#}

ja sam bio ali trenutno ne igram :((

Proud to be adicted to WoW
14 godina
World of Warcraft

Bok svima, planiram se vratiti svom najdražem rogu, al samo zbog novih/starih titlova. može li mi netko pojasnit kako se uopće dobivaju, jel ti ide po starom da se dere honor ili se gledaju pobjede/porazi i slično. I jel uopće moguće napraviti nešto solo, bez premadeova..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

jel uopće moguće napraviti nešto solo, bez premadeova..

Ne.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
14 godina
World of Warcraft

jes -.-. sad treba naći razlog da se vratim, pošto je ovo bilo jednio što nisam napravio u wow-u...3 godine pve-a, pvp je bilo jedino što sam mogao radit kad sve drugo dosadi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
master4games kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Briga njih koliko je igraca, ako ce biti manja zarada

Mislim da kada bi stavili WoW na F2P da bi više zaradili nego sada isto kao što je bilo i s LOTRO-m(mikrotransakcije)......

A zasto mijenjati nesto sto im i ovako donosi milijune {#}.

Jer bi im ovo donijelo još veće milijune,pa čak i milijarde

real master for every game
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Jer bi im ovo donijelo još veće milijune,pa čak i milijarde

lotro je bio pred odumiranjem dok wow je u rastu/stagnaciji

satralo bi im infrastrukturu.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je prihvatni server najbolji za wotlk i za kataklizmu

wow no1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

orginali su *ranje{#}{#}

wow no1

1 12 hvala 0
17 godina
neaktivan

naravno da su sranje kad ti stara neda pare za prepaid.

Sic semper tyrannis.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako jos ides u skolu,nije problem zaraditi pare.Ako neki frend nezna instalirat igru ili "crackirat",nema problema za 10kn mu slozis.Postoji mnogno nacina kako se zarade pare ako ides u skolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

naravno da su sranje kad ti stara neda pare za prepaid.

potpisujem ovo...{#}

16 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Ako jos ides u skolu,nije problem zaraditi pare.Ako neki frend nezna instalirat igru ili "crackirat",nema problema za 10kn mu slozis.Postoji mnogno nacina kako se zarade pare ako ides u skolu.

hehe i onda ti doleti neko ko te zeli sje**** i veli ja cu ti to napravit besplatno :P

al da istina ima puno nacina

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Gledam videe po Youtubeu...sviđa mi se igra.....n0 l1fer op3t....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jebote nemoj gledati na YouTube to smece. Kupi i zaigraj :D

Pwned?
15 godina

Problem je rijesen trebao sam samo repair wow odraditi nije vise onaj stari nacin kad ti skenira full wow.Ne treba ti vise  sat vremena bilo je gotovo za 10 min plus  ti i posalje neke update koliko sam bio razumio spaja se na server i online je popravak.

15 godina
neaktivan

Sta kazete na ovaj novi patch 4.0.6?

Pwned?
15 godina
World of Warcraft

Lijep je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bergmann kaže...

Katastrofa. Zato sam i otkaza preplatu, uložiš u lika 5-6 godina igre (novaca od preplate) i oni ti sve sje**, i to ne prvi put. Jedno je uštimavanje klasa a drugo je mjenjanje osnova lika, neda mi se ponovo bit free kill i još plaćat za to. Malo ću pogledat kakav je Rift, ali izgleda da je isti WoW što se tiče načina igre samo odrukčija (možda ljepša, zavisi šta ko smatra ljepšim) grafika.

PS. Izgleda da sam se zasitija MMO igara, sve mi izgledaju ko grind fest.

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Bergmann kaže...

Katastrofa. Zato sam i otkaza preplatu, uložiš u lika 5-6 godina igre (novaca od preplate) i oni ti sve sje**, i to ne prvi put. Jedno je uštimavanje klasa a drugo je mjenjanje osnova lika, neda mi se ponovo bit free kill i još plaćat za to. Malo ću pogledat kakav je Rift, ali izgleda da je isti WoW što se tiče načina igre samo odrukčija (možda ljepša, zavisi šta ko smatra ljepšim) grafika.

al to ti se samo cini, one to nisu...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Vakaka kaže...
Bergmann kaže...

Warrior anyone?

17 godina
neaktivan

Puno njih proba druge mmorpg igre, ali ih se 99% vrati na WoW.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koliko god me Cataclysm na početku oduševio, brzo sam se zasitio..  već skoro mjesec dana nisam ušao u igru.

Nekako se sve stalno svodi na grind..   grind XP-a, grind golda, grind reputacije, grind markica, grind honora itd. Što je najgore taj grind su sada otežali i na hc instance se čeka i po 45 minuta ako nisi tank (ili eventualno healer koji sad čeka 'samo' oko 20 minuta). Daily questovi su dosada živa već nakon 3. dana što ih moraš ponavljati (ali dobro, to sam shvatio još u WOTLK-u..).

Za sada mi je WoW 'na ledu' do daljnjega.. možda se samo moram malo odmoriti od MMO-a, a možda sam na neki način više počeo uživati u RL aktivnostima nego u kliketanju po šarenim ikonicama {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam skužio da će me teško WoW ili neki drugi MMO vidjeti. U 3 tjedna skupio ilvl 356 i posljednja skoro dva mjeseca čekam ostatak guilda da se geara, al' ne ide, jer ekipa faila na glupim normal raidovima, o HC-u ni sanjati. Kako se kraj ne vidi, a vremena nemam za posvetit se HC guildu jer posao imam, otkazao sam pretplatu. WoWu se vjerojatno neću nikad više vratit. Prelagan, prepun debila i nesposobne ekipe, a bez raidanja, nema zabave, a casual raidera nema previše tako da mi se ne sjedi na krovu banke...

I da, tek sad vidim Dadin post - mene je isto malo napustio osjećaj. Cata leveling je turbo-cool, ali ovo čekanje na HC (iz kojeg više nemam što uzet, al bar negdje idem) od 30-45 minuta je teški užas.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:58 (naxeem).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja WoW vec ne igram ono neam niti racunalo vec skoro 2 mjeseca, fali mi samo ekipa. Jedino sta cu sada probati je ovo Guild Wars 2 kupis i igras nema pretplate, a izgleda mocno. To ce me sigurno drzati jedno vrijeme :D.

Pwned?
17 godina
Re: World of Warcraft
Dado_ZG78 kaže...

Koliko god me Cataclysm na početku oduševio, brzo sam se zasitio..  već skoro mjesec dana nisam ušao u igru.

Nekako se sve stalno svodi na grind..   grind XP-a, grind golda, grind reputacije, grind markica, grind honora itd. Što je najgore taj grind su sada otežali i na hc instance se čeka i po 45 minuta ako nisi tank (ili eventualno healer koji sad čeka 'samo' oko 20 minuta). Daily questovi su dosada živa već nakon 3. dana što ih moraš ponavljati (ali dobro, to sam shvatio još u WOTLK-u..).

Za sada mi je WoW 'na ledu' do daljnjega.. možda se samo moram malo odmoriti od MMO-a, a možda sam na neki način više počeo uživati u RL aktivnostima nego u kliketanju po šarenim ikonicama {#}

ovo kao da sam ja pisao :)

FOR THE HORDE!!!
15 godina
World of Warcraft

Ja sam počeo s frendovima koji nisu igrali nikad (osim na private serveru) igrati od cataclysme (igrao sam prije samo vanilu) i ok je,iako mislim da je sad sve nekako previše ubrzano.Stvarno se nesjećam da li sam u vanili dobijao xp za herbalisam ili mining,a i nekako levele brzo natučem kad se ne zajebavam.

Po dunegenima ima užasne ekipe,kao i uvijek,to je normalno,a sama igrami nakon nekog vremena dosadi,pa onda lijepo apstiniram od nje da imam volje opet igrati.

Vidjet ćemo kako će to sve na kraju ispati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice