World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

arheology je isfuran

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jeli se onaj kosturski raptor mount dobiva preko arheologije? Ja jedino zbog toga i dizem skill.

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

Jeli se onaj kosturski raptor mount dobiva preko arheologije? Ja jedino zbog toga i dizem skill.

da

16 godina
neaktivan

bas sam ga i dobio danas. od fosila rare item ce ti bit

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

igra netko na wildhammer realmu?

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jeli "blood elf,hunter" dobar ili da uzmem nešt' drugo?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako ces huntera bolje taurena.

17 godina
master4games kaže...

Jeli "blood elf,hunter" dobar ili da uzmem nešt' drugo?

Troll ili Orc hunter su ti anjbolje opcije, s Trollom ces dobit boost na attack speed a s Orcom pet radi vise dmg i imas racial koji ti dize dmg. Tauren hunter je BS

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
protjeran

Ja sam igrao jedno veijeme imam lvl 55 Priesta.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ali ja baš hoću blood elf-a jer mi je ta rasa jako zanimljiva,a hunter zato što mi je s njim dobro biti u borbi jer on može se tući na daljinu i ne treba se čekati kako kod magova ili warlocka(jer oni dok jednu onu čaroliju bace,mene već neprijatelji ubiju)

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa onda igraj s njima,kad vec placas tak puno za igricu,onda bar uzivaj igrajuci klasu i rasu koju volis

17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Ali ja baš hoću blood elf-a jer mi je ta rasa jako zanimljiva,a hunter zato što mi je s njim dobro biti u borbi jer on može se tući na daljinu i ne treba se čekati kako kod magova ili warlocka(jer oni dok jednu onu čaroliju bace,mene već neprijatelji ubiju)

ako obožavaš BE, onda je za njega imba paladin klasa (zbog BE paladina, stalno paladine nerfaju).

17 godina
neaktivan

Hm, hunter ima svog peta, brdo zamki i moze odglumiti smrt sto ga cini jako zanimljivim. Ja imam jednog na 80tom levelu i igrao sam prije Cataclysm njega a kasnije ga nisam dizao jer mi je dosadio, jednostavno mi je postalo zamorno to pucanje 3 različita shoota, zanimljiviji mi je bio za dizati. Nedostatak mu je sto mora imati određeni range da bi pucao. 

Ne slazem se s tobom da su mage ili warlock losiji jer jedan frost mage ima mozda najvecu razinu prezivljavanja u igri. Jednostavno prejak za questanje i odlican za pvp. Imas instat cast onaj Ice spell koji kad je freezan target radi enorman damage i mozes ga bacati dok se kreces. Sve castere mozes counterspellat, skinut im spell, freez mindat, imas onaj armor koji ti smanjuje štetu od magija. Melee klase usporavas sa frostboltima, imas svog peta koji ledi, pa ti ledis, pa tvoj štit kad istekne pa onda je opet pet na cooldownu pa blinkas se kad ti dojde blizu, pa imas onaj spell koji ti refresha sve frost magije pa opet sve to ponovno ili ako bas moras pretvoris se u ledeni blok i pustis da pet ubija ili u krajnjoj opasnosti pobjegnes sa invisibility iz borbe. Predobar je. :)

Nemoj brinuti o pocetku igre, znaj da su sve klase jako dobro izbalansirane, neke su trenutno malo jace neke malo slabije ali to se stalno mjenja. Uzmi nekog tko odgovara tvome stilu igranja i tko ti se svida.

http://www.rabbits-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 10:30 (Andeo).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Je, treba znat igrat sa mage-om :D. Mislim da je to jedna od rijetkih klasa kod koje se fakat traži skill.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Je, treba znat igrat sa mage-om :D. Mislim da je to jedna od rijetkih klasa kod koje se fakat traži skill.

za svaku klasu trebaš trening i ako je naučiš svaka može biti imba

15 godina
neaktivan

Blood Elf ili si uzmi onda Magea (ma predobra Classa) mozes i Paladina, sada su ti i Warr dodali pa biraj, ali ako oces Huntera kako momci rekose Troll ruls :D

Pwned?
17 godina
neaktivan
Darky kaže...
1domagoj1 kaže...

za svaku klasu trebaš trening i ako je naučiš svaka može biti imba

Ma dajte, mage je najlakša klasa za igrat, ima dva gumba koja koristi i gotovo.. frostbolt ... frostbolt.... frostbolt..... fro....fr....blink...

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Ma dajte, mage je najlakša klasa za igrat, ima dva gumba koja koristi i gotovo.. frostbolt ... frostbolt.... frostbolt..... fro....fr....blink...

Da, najlakše je to reći. Njub.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
16 godina
1domagoj1 kaže...

zapravo, bas je obrnuto.

mage bez imalo skilla za duplo losijom opremom moze skinitu npr. bilo kojeg paladina bez problema, cak i sa pola HPa. :/

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zadnja tri cetiri posta su za povracat, narocito onaj frostbolt majstor, nakon toliko godina koliko postoji poliranje svih klasa od strane Blizzarda i od strane inputa community-a, ovaka sranja pisati o klasama su repulzivna.

Rasprava o OP klasama samo dokazuje kakve ste mediokritetske neznalice -

Fuj

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 23:27 (PureEntity).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Zadnja tri cetiri posta su za povracat, narocito onaj frostbolt majstor, nakon toliko godina koliko postoji poliranje svih klasa od strane Blizzarda i od strane inputa community-a, ovaka sranja pisati o klasama su repulzivna.

Rasprava o OP klasama samo dokazuje kakve ste mediokritetske neznalice -

Fuj

Gle ako misliš na mene, sry ja ti WoW ne igram, bit će već skoro 3 godine. Ako je danas mage imba, fala k*rcu da su se sjetili i nas malo imbati pa da možemo 2-3 rotacije spammat. Ja sam ti igral u vrijeme, znaš, još davnih dana dok je Arcane bio utility, a ne nabrijan ko danas. Dok su nas kršili ko pi*ke u PvP-u, one-two shotanjem. Onda je došao TBC i s njim bolji CC i survivability koji nam je frost dao. Ali jbg, opet si moral znat igrat ako nisi htio biti topovsko meso. Ali zato su nas počeli u dpsu kršit lockovi, hunteri, rogueovi i tak (što je rijetko bio slučaj u vanilli). Tu sam negdi prestal igrat, taman pred izlazak WOTLK-a. Tak da, ja ne znam kakvo je sad stanje, znam kakvo je bilo.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nabacite neki youtube uradak gdje wajpate. Da se mogu smijat koji ste njubovi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Netko je napisao sa frost mageom je sad lako, mislim da nije. Treba samo znati im odgovoriti kao i svakoj klasi, ono sto mislim je da je sada samo potrebnije pametnije nego ikada sa njima. Mage treba znati sve spellove koristiti pravovremeno a jedan dobar protection warrior sa dva chargea, shockwaveom, spell reflection svakih 6sekundi, fearom, concusion blow koji stuna,   onaj shield udarac koji interapta i silenca na 2sek kao i heroic throw (sa talentima pvp) itd. moze mageu biti itekakav izazov...

Kao sto je netko napisao dosta dobro su izbalansirane klase. Istina uvijek izmedu patcheva netko dobije malo vecu prednost nad odredenom klasom ali opet se to negdje drugdje izgubi ili se sa novim patchom uravnotezi.

http://www.rabbits-clan.com

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne zamaraj se previše. Većina ovdje igra "amaterski" WoW - tj. svodi se na levelanje i sl. Otud ti komentari o "jednostavnom mageu". Mage je itekako kompleksna (uvijek bio osim u WotLK-u) klasa za igranje, pogotovo u Cataclysmu.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne zamaraj se previše. Većina ovdje igra "amaterski" WoW - tj. svodi se na levelanje i sl. Otud ti komentari o "jednostavnom mageu". Mage je itekako kompleksna (uvijek bio osim u WotLK-u) klasa za igranje, pogotovo u Cataclysmu.

pa ako cemo tako sve su klase komplicirane do neke granice.

ja osobno igram warlocka i ljudi kazu da su komplicirani ovo ono onu stvar su komplicirani 2 cda pazit 3 dota i 2 debuffa.

tbh oni koji kazu da je frost mage jednostavan u pveu nisu tolko bas u krivu ako cemo iskreno, frostbolt spam + deepfreeze/ice lance na proc i frostfire bolt na proc ako se mices, i petov aoe kad prodje cd. not that hard.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan

Pa... svatko je jednostavan u nižim rangovima natjecanja. Ali itekako je nezgodno kad imaš posla s boljim igračima.

16 godina
neaktivan

Razlog zašto magovi imaju reputaciju easy klase:

1) pve rotacije, posebice arcane, su se dugo vremena svodile na 2 gumba

2) danas je magov odgovor na sve: freeze.. netko ga je uhvatio u stun=freeze, došao je melee preblizu=freeze, netko je probio barrier=freeze, mag je u grupi=ring of frost freeze..

Stječe se dojam da mag ima 2 gumba (icelance i freeze) dok zapravo nije tako.. Što ne znači da ne treba nerfati tih 6 različitih načina freeza..

Što se tiče tvrdnji da su klase "dobro" balansirane i to uvijek to je apsolutna neistina..

Klase u wowu nikad nisu bile balansirane niti u jednom segmentu igre niti nikad neće biti..

Danas se eventualno može govoriti o pve dps balansu, ali i tu ima specova koji zaostaju ili su naprijed..

17 godina
neaktivan

Svi ti magovi spelovi su toliko situacijski, da je to vjerojatno najnepredvidljivija klasa za igranje.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nego, gdje se moze nabavit cata najjeftinije nemora bit box, moze i digital verzija??

Nisam dosad kupovo digital verzije igara pa tako da neam pojma koje su povjerljive stranice, a na bnet je cijena ko i u trgovini ako se ne varam!

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ajme ova arheologijia je "pain in the ass" pogotovo kad ti je u sobi -5 stupnjeva :S

The best things in life aren't things.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice