World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Za popust od Blizzarda si zakasnio, tjedan prije Cataclysme sve je bilo smjesno jeftino, mislim da si za 20tak eura mogao kupiti sve(osim cataclysm), imas par stranica prije na forumu...

Prijatelj je nedavno kupovao, uzeo je ovo:

http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/wow-eu/wow-cd-key/wow-battle-chest-cd-key-eu-cp-51594.ogm

Dobio je dva kljuca(orginal i BC) nekih 5h nakon sto je uplatio. Upisao je i dobio 30 dana igranja. Koliko sam skuzio dosta je sigurno, npr. ako placas preko paypala moras upisati telefonski broj i onda te nazovu i izdiktiraju kod koji moras upisati za potvrdu narudzbe.

Tako da to ti je cca 19 eura. Cataclysm i Lich King su do nedavno bili sa 28% popusta ako uzmes izravno na Battlenet accountu a mozda mozes naci i jeftinije negdje... Mislim da je bilo nekih 54 eura...

Znaci za sve nastavke i 30 dana igre 73 eura, cca 540 kn, znaci nije preskupo, kao jedna bolja igra u ducanu :)

http://www.rabbits-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 8:43 (Andeo).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Baci pogled na amazon UK i upiši wow imaju prva 3 dijela  za 31,71 funti

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 9:20 (Darky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da, kao dva posta iznad i ja sam kupio na offgamers WOTLK za 20€ kada je svuda bio 35€ najjeftiniji.

I sada gledam da uzmem catu jer sam jucer dogurao do 80 LV, i cijena je sa popustom 27,50 € sto je fenomenalno. Moja preporuka, ako nisi ranije igrao kupi sve pa i wotlk, tu dobijes i mjeseca dana free igre sa Battlechest-om.

Tek onda kupi cataclysm za koju mislim da ce spasti jos i vise od ovih 27,50 €.

A kljuc nisam cekao 5h nego 5 minuta na offgamers. Oni koliko sam upratio uzimaju neke kolekcije pa prodaju zasebno kljuceve pa tako i zaradjuju.

Istina odmah sam pokrenuo live support chat i sa njima sve zavrsio za 5 minuta.

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Moj glas takodjer za Offgamers site. Kupova sam tamo vise puta i sve za 5.

Zadnjih nekoliko kupovina igara (WoW vanila-tbc-wotlk) je obavljeno vrlo brzo.

Cd-key-eve sam dobia instant u sanducic.

Kome nisu napeta box izdanja, Offgamers je odlican izbor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Uskoro kupujem novi laptop na kojem bi se naravno i igrao (WoW prvenstveno).

Kako cu biti na putu bit ce mi potreban i mobilni internet.

Ici cu na Vip mobilni internet pa me zanima kako se WoW ponasa kad se igra bezicno preko laptopa (USB wireless stick).

Neznam da li su veliki ping-ovi, trza li igra i sl. tome...?

Graficka ce biti vjerojatno ATI HD 5650 ili ATI HD 5470 pa pretpostavljam da nece biti problem s te strane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Ici cu na Vip mobilni internet pa me zanima kako se WoW ponasa kad se igra bezicno preko laptopa (USB wireless stick).

Graficka ce biti vjerojatno ATI HD 5650 ili ATI HD 5470 pa pretpostavljam da nece biti problem s te strane.

pa wow nije zahtjevan, dovoljan je 56K voice modem da se uredno možeš igrati

No problem ti mogu stvarati wireless i 3G mreže (iste probleme koje imaš i kod telefoniranja sa mobitelom)

naime mogući su povremeni lagovi koji se očituju povremenim zatrzavanjem i smanjenim fps

u najgorem slučaju ti napravi DC

jednostavno moraš biti spreman na radio smetnje, ali ako budeš imao pristup na jak signal lokalne wlan mreže onda nemaš frke

17 godina
Darky kaže...
Virty kaže...

No problem ti mogu stvarati wireless i 3G mreže (iste probleme koje imaš i kod telefoniranja sa mobitelom)

naime mogući su povremeni lagovi koji se očituju povremenim zatrzavanjem i smanjenim fps

jednostavno moraš biti spreman na radio smetnje, ali ako budeš imao pristup na jak signal lokalne wlan mreže onda nemaš frke

U velikoj vecini cu ovakvo igranje koristiti na lokacijama u Splitu di bi trebao biti dobar signal.

DC mi se dogodi i na desktop pc-u kabelom spojen na net pa se necu previse nervirati glede toga :)

Super, nadam se da ce ipak biti ugodno bezicno igranje.

Ako se ne varam, ATI HD 5650 ili ATI HD 5470 ce biti u mogucnosti uredno vrtjeti WoW pa i druge MMO naslove?

17 godina
neaktivan
Virty kaže...

U velikoj vecini cu ovakvo igranje koristiti na lokacijama u Splitu di bi trebao biti dobar signal.

DC mi se dogodi i na desktop pc-u kabelom spojen na net pa se necu previse nervirati glede toga :)

Ako se ne varam, ATI HD 5650 ili ATI HD 5470 ce biti u mogucnosti uredno vrtjeti WoW pa i druge MMO naslove?

frend ima HD5550 i uredno se igra na njoj

ja imam 5750 i radi ok

kaj se tiče samog laptopa pazi pazi kaj kupuješ

provjeri kako je riješeno hlađenje na laptopu jer raidanje mu zna podići temp do usijanja, pa ti može tu biti veći problem od same mreže.

uglavnom probaj tražiti laptop koji ima aktivno hlađenje

17 godina
Darky kaže...
Virty kaže...

frend ima HD5550 i uredno se igra na njoj

ja imam 5750 i radi ok

kaj se tiče samog laptopa pazi pazi kaj kupuješ

provjeri kako je riješeno hlađenje na laptopu jer raidanje mu zna podići temp do usijanja, pa ti može tu biti veći problem od same mreže.

uglavnom probaj tražiti laptop koji ima aktivno hlađenje

Jos sam u potrazi za laptopom, tako da nisam jos odlucio koji.

Gledam ima li bozicnih akcija/popusta.

Budjet cca 5000 kn.

17 godina
World of Warcraft

Obavjest za sve koji nemaju Catu 10day free trail je u opticaju pa navalite, ja sam ga bas aktivirao hehe

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

To na Amazonu mi izgleda super taj bundel i onda jos uzmem cataclysm i to je to.Mozte li mi reci sta ovdje dodu u ovom nekom bundelu.Hvala

http://www.amazon.co.uk/World-Warcraft-Cataclysm-Collectors-Mac/dp/B0041ORJ8C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1293038750&sr=1-3-spell

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Darky kaže...
Virty kaže...

Ne ne ne, ne moze se vise preko dialup modema ipak. Required je 512K iako mislim da i 256 moze proci, proslo je doba dialupa.

Ne mislim da latencija prema serveru ima veze sa FPS-om, cak sam i siguran, kada ti dodje do latencije FPS ostaje isti, samo sto ce likovi zaustaviti se u vremenu i onda kad sve odkoci za 10 ili 15 sekundi, ili ce svi oko tebe biti dead ili ces ti biti ghoust.

Ja igram preko routera u stanu u drugoj sobi i nikada nisam imao problem osim kad supruga pokrene youtube {#}

It's so deep how can you be so shallow
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Ja nemam dobra iskustva sa mobilnim internetom. Čak i kada je HSDPA upaljen latencija je između 700-1000ms. Možeš bauljati po Stormwindu , ali za raidanje je neigrivo. Ja sam kod T-coma. Ne znam kako je kod VIPa.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
ROADRUNNER kaže...
Virty kaže...

Ja nemam dobra iskustva sa mobilnim internetom. Čak i kada je HSDPA upaljen latencija je između 700-1000ms. Možeš bauljati po Stormwindu , ali za raidanje je neigrivo. Ja sam kod T-coma. Ne znam kako je kod VIPa.

Mozda si na lokaciji di je slab signal?

Raidanje mi nije bitno glede igranja na laptopu (mobilni intenet).

To radim ionako doma na dektopu kad se dogovorimo.

Kvestanje te instance su mi jedino bitne.

Kako sam dosad cuo, ekipi osima raidanja sve radi uredno, pod uslovom da je dobar signal.

Za tele2 mobilni internet neznam, a jedino sta o njima znam je da van vecih gradova signal podosta pada.

17 godina
neaktivan

To je collectors edition za Cataclysm, znaci dobijes cataclysm key, nekog peta, neke knjige o igri itd. ne znam tocno, progooglaj pa vidi info. 

Provjeri pravila kupovine na Amazon.com.

Prvo provjeri da li mozes kupovati software, ja sam od tamo kupovao samo knjige prije nekih dvije godine i koliko znam software nisi mogao kupiti u Hrvatskoj.

Drugo, na ovu cijenu ti idu i troskovi dostave, ja sam platio 20tak dolara za tri knjige. Dosle su za 3 tjedna. Ako i mozes naruciti software pazi da li se placa carina, porezi itd.

http://www.rabbits-clan.com
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
ROADRUNNER kaže...
Virty kaže...

Kako sam dosad cuo, ekipi osima raidanja sve radi uredno, pod uslovom da je dobar signal.

Za tele2 mobilni internet neznam, a jedino sta o njima znam je da van vecih gradova signal podosta pada.

Istina signal nije bio full, ali imao sam nekih 3mbit brzinu, tak da nije tak loš. Niti istance nisam mogao igrati. Istina to sam na moru isprobavao.

17 godina
neaktivan
Andeo kaže...

To je collectors edition za Cataclysm, znaci dobijes cataclysm key, nekog peta, neke knjige o igri itd. ne znam tocno, progooglaj pa vidi info. 

Provjeri pravila kupovine na Amazon.com.

Prvo provjeri da li mozes kupovati software, ja sam od tamo kupovao samo knjige prije nekih dvije godine i koliko znam software nisi mogao kupiti u Hrvatskoj.

Drugo, na ovu cijenu ti idu i troskovi dostave, ja sam platio 20tak dolara za tri knjige. Dosle su za 3 tjedna. Ako i mozes naruciti software pazi da li se placa carina, porezi itd.

Amazon ne isporučuje software u Hrvatsku nažalost, samo knjige , cde , dvd i Kindle.

17 godina
ROADRUNNER kaže...
Virty kaže...
ROADRUNNER kaže...
Virty kaže...

Istina signal nije bio full, ali imao sam nekih 3mbit brzinu, tak da nije tak loš. Niti istance nisam mogao igrati. Istina to sam na moru isprobavao.

A sta je tu je, nadam se da ce ipak biti u granicama igrivog.

U centru Splita sam pa se nadam ipak dobrom signalu i sta manjem "lagu" :)

Jos odlucit na kojeg operatera ici, pretplata ili ne i probati igrati :)

15 godina
World of Warcraft

Koji je najbolji nacin levelovanja do 15 lvla

[url=http://www.gametracker.com/server_info/213.202.106.186:28960/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/213.202.106.186:28960/b_560_95_1.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
lnova65 kaže...

Koji je najbolji nacin levelovanja do 15 lvla

POcetni questovi {#}

16 godina
neaktivan
World of Warcraft
ovako... imam 4 wow guest pass-a, jel ja to mogu dati frendu za recruit a friend, jel mi neko moze detaljnije to objasnit??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dooma kaže...
ovako... imam 4 wow guest pass-a, jel ja to mogu dati frendu za recruit a friend, jel mi neko moze detaljnije to objasnit??

Bojim se da kod nas još uvijek nije aktivirana ta opcija (recruit friend) {#}

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
Imam jedno pitanje:Što kada dođeš do levela 85?
<real master 4 games>
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
master4games kaže...

Obrises igru do sljedece ekspanzije jer se nema sta radit {#}

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
master4games kaže...

Obrises igru do sljedece ekspanzije jer se nema sta radit {#}

MOLIM????Oh ne......

A koliko otprilike traje da dođeš od lvl-a 1 do lvl-a 85.....čuo sam da sad s novim patchem se to brže lvl-a.....

<real master 4 games>
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 13:31 (master4games).
17 godina
master4games kaže...

MOLIM????Oh ne......

A koliko otprilike traje da dođeš od lvl-a 1 do lvl-a 85.....čuo sam da sad s novim patchem se to brže lvl-a.....

Pa otprilike 30 minuta za 10 levela i to ako usput gledas svedski akcioni, grickas cips i pijes pivo dok te smeta drustvo.

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
master4games kaže...

MOLIM????Oh ne......

Pa otprilike 30 minuta za 10 levela i to ako usput gledas svedski akcioni, grickas cips i pijes pivo dok te smeta drustvo.

Pa to onda za 4 i po sata cijela igra gotova.....pa šta nema još zadataka nakon što dođeš do lvl-a 85.....npr.da dobiješ još itema i slično.....

<real master 4 games>
16 godina
neaktivan
master4games kaže...
D3ViL kaže...
master4games kaže...

MOLIM????Oh ne......

Pa to onda za 4 i po sata cijela igra gotova.....pa šta nema još zadataka nakon što dođeš do lvl-a 85.....npr.da dobiješ još itema i slično.....

raid i pvp? 

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

zaj*bavaju te ;D

uvijek imas sta raditi ...i kad dodjes na lvl 85

i kakvih 4ipo sata ? prije bi rekao 4ipo mjeseca (ako si pocetnik) .. lol

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r

4 0 hvala 1
16 godina

da al oni koji su igrali od pocetka,za njih nema nista za radit,odnosno nista novo,uvijek staro grindanje,zapravo je i sve tako jadno ponavljanje,sad vidim koliko sam ovisan,kad pogledam da ponavaljam jedno te istu stvar:)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice