World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

u cataclysmi koji je najbolji  wukodlak ili   nako oko prilike kojeg preporučate da uzmem . i  odakle vam te crvene kapice na glavi svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
mustra u gaćam kaže...

u cataclysmi koji je najbolji  wukodlak ili   nako oko prilike kojeg preporučate da uzmem . i  odakle vam te crvene kapice na glavi svima

Ako ne znaš sam netko ti može ovdje napraviti klik

17 godina
neaktivan
mustra u gaćam kaže...

http://www.wowwiki.com/Worgen_%28playable%29#Lore_reasons_for_classes

provjeri ovu stranicu, malo procitaj o rasama i klasama pa odluci.

nitko ti ne moze savjetovati koju klasu da igras, to ti je sve stvar osobnog izbora i ovisi kakav nacin igre preferiras

17 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

postoji li neki starting quest za twilight highlands kao za npr. uldum ili hyjal.

da ne moram putovat sam, nego da me on putmn nekog npr cutsceena tamo odvede ili tako nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
dooma kaže...

E ovako, pocinjem igrati WoW, sta mi sve treba za igranje na originalu, ako moze i cijena svega (detaljnije objasnite)

WOW + TBC + WOTLK = 100-150 kn

CATA 250-300 kn

Svaki mjesec igranja: 100 kn, ali mislim da dobijes prva 2 mjeseca free ili tako nest

dobiješ free 1 mjesec ali tek nakon što kupiš bon, znači 1. bon igraš 3 mjeseca, ili uneseš kreditnu pa dobiš 1 mjesec bonus na kolko si mjeseci odabrao pretplatu, ili uneseš kreditnu, dobiš 1 mjesec bonus i dan prije naplate poništiš kreditnu :)

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

postoji li neki starting quest za twilight highlands kao za npr. uldum ili hyjal.

da ne moram putovat sam, nego da me on putmn nekog npr cutsceena tamo odvede ili tako nesto.

U Stormwindu kod Varian Wrynn-a imaš quest chain koji te odvede do tamo.

16 godina
World of Warcraft

Ima li neko preporuku laptopa koji moze vrtit wow na medium a da ne prelazi 5000kn, mislio sam uzeti mozda ovo 

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

stvarno znaš izabrat taj je u mene ja sam imaolich kinga nekidan izbrisa  nije  loš   more 500  igrica {#}  ali ako nađeš bolji kupi

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 17:41 (mustra u gaćam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi pomozite mi! Ovako sad cu vam reci o cemu se tocno radi. Imam svoj trenutno ne aktivni WoW account na kojem imam lvl 80 mage-a. Sad zelim prebaciti tog mage-a na frendov account da igram s njim a on ima cataclysmu,taj dio je nebitan. Znaci prije nego sto sam isao character transfer na drugi acc malo sam se raspitao. Evo ovo sam dobio od Blizzarda:

Greetings,

Thank you for contacting us regarding transferring your character to a different account.
Please note that it is only possible to transfer a character between two  Battle Net  accounts where you are the named owner. This means that the name of the account owner needs to be the same on both accounts. Please note that any attempt to transfer a character to or from an account where you are not the owner could be considered a violation of the World of Warcraft  Terms of Use and could lead to Blizzard taking disciplinary action against the accounts in question, including but not limited to warnings, temporary account suspension, or permanent account suspension, as determined by Blizzard.

E sad,posto accounti nisu pod istim Battle net accountom,naravno, dali mogu u poruci kako je navedeno samo promijeniti imena na accountovima i problem rijesen? Ili moram i e-mail promijenit? ali sumnjam da je to drugo

Hvala svima !!!!

Proud to be adicted to WoW
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 12:37 (vidikovac).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Nemoj se zaje**vat dobit cete obojica ban

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Pozdrav svima!

Planiram se prebaciti na bolji server pa me zanimaju vaši prijedlozi, tj. gdje igrati kao član Horde. Bilo bi super kad bi to bio neki server na kojem vladaju pretežito ljudi s naših prostora (osim Kor'galla). Ili općenito ako mi možete predložiti neki dobar server bilo bi super. Čim prije {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 16:42 (Putn1k).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ma molim te zasto bi dobili ban? Kada su mi lijepo rekli da imena ownera od accounta moraju biti ista. u cemu je problem

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja bih ti preporucio da to ne radis, popit cete obojica BAN

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vidikovac kaže...
D3ViL kaže...

Ma molim te zasto bi dobili ban? Kada su mi lijepo rekli da imena ownera od accounta moraju biti ista. u cemu je problem

Pa valjda mogu vidjeti da ste promijenili imena, i koja su prije bila. Morali su misliti na takve maloumne prevare.

totus mundus agit histrionem
17 godina
SinCr0 kaže...

Pa valjda mogu vidjeti da ste promijenili imena, i koja su prije bila. Morali su misliti na takve maloumne prevare.

Naglasak na maloumna prevara, bas me zanima sta ce ti drug rec kad mu banuje accaunt ja bi te osobno zapalio i nabio na kolac bez pardona. . .

16 godina
World of Warcraft

Kojeg locka da dizem za PVE? Afii, Demo ili Destro?

Thx

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Thx

locka u demo specu lvliranje, destro/affi za raidanje (po dpsu) ili demo ako ti gilda mozda nema nikog ko moze date +10% sp buff.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
Matatata krele od zanata kaže...
Srednji kaže...

Thx

locka u demo specu lvliranje, destro/affi za raidanje (po dpsu) ili demo ako ti gilda mozda nema nikog ko moze date +10% sp buff.

imas kakav link da destro/afii spec? da vidim kak zgleda..

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
15 godina
neaktivan
Pwned?
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

igram na privatnom - molten wow - frostwolf realm!
horda..

tko igra isto, nek se javi u pm pa da možemo igrat ko ljudi :D

dosadno mi, sam sam... ekipa trenuntno pauzira wow paa... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pavlek kaže...

dosadno mi, sam sam... ekipa trenuntno pauzira wow paa... 

paa... je to pravo vrjeme da predjes na orginal {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 22:24 (D3ViL).
15 godina
neaktivan

Igrao sam jeb... dvije godine na tom MagicWoWu i Moltenu i totalno sranje, zao mi je sta odma na original nisam presao. Ako nemas para kupis si Battlechest i imas 1 mjesec igranja free, kada to prode kupis si bon i miran si i igras do 70 LvLa onda si kupis Licha i Cataclysm i na konju si :), kazem svi koji zele igrati WoW i koji imaju volje Original je neprocjenjiv usporedbi s privatnima :).

Pwned?
17 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Igrao sam jeb... dvije godine na tom MagicWoWu i Moltenu i totalno sranje, zao mi je sta odma na original nisam presao. Ako nemas para kupis si Battlechest i imas 1 mjesec igranja free, kada to prode kupis si bon i miran si i igras do 70 LvLa onda si kupis Licha i Cataclysm i na konju si :), kazem svi koji zele igrati WoW i koji imaju volje Original je neprocjenjiv usporedbi s privatnima :).

Slažem se. A imaš i podršku. Ne znam kak je kod drugih, ali ja moram prizanti da sa imao dobra iskustva sa Blizzardovom tehničkom podrškom.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
vidikovac kaže...
D3ViL kaže...

Ne znam da li su sto mijenjali ali prije na battlenetu nije bilo moguce promijeniti ime i prezime osobe na koju je registriran account... samo adresu, mail i secret question. Tako da kad ides prebacivati lika na drugi account javi ti da nije moguć transfer između različitih vlasnika accounta jer gleda prema tim podacima.

http://www.rabbits-clan.com
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...
...

Tako je, kolko je meni poznato na BN-u ne možeš promijeniti ime i prezime. Tj. možeš, ali samo u posebnim slučajevima (recimo, promijeniš prezime kad se oženiš ili sl.), a i onda su rigorozni. Treba ti preslika osobne (stare i nove s novim imenom i prezimenom) ili putovnice, slika, bla bla. Znam da je jedna treba iz guilda htjela promjeniti prezime, jer se udala, pa prvo kao da ne žele, al na kraju jesu, al bilo je natezanja, pa putovnica, pa slike, osobna, kaj već, ne sjećam se najbolje... Bolje nemoj to pokušavat.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
World of Warcraft

Ima nekog da igra na Stormreaveru?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz evo i meni se svida ova igrica ali ja nema nista pojama o njoj jel bi mi neko mogao reci kako funkcionira posto znam da ma par dijelova jel ja moram do prvoga dijela krenuti ili mogu odmah od zadnjega?I kakvu ulogu imaju drugi igraci  i koja je razlika u serverima privatnima i Blizardovim.Eto ako ima neko od ovih WoW veterana  volje i zivaca da mi malo bolje pojasni{#}.I jel ima neka prica i tako.Hvala svima.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 18:41 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. Imas ti jos mnogo toga za nauciti.

2. Isto tako xD, salim se kao prvo moras imati da bih npr. igrao Cataclysm moras imati sve expanzije znaci od Vanille, pa do sada nedavno izbacene Cataclysme.

3. Razlika izmedu Privatnih i Originala. Privatni ti jos dugo dugo nece biti na Cataclysmi. Ne radi pola questova, dangeona i pun k.... gluposti. Vijerojatno neces ostvariti  iskustvo kao na originalu ako igras privatne.

4. Sve sto zasada trebas znati o WoWu nalazi se ovdije pa malo pronjuskaj, ako ces ostatiti i igrati do 85 LvLa shvatiti ces da se WoW ne sastoji samo od Raidanja, ubijanja protivnika/mobova, Lvlanja itd. Na Cataclysmi je doslo mnogo novih q i mnogo toga je novog sta tebi ocito nece ciniti razliku jer nezz kako je to bilo prije, ali opet se vratio duh za igrom. Sve sta trebas znati je ovdije http://eu.battle.net/wow/en/game/ za pocetak, a kasnije ljudi i sam ces saznati cari Azerotha :)

5. Uzivaj i samo pitaj ako sta nije jasno :)

Pwned?
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel postoji mogucnost da se kupe sva cetri dijela odjednom uz neki popusti jer vako gledam da bi me izaslo oko 100 € sto je previse.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice