Zasto ja odgovore od 1BIT-a ne vidim i svi su ''minimize'', ali znaci samo od njega?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ja cu se propucat prodje x5 i ja jos nisam uspio pokupit glupi tenk -.-
e pa necu igrat wot do iduceg maratona fu wg big time
Zasto ja odgovore od 1BIT-a ne vidim i svi su ''minimize'', ali znaci samo od njega?
Mislim da ti je na ignore listi...
Ili ignore lista ili ako si slučajno stisnuo, imaš nevidljivu crtu na vrhu svakog posta, promijeni ti se kursor miša kad pređeš preko te nevidljive crte, kad nju pogodiš kursor se mijenja iz strelice u ruku sa kažiprstom i kad klikneš minimiziraš post, isto kao ignore
Evo slike
EDIT:
@thabigjc
Pa šta ne traje x5 još sutra i prekosutra od 12 navečer do 7 ujutro (tj do utorka 7 ujuto), uglavnom još ponedeljak bi trebalo trajat, barem vikend akcije traju subotu nedjelju i ponedjeljak?
x5 završava ujutru

pa ja cu se propucat prodje x5 i ja jos nisam uspio pokupit glupi tenk -.-
e pa necu igrat wot do iduceg maratona fu wg big time
Pa tenk možeš pokupiti do 01.09. ak se ne varam.
Ja sam skužio da je najlakše sa light tenkovima biti prvi po XP-u.
A treba i malo sreće da se poklopi dobra prva partija.
Meni fali neki 7k XP do nagrade.
A kolega se ponadao da će lakše sakupit exp za tenka uz x5, al kako je već jedan kolega napisao, kad je počeo x5 od 48 bitaka imao je 18 pobjeda, to znači da je jako teško iskoristit tih x5, a bome mogu i ja reći, kupio sam friško AMX50 120 na popustu i mislim si iskoristit x5 kad je već stock tenk, nakon 5 bitaka sve porazi sa tim tenkom, ugasio sam igru da se ne živciram bezveze
ja sam ga ubo doslovno u 2 dana. prelagano bilo uz ovaj x5 i solidan je tenkic nije los.
Isto u 2 dana skoro kao kolega iznad, imao nesto ispod 10k i to od pocetka osmog mjeseca jer nisam bas igrao do prije koji dan i kad je dosao x5 (+ premium) u danu sam bio na 42k i jucer s jednom bitkom dovrsio.
Inace nisam planirao ciljano igrati za taj tenk jer niti imam posadu niti mi se cinio nesto dobar, nakon jedne bitke se cini ok tenk ali opet mi nije nesto napet posto japance ne igram niti planiram, ako nista mjesto u garazi i 1.5mil creditsa.
Ja sam do ovog eventa imao 19 mil. kredita i brdo otključanih tenkova i nakon popusta ostao na 100k kredita.
Sad još samo da uleti crew re-training i skill re-training popust i to je to.
Kupljeni tenkovi: WZ-111 1-4, Škoda T 25, Leopard, VK 30.01 P, T71, T28, KV 4, ponovno kupljeni T-54 i T-10 i konačno izgrindan i kupljen Centurion AX.
Obnovljene zalihe first aid kitova i repair kitova te nešto premuim consumabela, friško polakirani T10 tenkovi...
Roll out... :)
kak jebemu u 2 dana.... ?!?
imam tri tenka za zadatak (T-10, T-44 i T-34/100)... i jedva naskubel 12500 bodova...
uletim u bitku, natučem 6000+ damagea, imam duplu kilometražu, a lik s 1killom više, 2000 damagea manje i upola pređene razdaljine (dakle niti spota, niti podrška) me odere za 150 bodova experiaenca u bitki...
ako onda nisam razvalio mawashi-gerijem monitor, ne bum nikad...
Kupljeni tenkovi: WZ-111 1-4
Mogao si se strpit još koji dan jer je ova linija top of the tree za 9. mjesec pa si ga mogo kupit za 30% popusta umjesto sad za 15%. Ušteda od par stotina tisuća kredita.
kak jebemu u 2 dana.... ?!?
imam tri tenka za zadatak (T-10, T-44 i T-34/100)... i jedva naskubel 12500 bodova...
uletim u bitku, natučem 6000+ damagea, imam duplu kilometražu, a lik s 1killom više, 2000 damagea manje i upola pređene razdaljine (dakle niti spota, niti podrška) me odere za 150 bodova experiaenca u bitki...
ako onda nisam razvalio mawashi-gerijem monitor, ne bum nikad...
Koji si ti tenk vozio i koji tenk je vozio taj što te oderao?
T-10 ja ganjah, a ovaj je bio neki clicker, AMX 100/120 ili Emil
nisam siguran (ne znam kad dođem doma mogu pogledati, ali mislim da sam replaye ugasio)..
da ne govorim koliko su ruski tenkovi sad sježeni... svako malo me neko odvali JEDNIM pogotkom (WZ-111-4 npr)... kupola na T-10 mi već može dobit frequent flyer popust...
Jbg, više kilova znači više xp, ako je niži tier od tebe isto će brže nakupit xp, ovisi i o tome jesi ti pucao po nižim ili istim tierovima, a on po višim...
Kupljeni tenkovi: WZ-111 1-4
Mogao si se strpit još koji dan jer je ova linija top of the tree za 9. mjesec pa si ga mogo kupit za 30% popusta umjesto sad za 15%. Ušteda od par stotina tisuća kredita.
A znam, imao sam to u planu, i skroz zaboravio kad sam kupovao... A jbg, bilo je i gorih zajeba... :D
Sad kad maknu popuste, moram prodati kaj ne vozim ;)
kakav je to tip bitke globalna mapa? ja to nemam u onom izborniku bitki al imam dostupne misije
Kaj nije to clan wars ili stronghold?
Iskreno, nemam pojma jer igram samo random...
Jbg, više kilova znači više xp, ako je niži tier od tebe isto će brže nakupit xp, ovisi i o tome jesi ti pucao po nižim ili istim tierovima, a on po višim...
ne znam, ja igram dosta agresivno i imam medium/heavyum tenkove pa često sam prvi na nekim točkama prodora/uskim grlima i tu prvo derem po LTima, ali ne mičem se kad dođu teškaši..
i često ja služim kao spotter za svoje TDove na sigurnoj razdaljini iza mene, koji najčešće, čini mi se, šeću kožicu...
izgleda da je. Malo glupo te zadatke prikazuju. Nisam u klanu a prikazani su mi,jos ne navedu u naslovu da je za klan.
Šteta,ove pričuve za kredite bi mi jako dobro došle :D
Ekipa, zaljubio sam se u tank T20 medium kad sam ga full upgrejdo savršenstvo mi je za igrati..
Nisam ocekivao da ce mi se to dogoditi s t7 medium tankom.
Sve patnje koje sad imam s Cometom, ajde t43 mi je bio okey a a44 mi je isto painfull.
Mislim da ti je na ignore listi...
Ili ignore lista ili ako si slučajno stisnuo, imaš nevidljivu crtu na vrhu svakog posta, promijeni ti se kursor miša kad pređeš preko te nevidljive crte, kad nju pogodiš kursor se mijenja iz strelice u ruku sa kažiprstom i kad klikneš minimiziraš post, isto kao ignore
Evo slike
EDIT:
@thabigjc
Pa šta ne traje x5 još sutra i prekosutra od 12 navečer do 7 ujutro (tj do utorka 7 ujuto), uglavnom još ponedeljak bi trebalo trajat, barem vikend akcije traju subotu nedjelju i ponedjeljak?
Izgleda da je ovo bilo u pitanju, hvala obojici
Ekipa, zaljubio sam se u tank T20 medium kad sam ga full upgrejdo savršenstvo mi je za igrati..
Sve patnje koje sad imam s Cometom, ajde t43 mi je bio okey a a44 mi je isto painfull.
Zato jer je t20 jedini t7 medium koji vrijedi, eventualno t-34-1 radi dobrog turreta.
Sad kad si našao tenk koji ti se sviđa, istraži 8icu i uključi brže treniranje posade pa se slobodno možeš zadržati na njemu i vježbat kako se igraju mediumi.
Zato jer je t20 jedini t7 medium koji vrijedi, eventualno t-34-1 radi dobrog turreta.
Sad kad si našao tenk koji ti se sviđa, istraži 8icu i uključi brže treniranje posade pa se slobodno možeš zadržati na njemu i vježbat kako se igraju mediumi.
vec imam na njemu po 3 skilla na svakome.
imao sam prije super peru pa sam na njemu istrazio sve i sada sve do t7 sam igrao s tom posadom, tako da imam odlicu posadu sada idem na 4 skill
patch navodno sutra ili u cetvrtak
patch navodno sutra ili u cetvrtak
Mislim da danas ide na RU serverima, pa bi onda sutra trebao na EU.
Igrao sam ih vece T -eve na test serv. ali ni jedna mi nije kao G.W. Panther i pored toga sto su je bas osakatili....
Edit:
Samo me zanima da li su T9 i T10 strv zabavni kao udes?
Edit2:
i neda ace:
Tražim ljude za clan, javite se U pp za info, uglavnom da bude opušten clan ali da se igra malo SH , taržim comandera i recrutera