World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.281.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: World of Tanks
Nisam ni ja imao sinoć kad sam bio online. A za lampicu se ne sjećam a x4 mi nije radio.
8 godina
protjeran
World of Tanks

Dobio tjedan dana, produzila mi banda, bas fino cu domoriti od wota. Sretno ekipa u bitkama. 

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Meni 6th sense radi normalno, a x4 se ne vidi jer je to sad prvi put da su stavili pa nemaju ikonu u igri. 

evo upute kako da pronađeš tenkove na kojima nisi odradio x4

https://eu.wargaming.net/support/news/252

14 godina
neaktivan
World of Tanks

samo predjes kursorom preko tenka i kad ti se pojave detalji tamo pise jel imas x4 na njemu ili ne...

sto se tice zaruljice i meni je jucer nesto cudno radila. malo radi malo ne!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon i mene krenulo zadnjih dana 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam kako neki ne skuže da signalizacija jesi li spotan ima problema otkada su uveli one "premium" dijelove opreme.

Sad standardno javlja nakon 3 sekunde, sa premium žaruljicom nakon 2 sekunde.

Čim se to uvelo aplikacija je ostajala visiti u zraku jer nije čitala nakon koliko treba javiti, ko one bosanske mišolovke nema sira- nema šunke :-)

Svaki patch od WG donosi i skrivene probleme koje vidimo tek kad nas sastrane netko upozori da pripazimo.

Meni osobno nije radio onaj bonus 300% koji smo dobili u misiji t35-85m, davao je samo 100%.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ovo je neki novi level. Lik u tigeru 1 upire u brdo na el hallufu i ne pušta. 

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene prvo pogode, a tek onda se upali lampica, dobim dojam da mi signalizira jesam li pogođen ili ne, za spotanje više manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel itko probao ovaj dodatni six sense "boost" za bondse iz rangiranih? Ako zapovjednik nema šesto čulo onda ga dobi, a ako ga ima piše da bi se čulo trebalo paliti ranije, al ne piše dal to znači da se pali nakon 1 sekunde, 2 sekunde, pa ako je netko isprobao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer i danas .

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Koliko je vjerojatno da is-7 nakon buffa postane sljedeći broken tenk, nakon e5 prije i mausa i type 5 sada? Pa da onda ta linija pobijedi u nekom od skorih top of the tree za HT. Sad bi izgrindao is-3 do t-10 i onda čekao da dođe taj TotT i onda kupio i izgrindao 9-ku i 10-ku na popustu.

Tako nekako zamišljam da bi moglo ispasti pa da se pripremim za možda svoju prvu 10-ku u garaži. 

2 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Koliko je vjerojatno da is-7 nakon buffa postane sljedeći broken tenk, nakon e5 prije i mausa i type 5 sada? Pa da onda ta linija pobijedi u nekom od skorih top of the tree za HT. Sad bi izgrindao is-3 do t-10 i onda čekao da dođe taj TotT i onda kupio i izgrindao 9-ku i 10-ku na popustu.

Tako nekako zamišljam da bi moglo ispasti pa da se pripremim za možda svoju prvu 10-ku u garaži. 

Ne nadaj se previse, dobiva 250 hpa više (što samo znači da će neprijatelj dobiti više dmga kada ti digne ammo rack u nebesa svaku drugu partiju), dobiva bolji p/w odnos (sada možda uspije postići barem 50km/h po ravnome od onih mitoloških 59 km/h koliko piše da je maksimum), a novi aimtime bi trebao biti 2.9 (što je i dalje najgori aim-time od desetki hevija... za usporedbu novi WZ koji ima isto 130mm top ima aim-time 2.4 sekunde, a E100 koji ima 150mm top ima manji aim-time, 2.78)

I to je to gdje završavaju buffovi, i dalje ima užasan overall gun-handling, disperzije uzas, oklop koji bi teoretski trebao imati nema jer te sprijeda busi svaka budala s heatom + kad god te pogode sprijeda u "obraze" odlazi ammo-rack, malo je bolja situacija sada s ovim novim popravcima, al i dalje kupola odleti svako malo... standardna municija mu je AP, premium APCR i to sa "samo" 303 mm pena.. kazem samo zato sto se s tim ne mozes boriti protiv superhevija, novi WZ ima 340mm HEAT penetracije, znaci busi mausu obraze i kockastog typa bez problema... s IS-7 mozes zaboraviti to, da mu umjesto APCR golda daju HEAT gold pa da se moze boriti protiv ovih superhevija bio bi dobar tenk, ovako - u gotovo svemu je bolji novi WZ...

E i da, uz najgoru penetraciju i najgori gun-handling, takoder ima i najgori DPM, za 500 manji od WZ-a, znači WZ puca jednu cijelu granatu više od IS-a... Tako da ovaj buff je ono, okej nista lose iz njega, al niti nista toliko dobrog, i dalje ce biti hevi kojeg je "pregazilo vrijeme" u WoT-u, nažalost, jer stvarno volim cijelu liniju i imam sve skupa 3000 borbi u liniji od IS-a do T-10, ali ovaj IS-7 je takvo razocaranje na kraju jednog veoma ugodnog grinda

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.7.2017 3:53 (ficosime).
11 godina
World of Tanks

Aha, a ako ništa onda se barem mogu nadati da će biti u top of the tree, pa kakav bude da bude. Desetki na popustu se ne gleda u zube statse. 

PS  Mi svi poginuli, a ltwt na a0 se nafarmao dmg na naš spot. I sigurno će opet probat sa istom pozicijom kad vidi da mu ide. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

forumski kolega Intel&ATI  opet dijeli besplatne savjete kako poboljšati skill :D

https://www.twitch.tv/ravenhr

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
bivsi branitelj kaže...

forumski kolega Intel&ATI  opet dijeli besplatne savjete kako poboljšati skill :D

https://www.twitch.tv/ravenhr

Utisan mu je zvuk zbog copyrighta

Battlenet - TheProdigy#2234
16 godina
World of Tanks

Se zna koji je top of the tree sljedeci mjesec?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Strv 103B je top of the tree sljedeci mjesec.

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/top-tree-poll-july-2017/
16 godina
World of Tanks

to ionako imam na stalnom popustu,pa mi nije primamljivo,hvala na odgovoru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/supertest-920/

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/920-vehicle-rebalances/

Novosti za 9.20 update. Dolaze kineski TD-ovi (historical accuracy ), rebalans nekih tenkova i dolazi nova 30vs30 mapa koja se koliko shvaćam ubacuje u običnu rotaciju mapa, što bi moglo biti dobro da rastereti mm od desetki i da tier 8 postane opet igriv.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

rebalans francuske TD linije...foch155 će biti zamijenjen sa foch 50B, 6 shellova...tko posjeduje foch155 isti ostaje u garaži kao posebno vozilo (obj 260...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AirLive kaže...

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/supertest-920/

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/920-vehicle-rebalances/

Novosti za 9.20 update. Dolaze kineski TD-ovi (historical accuracy ), rebalans nekih tenkova i dolazi nova 30vs30 mapa koja se koliko shvaćam ubacuje u običnu rotaciju mapa, što bi moglo biti dobro da rastereti mm od desetki i da tier 8 postane opet igriv.

?

meni je ovaj MM preporod za tier 8( i općenito mi je bolji), pogotovo za t34 koji je konstatno upadao u desetke i bio bi jedina osmica u gejmu...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
ja111 kaže...

meni je ovaj MM preporod za tier 8( i općenito mi je bolji), pogotovo za t34 koji je konstatno upadao u desetke i bio bi jedina osmica u gejmu...

Jel mi igramo istu igru?  
Koliko god novi MM bio bolji od starog za skoro sve tiereve, ubio je tier 8... Od kad je došao novi MM, jednu od deset bitki nisam u desetkama s osmicama, što em ubija zaradu u premium osmicama, em ubija grind (čitaj: stock KV4 svaku bitku u tieru 10...)
I vidim da je to masivni problem, ljudi se žale po forumima, youtubeu, ti očito pokupio onda i našu sreću kada ti je takav MM

11 godina
ja111 kaže...

?

Općenito je bolji, ali za 8ice ne. Trenutno je najbolje što kod osmica možeš dobiti full tier 8 partiju, 6ice i 7ice možda vidiš jednom u 30 bitaka. Ne znam zašto i u desetkama forsiraju 3-5-7 sustav kada komodno mogu koristiti 15-0 ili 5-10 čime će malo zeznuti devetke, ali opet ne toliko jer ionako većina 9ki ima tier 10 topove pa se mogu nositi sa 10kama. Jedino ne znam kakav je 15-0 sistem u desetkama jer ih ne igram, ali sam vidio da se ljudi žale da je to campfest :D.

12 godina
Nije bas campfest ali su jako cesto isti tenkovi tipa 5 obj 140, 3 bat chata i na jednoj i drugoj strani pa je barem meni to malo zamorno, stalno gledat iste tenkove ali inace mi se svidjaju full tier x bitke, puno je hp-a sto znaci i puno stete ali nisam primjetio bas da se ljudi cuvaju, relativno su dinamicne bitke i sveukupno svidjaju mi se.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ne znam točno, tako sam pročitao. Najviše što imam su 8ice.

Meni bi nekako isto zvučalo logičnije to što ti kažeš, više hp-a, svi su 10ke pa su svi ajmo reći ravnopravni (osim onih koji su ravnopravniji - op )...

Ne znam zašto se ljudi bune na full tier 10 partije, što bi ja dao da mogu uvijek biti top tier u nekom nižem tieru. Po meni bi bilo pravednije da je mm obratan, tj. ako ima dovoljno ljudi na čekanju sa istim tierom da radi prvo 1-tier partije, a tek ako fali ljudi, onda prijeđe na one 5-10 i 3-5-7 varijante.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 9:32 (AirLive).

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Tako je i logicnije, ako ima ljudi onda bitke u jednom tieru, a  ako nema onda idu ostale varijante.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos mi je bolje da se oni uopce nisu ni oglasili da mm nevalja za t8 nit ocito to misle skoro popravljati.. komedija.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
gelon kaže...

Tako je i logicnije, ako ima ljudi onda bitke u jednom tieru, a  ako nema onda idu ostale varijante.

Pa da, samo izgleda da mnogima ne odgovara da budu sve 10ke u timu nego da ima osmica, što znači da se sa praktički pola tima možeš igrati jer si jednostavno toliko jači od njih.

Ako sam ja to dobro popratio, u početku nije bilo problema kad su uveli novi mm, nego su se ljudi bunili da ih stalno baca u full tier 10 partije pa je u sljedećem patchu/micropatchu forsiran 3-5-7 i za 10ke.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

vjerojatno dobar dio te crybaby ekipe je pizdio do desetki što su na dnu hranidbenog lanca pa sad zaslužuju iživljavanje

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Imam 2 prem tenka, buldoga i Amx.a i po novom MM.u jako teško zarađujem. Buldog se još nekako i nosi u t10 bitkama jer je brz i mogu sam birati protiv koga ću se boriti ali AMX je užas, izlaziti s njime protiv HT t9 i t10 je katastrofa. Ne mogu se mijenjati s njime jer je mala alfa, imam manje hp.a i svi me probijaju. Često na startu bježim na mid linije da mogu nešto i probiti. To je ok da je to nekih x bitaka u 10 partija ali kada je to 8/10 meh...

Inače t9 je totalna suprotnost i milina za igrati, uglavnom si top tier ili igraš protiv 3 t10... 1/10 će biti da su svi t9. čista uživancija

live and let live
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice