World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.283.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Intel&ATI  daje besplatnu poduku pute streama, navalite

Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi...Ukoliko ste zainteresovani za novi klan,za ozbiljne ljude prije svega stariju ekipu za ozbiljnost disciplinu,vrijedne nagrade, a prije svega za dobro druzenje ubijanje dosade i zezanje...Dobrodosli ste u klan....B-O-L (BALKANSKA OTPISANA LEGIJA) Klan koji postoji vec 4 godine na ovim prostorima....Balkanski je klan nema nikakvih uvreda na osnovu nacionalnog,vjerskog,rasističkog i bilo kojeg drugog vida vređanja...U klan su dobrodosli svi oni koji su za druzenje i ozbiljnost sto se tice timskih bitki...Zelite nesto novo da naucite...mozda i nekog da poducite...Dobrodosli...Jedina obaveza koju klan zahtjeva jeste teamspeak...Koji se mora imati.....Hvala svima i dobrodosli....Javite se inbox oko detaljnijih informacija...Teamspeak necu ostaviti ....dobit ce ga samo oni koji su ozbiljni za klan...Hvala lijep pozdrav 

Habe

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Habe kaže...

Pozdrav ljudi...Ukoliko ste zainteresovani za novi klan,za ozbiljne ljude prije svega stariju ekipu za ozbiljnost disciplinu,vrijedne nagrade, a prije svega za dobro druzenje ubijanje dosade i zezanje...Dobrodosli ste u klan....B-O-L (BALKANSKA OTPISANA LEGIJA) Klan koji postoji vec 4 godine na ovim prostorima....Balkanski je klan nema nikakvih uvreda na osnovu nacionalnog,vjerskog,rasističkog i bilo kojeg drugog vida vređanja...U klan su dobrodosli svi oni koji su za druzenje i ozbiljnost sto se tice timskih bitki...Zelite nesto novo da naucite...mozda i nekog da poducite...Dobrodosli...Jedina obaveza koju klan zahtjeva jeste teamspeak...Koji se mora imati.....Hvala svima i dobrodosli....Javite se inbox oko detaljnijih informacija...Teamspeak necu ostaviti ....dobit ce ga samo oni koji su ozbiljni za klan...Hvala lijep pozdrav 

Postoji mjesto za to, ovako banut na forum, nit znamo za tebe, nit za klan, ljudi koji su trenutno u klanu i znaju ekipu sa kojom se druže neće sigurno izać da bi došli u B-O-L di nikog ne poznaju, tak da ne znam da ćeš se ovdje usrećit

Više sreće ćeš nać ovdje na forumu

17 godina
1BIT kaže...
Habe kaže...

Postoji mjesto za to, ovako banut na forum, nit znamo za tebe, nit za klan, ljudi koji su trenutno u klanu i znaju ekipu sa kojom se druže neće sigurno izać da bi došli u B-O-L di nikog ne poznaju, tak da ne znam da ćeš se ovdje usrećit

Više sreće ćeš nać ovdje na forumu

A ne gubi lik nista da stavi poruku, pa nikada se ne zna, mozda netko od nas koji ovo citamo je trenutno u procesu trazenja novog klana.

Bilo je i beskorisnijih poruka u temi 

15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
 A ne gubi lik nista da stavi poruku, pa nikada se ne zna, mozda netko od nas koji ovo citamo je trenutno u procesu trazenja novog klana.

Bilo je i beskorisnijih poruka u temi 

A ne gubi ništa, al oni koji su u malo boljim klanovima, već znaju za druge slićne klanove, tako da ako će prelazit znaju već di bi mogli i ne šljive ovakve i druge objave ni pol posto, tj dobri klanovi sami sebe kroz uspjehe nekih strongholda/timskih i klanskih bitki reklamiraju, igraći pročuju za njih i sami dolaze u klan, ne treba ih zvati, nije niti prvi put da čovjek prijeđe iz jednog u drugi klan koji se stalno mlate na cw-u itd, uglavnom koliko se barem meni čini, dobri igraći već znaju na pamet druge dobre klanove, pa će ih teško ovako po forumima dobit u svoj klan... a i veća mu je šansa na wot-ovom forumu ugrabit nešto nego ovako po svakakvim forumima objavljivat... stavi se u poziciju da trebaš klan, pa nećeš sad tražit po 10 foruma, nego ćeš jednostavnije otić na wot-ov forum i potražit, a tamo dnevno bar 20 klanova bumpa i traži nove igraće, znaći tamo ćeš sigurno naći nešto za sebe, zato sam i stavio link da tamo objavi, veća mu je šansa da će tamo nać nove igraće...

15 godina
World of Tanks

Mala zvijer 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema me cijeli dan doma, dođem kasno navečer, malo odmaram, oko ponoći palim igru, vidim današnja misija 3k dmg, hm prebirem po toj garaži ko penzići u kauflandu po narančama na akciji, ni sam ne znam šta ću, aj ovaj T-10 ima dobar gun, ajmo probat i bome nije loše ispalo

Prva i jedina bitka danas i današja misija riješena

EDIT:

Stiže Update 9.19.1 sutra!!! (12.07)

LINK

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.7.2017 16:13 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
protjeran
World of Tanks

Tier 8 game, 8k dmg+spot, otkrio sam svih 15 neprijatelja. Pro ninja spoter. 

P.S.

Type 62 je trenutno jedan od naj op tenkova u igri, ako ste ga dobili, a niste ga puno igrali sad je vrjeme za igrati ga.

http://wotreplays.com/site/3699745#stats

...
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
protjeran
World of Tanks

Ma ovo samo wargaming moze, u jednom patchu od meh tenka napravi op zvijer. Ono vozas se po Himmelsdorfu i silujes ljude u scoutu. Ovaj Type62 je bas ludilo od tenka sada. Odigram dnevno po jednu misiju s za ovaj t6 tank i ono ne mogu se nacuditi kako je mocan tenkic.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Sedmice lightovi su sada bolji od većine sedmica mediuma kako se meni čini. Pogotovo onaj t71.

0 0 hvala 0
15 godina
Evil Access kaže...

Ma ovo samo wargaming moze, u jednom patchu od meh tenka napravi op zvijer. Ono vozas se po Himmelsdorfu i silujes ljude u scoutu. Ovaj Type62 je bas ludilo od tenka sada. Odigram dnevno po jednu misiju s za ovaj t6 tank i ono ne mogu se nacuditi kako je mocan tenkic.

Taj tenk je OP trenutno, ako tovaris gold type 62 je ubiti sadasnji tier 8 light, samo cijeli tier nize... Ima bolji dpm od wz-132, gun handling je losiji samo po nekim parametrima (i to za ono 0.01, nista), jedino manju alphu ima, i ima 10 metara VIŠE base view range, 390m...

Ma i mali type 64 je broken, a onaj amx 57 gf da ne pricam, ne mozes igrati normalno vise tier 6-9 zbog premium lightova koji nisu nerfani

Obične+granate Obične+granate

Gold+granate Gold+granate

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 3:34 (ficosime).
16 godina
AirLive kaže...

Navodno sve misije:

• Day 1 (july 7th) : Play 5 random battles. Reward : 1 Personal Reserve: 100% EXP for 2 hours
  • Day 2 (july 8th) : Rank Top 5 by damage in a random battle. Reward : 1 Personal Reserve: 300% Crew EXP for 2 hours
  • Day 3 (july 9th) : Destroy 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Reward : 5x Automatic Fire Extinguishers
  • Day 4 (july 10th) : Deal 3000 damage in any amount of random battles. Reward : 5x Large Repair Kits
  • Day 5 (july 11th) : Damage 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Reward : 5x Large Repair Kits
  • Day 6 (july 12th) : Rank top 5 by EXP in a random battle. Reward : 1 Personal Reserve: 100% EXP for 2 hours
  • Day 7 (july 13th) : Deal damage to enemy vehicles in random battles 10 times over any amount of battles. Reward : 1 Personal Reserve: 300% EXP for 2 hours
  • Day 8 (july 14th) : Get 1,500 EXP over any amount of random battles. Reward : 1 Personal Reserve: 300% EXP for 2 hours
  • Day 9 (july 15th) : Damage at least 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Reward : 1 Personal Reserve: 100% EXP for 2 hours
  • Day 10 (july 16th) : Spot 10 enemy vehicles over any amount of random battles. Reward : 5x Large Repair Kits
  • Day 11 (july 17th) : Destroy 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Reward : 1 Personal Reserve: +50% Credits for 2 hours
  • Day 12 (july 18th) : Deal 1,000 damage in 1 random battle. Reward : 1 Personal Reserve: 300% Crew EXP for 2 hours
  • Day 13 (july 19th) : Damage 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Reward : 5x Large Repair Kits
  • Day 14 (july 20th) : Damage/injure 5 enemy modules/crew members in any amount of battles. Reward : 5x Large Repair Kits
  • Day 15 (july 21st) : Damage 5 enemy vehicles over any amount of random battles. Reward : 1 Personal Reserve: 100% EXP for 2 hours
  • Day 16 (july 22nd) : Deal at least 5% of your team's total damage to enemy vehicles in the same random battle. Reward : 1 Personal Reserve: 300% Free EXP for 2 hours
  • Day 17 (july 23rd) : Deal 3,000 damage over any amount of random battles. Reward : 5x Automatic Fire Extinguishers
  • Day 18 (july 24th) : Get 1,500 EXP in any amount of random battles. Reward : 1 Personal Reserve: +50% Credits for 2 hours

All missions have a token as reward too.

Danas su promjenili misije. Koliko se sjecam prvih 6 dana je bilo kao gore, ali danas je drugacija.

Danas treba 750 base XP (znaci nije ukljucen premium XP, 2x prva pobjeda i sl.).

Svejedno lagano, ali eto promjenjeno je...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas dobim malo drugačiju poruku u chatu:

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...
AirLive kaže...

Navodno sve misije:

• Day 2 (july 8th) : Rank Top 5 by damage in a random battle. Reward : 1 Personal Reserve: 300% Crew EXP for 2 hours

Danas su promjenili misije. Koliko se sjecam prvih 6 dana je bilo kao gore, ali danas je drugacija.

Danas treba 750 base XP (znaci nije ukljucen premium XP, 2x prva pobjeda i sl.).

Svejedno lagano, ali eto promjenjeno je...

Ja nigdje ne mogu naci da sam dobio ovih 300% cEXP na 2 sata...

HAKOSUKA
15 godina
World of Tanks

ne vidiš u gornem lijevom kutu da se brojka povećala?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kad kliknem, ne viudim nigdje 300%  imam samo boostere sa 100% i 50%

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

OK, klikneš na + kod brojke, skoči ti onaj mali prozor s 3 kućice za odabir (plus), klikni na prvu i otvara prozor s odabirom "pojačanja" koje ćeš iskoristiti...

i kod mene je 300 % vidljivo

Ju je je? Je ju je!
8 godina
protjeran
1BIT kaže...

Rofl, samo su jos trebali gold spameri u wotu i to je to.

...
13 godina
Ima toga vec jedno duze vrijeme. Prvi put sam dobio poruku prije par godina
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta je gore od E100-ke?

E100-ka i T54ltwt za vratom

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 13:42 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 1
8 godina
protjeran
World of Tanks

Mozda sam dosadan s ovim type62, ali ne mogu se nacuditi da je jebeni wargaming ovako ludu stvar napravio. Znaci imas tenk koji ima 474m view range i igra tier 6 partije, sam sebi spotas dmg da dobijes tank sniper medalju, unistits 6 tenkova, a nisi bio spotan cjelu partiju. Stid me igrati ovakve partije, ljudi nemaju sanse.

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Evil Access kaže...
1BIT kaže...

Rofl, samo su jos trebali gold spameri u wotu i to je to.

Ne kuzim na koju foru oni misle prodavati gold ili kredite?

Npr. u WoW-u si imao i AH i trade, pa si mogao onda zlato (ili koja je vec bila valuta, davno je bilo kada sam WoW igrao), ali WOT nema niakav trade princip i ne mozes nikako prebacivati zlato, kredite i to.

Jedino eventualno da se joinas u njihov klan, pa ti onda da Gold iz blagajne klana. Nisam siguran kako taj dio radi

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
10 godina
neaktivan
World of Tanks
> Nisam siguran kako taj dio radi Vjerojatno im uplatiš lovu, a oni ti obečaju uhakirati gold/kredite u accaunt. I onda čekaš...

1 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

ništa, čista prevara, vjerujem. minimalna uplata je cca 13 - 14 eura. čak sam pomislio i da uplatim samo da dokažem, al ne dam bandi ni lipe ...

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma dajte ljudi pa to su čisti scameri lol

A ovo s klanom i goldom prije je to sve bilo izvodivo, ali danas je 2500golda u danu limit. E da je tog prije bilo brojni klanovi ne bi stradali...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Mozda sam dosadan s ovim type62, ali ne mogu se nacuditi da je jebeni wargaming ovako ludu stvar napravio. Znaci imas tenk koji ima 474m view range i igra tier 6 partije, sam sebi spotas dmg da dobijes tank sniper medalju, unistits 6 tenkova, a nisi bio spotan cjelu partiju. Stid me igrati ovakve partije, ljudi nemaju sanse.

debeli max ima jos bolji view range. a td je.. kad te ubaci top tier isto pola tima obrises bez beda.naj igranije tierove dominiraju premiumci. igra je cisti wallet warrior  p2w. tuzno ali istinito.

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2017 10:26 (=xfact=).
11 godina
World of Tanks

Kad smo već kod p2w, ovaj vikend popusti na consumablese, ali samo na one koji nisu premium. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta se tiće p2w i premiumca, aj u randomu ih nema puno, al problem je u nekom strongholdu ili klanskoj bitki, doslovno jedan tim može uzet sve chryslere, a drugi sve standardne is-3ke i šta sad da rade te is-3ke, mogu jedino flenkat chrysler-e da bi ih pen-ali, dok naprave flenk, odu dvije is-3ke za jednog chryslera...(da ne govorim za defendera i m4 49 liberte...) igra trenutno ima dosta premium op tenkova i postala je vrlo nebalansirana, stronghold/timske/klanske se sa premium tenkovima mogu vrlo lako namjestit pobjede...

Prije tih gluposti i nerfanja lightova, dva lighta (T54ltwt) su mogla uništit jednu is-3ku, sad kad su lightovi otišli tier više i nerfani, nemaš lighta sa kojim bi mogao jednu is-3ku uništit u tieru VIII, jedino i to opet ako cijeli klan uđe u bitku sa premium njemačkim bulldogom, ta dva njemačka bulldoga trenutno imaju šanse uništit jednu is-3ku, ni jedan drugi light tiera VIII jer su užasno nerfani...

Igra je trenutno takva da se ne treba opće grindati random tenkove, za svaki tier postoji premium tenk, tier VIca ima vrhunskih, a i tier VIIIca još boljih, čovjek može izgrindati vrhunsku posadu na tier VIII premiumcima i kroz klanske osvojiti premium tier X, naravno to košta nekih 1000/1500Kn u startu da bi se popunila garaža sa premiumcima...

EDIT:

Palim wot danas i opet neka poruka, gledam šta sad, kad ono javlja mi lik da je iskoristio onaj jump sa T54ltwt u svom videu, aj neka sam i ja na jubitou

(na 7:06min)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2017 14:03 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Od maloprije, ovo je vjerojatno neki frustrirani klinac . Ako ga tko pozna nek ga lijepo pozdravi.

http://wotreplays.com/site/3707285#serene_coast-gogsx-tvp_vtu_koncept

EDIT: događaj oko 12 min, mislim da je na to mislio i nez. kakav sam ja to "čiter".

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2017 20:47 (Gogs).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Prvo pita odakle si pa tek onda ide vrijeđanje. Ali ni gogs se ne pušta zaje*avati, nego uzvraća istom mjerom. 

3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice