World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.281.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Je*ote low roll.   Stug ostao na 6hp, a ja ko budala idem na njega na kraju. Mogao se izvući draw, čak i pobjeda da nisam previše shellova bacio tokom igre.

http://wotreplays.com/site/3643868#malinovka-airlive-59-16

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ljudi koja je ovo p. materina?

Sa obj.261 radim po 150,300dmg, 400 maksimum.

Jesu li mozda skresali artiljerije?????

Bolje je biti mrtav pijan,nego mrtav hladan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

Kasnis jedno 2 patcha 

Da, "skresali" su artije, vise nemaju AP granate, samo HE granate, rade mnogo manje dmga, al zato sada "osamutis" vozilo na 10-15 sekundi kada ga pogodis i dobivas assist dmg

15 godina
ficosime kaže...

Kasnis jedno 2 patcha 

Nisam bio nesto aktivan u igri posljednjih mjeseci i nisam dugo igrao sa obj.261 . Sad sam ponovo kliknuo na njega,ajde rekoh idem vidjet kako se ponasa.

I nema se sto reci, Direktan pogodak kv4.lowe po 150dmg. Yebeno iznenadjenje.

Izgleda da i on ide na prodaju.

11 godina
World of Tanks

WZ-131

editao sam glasanje

0 optika+vents+binos
3 optika+vstab+binos
0 optika+rammer+binos
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 2:49 (AirLive).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ob 261 mi je sad zakon, napravil sam sve misije za arty sa njim u dvije ture po par sati.... precizan i brzi reload.. ako nije gradska mapa, steta je izna 2k i brdo assista.. gwe radi veci damage ali joj fali preciznost, sa ob 261 si u dogfightu sa svojima, u prvoj liniji sa lightovima i medsima.. neznam zast ti se ne dopada, meni je arty sad totalno op.. jedino sto obj nije da radi stetu ht tenkovima, nego medsima, lightovima i skida arty.. 

nemam amera pa neznam kako je t95.. pretpostavljam da je jos nepreciznija od gwe i veci splash pa nemozes pucat drito u guzvu jer sjebes i svoje i njihove.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phnx kaže...

ob 261 mi je sad zakon, napravil sam sve misije za arty sa njim u dvije ture po par sati.... precizan i brzi reload.. ako nije gradska mapa, steta je izna 2k i brdo assista.. gwe radi veci damage ali joj fali preciznost, sa ob 261 si u dogfightu sa svojima, u prvoj liniji sa lightovima i medsima.. neznam zast ti se ne dopada,

O cemu ti????

Tko je rekao da mi obj.261 ne dopada? Ne dopada mi se to sto skidam 150 dmg za izravan pogodak.

Imam ga kako su ga uveli tier 10 artyije(znaci cca 5 godina),prije njega sam imao 212 do kojega sam dosao sa s51...

Uglavnom mi se ne svidja ovo nerfanje artiljerije.

Nekad sam znao oneshoot-at is7 i to mi fali,a ne da nekog gold idiota gadjam 5 puta i skidam mu po 100-200dmg.

Potrosis 20.000 za municiju bez jebem ti,a napravis 2000dmg. Za koga? Za druge da mogu skupljat dmg dok ti ides u minuse.

15 godina
Jedino dobro što su napravili u zadnjih godinu dana je smanjivanje drkađija u artiljeriji
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
The Unforgiven kaže...
Jedino dobro što su napravili u zadnjih godinu dana je smanjivanje drkađija u artiljeriji

Zato ce biti vise drkadzija u light i mediumima koji stoje ne pomicno i kampiraju.

15 godina
Svatko tko je igrao više od 13 bitaka zna da su najmrtvije bitke bile one s puno artya, baš zato što čim si bio spottan si bio pod rizikom da te neki "skiller" one-shota
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
World of Tanks

mi moze netko reci zasto sam ja dobio dan premiumaa a nisam aapsolutno nista napravio da to dobim,ni misiju ni nista? :D Nakon 5 tekmi sam dobil premium 24h,a nigdje obavijesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Procitao negdje da su zbog problema na serverima odlucili dat to :) 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
The Unforgiven kaže...
Svatko tko je igrao više od 13 bitaka zna da su najmrtvije bitke bile one s puno artya, baš zato što čim si bio spottan si bio pod rizikom da te neki "skiller" one-shota

tocno to.. sad je arty suport a ne damage dealer.. napravis manje stete ali zato ima 5k asista ako suportas svoje.. 

11 godina
izvone kaže...

mi moze netko reci zasto sam ja dobio dan premiumaa a nisam aapsolutno nista napravio da to dobim,ni misiju ni nista? :D Nakon 5 tekmi sam dobil premium 24h,a nigdje obavijesti.

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/gift-loyalty/

9 godina
neaktivan

....

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 4:32 (roxas).
16 godina
World of Tanks

Evo jedan mali poll,čisto iz znatiželje. 

Koliko premium tenkova imate sveukupno? Svih tier-eva. Ne racunajte elitne tenkove,samo one koji se kupuju ili su se mogli zaraditi.

Hvala :)

P.S. Dobro,još jedan razlog je i taj što ih ja imam 6 (dvije 5-ice i 4 8-ice),te bih si sada uzeo i scorpiona koji bi mi bio odlican money maker i jos k tome treniram posadu za Jgpz TD granu. Nekako mi se 8 premiuma cini previse,pa me zanima vaše stanje.

12 1-5
7 5-10
3 10-15
2 15-20
1 20-25
3 25+
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

A nemaš ništa traktorčića tier 2-3 što se dijele za novu godinu ili neki event?

16 godina
World of Tanks

ne,dvojke i trojke mi se ne igraju pa to odmah prodam i imam slot. Imam njemacki t-25 i stug koji se dobivao kao nagrada iz misija kao petice. Dok su mi osmice panther8.8,t 54 prot,M46 KR kojeg sam za božić dobio u sanduku s ukrasima,pilota iz nedavnih misija i sad upravo uzeo scorpiona.

Scorpiona sam uzeo jer sam trebao golda,jer mi je trebao tenk za grindanje njemacke TD posade,jer mi trebao neki dobar money maker,jer sam bio pri kraju s pričuvama za posadu,a i k tome je dosta OP tenk,odigrao dvije,oba bio high calibar. Pošto imam premium kojeg sam dobio dosta zaradjujem,tipa 80k je zarada sve,a čisto je 70k. Milina 

Moj PC  
4 0 hvala 2
11 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bolji je moneymaker jgtig8.8
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

da, je, al za firmu

posebno u "skill paketu"™ od 50 i vise  OJRA

a vidim da im ni ovi od soma kuna nisu strani, nebi isli da budale ne kupuju pixele po 130€

a u zadnje vreme sam se nagledal debila u timu kaj imaju jedno 10-20 premiuma  - vecinu osmice,da se razumijemo, a u grajndu su dosli do tir 3

to je jedan dobar SSD ili oriđiđi windovsi, da ne velim da su to 2 vrhunske igre (onima kaj nemaju kredite u dve-tri banke i ulazu u svoj gejmink da bude stronk)

nebi dal tolko za jedan tonk nikad

al da sam kroz 5-6 godina skrsil hrpu na wot i ostale WG "pixelarije"™, jesam, to sigurno, strah  me ic i brojat

P.S. imam 7 osmica, dvije sedmice, dvije sestice, sest petica i dvije cetvorke = 17 ukupno

male ne brojim

P.S.S. to nisu zubi, karijesi ni karte nego premium tonkovi

vec drugi laptop, hrpa miseva i tastatura, opreme, po 10 € za net svaki mjesec (pripejd )

igram mislim od 2011, a od 2012 wowp , i wows od bete ( da i tu sam kupil ulaz u zatvorenu betu)

plus dva alt accounta ...

jedan ljepi auto. novi. skupi. brzi. metalik. i felge . alu. i pun kufer kazni za prebrzu voznju muriji na ruke.

SAM MOGO IMAT. ™

al imam garazu. i hangar. i luku.

kao sto kaze narod, svaka budala ima svoje veselje, pa tak i ja.

a kolko sa popil igrajuci wot da ni ne pricam

P.P.S. a reklame za normabel mogu objavljivat jer su na recept pa ih ne placam

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.6.2017 1:21 (ED63).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

imam masu tier 10 medium tenkova i mogu reci da je linija na kojoj je obj 430 2  uvjerljivo najgora.

obj 416 mi je bio najgori tenk koji sam ikada igrao a ni ovaj nije puno bolji.neznam šta bi rekao da taj tenk ima.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kill Frenzy kaže...

imam masu tier 10 medium tenkova i mogu reci da je linija na kojoj je obj 430 2  uvjerljivo najgora.

obj 416 mi je bio najgori tenk koji sam ikada igrao a ni ovaj nije puno bolji.neznam šta bi rekao da taj tenk ima.

Tava je dobra, al treba znat mape, a ako se stisne 2 best t8 med vjerovatno  isti gun ko na t 54 aka heat spamer supreme  

Odgrindo sam sve Mt linije, i ništa niju ravno kineskoj tehnologiji polu proizvoda, nema deperesije, nema armora, kad me u t9  onaj prem buldog pena s he za 600 plače mi se ono kroz gusjenice, ako tu liniju grindajuci nisam nista slomio mislim da necu ništa od periferije,  ali opet kad izade nadobudni is 7 ii kakav ht pa ga okines skoro za 600  , mislim da nema gore t 8 od t 34-2 nezna se koji je top na onom gori, cak je 85 mm majka   Još mi u ušima odzvanja driver dead, fuel tanks damaged, ammo hit we are lucky it didn't blow, we are on fire sve frontalno....

također je bio hard grind starog lora 40 t ko nije imo amx 50 100 odgrindanog, stock patton ala sam ga free expo do  zadnjeg guna  , donekle t54 stock, ali sve postaju dobri tenkici poslje u fulu...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

al da sam kroz 5-6 godina skrsil hrpu na wot i ostale WG "pixelarije"™, jesam, to sigurno, strah  me ic i brojat

jedan ljepi auto. novi. skupi. brzi. metalik. i felge . alu. i pun kufer kazni za prebrzu voznju muriji na ruke.

SAM MOGO IMAT. ™

al imam garazu. i hangar. i luku.

kao sto kaze narod, svaka budala ima svoje veselje, pa tak i ja.

Definitivno se ne isplati imati vise od maximalno 3 premium osmice u garazi jer iskreno nema potrebe za vecim brojem. 

Ali eto i ja sam kao Edo nas nekada bio lud i punio kasu WG-u nabavkom premium tenkoma.

Evo gledam 10 osmica u garazi, 4 sedmice, 4 sestice, 5 petica i 10 onih od tira 2 do 4   

I iskreno od svih tih nekih premium tenkova po meni vrijedi Lowe, E25 i 112. Nekada je Superpero dok ga nisu sjebali vrijedio svakog zlatnika ali je nazalost izgubio i onaj omjer ulozenog i dobivenog i fun factor.

I na kraju udjem par puta mjesecno, bacim koju partiju i to je to.

Vise igram WoWs, po meni mnogo bolja i balansiranija igra, tamo i sa tierom 6 npr se mozes nositi sa osmicama. 

Uglavnom bolje imati tri premium tenka, nabildati ih maximalno, nabit im odlicne posade, nauciti igrati sa njima i farmati dobru lovu, nego imati punu garazu tih tenkova koji skupljaju prasinu  a ostalu lovu uloziti u pivu, zene ili sta god cojka veseli 

16 godina
World of Tanks

Danas sam upalio igru i instalirao mi se neki mini patch i nakon toga mise ne zeli pokrenut igra, tj pokene se launcer i kad stisnem na play krene se pokretat igra i samo stane i zatvori se. Nikakav error, nista samo se cresha i zatvori. Je imao mozda netko slican ili isti problem?

011000110010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Modovi?

mislim da od svih mojih premium tenkova najvise zaradjuje type59 pa is6 a onda ostali

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da stanje u igri nikad nije bilo gore.. 8ce su nakrcane op premiumcima... igra se pretvorila u teski heat spam. mape postale dosadne i zamorne... osobito sa goat climberima. jos ove rangirane su slag na kraju..  

trebalo bi im svima dati otkaz koji rade na balansu igre i dizajnu mapa.. mislim kolko moras biti ljen i nasposoban da nemozes popravit ona mjesta gdje se penje sa tenkovima..  vrijeme je za duzu pauzu. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igra je užas postala,sve gori i gori igrači a mapa novih niotkuda...

0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Modovi?

mislim da od svih mojih premium tenkova najvise zaradjuje type59 pa is6 a onda ostali

Nemam nikakvi modova, a bas mi se i ne da opet instalirat igru

011000110010.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice