World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.900
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Kromanjonac12 kaže...
Znaci igram vec 3 mjeseca wot nakon sto sam prestao igrat i sjecam se da sam jednom prilikom dobio na churchilu trakicu a nisam igrao nista posebnu partiju, a danas sam odigrao sa kv3 svoju najbolju borbu do sad i nisam dobio zvjezdicu na topu i tako vec drugi put, bio hladnokrvan, as, najveci damage i nezz sta jos sve ne i nista, evo imam 2 slike od partije pa ako netko moze rec kako se dobivaju te trakice tj zvjezdice na topu bio bih zahvalan. Stavit cu ih u komentar

Igra gleda koliko si uradio dmg i koliko si imao assista sa odredjenim tenkom u prosjeku(mislim da se uzima 100 zadnjih partija, nisam siguran u to doduse) i onda to usporedjuje sa drugim igracima, trebas biti bolji od 65% igraca za prvi mark, 85% za drugi mark i bolji od 95% igraca za treci mark.

...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pila u garazi op op :D

sad da mi se hoce samo sve otkljucat uff uff

i jedna mislim da je uvrijeda :D al nisam siguran da je rofl

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2017 12:21 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

vrijeme za glasanje za top of tree za 5mj...

sad su smiksali heavy medium td i spg...

Cast your vote for the next Tier X Tank that will be featured in May's Top of the Tree.

• FV4005 Stage II - 5.2%(51)
  • AMX 50 Foch (155) - 4.0%(39)
  • Object 430 - 21.3%(210)
  • 121 - 12.2%(120)
  • Type 5 Heavy - 22.2%(219)
  • FV 215b - 25.9%(256)
  • Conqueror Gun Carriage - 5.4%(53)
  • Object 261 - 4.0%(39)

http://worldoftanks.eu/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Sta kupiti , imam par otkljucanih desetki pa sta najbolje uzet po vama ? 

2 AMX 30B
5 FV215B (183)
1 121
9 CENTURION X
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rucipe kaže...

Sta kupiti , imam par otkljucanih desetki pa sta najbolje uzet po vama ? 

Atm nista, sad ce uskrs valda budu dali  popust, al od ponudenih najzabavniji fv 183 pogotovo s goldom, centurion je u ničem poseban, kinez zabavan ako znate svaku udubinu na mapi zbog depresije... A amx bolja je devetka od 10 bar nema tumor kupolu.... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

type 5 heavy preuzeo vodstvo ajd nije lose njega nemam a dobri su sad kad su im armor digli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

vidim poceo drugi common test. Zanima me dal bi ovaj tjedan mogli izbacit update il sljedeci? Kolko jos ovaj traje? 

Sad ovaj vikend krece x5 pa bi zelio neke lake jos izgrindat,al nezelim se zeznut,pa bezveze propustit upgrade osmica na devetke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam već dugo ništa stavio, evo jedna dobra sa T25P1, 2.7k dmg 6 killova najbolji tenkist, nosio sam bitku i jedva na kraju odnio pobjedu, na kraju mi je lik sa UDES-om čestitao, mada da nije njega bilo i njegovih 3.4k dmg, teško bi mi odnjeli pobjedu...

REPLAY

EDIT:

Došao mi first mark na gunu na Pilotu, idemo po drugi

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2017 12:37 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Jedna za ovih par dana  dok prođe godišnjica... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta kažete da na 50-100 koristim autoloader od arla i sedmice ili nije vrijedan muke pa da pričekam dok skupim free xp dovoljno za top gun? Emil 1 mi npr. ima dosta loš stock top, njega ću vjerojatno free xp, ali 212 pen na 50-100 mi se ne čini toliko loše...

0 0 hvala 0
11 godina
AirLive kaže...

Šta kažete da na 50-100 koristim autoloader od arla i sedmice ili nije vrijedan muke pa da pričekam dok skupim free xp dovoljno za top gun? Emil 1 mi npr. ima dosta loš stock top, njega ću vjerojatno free xp, ali 212 pen na 50-100 mi se ne čini toliko loše...

Good old 50 100 <3, taj tenk je dobar s bilo cime bar meni, samo sacekas svoj trenutak i klipas, ja sam ace skupio s stock topom, emila I grindam sad, i jedino je kupola dobra frontalno, doduše sad nije bas mudro free xpat pogotovo s x5, stavite koji klip golda, aktivirate boost za xp i ako imate prem mozete odvalit bar 10 k s winom, jos ako ste u klanu pa vam puste xp bonus ide to Kako ne vozit amx-a od neki dan, mogo me je popapat kako je god htio, samo da nije biser puco u kupolu k

16 godina
World of Tanks

Malo ce pitanje mozda cudno zvucat, ali koja od ovih desetki mislite da nece tako skoro bit na popustu?

0 AMX 30B
1 121
6 M 48 Patton
011000110010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Druga bitka sa Leo-m i odma ace. Igram sa 10cm gun-om i bar u prve dvije bitke radi dobro. Gušt je sa sedmicom medium skinut nekom 300 :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.4.2017 15:53 (Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Frenzy kaže...

Druga bitka sa Leo-m i odma ace. Igram sa 10cm gun-om i bar u prve dvije bitke radi dobro. Gušt je sa sedmicom medium skinut nekom 300 :)

Cheater reported!!!

...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jesam ja vec rekao da volim ovaj top of tree?? :D

evo leopard pta full istrazen i krecemo na leopard1..

a u meduvremenu grindam lagano o-ni... to je mogu reci sick linija (ne morate se rezat nozem da osjetite bol uzmite samo tu japansku liniju)

al da mogu blokirat mogu...

jedino ne mogu odlucit koji mi je bolji gun -.-

vase misljenje??

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.4.2017 14:34 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Koristim manji gun. Kad te baci sa sedmicama i osmicama tih par sec reloada kraće  me spasilo više puta. Ako ostanu dva tri njihova tenka malo hp-a onda imaš šanse sa majim gun-om. Sa velikim jednog ubiješ i dok reloadaš već si mrtav. Ali ako voliš derp odi sa njim, sa devetkama kad te baci možeš trolat ekipu tako da im shebes module kad ih pogodis. Pogodis nekog u gun dva puta i ima sheban gan cijelu partiju. Jos mu odneses 200-300 hp-a. Ili pažljivije igrat i čekati priliku pa sa boka nekog okinut za 800-900. Imam sa tim tenkom u 64 bitke čak 70% pobjeda ali samo 1360 dmg po partiji prosjek :(

Btw

Pokupio sam drugi mark na t-10. Pobjede su skočile na 55% ali sam počeo igrat za q. Neznam šta mi je. Brijem da sam se zasitio malo igre. Poćeo sam glumit scouta kad nitko ne želi spotat i to me koštalo dosta pada u dmg-u. Ali bar sam na Fiery Salient imao preko 6000 spotanog :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.4.2017 15:32 (Frenzy).
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Ja sam ga igrao sa stock topom od arl-a, pa nije top baš loš, ipak je tier VIII, nema neki pen, al je reload manji, 25sec ako se ne varam, a zadnji top puni 45sec i to mu je neka mala prednost, pa arl sa topom tier VIII može is-3 probit na weak spotove, ak se dobro sjećam, čak sa običnim ap-om sam probijao, nije to loša cijev, samo si opremi 50 100ku, stavi egld, vstab i ventilaciju, malo će bit muka dok posada ne dođe na 100%, al kasnije je tenk baš zabavan za igrat

10 godina
neaktivan

Da dobar je pen na tom topu, bolji od nekih osmica HT. Khm..t32..khm.. Reload je oko 35 sec, slabe gusjenice imam tako da ih trebam ojačat pa tu gubim slot i za početak ću staviti vstab i vent.

16 godina
thabigjc kaže...

jesam ja vec rekao da volim ovaj top of tree?? :D

evo leopard pta full istrazen i krecemo na leopard1..

Ja bas igrao sada bitku di je lik napravio nevjerovatnih 8.4k dmg,slika dolje...steta sto nejdem na tu granu,tu sam zapeo na cetvorki.

Vidim da  je prednoist type-a dosta velika pa cu i ja krenut u grind sa O-Ni...

Zanima me koju ste opremu stavili na pilota? Sad su popusti pa na nekima zelim poboljsati specifikacije...ja se ravnam preko wargaming.wiki gdje pise sto ljudi najcesce koriste,no za njega jos nema podataka. Inače stavljam ono sto ja mislim da meni treba,a ak imam koji slot free onda gledam sto drugi imaju. Mada to stavljam na premium vozila i vozila s kojima volim igrati,skupa je ta oprema da bi isla na sve tenkove.

15 godina
neaktivan
izvone kaže...
 Ja bas igrao sada bitku di je lik napravio nevjerovatnih 8.4k dmg,slika dolje...steta sto nejdem na tu granu,tu sam zapeo na cetvorki.

Vidim da  je prednoist type-a dosta velika pa cu i ja krenut u grind sa O-Ni...

Zanima me koju ste opremu stavili na pilota? Sad su popusti pa na nekima zelim poboljsati specifikacije...ja se ravnam preko wargaming.wiki gdje pise sto ljudi najcesce koriste,no za njega jos nema podataka. Inače stavljam ono sto ja mislim da meni treba,a ak imam koji slot free onda gledam sto drugi imaju. Mada to stavljam na premium vozila i vozila s kojima volim igrati,skupa je ta oprema da bi isla na sve tenkove.

Klan KRAWL, nije ni čudo, meni e čini da je taj klan bolji od nekog RED_G RED_B RED_C.... dobri su likovi tamo

Na Pilota obavezno nabijač i ventilaciju, e sad ovo treće šta ja znam, stavi mu optiku, pa kasnije kad sakupiš skillova za spotanje (situation awareness i recon) skini optiku i stavi vstab...

Što se tiće ovih popusta, ja sam valjda spiskao 4 000 000 kredita, nakupovao valjda 18-ak opreme, što nabijača, što ventilacije, što vstaba, uvijek će trebati, ofarbao Pilota za golde u sve tri boje, ošlo je i 300 golda, al neka, volim se igrati sa Pilotom

(ps ostalo mi još 1 100 000 krdita)

16 godina
1BIT kaže...

Što se tiće ovih popusta, ja sam valjda spiskao 4 000 000 kredita, nakupovao valjda 18-ak opreme....

Ja nisam mozda toliko opreme uzeo ali sam uzeo 2xtier 10 i opermu za njih i jos jednog tenka (mislim da je nekin 12 000 000), pa sam na 200tinjak tisuca

011000110010.
16 godina
World of Tanks

nisam znao da je iz boljeg klana,ne pratim ih bas,,aal lik je odigrao vrhunski....hvala na preporukama za pilota. Ja nisam takav da nakupujem sve pa da mi stoji haha...

Jos nesto,jel kad zna bit na popustu preobuka posade,tipa imam dvije zenske  u arteljeriji kao zapovjednika i topnika,ja bi sad njih prebacio na lovca kao vezistu i vozaca,to me kosta za svaku 500 golda. jel to zna kad na popustu biti,ili je stalno fiksno 500? Znam da je bila rasprava o tome,no nisam zapamtio jel to to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

To sam ja bio nedavno pitao. 500 golda je fiksno stalno.

16 godina
World of Tanks

onda odmah ide u obuku .hvala!

Jos nesto,do kad traju popusti na opremu,do kraja Sixth Anniversary Special,dakle do ponedjeljka? Jer vidim za za x5 je naveden time frame,isto i za misiju za embelm i pričuve,al za popuste na tenkove i opremu nije navedeno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ljudi...nitko se ne hvali sa goldom? Čujem da je WG malo poludio pa dijeli gold kao u striptiz baru : "Make it rain"

To je samo za one koji su igrali klanske advance borbe sinoć, ja nazalost ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Dobro mi uletio ovaj popust, priustio si TVP T50/51 i usparao 1mil kredita 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dragone kaže...

Ljudi...nitko se ne hvali sa goldom? Čujem da je WG malo poludio pa dijeli gold kao u striptiz baru : "Make it rain"

ja samo vidio obavijest da istrazuju kupnje koje su dobile vise golda od navedenog,te da ce doc do nekih blokada tak onesto...

15 godina
izvone kaže...
Dragone kaže...

ja samo vidio obavijest da istrazuju kupnje koje su dobile vise golda od navedenog,te da ce doc do nekih blokada tak onesto...

Gotova priča,acc od kolege suspendiran i svih ostalih vjerovatno dok ne istraže sta se dogodilo.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigao je i popust pa sam kupio Mausa.

Uahahahahahhahaha

Drobilica za kičme neprijateljskih tenkova...

dr.zharre

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice