World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se ispalti prefarbati za golde LTTB i M41 Bulldog-a sad kad je na sniženju za Sv.Patrika?

(misim oni će ić u 8ce, trebat će mi za stronghold i klanske pa zato pitam?)

EDIT:

Evo malo prije riješio ovu današnju misiju, počeo sam oko 12 sati, završio prije pol sata, od 12 do 3 me je MM stalno bacao sa X-kama, a iza 15, tj oko 16 sati me bacalo kao top tier, sve sam sa T-10 igrao, znači baš se vidi, kad dođu ljudi sa posla, ima više igrača online i MM bolje baca, tj može složit tier X kao top tier i tier IX kao top tier jer ima ljudi...

EDIT:

Skočio mi je wn8, sad na kraju dana gledam za 3.5, samo zato jer sam cijeli dan ganjao dmg zbog misije

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 21:23 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Jel se ispalti prefarbati za golde LTTB i M41 Bulldog-a sad kad je na sniženju za Sv.Patrika?

(misim oni će ić u 8ce, trebat će mi za stronghold i klanske pa zato pitam?)

Nije još ništa sigurno gdje će tko ići kada dođu T10 LT, bili su izbacili sa Bulldoga autoloader pa su ga vratili, tko zna možda ostane i tier 7 al ga nerfaju skroz.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
 Nije još ništa sigurno gdje će tko ići kada dođu T10 LT, bili su izbacili sa Bulldoga autoloader pa su ga vratili, tko zna možda ostane i tier 7 al ga nerfaju skroz.

hm, i to šta kažeš, probao sam sandbox, tamo su već prebacili lightove, Spic, LTTB, M41 Bulldog su tier VIII, vidiš nisam ni primjetio da bulldogu fali autoloader gun, trenutno ga nema na sandboxu, a bio bi OP valjda u usporedbi sa ostalim lightovima koji nemaju autoloader (osim francuskih)...

Nego baš malo gledam, pa mi izbacili anketu na sandboxu, pa sam popunio

11 godina
anarky1988 kaže...

Ima tko invite kod viška?

Jesi probao dali radi ono što sam nekidan linkao sa hcl.hr?

16 godina
World of Tanks

Jel' netko riješio jučer misiju za token? Ja sam Max 5 skupio u 3 sata igre. 

Danas mi se čini još teže ,u 20 bitki biti u top 5 po dmg-u.

Ja imam Max osmice i to je problem jer svi igraju s desetka ma i nikako da probijem. Čak sam poceo Gold shellove kupovat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Ja imam Max osmice i to je problem jer svi igraju s desetka ma i nikako da probijem. Čak sam poceo Gold shellove kupovat.

Danjasnja mi se ne cini vrijedna truda, pa cu vjerovatno stati s ovim maratonom.

Jer gledajuci danasnju misiju mogu misliti kakve ce biti iduci tjedan, a tenk nije vrijedan da mu posvetim toliko slobodnog vremena.

U onim kampanjama od 2 tjedna sam zaradio T8 premiume (IS-5 i Chieftain) sa nekih 30-40 bitaka u 2 tjedna, a i tu sam imao dosta vise fame pointa nego sto je trebalo.

Nemam namjeru za ovaj tenk odvajati toliko vremena koliko WG trazi tim vise jer tenk nije nista posebno.

Jucer je bilo dosta lako ako imas high tier tenkove, jedino su timovi i gamepplay bili uzas.

Svi kempaju sve u sesnaest i nikog nije briga za pobjedu ili bilo sta drugo osim da nafarmaju 2000 damage u toj partiji.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
neaktivan
izvone kaže...

Jučerašnja misija te tjerala da igraš sa što većim tier-om, ova danas ti dozvoljava i niže tier-eve, znači možeš i sa tierom IV igrati, npr sa Hetzerom (derp gunom) i ak si top tier ili u tieru V nebi trebalo bit problem bit među prvih 5 po šteti...

Al kaj je je, pretjerali su sa tim misijama, ja sam do sada sve riješio, al sam previše vremena izdvojio za njih, sve si više mislim napravit poveću pauzu nakon ovog maratona kad ugrabim tenka, pa nek si misle ovi tamo iz wg-a...

EDIT:

IS-3 in tier X battle?

No problem, mission accomplished

EDIT2:

Tier VI u Tieru VIII?

No problem

EDIT3:

Tier V u tieru VII?

No problem, neće me nikako top tier bacit...

EDIT4:

Meni još najbolje ide sa BDR G1 B riješavat ovu misiju

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.3.2017 12:04 (1BIT).
16 godina
neaktivan
Ja sam rotirao o-i expa s kojim su 2 šuta vrlo često bila dovoljna, a tri u 99% slučajeva te t-34 i t1 heavy kad mi je japanac bio uništen. Trebalo mi je cca 2 i pol sata, mislim da je to skoro najviše do sad što mi je trebalo, al i dalje je podnošljivo, samo se nadam da misije neće postati još veći grind...
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Ja sam rotirao o-i expa s kojim su 2 šuta vrlo često bila dovoljna, a tri u 99% slučajeva te t-34 i t1 heavy kad mi je japanac bio uništen. Trebalo mi je cca 2 i pol sata, mislim da je to skoro najviše do sad što mi je trebalo, al i dalje je podnošljivo, samo se nadam da misije neće postati još veći grind...

hm, meni je trebalo 5 i pol sata, pol sata sam si uzeo pauze, krenuo danas u 9 ujutro igrat, sad završio

(tolko sam igrao ovog shermana jumbo da sam izgrindao posadu i nakupio 25% prvog skilla, sakupio 10 000-ak expa i otključao T29)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.3.2017 14:40 (1BIT).
16 godina
World of Tanks

Evo jedna moja od jucer dok sam ganjao 2k dmg. I sad ja nakon ovakve tekme izgubim na rejtingu,winrate mi pao atomatrki i rejting. Al sta da radim sam na petoricu..ah..

Isprike sto je slikano mobom,ne radi mi alt+tab,kad to probam dobim black screen i vise nis nemogu nego restart kompa.

Sto se tice danas,pobjede me nejdu,al sam u 10 tekmi 4 misije napravio,pa predpostavljam da ovo danasnje do kraja dana nebi smio biti problem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovako mi je cili yebeni dan...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Blizek kaže...

hm, meni je trebalo 5 i pol sata, pol sata sam si uzeo pauze, krenuo danas u 9 ujutro igrat, sad završio

(tolko sam igrao ovog shermana jumbo da sam izgrindao posadu i nakupio 25% prvog skilla, sakupio 10 000-ak expa i otključao T29)

Ma O-I exp je premoćan, to ti je kao upgraded verzija BDR G1 B-a, imam s njim 1k average dmg u 600-njak partija, pošto nemam premium acc ni premium tenkove ( zasad  )  koristim ga za grajndanje para. Imao sam par puta s njim i 3k dmga što je dosta rijetko za t5 tenka. Koristim ga za sve misije koje zahtjevaju win ili top X po dmg/xp ( i nadam se da će ih biti više nego misija koje zahtjevaju recimo 2k spota ili 2k bloka ili 2k dmga )

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Ma O-I exp je premoćan, to ti je kao upgraded verzija BDR G1 B-a, imam s njim 1k average dmg u 600-njak partija, pošto nemam premium acc ni premium tenkove ( zasad  )  koristim ga za grajndanje para. Imao sam par puta s njim i 3k dmga što je dosta rijetko za t5 tenka. Koristim ga za sve misije koje zahtjevaju win ili top X po dmg/xp ( i nadam se da će ih biti više nego misija koje zahtjevaju recimo 2k spota ili 2k bloka ili 2k dmga )

Dobar je O-I-exp, kad je izašla ta japanska heavy linija, ja sam ga sa free exp-om preskočio do O-I-a, nije mi se činio nešto, nedavno su ga nerfali u zadnjem ili predzadnjem updateu, smanili mu brzinu i rate of fire jer je bio OP u svom tieru, imao je brzinu i dobar front armour, al šta ja znam, ja kad naiđem na njega nije mi nikakav problem ga uništiti, sa bilo čim da ga gađam, prolazi u kupolu, kupola mu je ko od kartona, nema mi većeg gušta kad tako naiđe jedan, a ja u dicker max-u i skinem mu 300hp-a u šutu, prepolovim ga i ostanem ne odspotan, a ja žbunjara u duplom bush kempu

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.3.2017 0:37 (1BIT).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa ja ne vjerujem dobio sam samo jednu rezervu veliku za ovo danas?????????

uzas je za igrat vec sam pomislio odustat...

https://en.wot-life.com/eu/player/thabigjc-509835421/

al nisam toliko ni los 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

ja sam jučer zamalo razbio tipkovnicu kad sam dva puta za redom imao 1988 dmg, a imao bi 10/10, treca sreca, igrao sam sa devetkom

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.3.2017 16:55 (Mate15SLC).

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

MM je danas odvratan, igram sa premiumima koji nemaju ograničen MM i sve do jednu sam partiju završio u T10 borbama, nema frke navikao sam sa lowe u t10. ali je preočito koliko pošavaju shebati raju koja ganja ovo novo prem smeće. otežavanjem rješavanjem misija.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

za ovo danas odigrao 26 partija, većinom su85 i završio sa nekih 65% pobjeda.

jedna bitka T5 bilo dovoljno 389 štete za upad u prvih 5...

što slabija momčad lakše ući u prvih 5 po šteti u momčadi.

začudo T7 bitke bilo dovoljno 700 štete koliko se loše igralo i bilo botova.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi imam problem povečala mi se mapa u igri i nemogu je smanjit više probo sam sa minus i neće jel ima tko kakvu ideju

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

imam problem sa mapom  povečala se i ne mogu je smanjit više probo na minus i neće

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

koliko se isplati stavljati kamuflažu na medium tenkove? imam dva premiuma (panther i t54 prot) s kojima redovito igram,pa sam mislio stavit camo posto je na popustu,no kad bolje razmislim,neznam jel ima smisla...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

koliko se isplati stavljati kamuflažu na medium tenkove? imam dva premiuma (panther i t54 prot) s kojima redovito igram,pa sam mislio stavit camo posto je na popustu,no kad bolje razmislim,neznam jel ima smisla...

a svaka prednost je dobrodošla, ja baš pofarbao sve t10 teškaše.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
sokre kaže...
izvone kaže...

a svaka prednost je dobrodošla, ja baš pofarbao sve t10 teškaše.

ja sam sve t10 i sve t9 s kojima volim igrat pofarbao a sad sam isao i na t8 premiume farbat i t8 obicne s kojima volim igrat

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
16 godina
World of Tanks

Bas vidim puno MAUS-a i T10 hevy-a s camo,al kaj mu to znaci na heviju kad je on za close-up borbu,neces se s Maus-om skrivat i cekat i gadjat iz daljine....Na Heavy tenkovima bas i ne vidim neku prednost,vise mi ko bacanje love,nezz

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
izvone kaže...

Ja sam se sinoć također dosta zajebavao s tim. Igrao sam kombinacija t29 i IS. 50 bitaka točno mi je trebalo. Svaka 5. znači. Više puta na pola bitke napravim skoro 2k i onda do kraja ništa jer se svi zaliječu ko volovi i samo gledaju kako te izgurati da prije dođu do dmg.

rappy kaže...

imam problem sa mapom  povečala se i ne mogu je smanjit više probo na minus i neće

Nađi u kontrolama. Ako nema ništa stavi nešto.

10 godina
neaktivan

Camo se stavlja radi gusta na te tenkove. Ako t10 heavy nije na prvoj crti onda je bot.

Misije nisu teške ako imate izbor tenkova. Pobjede sam s b2 otukao. Štetu 2000k sam t110e3 grille i jagdzilla. Ovu u top 5 dmg sam sa Škodom t50 (prodao tvoj 50/51 jer mi je devetka savršena).

16 godina
World of Tanks

ja dam pare ak sluzi :) 

Kaj je sad sa ovim serverima,imam jos jednu tekmu za misiju i iskopcaju se oba servera...hesemti srecu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

ja dam pare ak sluzi :) 

Kaj je sad sa ovim serverima,imam jos jednu tekmu za misiju i iskopcaju se oba servera...hesemti srecu

Eto a meni ostale 2...

14 godina
odjavljen
De izađite na sekund sa servera

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

šta se dešava?!?!?!? ostalo mi jos dvije misije i izbaci me sa servera 1 u pola bitke i neda mi uci u server 2 wtf wg gg mm ffs

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad imaš adekvatan nick za trenutačni maraton

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice