World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.398
|
čitano: 9.089.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa nek mi netko kaže da MM nemre bit namješten...

EDIT: još ktome me t34-85 jednim šutem track-a i ošteti streljivo... because why not...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 17:24 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Track i ammo rack su postali uobičajna stvar u WoT-u jučer 5-6 puta za redom, danas isto tako

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO Rust: Teo_CRO
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je normalno da svakim šutom nešto ode, normalno mi je da ode jedan modul i jedan član posade, al dva modula istovremeno, sad već sumnjam da mi posada šverca shellove ispod gusjenica...

Ne fakat, do sada mi još nitko nije uništio dva modula jednim šutem, osim arty-a...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim da nisi do sada igrao sa Centurion AX-om :D

Svaki sut koji ide u prednji dio trackova je ujedno i ammorack; desava mi se svako malo.

Ako dobijem 2 suta zaredom, oba su obavezno track+ammo.

http://www.winblogs.net
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam, od britanaca imam samo light vic, matildu i cromwella

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlično mi je legao ovaj T57 Heavy jedva čekam da ga kupim

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto, poslušali su izgleda i testere tako da bu Lowe osim armora dobio i jos jedan buff kao i neki HT francuzi i par  premium tenkova... a evo pregleda i ostalih pizdarija ...

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/update-9-17-common-test/

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
scorpius kaže...

Ima li ko E 50 tenk i dali se vredi muciti sa njim da se kompletira i dali zadni top sa 220 mm penetracije moze da probija oklope drugih tenkova a da se ne koristi zlato

vrijedi se muciti, naravno

i jos da znas da je e-50m jos bolji, mobilniji sa boljim ubrzanjem, traversom i motorom odozada

ja ga jos nemam naravno, mucim se da uzmem zadnji top na e-50

da nisam ljen i da uzmem prem 1 dan i one bonuse za dupli exp personal reserves, tih 60k expa se napravi u 30-50 partija, 30 u najboljem slucaju (barem ja, neznam kak bi ovi bolji od mene) al racunam da je lako dobit soma expa sa premiumom cak i za poraz

al to cu znat tek kad ga ful upgrade-am

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
1BIT kaže...

Pa nek mi netko kaže da MM nemre bit namješten...

EDIT: još ktome me t34-85 jednim šutem track-a i ošteti streljivo... because why not...  

kao prvo MM je namjesten tako da se dobije odlucna prevaga za pobjedu (ili poraz), i to seze u mit ruske vojske u ww2 da su uvijek preplavile i zgazile protivnika, takav mentalitet je ubacen i u MM, bilo je izvuceno iz patenta koji je napravljen za mm i bilo je vec objevljeno na blogu od silentstockera

EDIT: ak je pucal HE na tebe, lako moguce

BAD_BOY01 kaže...

Odlično mi je legao ovaj T57 Heavy jedva čekam da ga kupim

nemoj samo zabrijat na temelju test servera kak si pisal i za batmobile (valjda si to ti pisal, nznm ovak napamet)

na testu svi jure bezglavo, ne testiraju gejmplej nego tenkove, pucaju gold, nema timske igre i hrpa je rusa koji su posebno bezglavi u odnosu na eu server di se puno vise taktizira

na testu sva taktika pada u vodi kad dodju klinci i "testiraju" desetke

brijalec kaže...

Eto, poslušali su izgleda i testere tako da bu Lowe osim armora dobio i jos jedan buff kao i neki HT francuzi i par  premium tenkova...

konacno se super per$in opet postat tenk za igranje jer ce nekog vraga moc i probit sa AP

lowe dobija 25% jaci motor , makar ga ja i dalje necu kupit

T34 dobija bolji view range (380m), bolji aim time i disperziju u pokretu

sad jos samo type 59 treba malo jaci motor i manji ground resistance i smanjeni aim time i bolju preciznost u pokretu

15 godina
World of Tanks

Znači,ne sjećam se kad sam zadnji put vidil ovakve protivnike 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Stigle nagrade od top tankers eventa 

1. mjesto s T-34-85 

3. mjesto s T23E3 

3. mjesto s M41 90 GF

3. mjesto s VK7201K

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

1. mjesto s T-34-85 

3. mjesto s T23E3 

3. mjesto s M41 90 GF

3. mjesto s VK7201K

Ja sam dobio neki receipt ni ne znam što je?

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...

Ja sam dobio neki receipt ni ne znam što je?

To je medalja da si bio s nekim tenkom u top1000

Evo link sa detaljima

WoT IG: RavenHR_
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

1. mjesto s T-34-85 

3. mjesto s T23E3 

3. mjesto s M41 90 GF

3. mjesto s VK7201K

Svaka čast, fakat rasturaš

15 godina
neaktivan

Netko drugi je stavio post za batmobil, ja ga imam odavno. Da znam na test serveru idu svi ko muhe bez glave ali bez obzira na to tenk mi je baš lijepo legao, a nisam koristio gold granate jer to za mene onda nije testiranje tenka nego jednostavno ideš i pucaš ko budala ali da razumijem na što misliš.

11 godina
neaktivan

Mora da si pojeo g...o sa VK, ja sam pokusao 10tak borbi sa njim i odustao, na kraju 99 sa 800xp xD Ja sam ugurao 12 tenkova u top 100, sad imam pricuva za 200sati igranja tenkova xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 13:21 (Mistercro).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pobijediš protivnički klan u 1. kolu i čekaš drugu "posebnu bitku" da iskoči i onda odes na globalnu mapu da bi vidio ovo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 18:35 (BAD_BOY01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Jel se za ozbiljno na customer supportu lik koji mi je odgovorio na pritužbu zove David Duke ili su ovi u WG totalne budale? da pošaljem drugu pritužbu?

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

World of spotting.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mate15SLC kaže...

Jel se za ozbiljno na customer supportu lik koji mi je odgovorio na pritužbu zove David Duke ili su ovi u WG totalne budale? da pošaljem drugu pritužbu?

Haha. Ja sam od istog lika dobio odgovor.

13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
scorpius kaže...

Ima li ko E 50 tenk i dali se vredi muciti sa njim da se kompletira i dali zadni top sa 220 mm penetracije moze da probija oklope drugih tenkova a da se ne koristi zlato

vrijedi se muciti, naravno

i jos da znas da je e-50m jos bolji, mobilniji sa boljim ubrzanjem, traversom i motorom odozada

ja ga jos nemam naravno, mucim se da uzmem zadnji top na e-50

da nisam ljen i da uzmem prem 1 dan i one bonuse za dupli exp personal reserves, tih 60k expa se napravi u 30-50 partija, 30 u najboljem slucaju (barem ja, neznam kak bi ovi bolji od mene) al racunam da je lako dobit soma expa sa premiumom cak i za poraz

al to cu znat tek kad ga ful upgrade-am

Imao sam donedavno oba, i oba tenka su fantazija, šta god da planiraš s njim isplati se :D Tako da obojici poruka; gurajte tu liniju do kraja, nećete požalit.

E-50 sam dugo držao u garaži jer mi ga je bilo žao prodat ali jako dugo nisam s njim igrao, a ionako imam E-50 M koji je puno bolja verzija...

Toni
12 godina
protjeran

A nemoj me je*at sad, ja sam im poslao pritužbu da se customer support sprda sa mnom i dal dal to znači da me indirektno optužuju za rasizam lol . https://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere
10 godina
neaktivan

KKK 

Ma nije sigurno taj :D.

15 godina
luka94 kaže...

Znači,ne sjećam se kad sam zadnji put vidil ovakve protivnike 

ja cu ti rec, proslu bitku, bili su u tvom timu

a po murpy-evom zakonu bice u tvom timu i svaku iducu

sta reci, botine su dosle do desetki

P.S. bas gledam advent kalendar, i matematika mi neda mira

prvi dan 20€

drugi 30€

treci 40€

cetvrti 50€

ponude postaju sve "posebnije" ™ i "specijalnije" ©

stvarno misle da smo mi "specijalci", odnosno po prodaji ne misle nego su sigurni

EDIT: porucujem samo jedno: NEDAM!

10 godina
neaktivan

Još fale 9ka i 10ka po 60 i 70 eura. Ako ništa barem možeš grebati srećke ko ja. Nije puno, ali čovjeka veseli. 

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Još fale 9ka i 10ka po 60 i 70 eura. Ako ništa barem možeš grebati srećke ko ja. Nije puno, ali čovjeka veseli. 

Tak sam ja prvi dan grebal i sav sretan zapišem dva broja, drugi dan ne vidim di treba grebat, pol sata ja grebem tam po slici, reko hebemti šta su dobro sakrili brojeve, grebem po zastavi, grebem po tenku, ispod tenka, ništa, ma mora negdje bit, grebem po ukrasima na rubu ekrana, lampice sam sve ogrebal ko aladinovu lampu...ništa...kad pročitam kasnije na američkom wot forumu da ne puštaju brojeve svaki dan, već samo 8 puta u 24 dana...baš lijepo kaj su to prešutili u wg-u...

17 godina
World of Tanks

evo jedne dobre sa RU 251 na 17 partiji pao Ace Tanker. odlična stvarčica i jedva čekam da mu sve module istražim i posadu dovučem na 100%, ovako bazičan je malo trom ali inače sve 5.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 15:39 (sokre).
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko covjek stvarno treba biti pomjeren da kupi black is 6 ili t34 ako ih vec ima. Ocigledno da im je sa t34 upalilo dok su navalili sa is6, i sa njim nece stati

koji je slijedeci black bas me zanima.

Onda idiotske ponude u kojima nude tenkice koji vrijede 10 eura po 50 i jos uz njih uvaljuju golde za koje sve manje mozes kupiti nesto osim premium racuna

u ingame trgovini novog premium tenka nisu ubacili odavnoo, dok za kesh u sedmicnom nivou ih dodaju.

Uz to si osudjen na rezultat 15:3 ili 3:15 ako igras solo ma kako god i s cime god igrao.

2 1 hvala 1
9 godina
neaktivan
xghost kaže...

Koliko covjek stvarno treba biti pomjeren da kupi black is 6 ili t34 ako ih vec ima. Ocigledno da im je sa t34 upalilo dok su navalili sa is6, i sa njim nece stati

Onda idiotske ponude u kojima nude tenkice koji vrijede 10 eura po 50 i jos uz njih uvaljuju golde za koje sve manje mozes kupiti nesto osim premium racuna

u ingame trgovini novog premium tenka nisu ubacili odavnoo, dok za kesh u sedmicnom nivou ih dodaju.

Uz to si osudjen na rezultat 15:3 ili 3:15 ako igras solo ma kako god i s cime god igrao.

Meni su bas odlicni ovi black tenkovi, uzeo sam t34, nisam siguran da je puno bolji od obicnog t34, ali mi se cini da je ova crna boja kao stelth bomber, ima bolji camo.

17 godina
MijoC kaže...
xghost kaže...

Meni su bas odlicni ovi black tenkovi, uzeo sam t34, nisam siguran da je puno bolji od obicnog t34, ali mi se cini da je ova crna boja kao stelth bomber, ima bolji camo.

jup, potvrđeno je da B verzije rulaju na noćnim mapama.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice