World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajmee equipment i consumablesi će bit na sniženju!!!

Imam osjećaj da ću opet biti švorc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Novi statsi na testnom serveru za šveđane.

The Kranvagn has received the following nerfs as fas as I can see:

• Hull armour front is now 90mm instead of 110.

• Engine power is now 700 instead of 900,giving it a hp/ton of 15,63.

• Reload of magazine up to 33s from 27s

• Intra-clip reload up to 3s from 2.75.

For the Emil II:

• Hull armour down to 80mm from 100mm

• Engine power down to 520 from 665, giving it a power to weight of 14.09 instead of 18.17.

• Reload of magazine is now 39,16 instead of 38.36

• Intra-clip reload is now 3.51s instead of 3.

For Emil I

• Engine power down to 380 from 450, hp/ton is now 13.19 instead of 15.78

• Reload of clip up to 36.22 from 35.48

• Intra-clip reload up to 3.51s from 3.2s

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeste li uspjeli zavrsiti LT15 misiju? Ja pokusavam to od 5 mjeseca i nikako da ju predem. Imam trenutno WZ 131 i AMX 13 75 s sixth sense i camom, dok kao module koristim camo net i dalekozore ali to ne vrijedi kurca jer je MM katastrofalan. Prohorovku i Malinovku ako dobijem jednom u 30 rundi. I kad ih dobijem broj lakih tenkova je barme 4 na nasoj i njihovjoj strani pato ispadne kaos. Ako ima netko neki savjet kako sakupiti taj damage assist...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: World of Tanks
Brki1994 kaže...

Jeste li uspjeli zavrsiti LT15 misiju? Ja pokusavam to od 5 mjeseca i nikako da ju predem. Imam trenutno WZ 131 i AMX 13 75 s sixth sense i camom, dok kao module koristim camo net i dalekozore ali to ne vrijedi kurca jer je MM katastrofalan. Prohorovku i Malinovku ako dobijem jednom u 30 rundi. I kad ih dobijem broj lakih tenkova je barme 4 na nasoj i njihovjoj strani pato ispadne kaos. Ako ima netko neki savjet kako sakupiti taj damage assist...

i mene muci isti hebena misija, e sad izgleda da je problem sto je pokusavam sam rijesiti tj. bez platoona.

15 godina
neaktivan
Brki1994 kaže...

I ja sam zapeo na toj misiji za T-55A(7k spot-a). Tesko je izvršit misiju bez platoona. Uzmi dvije arty u platoon i što spotas nek gadjaju, po meni to je najlakse riješene iako nisam jos uspio riješit, a ostale su mi HT-15, TD-15 i LT-15 za T-55A. Ako ima neka dobra duša koja bi pomogla neka se javi Teo_CRO je nick

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO Rust: Teo_CRO
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zbog ovoga sve manje i manje igram igru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brki1994 kaže...

meni su vecinom teske ht6 i spg6 i lt7 cim njih rijesim onda 15ta pada odmah

ht15 rijesio sa is7 ukopao donju plocu i nasao dva grillea koji su bili dovoljno dobri da ne pucaju heat :D

a sto se tice light tenkova nedavno sam pogledao jedan jako dobar video pa ga preporucam svima koji igraju light tenkove

barem sam ja naucio podosta... 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
8 godina
neaktivan
World of Tanks

Laki tenk je postao filozofija jer se sve svede na posadu i koje perkove imas i sam tenk. Francuzi su skolski primjer pasivnih scouta, a uz to su underpowered dok su kinezi "dzepni" srednji tenkovi kao i rusi pa sluze dinamicnijoj ulozi. Njemacki Ru 251 je barem po mom osobnom misljenju mozda najbolji laki tenk u igri. Ima brzinu, dobar camo i top koji funkiconira, cak bih rekao najkompetentiniji laki tenk u igri. Sve bi to bilo u redu da mape favoriziraju lake tenkove barem malo, ali kada te stalno baca u gradske mape onda stvarno ili MM nevalja ili je namjesten.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2016 22:28 (Brki1994).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

QSF je pao

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma te spoting misije su postale sranje, jer trebas cekat mapu, ja sam sa ru pravio vec nekoliko puta preko 5k dmg i nikako jos 3k spota za objecta260, gadljivo mi je to i pokusavati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
smiglcro kaže...

uzeo amx m4 liberte... is3 RIP :)

Meni je tenk totalno OP a loš sam wot igrač...

Treba mi nešto za farmati silvere sada kada počinjem t9 otključavati i ovo mi je sjelo kao budali šamar.

Uglavnom dao sam 330kn za tenk i igri, ne vjerujem još da sam to napravio :)

a ne znam baš

igrao nekoliko timskih (7 v 7) i to sa igracima puno boljeg rejtinga gdje smo mi s is3icam jednostavno unistile ove s premiumima.. 

ne bih rekao da je is3 rip :) no vrijeme ce pokazati.

nego gledao sam malo ovu novu švedsku heavy liniju, ja ne znam tko ce probiti t10 heavy-a i kako..

pogledajte ovo:

sve je to super, francuz ide na uštimavanje kada krene plakanje po forumima i kad mu statistike krenu odskakati od prosjeka. neće biti prvi premium kojega su masakrirali. imam ih nekoliko i svi su bili op u startu a sad prosjek.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 18:43 (sokre).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko sam ja skontao ovu kampanju, top 50 klanova dobija 5000 tenkova što znači da ostaje 6000 tenkova za raspodijelit, dakle treba bit u top 11k da se dobije tenk, jesam u pravu? Ako ne neka me netko ispravi jer evo prvi put igram kampanju pa mi nije sve jasno kako stvari funkcioniraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BAD_BOY01 kaže...

Koliko sam ja skontao ovu kampanju, top 50 klanova dobija 5000 tenkova što znači da ostaje 6000 tenkova za raspodijelit, dakle treba bit u top 11k da se dobije tenk, jesam u pravu? Ako ne neka me netko ispravi jer evo prvi put igram kampanju pa mi nije sve jasno kako stvari funkcioniraju.

Mislim da treba biti u top 6k za tenk ako tvoj klan nije u top 50

WoT IG: RavenHR_
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 23:11 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan

Ali ako igrači u tih top 50 klanova dobiju tenkove onda se oni valjda miču sa liste igrača i na njihova mjesta se pomiču ostali igrači koji nisu u tih top 50 klanova?

13 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Ali ako igrači u tih top 50 klanova dobiju tenkove onda se oni valjda miču sa liste igrača i na njihova mjesta se pomiču ostali igrači koji nisu u tih top 50 klanova?

da

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
16 godina
BAD_BOY01 kaže...

Da.

Vecina igraca iz top klanova ce biti i u top 6000 tako da oni "ispadaju" iz liste.

Ovdje mozes pratiti progres i procjene, prethodnih kampanja je relativno dobro predvidjao (odstupanja su bila relativno mala): http://wotevent.guildity.com/stats/

Da sad prestane kampanja zadnja pozicija koja bi dobila tenk po osobnim bodovima je 9737, pa ce i na kraju vjerovatno tu negdje biti (negdje oko 9500. pozicije)

P.S.

Nisam igrao WoT negdje 3-4 tjedna i sad vidim da su moji u Top50. Mozda bi se mogao "aktivirati" da odigram 15 borbi i "ukradem" reward tenk 

Problem jedino sto mi se bas nikako neda...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 13:05 (Mauro).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

AMX M4 49L

A što se tiće T34 black, sve rečeno

EDIT:

Kad se počnu svađat weekend warriorsi

(navodno je naš bis slučajno sudario t67 koji je valjda bio na low hp pa ga je uništio...)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 14:48 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Da.

Vecina igraca iz top klanova ce biti i u top 6000 tako da oni "ispadaju" iz liste.

Ovdje mozes pratiti progres i procjene, prethodnih kampanja je relativno dobro predvidjao (odstupanja su bila relativno mala): http://wotevent.guildity.com/stats/

Da sad prestane kampanja zadnja pozicija koja bi dobila tenk po osobnim bodovima je 9737, pa ce i na kraju vjerovatno tu negdje biti (negdje oko 9500. pozicije)

P.S.

Nisam igrao WoT negdje 3-4 tjedna i sad vidim da su moji u Top50. Mozda bi se mogao "aktivirati" da odigram 15 borbi i "ukradem" reward tenk 

Problem jedino sto mi se bas nikako neda...

Hvala

Mi svoje pokušavamo ugurat bar za camo, naravno one koji hoće igrat. Klan baš i nije lako ugurat u top50 jer ipak treba osvajat landove. Dodjes u borbu za land i dočeka te KAZNA KRU a prije toga rastaviš QSF na dijelove bez problema...Trenutno sam na 9.799, a klan na 556 poziciji, valjda ce na kraju kampanje nekakav tenkić biti u garaži

15 godina
World of Tanks

Moram reci da sam se zaljubio u batconju na tesnom, definitivno sljedeci grind... ne znam kada mi je zadnji put neki tenk ovako dobro legao, zvijer 

Bilo je jos par aceva, al da ne stavljam sve, fenomen od tenka... grijeh je staviti ijedan klip golda na ovom tenku, samo standard APCR i deri

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Kak ti tolko tenkova imaš, a imaš bitaka malo više od mene

To ti je druga 10-ka ak se ne varam?

Svaka čast

15 godina
neaktivan

To ti je common test server, a i nije stisnuo kvačicu na "available in garage" tako da mu prikazuje sve tenkove s kojima je igrao.

15 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

To ti je common test server, a i nije stisnuo kvačicu na "available in garage" tako da mu prikazuje sve tenkove s kojima je igrao.

hahaha gle stvarno, nisam opće skužio hpru kredita i slobodnog...

Koji sam ja bedak

EDIT:

@Last_Dovakin pogle si prijašnji klan

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 21:28 (1BIT).
15 godina
Brki1994 kaže...

ja sam ju bezuspjesno pokusavan dugo napravit, sa 13 90 i wz 132 i RU

a onda sam odustal, i dok sam sa type 62 pimpal posadu da dobije 6th, znaci samo camo na pola, dosla mi malinovka, ona strana bez zgrada, pa odma u grm ljevo na livadi i eto misije, a iso sam na maksimiziranje expa jer sam grajndal posade

isto tak sa i TD i HT napravil slucajno, od previse truda ti sam sve shebes

na wz stavi vent, OPTIKU OBAVEZNO i binos, mreza ti netreba, to moze svaki grm zamjenit ak ne pucas

ofarbaj tenk i posadi camo i islo bude

misija je teska iz razloga da cesto ode leming vlakic i nema ko snajpat, il se svi zasjednu u bazi i "snajpaju" bez obzira jel su heviji, lightovi il ko vec, i mogu si mislit kaj mogu napravit kad imaju lose posade i bez opreme, narocito na nizim tirovima

i  daj si pretrazi videe od mister CRO-a ima par savjeta kak rjesit bas te skaut misije

pa si stavi na papir na kojoj mapi ides u koji grm po koordinatama mape za svaku stranu posebno

ovo dole mi je na desktopu jer sam se mucil sa spotanjem na toj mapi, pa nebud' ljen iso sam ucit malo i nac savjet

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS-2 Ace 4killa 4367Dmg

Ovakvo dobru bitku nisam odigrao već davno, nesjećam se...(još sam mali bio)

Znači kakvu sreću imam da dva puta ammo reck-am dva tenka, full hp im skinem, ostao sam sam na jednom dijelu mape, borio se protiv trojice istovremeno i sve sam riješio

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li ko E 50 tenk i dali se vredi muciti sa njim da se kompletira i dali zadni top sa 220 mm penetracije moze da probija oklope drugih tenkova a da se ne koristi zlato

0 0 hvala 0
15 godina

EU: 2869
NA: 252
SEA: 115
RU: 15937

Ako uzmemo podatke o broju igrača na serveru sa wot-news.com dolazimo do sljedećih brojki.

EU: 940k igrača, 3,05 banova na 1000 usera
NA: 200k igrača, 1,26 banova na 1000 usera

SEA: 140k igrača, 0,82 banova na 1000 usera

RU: 3,7M igrača, 4,31 banova na 1000 igrača

Podatci uzeti sa reddita.

14 godina
World of Tanks

GIF

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 18:30 (Stolnik).
Moj PC  
6 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Vrijedi, no tek kad imaš otprilike 100k free xp-a za uložiti u njega

dr.zharre
15 godina
World of Tanks

Novi overmatch ipak ne dolazi u 9.17.

Vehicle changes

·       Strv_103_0

• Time needed to switch to the Siege mode is reduced from 2.5 s to 2 s; time needed to switch to the Travel mode is reduced from 2.5 s to 1.25 s.
  • Reload time does not depend on the mode anymore.
  • Dispersion at 100 m in the Siege mode is increased from 0.2 to 0.3.
  • Reload time does not depend on the mode anymore and equals 9 s for the 10,5 cm kan strv 103 L/51 and 10,5 cm kan strv 103 L/62 guns.
  • Dispersion after firing is increased from 3 to 18.
  • Gun (vehicle) elevation speed is increased from 5 to 7.5 deg/s.
  • Vehicle speed (including reverse speed) in the Siege mode is increased from 3 to 10 km/h.

·       Strv_103B

• Time needed to switch to the Siege mode is reduced from 2.5 s to 2 s; time needed to switch to the Travel mode is reduced from 2.5 s to 1.25 s.
  • Reload time does not depend on the mode anymore.
  • Dispersion at 100 m in the Siege mode is increased from 0.15 to 0.25.
  • Reload time does not depend on the mode anymore and equals 7.7 s.
  • Dispersion after firing is increased from 3 to 18. 
  • Gun (vehicle) elevation speed is increased from 5 to 7.5 deg/s.
  • Vehicle speed (including reverse speed) in the Siege mode is increased from 5 to 10 km/h.

Overmatch mechanics

Based on your input from the 1st Common Test, we decided to cancel this feature.

Initially, we planned to revise the ricochet and overmatch mechanics for all vehicles. However, tests showed that it will cause increased ricochets on thinly armored tanks (the IS-3, IS-4, etc.) that used to be generally bad at angling. This disrupted gameplay overall (a lot more ricochets where chances of them used to be zero), which you reported to us during the Common Test. We analyzed your feedback and decided to stick to the old, time-proven mechanic for all vehicles including the tier VIII–X Swedish tank destroyers.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 12:16 (sirka666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice