World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Hah, ja očekivao kratki odgovor, a dobio review... sa sličicama.   Hvala na trudu. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha, ja sam skratio koliko se skratit dalo

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav znalci, šta bi trebao odabrati kao drugi skill na T-34-85? Prvi skill mi je šesto čulo na zapovijedniku, a ostali imaju popravke. Šta sad uzeti kao drugi skill? Posada će ići kasnije na T-43.  

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja bi stavio kamuflažu za drugi skill, dosta pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
majstorSZ kaže...

Pozdrav znalci, šta bi trebao odabrati kao drugi skill na T-34-85? Prvi skill mi je šesto čulo na zapovijedniku, a ostali imaju popravke. Šta sad uzeti kao drugi skill? Posada će ići kasnije na T-43.  

ja sam pretrenirao na BIA kad sam mogao 1 skill,2 skill šesto čulo na zapovjednika a ostatak repair, 3 zapovjednik repair ostatak snap shot, smoth ride...

kamuflažu sam izbjegavao na toj linijij jer pažljivijim igranjem ti tenkovi (t44 posebno t54) mogu podnjeti dosta batina, a ionako sam u 100-200m od protivničkih mediuma,scouta. gdje ti kamuflaža ne pommaže previše a ako spotan i glumiš snjapera brzo si mrtav.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 8:00 (sokre).
15 godina
majstorSZ kaže...

comanderu repair

guneru snapshot, po meni si trebal to odma uzet guneru jel strasno pomaze kod ponasanja topa u pokretu i okretu kupole, a nedostatak se moze nadomjestit large repair kitom koji se nosi al se aktivira samo u nuzdi

bas t-34-85 mi je jako malo gorio kad sam ganjal per$in misiju,a type 58 kinez daleko vise, al davno je to bilo

driveru mos stavit off road jel najvise pomaze u mobilnosti, po meni je smooth ride premali bonus, a clutch je nepotreban na mediumu (ruskom ), a ak si ziheras onda reskilaj pa stavi preventive maintainance za prvi-slabije bitno opet na rusu, kod svaba je bitnije zbog motora napred

radiooperateru situational awareness, jedini korisni skil - racunaj da nakon t-34-85 u toj liniji vise nema radiooperatera-al ak ga nabubas do drugog- treceg skila, mos ga za 500 golda pretrenirat pa dobijes friskog npr. komandera sa 6th za neki novi tenk, cak moze bit i druga linija, nije bitno posto placas golde

loaderu se preporuca dropat skill i stavit safe stowage pa repair, al to o tebi ovisi

obrati PAZNJU na sljedece: u medsima sa 4 clana se uloga radista dodaje nekom od posade- negdje komanderu, negdje loaderu, a to nemozes vidit ni na portalu u tankopediji, ni na wotdb, ni u garazi, dok ne kupis tenk pa vidis ko je radista - bar je tak bilo i znam da sam pizdio zbog toga

dal se sad to vidi u preview-u neam pojma, iskreno nisam obratil paznju

i gledaj na kojem tenku oces da ti ta posada zavrsi, da vec sad krenes slagat si skilove za to jer posle jako puno crew expa gubis reskilanjem za credse a sporo se skupljaju osim ak ne pilis po istom tenku i jos imas prem crew trainer da uzems x2 svaki dan

1BIT kaže...

pomagalo je nekad kad je onaj koji spota imal podrsku onih koji snajpaju, sad se sve svelo na vlakic leminga najcesce i bitno je bit u sredistu njega i da se koristi suigrace da spotaju i blokiraju protivnike svojim HP-om

sve ostalo je malo vjerojatno u randomu, cesto 1/3 do pola tima odma izgine i ne napravi nista

tad je bitnije napraviti sto vise stete u sto manje vremena

skilovi za mobilnost i preciznost topa su po meni vazniji

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

1BIT kaže...

pomagalo je nekad kad je onaj koji spota imal podrsku onih koji snajpaju, sad se sve svelo na vlakic leminga najcesce i bitno je bit u sredistu njega i da se koristi suigrace da spotaju i blokiraju protivnike svojim HP-om

sve ostalo je malo vjerojatno u randomu, cesto 1/3 do pola tima odma izgine i ne napravi nista

tad je bitnije napraviti sto vise stete u sto manje vremena

skilovi za mobilnost i preciznost topa su po meni vazniji

Veliš vremena se mijenjaju, treba prilagodit skillove.

A da, slažem se u vlakiću ti kamuflaža ne znači puno.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj vikend sam se osjecao kao da igram igru od prije jedno tri godine...svaka partija po 6 artica minimalno...A sad kreće spam batchata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Ovaj vikend sam se osjecao kao da igram igru od prije jedno tri godine...svaka partija po 6 artica minimalno...A sad kreće spam batchata.

Ja sam se osjećao kao da igram sa moronima. Nisam imao 5 normalnih partija. Moron do morona.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
malina22 kaže...

Ja sam se osjećao kao da igram sa moronima. Nisam imao 5 normalnih partija. Moron do morona.

A to...pa to ti je normalno vikendom :D

Juče na erlenbergu krećem sa strane do koje most vodi do dvorca. Svi u timu otišli iza brda niko kod dvorca. Ja ostanem u pattonu u bazi spotati iz zbunja za kempere iza sebe a moj kreten u Conqueror GC, koji je pri tome jedva zut iznerviran sto svi kempaju ispali granatu u mene odbije mi bubrege. I šta ćeš, svaki vikend novi pacijent. Ubijem ga i nastavim igrati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 12:01 (malina22).
16 godina
tnakir kaže...

Evo jedna od prije par minuta, ovo se ne vidja cesto.

10 ljudi (majmuna) u timu napravi 0 damage.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Mauro kaže...

Igra low tier, žali se da su igrači loši. No shit.

Swedish latin super funk.
13 godina
malina22 kaže...
tnakir kaže...
malina22 kaže...

A to...pa to ti je normalno vikendom :D

Juče na erlenbergu krećem sa strane do koje most vodi do dvorca. Svi u timu otišli iza brda niko kod dvorca. Ja ostanem u pattonu u bazi spotati iz zbunja za kempere iza sebe a moj kreten u Conqueror GC, koji je pri tome jedva zut iznerviran sto svi kempaju ispali granatu u mene odbije mi bubrege. I šta ćeš, svaki vikend novi pacijent. Ubijem ga i nastavim igrati.

E to sam nedavno dvaput doživio da jedan kaže: "Ne preko mosta (prema dvorcu)" i fakat nas 3-4 koji krenemo tamo budemo popljuvani... Obje partije smo izgubili... Valjda misle da će presingom po desnoj strani doći do čuda... A to što bi njihovi capali u najmanju ruku, to nikom ništa.

Nisam ja ništa prčko.
16 godina
sirka666 kaže...
Mauro kaže...

Yes shit.

Jer u Tier6 borbi ipak ne ocekujes da od 15 igraca njih 10 ne uspije napraviti niti jedan damage shoot.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
Mauro kaže...
sirka666 kaže...
Mauro kaže...

Yes shit.

Jer u Tier6 borbi ipak ne ocekujes da od 15 igraca njih 10 ne uspije napraviti niti jedan damage shoot.

a i u low tir bitkama je i veći funn factor, barem meni.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 10:28 (sokre).
15 godina
sokre kaže...

a i u low tir bitkama je i veći funn factor, barem meni.

Da, ali isto tako su i ćešče ovakve bitke gdje pola igrača ima 0dmg.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Claus je objavio jedan moj replay. :)

Imao sam i boljih partija u Jumbu, ali ovo je bio prvi Master.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

Claus je objavio jedan moj replay. :)

Imao sam i boljih partija u Jumbu, ali ovo je bio prvi Master.

Dosta si fulao, pa krivi popravci, ali sve jedno master

Sad si poznat, očekuj frend invite od poljaka i čeha

Ja sam tog jumba kupio prošli tjedan na sniženju, nemam još posadu u fullu niti sam opremu stavio, ali čini mi se baš troll tenk, pogotovo sa derp gunom, ak ne pogodiš bok, malo skida, al zato baca posadu u trans i lomi sve živo na tenku, imao sam 2k dmg blokirano sa njim, taj jumbo je super pershing za one koji ne plačaju golde

10 godina
neaktivan

Hehe fulanja su išla jer sam lockao tenkove na autoaim, pa par puta nedovoljno izvirio.

Ono s popravkom je glitch u replayu, vidiš da do kraja bitke uredno pucam svakih 7-8 sekundi koliko traje reload.

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

ali čini mi se baš troll tenk, pogotovo sa derp gunom, ak ne pogodiš bok, malo skida, al zato baca posadu u trans i lomi sve živo na tenku, imao sam 2k dmg blokirano sa njim, taj jumbo je super pershing za one koji ne plačaju golde

Pravi troll je tek sa stock kupolom. Je da imaš nešto manje HP i slijep si ko kv1, ali odbijaš sve živo. Najbolji osjećaj je kad te OI dinga sa goldom. 

PS. Ekipa što da stavim za sljedeći skill za ova 2 momka? Sa slika se vidi tenk i član posade tako da ne pišem sve. Skillove koji su svima isti nisam slikao posebno, nemojte njih zaboraviti :D.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 14:46 (AirLive).
15 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

Hehe fulanja su išla jer sam lockao tenkove na autoaim, pa par puta nedovoljno izvirio.

Ono s popravkom je glitch u replayu, vidiš da do kraja bitke uredno pucam svakih 7-8 sekundi koliko traje reload.

Ma i ja sa njim fulam, nadam se kad posada dođe na 100% i kad ugradim vstab, da će bit još bolji

Aha, to je bug xD još gledam kako brzo pucaš, a vidim da je streljivo oštećeno

OT:

Nego naletio sam sad na ovog francuza, to neka rijetka vrsta???

BTW:

Izgleda da ga je netko imao čast isprobati

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan friški ace

7 Killova sa cromwellom...

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hah budno oko i nedodirljivo spremište streljiva

dr.zharre
10 godina
neaktivan

I meni se činilo budno oko OK, ovo drugo je isto korisna stvar samo što je perk, tj. sve što je posebno za punitelja je perk. Tako da bi stavio nešto da mi se puni tako da imam neke koristi od toga. Mislim ionako kad se napuni 2. skill resetirati i staviti biu. Možda gašenje vatre ili cammo na HT? 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna itko kad kampanja počinje, iako sam veliki kolekcionar tih tenkova mislim da neću igrat kampanju, također žestoko razmišljam o prodaji acc

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

taj jumbo je super pershing za one koji ne plačaju golde

Pravi troll je tek sa stock kupolom. Je da imaš nešto manje HP i slijep si ko kv1, ali odbijaš sve živo. Najbolji osjećaj je kad te OI dinga sa goldom.  

PS. Ekipa što da stavim za sljedeći skill za ova 2 momka?

jumbo je uz Vk3601H jedan od rijetkih tonkova koji ima bolju stock kupolu, je istina nemres stavit bolji top od derpa, ali posluzi

ramer, vent i vertikal i deri

P.S. radisti situational awareness, loaderu dropat za safe stowage (ak vec drugi loader nema to) jer je adrenaline rush vrlo malo koristan, samo kad si na manje od 10% hp-a, a intuition ne igra tolku razliku jer brzo puni, bolji je kod tenkova kaj dugo pune za zavitlat HE u neki od waffla, a i ak ti sfali do 100% uvijek mozes konvertat free expe u crew expe

al ak si skot i nedas, onda uzmi bilo koji skil za loadera i cekaj dok dodje do 41-42% drugog skila i onda dropaj za credse, ostatce  ti 100% prvog i mos izabrat drugi

ak OBADVA loadera imaju safe stowage, njihov bonus se NE ZBRAJA, samo jedan je aktivan(od oba loadera se zbraja bonus jedino za intuition)

1BIT kaže...
Nego naletio sam sad na ovog francuza, to neka rijetka vrsta???

https://ritastatusreport.live/2016/11/03/amx-m4-mle-49-buffs-incoming/

bit ce pay to play tonk

kad se sjetim da sam skupljal na ARL-44 70k expa jer je to trebal bit pocetak alternativne zabarske hevi linije bez autoloadera na tiru 7 sad mi je  U WG , nis od druge linije

AirLive kaže...

I meni se činilo budno oko OK, ovo drugo je isto korisna stvar samo što je perk, tj. sve što je posebno za punitelja je perk. Tako da bi stavio nešto da mi se puni tako da imam neke koristi od toga. Mislim ionako kad se napuni 2. skill resetirati i staviti biu. Možda gašenje vatre ili cammo na HT? 

stavi bilo kaj i resetiraj kad dodje do 42% drugog skila za "nedodirljivu municiju" ™®©

ak igras sa premiumom i imas viska credsa i kupujes na rasprodajama, cola kao skupi consumable ti moze dat duplo veci bonus od BiA a ti kao treci skil uzmes camo svima, za 10k credsa na popustu (cola) dobijes bonus veci od potrebnih 960k expa potrebnih za treci skill (priblizno) tj. bia

EDIT: a ima i alternativa ovome, po ideji the risiingsun15 al ko god da je di sam to videl

on ne koristi 6th UOPCE jer je stalno u prvim redovima(pa je uvijek spotan) i zato stavlja BiA kao prvi skil, a repair, snap i ostalo za drugi

al treba bit dobar igrac za to, skrivat se, znat arty safe  pozicije i ostalo

ja111 kaže...

također žestoko razmišljam o prodaji acc

sretno ti bilo s time pajdo, al samo da znas, mozes se odviknut al izljecenja NEMA

uvijek mos doc tu k nama na forum, nac' cese neki acc da ti rjesi krizu odvikavanja

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
AirLive kaže...

ja111 kaže...

također žestoko razmišljam o prodaji acc

sretno ti bilo s time pajdo, al samo da znas, mozes se odviknut al izljecenja NEMA

uvijek mos doc tu k nama na forum, nac' cese neki acc da ti rjesi krizu odvikavanja

Ma imamo ja i frend par accounta i troll i ozbiljnih, al ovaj moj trenutni me tjera da guram granice koje s trenutnim obavezama nemogu ispunit 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

Aha, misliš da poništim repair za safe stowage. Nisam ni išao za tom opcijom.

Vidiš sad kad si reko to za consumabelse, stalno sam imao u glavi da nose 5%, a nose 10% zapravo. Istina da bi se isplatilo, ali i ovako mi je muka micati jedne popravke (velike) za protupožarni aparat.

Nego to što staviti da se puni 2. skill do 40 i nešto % pa onda resetirati, jeli se manje gubi ako resetiraš samo onaj 1. skill koji je na 100%, a ovaj drugi još nije odabran iako se % skuplja ili je sve isto i ako je drugi odabran?

Jer kad idem resetirat piše mi koliko je ukupno koji skill pun i što dobijem resetiranjem za koju "valutu".

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 2:26 (AirLive).
15 godina
AirLive kaže...

Nego to što staviti da se puni 2. skill do 40 i nešto % pa onda resetirati, jeli se manje gubi ako resetiraš samo onaj 1. skill koji je na 100%, a ovaj drugi još nije odabran iako se % skuplja ili je sve isto i ako je drugi odabran?

Jer kad idem resetirat piše mi koliko je ukupno koji skill pun i što dobijem resetiranjem za koju "valutu".

Sve isto ti je kada ćeš resetirati.

Crew skillovi su eksponencijalni što se tiče iskustva. To znači da za skok sa 0% na 20% treba manje iskustva nego za skok sa 80% na 100%, kada ih resetiraš uvijek istu količinu iskustva gubiš, a za taj drugi/treći skill obično stavim cammo da se puni do 40ak% i onda resetiram.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva bitka danas

Ace, veliki kalibar, najbolji tenkist, 6 killova 2k dmg

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice