World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
AirLive kaže...
1BIT kaže...

Do 5 tiera se ne isplati ništa stavljat...

Kako ne. Ona 3 komada opreme koja se mogu demontirat puno znače za početak.

Ma da, al te oprema ispadne skuplje nego sami tenk, ne znam, po meni je to neisplativo, jer 99% ljudi ionako proda tenkove do tiera 5, može se eventualno stavit binos, camo i toolbox kako je to "Removable Equipment"...

Japansku heavy liniju sam ja prešao sa free exp-om do O-I-exp (tier 5), nisam htio živce gubit...

Ja sam osobno sve prodao osim matilde što se tiće tih low tier-eva do tiera 5

ED63 kaže...
1BIT kaže...
BTW: ne da mi igra ace, da ne znam šta napravim...

trebas imat takav score kad si bottom tier protiv desetki

posto si u obje igre bil top tir, dobijes manje expa rokajuci po nejaci slabijoj od tebe, a tenk ide najcesce protiv desetki

vidi se iz aviona

1BIT kaže...
 A ovisi, na himmelsdorf-u ti optika ne služi nićem, ja osobno nebi optiku na heavy-e stavljo ni na sve mediume, neke da, neke ne, ali td-ci i lightovi da, oni dosta profitiraju od optike...

EDIT: Do 5 tiera se ne isplati ništa stavljat...

nije tocno, optika na himm. moze sa mida spotat arty u bazi i afk igrace u startu

na alt accountu sam stavio optiku i na kv-1 jer je corav i na O-I exp jer pomaze prilikom izvirivanja

mediumi bez optike su mi jedino oni sa oklopom - super per$in, matilda, itd- iako na matildu stavim binos

na skoro svim mediumima imam vent, optiku i vertikal , BEZ ramera! zasto? jer vent pomaze vertikalu i view range-u kao i camo-u i repair-u, a ramer samo brzini punjenja. znam koji je profi setup, al ovo se meni pokazalo najboljim za random

bitno je spotat neprijatelja prije nego on tebe i pogodit ga prije nego on tebe- znaci nanisanit ga brzo

cak su i neki mediumi koji pune brze nego nisane, bolji u combo-u vent -gld i binos, bez ramera (gledam tebe pzr T-25 i T-28)

a do tiera 5 se ISPLATI stavljat i ramer i vent na mediume, vent na SVE lightove, cak i optiku ak ih se grajnda

na skautove stavim vent, optiku i binos, i mozda vertikal na one na koje ide (na kefija obavezno i na kineze)

EDIT:

prvi komad opreme kaj sam stavil ikad na ijedan tenk je bio camo net na T57 arty tir 2, moja prva arty, a s njim sam i zaradil da svakog clana posade treniram na 75%, a posle i za ramer i gld

svaki arty, bez obzira na tir je goli bez te opreme, ma sta vi govorili da je to neisplativo

kupi se u pola cijene i posle proda s tenkom, netreba golda za demount

Vezano za ace i T-10, sad kad mi tako napišeš, izgubim opće volju za igrom, sljedeći put glumim podmornicu i potapam se na početku bitke ako me baci u top tier, fućkaš ti takvog heroja, kad nije odlikovan

A nisam ni golde koristio, osim ako sam ostao bez ap-a

E sad optika na heavyu ovisi: jesi kamper ili stronk hero/noob u prvim redovima

Ja do sada ni na jedan heavy nisam stavio optiku i nije mi je falila, team spot mi je dovoljan, a kad sam u prvim redovima, nemam koristi od nje, kod heavy-a čak i da ima dobar view range, problem ga je sakriti, tako da teško da se može spotati neprijatelja prije nego on tebe, pogotovo ako dolazi neki medium/light u tvom smjeru, odspota te za čas...

Za lightove i td-ce se slažem, obavezno optika, a sad za mediume ovisi o više stvari, barem koliko sam ja primjetio, npr ovisi o kojem se mediumu radi, ovisi jesi u klanu/bez klana, tj dal se igraju strongholdi/timske/klanske bitke di se sa mediumima često ide u rush & fight, onda je za mediuma najbitnija brzina pucanja i preciznost, a ako se većinom igraju random bitke, onda dobro dođe optika za neki bush-hide & snipe, ja sam na cromwellu imao rammer+egld+optika, koristio sam ga pola u randomu, pola u strongholdu, nekada sam glumio spottera, a nekad je bio rush & fight, nisam baš bio zadovoljan sa preciznosti, tj dosta je fulao u pokretu, pa sam skinuo rammer i stavio vent, sad mi je ok, jer se znalo događat da se sukobe cromwell-i sa cromwell-ima, nađemo se 1vs1 i ostanem kratak za jedan šut, tj protivnik me dobije i ostane na šutu, to znači ili da brže puni ili je svaki njegov šut pogodio, a ja sam fulao za jedan, a takve stvari znaju odlučivat bitku u strongholdu, ali uglavnom teško je od jednog mediuma napravit oboje, da bude dobar spotter i da je dobar u bliskoj borbi, najbolje je naći dva slična mediuma i od jednog napravit spotera, a od drugog tenka za borbu, barem kod ovako sitluacije ako se netko nalazi u klanu, za random bitke di se ne igra full agresivno i čoporativno sa mediumom je ok ovo šta predlažeš

Ja čak na lightu nemam optiku, imam t-54ltwt složen za klanske, od tenka se očekuje brzina/pokretljivost, preciznost i brzina pucanja, igra se čoporativno di se voze najčešće 4 lighta jedan uz drugog i izvrte neprijatelja jednog po jednog (pod uvjetom da su neprijatelji odvojeni), ja na t-54ltwt imam rammer+v-stab+vent, istina da mi view range nije nešto i fali mi dosta u random bitkama (pasivan spot mogu zaboravit, to jedino ako aktivnim spotom šta odspotam), ali se nadam da bi nedostatak optike na njemu nadoknadio sa ventom+bia, a time bi ipak čitav tenk profitirao, ne samo view range...

Uglavnom ono što hoću reći, teško je općenito reći šta od opreme staviti na nekog mediuma, kada ga ljudi upotrebljavaju na različite načine i u različitim uvjetima, te možda neće profitirati ako koriste identičnu opremu...

EDIT:

Kad sam rekao do tiera 5, mislio sam na tier 1, 2, 3 i 4, kefija i ja imam, odličan mi je, dvije oznake na topu sam dobio sa njim, mislim da sam njemu stavio egld+vent+optika, al on je tier 5, 5ce još ljudi i zadržavaju poput kefija koji su fun to play, ali od tiera 1 do tiera 4 99% ljudi proda...

vezano za skautove, uzmi za primjer covenantera, niti je tenk mali, niti je brzi, a baca ga sa 5-cama i 6-cama, šta će on spotat, nek malo proviri, na dva šuta je, meni je baš bio pain in the ass kad sam ga igrao...

Također crusader, glomazni skaut koji nema brzinu...

Uzmimo za primjer i DW.2 heavy bez oklopa...

Japanska heavy linija do tiera 4, također heavy bez oklopa...

Žali Bože opreme na tim tenkovima...

EDIT2:

Fotka

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 2:10 (1BIT).
10 godina
neaktivan

Mislio sam na tu removable opremu kad sam napisao da se može demontirati.

Oprema je koliko god skupa bila zapravo besplatna ako je se kupi u pola cijene, a proda isto u pola samo kad nije na popustu. Sa time besplatno poboljšaš karakteristike svakog tenka. Bez obzira jeli skuplji tenk ili oprema.

15 godina
World of Tanks

Evo par slika od mene napredak itd:

Fino ljudi pričaju. Fino ljudi pričaju.
t44-100 t44-100
M za dedu M za dedu
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Što se tiče opreme za gledanje moja formula je jednostavna...

Ako tenk ima baznu vidljivost minimum 390m optika a ako ima manju dalekozor.

Bush camperi poput TD-a ili pasivni izviđači dalekozor (sve osmice lightovi optika, bulldog optika no manji su bolji sa dalekozorom).

Naravno, ako netko igra lightove tako da se zaleti ko krele među neprijatelje, dalekozor mu neće pomoć.

dr.zharre

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad moraš izvlačit bitku, jer ljudi nisu u stanu preživit, a kamoli išta pogodit...

REPLAY

EDIT: bez golda, bez modova i još niti posadu nemam u fullu

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 14:51 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel postoji vrijeme kad Poljaci i Čehi ne igraju, hebem ti taki narod, kad nitko za druge igre nije čuo, svi wot igraju, u svakoj bitki čuješ siemka i kto cz/sk...

Dobim dojam da ih ima više nego kineza, ima ih tolko da bi mogli imat vlastiti server, samo ko će ih ubijat kad će svi rushat glavom bez obzira u prvoj minuti...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

I meni se u zadnje vrijeme događa da nosim cijelu partiju. Napravim 4k štete, 4-5 killova, ostali oko 1k, ispušimo i na kraju mi ekipa sere da sam bot, noob, kuracpalac jer sam kao top tier pa bi ja valjda sam trebao ubit njih sve?

Rvat katolik!

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

I meni se u zadnje vrijeme događa da nosim cijelu partiju. Napravim 4k štete, 4-5 killova, ostali oko 1k, ispušimo i na kraju mi ekipa sere da sam bot, noob, kuracpalac jer sam kao top tier pa bi ja valjda sam trebao ubit njih sve?

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Meni je to već tragićno, znam tu i tamo igrati chaffe-a i t-37, meni osobno su zabavni tenkovi, baca me +2/+3 mm i svejedno napravim prek 1k dmg bez golda i gledam na kraju bitke, imam sa lightom dva tiera nižim od hevya u timu više dmg, pa on samo da je dva/tri puta pukuo i pogodio imao bi više, ja moram najmanje 10 puta probit da postignem takav dmg i svejedno napravim više, meni će to uvijek bit misterij, šta rade ljudi u bitki kada nisu u stanju tri granate ispalit, velim, na kraju viđam is-3, t-29, tigriće, kv-4, kv-3...itd sa po 600 do 800 dmg a top tier su, sve više viđam i kv-2 sa 300 do 600dmg, ne kužim, kaj ljudi zaspe između reload time...?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 15:49 (1BIT).
17 godina
1BIT kaže...
tnakir kaže...

Meni je to već tragićno, znam tu i tamo igrati chaffe-a i t-37, meni osobno su zabavni tenkovi, baca me +2/+3 mm i svejedno napravim prek 1k dmg bez golda i gledam na kraju bitke, imam sa lightom dva tiera nižim od hevya u timu više dmg, pa on samo da je dva/tri puta pukuo i pogodio imao bi više, ja moram najmanje 10 puta probit da postignem takav dmg i svejedno napravim više, meni će to uvijek bit misterij, šta rade ljudi u bitki kada nisu u stanju tri granate ispalit, velim, na kraju viđam is-3, t-29, tigriće, kv-4, kv-3...itd sa po 600 do 800 dmg a top tier su, sve više viđam i kv-2 sa 300 do 600dmg, ne kužim, kaj ljudi zaspe između reload time...?

Nije mi se jedan put dogodilo da sam sa Bulldogom imao najviše napravljenog dmg-a u T-8 mečevima. Imaš par IS3-ca i JPanthera2, ISU152 i sl. a napraviš više štete od njih. Sramota.

Rvat katolik!
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna napeta partija u t29 od sinoć. Napokon riješena zadnja misija za stugIV od HT, sad još samo moram klikat za zadnju misiju za arty. 

Otišlo se u veliki minus, jbg gusto pri kraju pa se trebalo kliknut 2. 

http://wotreplays.com/site/3036672#steppes-airlive-t29

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Olala, nemreš vjerovat, pa ima normalnih  wotu, hebate ovi su rijetki, 10 poraza pa ovo

REPLAY

EDIT: sa kakvim maštovitim likovima se ja susrećem...

Slatkiš mali =P Slatkiš mali =P

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 17:00 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ajde evo koja slicica i od mene:

- Ace Tanker sa TVP VTU - svejedno, tenk je malo teze govance, vjerovatno najgori T8 medium.

- HT15 i to sa secondary sa IS7 - doduse za onaj T28 HTC jer ne ganjam misije (ovo mi trebala zenska, pa ju otisao ufarmat), ali bilo je i puno vise nego sto je potrebno

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
tnakir kaže...
1BIT kaže...

Nije mi se jedan put dogodilo da sam sa Bulldogom imao najviše napravljenog dmg-a u T-8 mečevima. Imaš par IS3-ca i JPanthera2, ISU152 i sl. a napraviš više štete od njih. Sramota.

Iako mi primarno nije bas lego kad sam ga grindo, sad ga igram i zabava naj jača do sad u t 10 jer e 5 nisu op buldog je  

Zavrsio neki dan zadnju s HT za obj 260 oho, best hull down tank preko 12 k blokirane...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 18:09 (LordNIbbler).
16 godina
neaktivan

Poštovani kolege tenkisti. Ukoliko vam omiljeni tenk jos uvijek nema HD model ili vam se isti ne svidja,

predlažem da bacite pogled na izvrsnu ponudu Milkymana http://www.milkym4n.com/modshop/

al ozbiljno, covjek radi nevjerojatne modele i skinove od kojih vecinu koristim (E-50 ). pa ako se jos nekome svidi...

15 godina
neaktivan
Voltron kaže...

Poštovani kolege tenkisti. Ukoliko vam omiljeni tenk jos uvijek nema HD model ili vam se isti ne svidja,

predlažem da bacite pogled na izvrsnu ponudu Milkymana http://www.milkym4n.com/modshop/

al ozbiljno, covjek radi nevjerojatne modele i skinove od kojih vecinu koristim (E-50 ). pa ako se jos nekome svidi...

Fakad dela, tenk koji hoćeš u hd-u samo odabereš mod za njega, hvala

BTW: upravo sam odigrao valjda bitku života, tj ko zna hoće li bit iduće i kada...

Uglavnom izgubili od Kazna Kru na cap...

Ja imam malo bitaka sa is-7, još se učim na njega, mada mi je u fullu sa posadom 60% prvog skilla, pa sam dosta loše odigrao, uglavnom svaka čast dečkima

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli mi najbolja opcija staviti virtuoz vožnje za 2. skill?

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

aha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Jeli mi najbolja opcija staviti virtuoz vožnje za 2. skill?

Majstor voznje. mislis kasnije dropat za biu?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
10 godina
neaktivan

Da, za biu mislim svakako resetirat skill. Koliko znam ljudi kažu da se bia uzima za 3. skill. Sad ne znam jeli to znači da čekaš da se napune prva 3 skilla pa onda resetiraš 3. i to postane bia, ili da imaš 2 puna pa ti je sad na redu kao treći, ali zapravo kad resetiraš bia postane 2. po redu.

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Da, za biu mislim svakako resetirat skill. Koliko znam ljudi kažu da se bia uzima za 3. skill. Sad ne znam jeli to znači da čekaš da se napune prva 3 skilla pa onda resetiraš 3. i to postane bia, ili da imaš 2 puna pa ti je sad na redu kao treći, ali zapravo kad resetiraš bia postane 2. po redu.

Što ti je veći skill, to ga se manje isplati resetirati.

Tj što više skillova imaš, to sporije ide iskustvo, pa tako ako resetiraš treći skill, samo si si dodatno otežao, trebaš dodatnih 100 bitaka odigrati, a da se restira prvi skill, trebao bi dodatnih 30 bitaka odigrati (brojike sam dao okvirno, da se vidi razlika, nemam pojma koliko točno treba)...

Biu nikad nemoj ispočetka grindat, nego resetiraj, jer ti nije aktivan skill dok ne dođe do 100%, znači dok ga grindaš, nemaš koristi od njega...

Najbolje biu "stavit" (resetirat) za prvi skill, pa kasnije po želji, popravci, kamuflaža...

Ako si sad na drugom, onda njega resetiraj kad bude pri kraju (preko 90%) i stavi bia, trebat će ti dulje vremena da doeš na 100% nego da si to napravio na prvom skillu, ali nema veze, nije još kasno

Mada nebitno šta staviš prije i šta poslje, ja sam se zeznuo sa posadom na is-3, imao sam u planu svu žensku posadu stavit i stavio sam dvije ženske, dva muška (nisam otključao ostale babe...) i nedavno sam otključao još jednu, tako da sad trenutno imam tri ženske i jednog muškog, skillovi su mi svakak pomješani, naravno ženski bia mi ne služi nićem zbog ovog gay-a, dvije ženske imaju 5. skill (mislim, jedan je ženski bia), ova jedna ima  4.skill (jedan ženski bia) i ovaj gay 3skilla ima, ali bez obzira na to, znam izvlačit bitke i radit dosta dmg-a...

Evo baš smo malo prije igrali timske bitke, bilo je par zanimljivih, ja sam slab trenutno sa kreditima, pa su mi timske taman došle za zaradu, bez golda sam napravio 3.7k dmg, sve na is-3kama, moji su se malo previše izlagali, a nepotrebno, pa su izginuli, buldozi s obzirom na dmg ko da ih i nismo imali...

REPLAY

11 ispaljenih hitaca, 11 pogodaka i proboja

dmg 3774

primljenih hitaca 16

proboja 6

neprobijajućih 10

Blokirana šteta 1500dmg

Stronk Russian tank

BTW: čini mi se da su ove ženske bolje baždarene na votku

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 2:30 (1BIT).
11 godina
Voltron kaže...

Wow. Ovo je prehebeno 

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam se ponadao da sam sa quicybaby-em igrao, al mislim da nije to on, samo 5k bitaka ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Poz. Jedna dobra i jedna zanimljiva situacija .

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zavrsena misija, honorable mentions, O-I exp. sa preko 4 killa po gejmu i IS6 sa preko 3 killa po gejmu. Puno su mi pomogli u ovom jer nisam no lifer

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovo nisam vidio 3 godine, jedan pogodak u JpzE100 donja ploca sa cca 50 metara.Cesto bude stete do 1800 ali vise od toga rijetko.

Fv4005 Hesh granata gold:

2106 dmg

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 0:32 (Dragone).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako hard-core nisam već dugo odigrao, doslovno sam se prošetao kroz protivnike.

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo malo prelistavam kolekcije slika iz wot-a i evo 3 dok igru i tenkove nisu totalka uništili zbog plakanja raznoraznih pi..a!

premiumi su bili premiumi i zarađivali su premiumi su bili premiumi i zarađivali su
armor je imao smisla! armor je imao smisla!
tenkoivi su znali iznenaditi! tenkoivi su znali iznenaditi!
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 19:57 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ovako hard-core nisam već dugo odigrao, doslovno sam se prošetao kroz protivnike.

Jeli mu veliki problem ta mala gun depresija? Kupio sam ga, ali nisam ga još pustio u promet.

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Jeli mu veliki problem ta mala gun depresija? Kupio sam ga, ali nisam ga još pustio u promet.

Pa problem je, al navikneš se, poslje njega stiže kv-85 koji je što se tiće gun depresije isto tu negdje, također is, zatim is-3 koji ima još manju gun depresiju, zbog spljoštene kupole, uglavnom u nekim sitluacijama je bolje ostat u zaklonu, nego provirit cijelim tenkom, ovom ruskom heavy linijom sam ja naučio igrat na gun elevaciju, ako si u nekom usjeku (npr mapa sand river) bolje se pomaknut prema natrag i u rikverc se popet i gledat preko prijevoja, nego ić na prijevoj cijelim tenkom, prednost je što ako te odspotaju, brzo opališ i brže se spustiš nego da si prednjom stranom krenuo, ne znam dal si me skužio, opalit ću par slika za koju minutu.

EDIT:

evo slike:

Ako se nađeš u ovakvoj sitluaciji, onda je to idealno, smeta ti brdo ispred tebe, zbog loše gun depresije, ali imaš brdo iza na koje se možeš popeti, problem je jednio ako nema tako nekog brda iza...

Onda se povućeš prema iza, tako se lakše možeš sakriti, manje tenka ti je vidljivo od strane protivnika, a tenk uvijek ide brže prema naprijed, nego prema iza...

Većina igrača ide naprijed, time odkrivaju cijeli tenk, postaju laka meta, a sporo se vraćaju nazad i tu dosta ljudi gubi živce

slaba+gun+depresija+izgleda+ovako+i+tjera+te+da+se+popneš+do+vrha+i+izložiš+se+protivniku slaba+gun+depresija+izgleda+ovako+i+tjera+te+da+se+popneš+do+vrha+i+izložiš+se+protivniku

tek+na+vrhu+možeš+nešto+gađat,+ali+ako+te+fokusita+tri+ili+više+tenka,+gotov+si... tek+na+vrhu+možeš+nešto+gađat,+ali+ako+te+fokusita+tri+ili+više+tenka,+gotov+si...

Ovako izgleda kada te protivnik gleda, na žalost, nemogu dovoljno udaljit kameru, ali sakrivena ti je cijela prednja strana, viri ti samo kupola i nešto malo zadnja strana...

BTW: ovo crvenom crtom sam označio taj prvi prijevoj, ako sitluacija dopušta, uvijek je bolje gledati preko jega, nego se penjati na njega

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 20:40 (1BIT).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice