jedno pitanjce za ekipu ako moze
Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?
Nešto bolji oklop sprijeda a posebno na kupoli...
Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?
Nešto bolji oklop sprijeda a posebno na kupoli...
Bio sam danas kod budućeg muzeja domovinskog rata u Karlovcu, ima par tenkića izloženih, t-55, M4 A3 Sherman, m36 jackson, dva m-18 Hellcata par haubica, mig koji je donirao morh i srušena olupina miga 21-bis K, evo par slika, bilo je jako sunce, mislio sam da su slike očajne, ali za mobitel i nisu tako loše
Sve neki noobovi, nitko nema MoE...
Meni odlican tenk, samo se treba prilagoditi. Ako ga igras kao sto igras IS-3 i IS-7 bit ce ti katastrofa, igras ga kao mediuma koji ima top heavya, brz, mobilan, top dosta precizan za rusa (mozda ne na papiru toliko, koliko u praksi, puno pouzdanije okinem long shot s njim nego s is-3). Taj tenk je izmedu IS-3 i IS-7 bas kontrast, nista sta si naucio na is-3 ti nece s njim pomoc, niti ce ti onda na is-7 pomoc ista sta si naucio s t-10, al ako volis mobilne mediume i da jos ima posteni top, uzivat ces! Meni je odlicno sjeo s upgrejdanom kupolom i zadnjim topom, al vecini je sam stanica do is-7, svakako zabavan tenk, zna iznenaditi, i kao sto je netko gore napisao reload od 10sekundi sa opremom i bia je i vise nego odlican!
pa onda kao is8ica, igrao sam wot do prije pola godine pa sam se vratio malo i vidio ovo čudo, isprobao ga malo i sviđa mi se, sad me bar t8 ne buši sprijeda ko od šale
(skočil sam preko šljunka ovog i drž nedaj dok nije planul)
EDIT: Zanimljivu raspodjelu tima sam imao neki dan, rijetko se ovo viđa
buttfukc€d 2 death
EDIT: ovo je sigurno neki bug tj, "BUG" ™ zbog lagga, garant su posle otisli svi na jednu stranu
ili si nam podvalil skrin $hot od prije 2-3 godine
(skočil sam preko šljunka ovog i drž nedaj dok nije planul)
EDIT: Zanimljivu raspodjelu tima sam imao neki dan, rijetko se ovo viđa
buttfukc€d 2 death
EDIT: ovo je sigurno neki bug tj, "BUG" ™ zbog lagga, garant su posle otisli svi na jednu stranu
ili si nam podvalil skrin $hot od prije 2-3 godine
Moram priznati kako čovjek ima talenta u photoshopu što se tiče ove slike sa rasporedom tima
Ne znam da li da prodam ili poklonim account. Ne da mi se natezati s prodavanjem, ali isto tako imam 15 premium tenkova
Ne znam da li da prodam ili poklonim account. Ne da mi se natezati s prodavanjem, ali isto tako imam 15 premium tenkova
Volontiram ako poklanjaš.
Ali najbolje da ga ostaviš sebi, a koji mjesec/godinu ćeš se vratiti.
Volontiram ako poklanjaš.
Ali najbolje da ga ostaviš sebi, a koji mjesec/godinu ćeš se vratiti.
Ah neću, odlazio i vraćao se previše puta, a ionako sam igrao u zadnjih pola godine bez volje. Rekao bi Murtaugh: "I'm too old for this shit".
Dao bi ga u dobre ruke, netko tko ga neće prodati drugi dan nego se zabavljati. Ima nekih 20 desetki, 15 premium tenkova, ukratko od petica do 10-tki. 5 milja kredita, 60 dana premiuma, wn8 nije bog zna što (1910) i beta testing account je.
Moram razmisliti.
kako se zove mod koji u bitci ti pokazuje koliko trebas za moe ili do ace tankera?
http://i.imgur.com/RcD1v2U.jpg
5x Type 59 za giveaway na 5 godisnjucu World of tanksa, dijeliti cu ih preko strema pa eto, mozda zelite znati :)
jel se zna sta cemo dobit za godisnjicu?
jel se zna sta cemo dobit za godisnjicu?
Napisao bih, al' mi se neda nakon 6 godina dobit ban
kitu u pak? :)
5x Type 59 za giveaway na 5 godisnjucu World of tanksa, dijeliti cu ih preko strema pa eto, mozda zelite znati :)
Malo si pomijesao datume, nije danas prvi april
Možeš očekivati ogromnu navalu, samo kad se sjetim dok su mamili igrače giveawayom da gledaju grand finals
Spremajnu ogromni contest za godisnjicu, ne smijem otkriti o cemu se radi jos... samo vam mogu dati tip da zagrijete tier 5 tenkove :) .. Bit je da ja necu biti jedini, ima ljudi kojima ne pasem, pa mogu gledati druge streamere ( svi moramo streamati taj dan) , ostali Community contributori ce isto dijeliti iste nagrade osim QB i Jinglesa, ipak su oni druga prica pa ce kod njih biti i bolje nagrade :)
A kako se sudjeluje u giveaway-u?
OT: malo za smirenje prije igranja, malo sam se zeznul u odabiru, al poslužit će
Ima li nekakav način da se iskoristi XP od IS 8-ball? Imam 50k pa bi mi bilo žao da propadne ako se može nekako convertati.
A kako se sudjeluje u giveaway-u?
OT: malo za smirenje prije igranja, malo sam se zeznul u odabiru, al poslužit će
Pa kud bas Corona?
Glumi Vin Diesela, vozi samo ELC-a i drifta po Himmelsdorfu.
Ima li nekakav način da se iskoristi XP od IS 8-ball? Imam 50k pa bi mi bilo žao da propadne ako se može nekako convertati.
Vjerovatno convert u free XP za zlato.
Koliko se sjecam konverzija je 1g=25XP sto znaci da ti treba 2000 golda da pretvoris tih 50k XP sa IS 8-ball u Free XP.
Jedino ga tako mozes za nesto iskoristiti.
Ili cekati specijal kada je 1g=35Xp (tu i tamo WG stavi takav specijal), pa ce ti onda trebati 1400-1450 golda umjesto 2000 g.
jel igra netko igru na 1440 x 2560 rezoluciji?
jel igra netko igru na 1440 x 2560 rezoluciji?
Ja igram preko DSR-a, iako je monitor full HD, sviđa mi se smanjeni HUD koji je ionako nepotreban, dovoljno se sve vidi, a imaš veću preglednost u igri. Zašto pitaš?