World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Del_Boy97 kaže...

jedno pitanjce za ekipu ako moze

Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?

Nešto bolji oklop sprijeda a posebno na kupoli...

11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Bio sam danas kod budućeg muzeja domovinskog rata u Karlovcu, ima par tenkića izloženih, t-55, M4 A3 Sherman, m36 jackson, dva m-18 Hellcata par haubica, mig koji je donirao morh i srušena olupina miga 21-bis K, evo par slika, bilo je jako sunce, mislio sam da su slike očajne, ali za mobitel i nisu tako loše

Sve neki noobovi, nitko nema MoE...

15 godina
Del_Boy97 kaže...

jedno pitanjce za ekipu ako moze

Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?

Meni odlican tenk, samo se treba prilagoditi. Ako ga igras kao sto igras IS-3 i IS-7 bit ce ti katastrofa, igras ga kao mediuma koji ima top heavya, brz, mobilan, top dosta precizan za rusa (mozda ne na papiru toliko, koliko u praksi, puno pouzdanije okinem long shot s njim nego s is-3). Taj tenk je izmedu IS-3 i IS-7 bas kontrast, nista sta si naucio na is-3 ti nece s njim pomoc, niti ce ti onda na is-7 pomoc ista sta si naucio s t-10, al ako volis mobilne mediume i da jos ima posteni top, uzivat ces! Meni je odlicno sjeo s upgrejdanom kupolom i zadnjim topom, al vecini je sam stanica do is-7, svakako zabavan tenk, zna iznenaditi, i kao sto je netko gore napisao reload od 10sekundi sa opremom i bia je i vise nego odlican!

12 godina
World of Tanks

pa onda kao is8ica, igrao sam wot do prije pola godine pa sam se vratio malo i vidio ovo čudo, isprobao ga malo i sviđa mi se, sad me bar t8 ne buši sprijeda ko od šale

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

let's be naughty in the morning

(skočil sam preko šljunka ovog i drž nedaj dok nije planul)

EDIT: Zanimljivu raspodjelu tima sam imao neki dan, rijetko se ovo viđa

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 9:47 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

buttfukc€d 2 death

EDIT: ovo je sigurno neki bug tj, "BUG" ™ zbog lagga, garant su posle otisli svi na jednu stranu

ili si nam podvalil skrin $hot od prije 2-3 godine

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
14 godina
neaktivan
World of Tanks

eo malo i moj wt u akciji bio juce

1 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...
1BIT kaže...

buttfukc€d 2 death

EDIT: ovo je sigurno neki bug tj, "BUG" ™ zbog lagga, garant su posle otisli svi na jednu stranu

ili si nam podvalil skrin $hot od prije 2-3 godine

Moram priznati kako čovjek ima talenta u photoshopu što se tiče ove slike sa rasporedom tima

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 14:02 (St0ka).
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
ED63 kaže...

hahahah, ma kad vam kažem, ni ja nisam mogao vjerovati da se i jedna i druga strana ravnomjerno rasporede, to je prije tjedan dana bilo

15 godina
1BIT kaže...
St0ka kaže...
ED63 kaže...

hahahah, ma kad vam kažem, ni ja nisam mogao vjerovati da se i jedna i druga strana ravnomjerno rasporede, to je prije tjedan dana bilo

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 17:45 (St0ka).
11 godina
World of Tanks

Ne znam da li da prodam ili poklonim account. Ne da mi se natezati s prodavanjem, ali isto tako imam 15 premium tenkova 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Ne znam da li da prodam ili poklonim account. Ne da mi se natezati s prodavanjem, ali isto tako imam 15 premium tenkova 

Volontiram ako poklanjaš. 

Ali najbolje da ga ostaviš sebi, a koji mjesec/godinu ćeš se vratiti. 

Swedish latin super funk.
11 godina
sirka666 kaže...

Volontiram ako poklanjaš. 

Ali najbolje da ga ostaviš sebi, a koji mjesec/godinu ćeš se vratiti. 

Ah neću, odlazio i vraćao se previše puta, a ionako sam igrao u zadnjih pola godine bez volje. Rekao bi Murtaugh: "I'm too old for this shit".

Dao bi ga u dobre ruke, netko tko ga neće prodati drugi dan nego se zabavljati. Ima nekih 20 desetki, 15 premium tenkova, ukratko od petica do 10-tki. 5 milja kredita, 60 dana premiuma, wn8 nije bog zna što (1910) i beta testing account je.

Moram razmisliti. 

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

kako se zove mod koji u bitci ti pokazuje koliko trebas za moe ili do ace tankera?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Da ti budem iskren rado bih ga udomio ;)

No u taj acc si sigurno ulozio dosta novaca tako da ti nebi bilo lose da nesto i vratis jer za taki acc sigurno mozes dobiti nesto novaca...
Budi ponosan!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

http://i.imgur.com/RcD1v2U.jpg

5x Type 59 za giveaway na 5 godisnjucu World of tanksa, dijeliti cu ih preko strema pa eto, mozda zelite znati :)

6 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jel se zna sta cemo dobit za godisnjicu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

jel se zna sta cemo dobit za godisnjicu?

Napisao bih, al' mi se neda nakon 6 godina dobit ban

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
World of Tanks

kitu u pak? :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

5x Type 59 za giveaway na 5 godisnjucu World of tanksa, dijeliti cu ih preko strema pa eto, mozda zelite znati :)

Malo si pomijesao datume, nije danas prvi april 

Možeš očekivati ogromnu navalu, samo kad se sjetim dok su mamili igrače giveawayom da gledaju grand finals

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Spremajnu ogromni contest za godisnjicu, ne smijem otkriti o cemu se radi jos...  samo vam mogu dati tip da zagrijete tier 5 tenkove :) .. Bit je da ja necu biti jedini, ima ljudi kojima ne pasem, pa mogu gledati druge streamere ( svi moramo streamati taj dan) , ostali Community contributori ce isto dijeliti iste nagrade osim QB i Jinglesa, ipak su oni druga prica pa ce kod njih biti i bolje nagrade :) 

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Predpostavljam tier V svake nacije? ;)
Budi ponosan!
15 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

A kako se sudjeluje u giveaway-u?

OT: malo za smirenje prije igranja, malo sam se zeznul u odabiru, al poslužit će

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li nekakav način da se iskoristi XP od IS 8-ball? Imam 50k pa bi mi bilo žao da propadne ako se može nekako convertati.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...
Mistercro kaže...

A kako se sudjeluje u giveaway-u?

OT: malo za smirenje prije igranja, malo sam se zeznul u odabiru, al poslužit će

Pa kud bas Corona?  

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Glumi Vin Diesela, vozi samo ELC-a i drifta po Himmelsdorfu.

Toni
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
rapture686 kaže...

Ima li nekakav način da se iskoristi XP od IS 8-ball? Imam 50k pa bi mi bilo žao da propadne ako se može nekako convertati.

Vjerovatno convert u free XP za zlato.

Koliko se sjecam konverzija je 1g=25XP sto znaci da ti treba 2000 golda da pretvoris tih 50k XP sa IS 8-ball u Free XP.

Jedino ga tako mozes za nesto iskoristiti.

Ili cekati specijal kada je 1g=35Xp (tu i tamo WG stavi takav specijal), pa ce ti onda trebati 1400-1450 golda umjesto 2000 g.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 16:40 (Mauro).
15 godina
World of Tanks

jel igra netko igru na 1440 x 2560 rezoluciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

jel igra netko igru na 1440 x 2560 rezoluciji?

Ja igram preko DSR-a, iako je monitor full HD, sviđa mi se smanjeni HUD koji je ionako nepotreban, dovoljno se sve vidi, a imaš veću preglednost u igri. Zašto pitaš? 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Pa kud bas Corona?  

Pitao sam prodavačicu šta preporuča i tako se ona raspričala, a ja se zagledao, nisam ni skužio šta sam uzeo

Danas je bolje, nemožeš vjerovat kolko consumables-i poboljšavaju igru

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice