Tigar 2 Top je milina, penetracije dosta za sve, a i ima jako dobru gold penetraciju za tier 8, armor je ok, ali onaj tko zna, probit će te svejedno bilo AP ili goldom, šteta jedino što nije još malo mobilniji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš gledam malo te replay-e, kako vi kad puknete, trzne vam nišan malo prema gore, a kad gledam svoj, kod mene kad puknem ne trza ništa, malo bedasto pitanje, al baš mi čudno
To ti je enable dynamic camera jedna od najvećih OP postavki u wotu, kad je uključeno uvijek će ti u snajper modu ciljat tamo di gledaš, kad iskljucis onda ti ide svukud slika, npr stanes i top ti ide gore dole jer se tenk trese. Najgore od svega što sam ja igrao prvih 10k partija sa ugasenom opcijom
Vjerojatno je u replayima to ugaseno pa se zato trese

Mislim da si pomjeašao dynamic camera i server reticle postavku, server reticle povećava preciznost, a dynamic camera samo stimulira trzaj prilikom pucanja koliko sam primjetio, probao sam uključit dynamic camera, ali mi smeta, 5500 bitaka sam odigrao bez toga i nemogu se priviknut na to trzanje, osjećam se ko pijani rus u tenku koji svako malo glavom lupi u plafon
Mislim da si pomjeašao dynamic camera i server reticle postavku, server reticle povećava preciznost, a dynamic camera samo stimulira trzaj prilikom pucanja koliko sam primjetio, probao sam uključit dynamic camera, ali mi smeta, 5500 bitaka sam odigrao bez toga i nemogu se priviknut na to trzanje, osjećam se ko pijani rus u tenku koji svako malo glavom lupi u plafon
Nije samo kod pucanja nego i kod voznje, vozi po neravnom i ne diraj mis, kad je ukljuceno top ce ti ciljati u isto mjesto, a kad je skljuceno ici gore dolje
Izgleda da ljudi jednostavno ili mrze ili obozavaju nijemce :D
Koliki vam je prosjek zarade sa fcm 50t ?
Koliki je tebi?
Nemam FCM 50t.
Ali od osmica imam npr. AMX CDC ili Mutz-a i obojica zaradjuju bolesno.
Nemam izracunat neki prosjek, ali kada odlucim farmat premium osmice podjem se "daviti" u kreditima
Koliki je tebi?
gledam koji cu gold tenk kupit, da mogu zarađivat
Koliki je tebi?
gledam koji cu gold tenk kupit, da mogu zarađivat
Nemoj tako gledati, sve ti je to tu negdje, ja imam par prem osmica, ali puno vise igram CDC nego JgTigar88 iako mi CDC manje zaradjuje, ali je zabavniji za igrati. Gledaj za koju ti posadu treba trener i sta ti se cini kao zaban tenk za igrati, FCM ti nije bas za svakoga, dosta je cudan za igrati, nisi bas heavy pa kad si top tier i recimo protivnicki tim ima IS3 i T34 nemozes bas ici na njih, trebas pametno igrati...
Nemoj tako gledati, sve ti je to tu negdje, ja imam par prem osmica, ali puno vise igram CDC nego JgTigar88 iako mi CDC manje zaradjuje, ali je zabavniji za igrati. Gledaj za koju ti posadu treba trener i sta ti se cini kao zaban tenk za igrati, FCM ti nije bas za svakoga, dosta je cudan za igrati, nisi bas heavy pa kad si top tier i recimo protivnicki tim ima IS3 i T34 nemozes bas ici na njih, trebas pametno igrati...
Osmice se kupuju za zaradu a petice za treniranje posade.
Inače uzmi FCM obzirom da ima premium mm pa ćeš uvijek moći nešto napraviti, izuzetak je IS3 i japanski tenkovi gdje trebaš flankat a obzirom da si medium-heavy možeš to i napraviti.
I da sačekaj još oko tjedan dana kad je wargamingu 5. rođendan pa će vjerojatno bit popusta (a ako ne bude ništa ne gubiš).
Jel se zna ista u hd modelu e50m-a?

Danas 5 godišnjica wot-a i nema nagrada za vjerne igrače?
Ma neću im ni čestitat
Danas 5 godišnjica wot-a i nema nagrada za vjerne igrače?
Ma neću im ni čestitat
Wot za PC je izašao 12.4.
Aha, znači bilo bu nekaj
Aha, znači bilo bu nekaj
Znam za taj kalendar, al se nisam sjetio pogledat, a i kad ga gledam, podsjeća me na one male džepne kalendare koje jedva vidiš pročitati i praznici nisu upisani
Bili buju popusti neki, a ništa, onda danas cijeli dan igram sa churchill III-kom da se zaradi nešto (kad malo bolje pročitam šta pišem, dobim dojam ko da prostitutke imam u garaži, a ne tenkove)
EDIT:
m46 KRapina
vec 80 bitki imam s ovim tenkom i nit smrdi nit mirisi.mozda meni najmanje drag tenk od svih premiuzma sto imam iako nije los.najveca mana mu je spori shell.tek sad vidim koliko to znaci u igri :/
Sutra njemacki Bulldog izlazi u prodaju kao bomba prije WGL finala :) .. Za sve ljubitelje light tenkova i americkog bulldoga, ovo ce biti tenk za uzivanje :) , samo da ne bude 109 eura bundle
Sutra njemacki Bulldog izlazi u prodaju kao bomba prije WGL finala :) .. Za sve ljubitelje light tenkova i americkog bulldoga, ovo ce biti tenk za uzivanje :) , samo da ne bude 109 eura bundle
Ovog cemo preskociti jer ne vidim potrebe za njim.
RU251 posada mi je na 4 skilla, a bas da ih idem dodatno napimpavat uvijek imam T-15 i onda 2 sto smo dobili po raznim eventima (Toldi i pz2D ili kako se vec zove).
A i nisam nesto lud za lightovima ionako
A kako je T7 nije bas nesto upotrebljiv za farmanje kredita u SH. Da je T6 vec bi onda mogao biti zanimljiv za SH, mozda cak za T6 CW ovisno kakav na kraju ispadne.
EDIT: sad vidio da je promjenjen na T8, ali svejedno mi se cini losiji od RU251 ili T54lw za koristenje u SH/CW.
gledaj da ti lezi tip tenka i gejmplej kakav zahtijeva, inace ce ti skupljanje kredita biti grind a ne zabava
hello you cheeky scrublord
"..people play m4 revert as a sniper because they are fucking stupid. m4 is not a sniper....."
neznam, mozda koristenje mozga da igra ko hevi, a ne samo stisnut W, 2 i klikat?
jos je dobro da je kolega svojim svjesnim mentalnim naporom zakljucio za neki tenk da mu je ok i da je keeper a nije uobicajeni stet pedder tenk iz IS linije ili hellcat
ma sve je dobro
podsjeca me na mene kad sam igral VK3001H t6 medium (dok je jos bio) i tvrdio da je najbolji od sestica, a svi drugi su igrali vecinom 3601H jer je bio OP as hell sa svojim oklopom, ali sam ja bio uvijek bolji od takvih protivnika koristeci superiorno svoju tastaturu i tajne tipke A i D, kao i supertajnu tipku S ponekad
Prijatelj mi poklonil neki svoj account. Odigrao sam par partija na njemu i svidja mi se igra. Htio bi igrat onaj stronghold i cw pa me zanima dal netko ima kakav clan za mene... Account je u nekom st3pa klanu al ja bi izasao iz njega u neki Hrvatski.
Rekao je da smijem samo cw i taj stronghold igrat nista vise...
sere.
samo Dedaa ti moze to rec, niko drugi
a i cini mi se da ti frend nije POKLONIL acc ak ti odredjuje kaj smijes, nego samo POSUDIL
povezi broj moba sa acc-om, promjeni password i reci frendu hvala, i da si odmotal poklon i super ti je
Prvi put sam dobio medalju sretnik, ...i sakrio se iza drugog arty-a i pucao po njemu, došao je tomato u tigru 1 i skinuo vlastiti arty,
ma moras VIDJET kak jedan arty gadja tebe i fula i pogodi svoj arty, i tek kad mu pise -1 ta medalja ima smisla
haha salim se
Evo, stigao u premium shop.
375kn bundle ili 188kn samo tenk sa garaznim mjestom.
Evo, stigao u premium shop.
375kn bundle ili 188kn samo tenk sa garaznim mjestom.
25€ za tier 8 prem. tenk je dobra cijena,pogotovo kad je tenkic tak dobar kao taj bulldog :)
Bio sam danas kod budućeg muzeja domovinskog rata u Karlovcu, ima par tenkića izloženih, t-55, M4 A3 Sherman, m36 jackson, dva m-18 Hellcata par haubica, mig koji je donirao morh i srušena olupina miga 21-bis K, evo par slika, bilo je jako sunce, mislio sam da su slike očajne, ali za mobitel i nisu tako loše
jedno pitanjce za ekipu ako moze
Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?
jedno pitanjce za ekipu ako moze
Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?
Nisam igrao sa IS8, pa ne znam kakav je, al kad pređeš sa IS3-ke na T10-ku, ogromna promjena, T10 osim kupole nema opće armora, (zaboravi sidescrape koji se radio sa IS3-kom, toga kod T10-ke nema) a i kupola se buši u commander hatch, jedina prednost mu je odlična mobilnost i odličan gun koji u fullu puni sekundu brže od Is3-ke (meni 10.xx nešto sitno), neki kažu da ga treba igrati kao medium-a, a ubiti T10 se tako i ponaša...
znači otprilike isto samo još gore