World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.299.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Nemam CAX, pa se ne zamaram oko ove misije.

Ali bas me zanima kako ce veceras izgledati T10 matchevi. Vjerovatno ce sve biti puno Centuriona AX 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

http://ic.pics.livejournal.com/papa_rimsskij/67375904/96703/96703_original.jpg

Haha, ma ne pada mi na pamet ovo igrati. 5k dmg da bi imao dnevni uslov od 750 base xp-a. Ne vrijedi tih 30ak € mojih živaca i vremena.

Sreća pa sam uzeo onu zlatnu siću od prije 10ak dana, tkao da sad imam okruglih 2k golda za WoWS (jednom kad ujedine valutu).

Glupost, svaka pobjeda sa 3000dmg, ak nije bas svih 3000 na neciji spot ti je 750 base xp, a 3k nije problem napraviti sam t10 tenkom. Imao sam partija, gdje i 2k uz 1-2k spota bude dosta, pogotovo u duzim partijama. Tako da je misija super laka, a 450k dmg se samo cini puno, a zapravo ak se igra dnevno 2 sata bez problema ce se uraditi, problem bi bio da se mora raditi dmg sa ActionX, posto moze s bilo kojim tier 8+ tenkom, grind lagano i eto ga.

Evo ti primjer sa med 10, frend je napravio isto ipod 2k i bio preko 750 base xp.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 18:56 (Mquany).
13 godina
ficosime kaže...
Žiga82 kaže...

bok

poceo igrat prije koji dan prvi put ,instaliro ovu zadnju verziju i igra se smrzava svakih pol sata otprilike ,ne za vrijeme borbe nego u garazi dok nesto tam kemijam :) inace igra mi je super zasad sam me ovo gnjavi,pa izadem udem i tako u krug...

neznam do ceg je drajveri od grafe il kajaznam ,da probam spustit postavke na med. makar sumljam da je do tog

uglavnom ak neko ima ovaj problem neka kaze nes

probaj prvo spustiti grafiku na medium settings, pa vidi oce se ponavljati

jesam i prestalo se smrzavat,onda stavio na max i opet radi ok ,cudno ali dobro :)

17 godina
moderator
Mquany kaže...

Glupost, svaka pobjeda sa 3000dmg, ak nije bas svih 3000 na neciji spot ti je 750 base xp, a 3k nije problem napraviti sam t10 tenkom. Imao sam partija, gdje i 2k uz 1-2k spota bude dosta, pogotovo u duzim partijama. Tako da je misija super laka, a 450k dmg se samo cini puno, a zapravo ak se igra dnevno 2 sata bez problema ce se uraditi, problem bi bio da se mora raditi dmg sa ActionX, posto moze s bilo kojim tier 8+ tenkom, grind lagano i eto ga.

Evo ti primjer sa med 10, frend je napravio isto ipod 2k i bio preko 750 base xp.

Ja sam sad na nivou da mi je 3k dmg sa devetkom i desetkom jako veliki uspjeh :D

Danas sam 3 odigrao, od toga dvije su bile 1,5k dmg (dobio sam preko 750 base xp-a jer sam imao spottinga) i jedna od 3k (torto), tako da sad imam 6/450k

Sad ću malo sjesti i grindati pa vidjeti da li je GO ili NOGO. :)

11 godina
DrNasty kaže...

Ja sam sad na nivou da mi je 3k dmg sa devetkom i desetkom jako veliki uspjeh :D

Danas sam 3 odigrao, od toga dvije su bile 1,5k dmg (dobio sam preko 750 base xp-a jer sam imao spottinga) i jedna od 3k (torto), tako da sad imam 6/450k

Sad ću malo sjesti i grindati pa vidjeti da li je GO ili NOGO. :)

U prvoj partiji sam napravio 3k dmg, ništa posebno, neki yolo rushevi su bili kako to ide kad je prvi dan misije. Nakon toga sam natukao u 2 navrata oko 100k dmg. Najbolje ide sa T9 škodom T50, s njom nabijam dmg ko veliki 

Samomrzeći hrvat
17 godina
moderator
Entry Point kaže...

U prvoj partiji sam napravio 3k dmg, ništa posebno, neki yolo rushevi su bili kako to ide kad je prvi dan misije. Nakon toga sam natukao u 2 navrata oko 100k dmg. Najbolje ide sa T9 škodom T50, s njom nabijam dmg ko veliki 

Da budem iskren, sinoć sam sjeo oko 23h da probam dalje. 1,9k avg mi je bio, odustao sam s ukupno 6 partija i oko 12k dmg. Nedovoljno a danas već novi dan i nova kvota.

Onda se zapitam čemu sve to, da li mi tih 30ak € stvarno vrijedi grinda, živaca i vremena, jer ako već sjednem prije spavanja, onda ću odigrati nešto za gušt.

Tako da odustajem i vjerovatno uninstall (jer sam instalirao samo zbog toga).

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 10:07 (DrNasty).
11 godina
DrNasty kaže...

Da budem iskren, sinoć sam sjeo oko 23h da probam dalje. 1,9k avg mi je bio, odustao sam s ukupno 6 partija i oko 12k dmg. Nedovoljno a danas već novi dan i nova kvota.

Onda se zapitam čemu sve to, da li mi tih 30ak € stvarno vrijedi grinda, živaca i vremena, jer ako već sjednem prije spavanja, onda ću odigrati nešto za gušt.

Jbg, ako nemaš vremena onda nema smisla. A tenk i nije vrijedan grinda u tom slučaju. Ja imam vremena to izgrindati, zašto ne bi pokupio free tenk kad ionako igram i radim dmg.

Eto danas mi je trebalo 2 partije za 750 base-a 

Samomrzeći hrvat
17 godina
moderator

Do takvog zaključka sam i j adošao. Mislim, bilo bi super ''besplatno'' dobiti t8 premium, al to vrijedi samo ako aktivno igram WoT, što ne radim već godinu dana.

14 godina
Entry Point kaže...
DrNasty kaže...

Jbg, ako nemaš vremena onda nema smisla. A tenk i nije vrijedan grinda u tom slučaju. Ja imam vremena to izgrindati, zašto ne bi pokupio free tenk kad ionako igram i radim dmg.

Eto danas mi je trebalo 2 partije za 750 base-a 

Trenutno nije vrijedan grinda, al će ti biti drago ako ćeš ga imat kad dođe 9.14 patch jer u tome patchu dobiva buff

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
neaktivan
Sta treba napraviti da bi se dobio premium tenk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ne razumijem taj base damage 750. jel nije to samo  za prvu partiju tj z prvu misiju.kasnije misija ide obican damage.evo meni brojac pokazuje vec 150 000 dmga

aha sad vidim da za part jedan treba deset misija sa base damageo preko 750 sto nije neki problem(kroz deset dana ako sam dobro shvatio)

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 12:46 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

ActionX any1?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 15:26 (Mquany).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

zašto sam si opet priuštio zadovoljstvo igranje ove predivne igre...

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Žale se moji iz klana kako im je teško u platoonu ubit 5 killa za zlato, ja im velim: dečki, pa to je 5min posla, prvu sam poduplaš, a drugu rokneš kolko možeš i zivkaš u platoon

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koliko damagea trebam napravit da bi dobio mastery? 10 000?

Rvat katolik!

2 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

treba pucat po devetkama i desetkama za ace,a ne po osmicama

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
luka94 kaže...
tnakir kaže...

treba pucat po devetkama i desetkama za ace,a ne po osmicama

Pucao sam po onome sto je doslo pred cijev :)

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
tnakir kaže...

http://wotreplays.com/site/2440756#teams

11 godina
neaktivan
MM9 kaže...
tnakir kaže...

http://wotreplays.com/site/2440756#teams

Ups sad sam skonto da si igro cent 7/1, ja mislio ax...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam igrao uglavnom t8+ i sada za kraj da odigram jednu da se opustim sa t5, ovaj tenkic mi je fora jer je jedna od ikona ww2, a i prosao sam slicno ko svabe, trao sam ih koliko sam mogao, ali horde divljih azijata su samo nadirale, mamicu im crvenu...

http://wotreplays.com/site/2487457#stats

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Bok ljudi :))

Imam jedno noob pitanje :P

Kontam si uzet premium matildu IV pa me zanima dali sam njom kad igram dobivam 50% vise iskustva i coinsa mada nemam aktiviran premium racun.. i koliko se uopce to isplati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Leozz98 kaže...

Kontam si uzet premium matildu IV pa me zanima dali sam njom kad igram dobivam 50% vise iskustva i coinsa mada nemam aktiviran premium racun.. i koliko se uopce to isplati?

Dobijes 50% vise iskustva posade, a ne samog tenka. To nema veze sa premium accountom. Naravno, da imas premium account dobio bi jos i vise jer je onda 50% vise iskustva, pa na to jos 50% vise iskustva posade.

Dobijes isto tako i vise kredita nego obicni tenk, ali ne znam koliko tocno vise isto bez obzira na premium account. Ali na tieru 5 mislim da dobijes vise kredita sa obicnim tenkom i premium accountom nego sa premium tenkom i obicnim accountom.

Tier5 premiumi se u pravilu ne kupuju za farmanje kredita. Za to se koriste neki obicni Tier5-6 tenkovi koji mogu fino zaraditi ili Tier8 premiumi koji dosta kostaju. Tier5 premiumi se kupuju za treniranje posade i to najbolje kada budu na 50% popusta.

Matilda IV nije bas zabavan tenk i to prvenstveno zato jer je spora do boli, a i top ima dosta losu penetraciju. Dobro dodje za treniranje ruskih medium posada za sitne novce (ako se uzme na 50% popusta). Najbolji za to bi vjerovatno bio T-54 Prot1, ali kako je to Tier8 premium i dosta kosta, pa je onda Matilda IV sasvim dobro jeftino rijesenje. A kako rusi imaju 3 Tier10 medium tenka + npr. T-54 kojeg mnogi zadrzavaju kao trener ce se isplatiti itekako posedice ako se ubode za vrijeme 50% popusta. Natrenirat ce ona dosta posada ako mislis ici po ruske T10 mediume, a kako su to odlicni tenkovi i "must have" za T10 CW vecina igraca prije ili kasnije ode po Obj140/T62A, a neki jos i po Obk430.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
neaktivan
Leozz98 kaže...

Ako nemas druge premiume isplati se, ja sam jedno vrijeme od prem tenkova imao samo Churchila III i s njim farmao silver i odlicno je zaradjivao. Stvar je u tome da kada si top tier matilda ti ima dosta solidan armor koji je poprilcno noob resistant, tako da ces moci fino zaraditi jer te dosta ljudi ne zna probiti.

11 godina
MM9 kaže...

Ups sad sam skonto da si igro cent 7/1, ja mislio ax...

Vidi njubare iz klana. Nisam znao da si tu 

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna za "dobro jutro" (meni je jutro) 

Izgleda da sam polako počeo učiti kako biti koristan scout. Inače sam katastrofa u tim jurilicama, ali ova bitka je bila  I još k tome x2 
Nije mi ni malo žao što sam odlučio žensku posadu staviti u scoute 

btw. Znam da može to i bolje, ali za mene je ovo velik rezultat 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

GIF

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Vidi njubare iz klana. Nisam znao da si tu 

Koji si ti? Nisam dugo u klanu pa nisam bas sve pohvato...

10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Isto sam si pitanje postavio neki dan kad sam s Cometom napravio 4.500k dmg na prohorovci, sa 6 killova, ostao sam na kraju doslovno na 2 granate.

...i dobio samo class 1. Istina, bio sam top tier.

I malo paranoje... od kada sam dobio pismo od wg da promijenim ime iz neprikladnog "MoF0" u prikladno "MuF0", matchmaking mi se smije u lice. Zadnja dva tjedna gubim, gubim, gubim... Imao sam 3-4 dana kada sam imao par pobjeda u 10-15 mečeva, neki dan sam izgubio 11 u nizu, jučer 8 u nizu... Imam xvm koji mi poslje meča da koja je bila šansa za pobjedu, 2/3 meča se to vrti oko 30%. WR mi je u ta dva tjedna oko 45%, imam nešto više pobjeda kad sam u platoonu.

Pa mi je palo na pamet da to možda algoritam kažnjava "zločeste" igrače? No nadam se da je riječ o good/bad period sinusoidi.

11 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

Pa mi je palo na pamet da to možda algoritam kažnjava "zločeste" igrače? No nadam se da je riječ o good/bad period sinusoidi.

Na ovo sumnjam vec dosta dugo, kad god dobijem chat ban, ili par dana ban, ili ubijem nekoliko svojih tjekom dana wr ode u 3 pm. Dobijas timove koje zovem "suicide squad", nakon dvije minute nasih 7-8 tenkova je poginulo jer su stisnuli 3 puta R i nista drugo nisu niti pokusali.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel probao netko public test novih update-a, ja ću baš probati sada, čitam malo uputstva za upotrebu, piše da svako ko testira dobije free exp/credits/gold ?

Trebal bi naravno na njihovom forumu nekakav feedback ostavit, to ih sam pohvalim i ko Bog

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice