World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
marino15 kaže...

Imam jedan čudni problem ne znam ako se kome to dogodilo?Nisam igrao već godinu dana i jučer pokrenem igru i skine mi oko 7gb apdejta i jednostavno mi ne želi pokrenut igru.Piše koristite zadnju verziju klijenta i kliknem na igraj uđe u igru samo se pojavi bijeli ekran i odmah me izbaci van i tako konstantno, ne znam zašto mi ne želi ući u igru u čemu je problem ako netko zna?

Jesi imao kakve modove? Mada ti je najlakše napraviti clean install ponovno,bez zamaranja

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad baš čitam po forumima da taj problem nitko nije mogao riješit, jednostavno uđeš u igru kružić se vrti 3-4 sec i izbaci te,  nikakve greške ne javlja.Porbat ću večeras stavit da se opet skida možda proradi.

Ćoby nisam imao nikakve modove, probat ću je opet instalirat, ali ljudi koji su imali takav problem kažu da ni ponovna instalacija nije pomogla.

pOtPiS
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 17:35 (marino15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Skinio sam SD client , koliko sam vidio trebalo je skinut 2 gb, to pokrenuo i ošo igrat Max payne, prešo chapter, a wot se instaliro... Na ssdu je bilo slobodno 30 gb sad je 12 gb dakle 18 gb zauzima Sd verzija s tim koliko me sjecanje sluzi se mogu izbrisat datoteke iz updates 6.3 gb, tako da bi se onda spustilo na 12 gb....

skinuo replay tu, radi tako da....

Vidimo se 15-to  na online testu ko ima bolje živce i više sreće za dobit bolji/ normalniji tim   

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LordNIbbler kaže...

mogu izbrisat datoteke iz updates 

Nisam znao za ovo, jeli se može stvarno to počistiti? Ja tu nemam niti 1gb, ne znam kako se tebi našlo 6.3gb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 13:42 (AirLive).
10 godina
neaktivan
Cudi me da napadate covjeka koji je dobio kolobanova protiv 7. Sta je trebao, yoloat opalit 2 put i izgubiti ili ih pobjediti na mozak map awareness i snalazljivost. Savrseno je odigrao.

2 2 hvala 0
11 godina

Taman se bila smirila situacija...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Mquany heroj a ne zločinac!!

Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Eroj a ne kvukavica :-)

Osim toga ko nije cuo poslovicu : bjeganova majka ne kuka.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas tijekom dana dolazi test server cisto da znate

2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Chi To OP Čak nisam bio niti top tier...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

eo napokon M i sa O-Ho 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

zavrseno grindanje tier 7, T-34-100, par odlicnih partija preko 3,5k dmg i 8 killova u kojima nije bilo ace, jedino je igranje skuata spasilo stvar (4,5k assist) 

sada kupljen t8, kazu najgori tenk u cijeloj liniji, vidjet cemo, premda sa stock kupolom ima solidnu depresiju za razliku od prethodnika koji je bio kao kinezi prije patcha 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 1:16 (game789).

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ako prijeđem igrati na US server, i imam plaće premium mjesec na europskom, da li će mi prem biti i na US?

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koliko ja znam ne....acc sa EU servera nema nikakve veze sa acc na drugim serverima...

Krecea od nule...
Budi ponosan!
11 godina
World of Tanks

Baš sad gledam ps4 verziju wot-a, skroz drugačije, drugi zvukovi, fizika, grafika dosta bolja... Misle oni to dodat u pc verziji nekada?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Baš sad gledam ps4 verziju wot-a, skroz drugačije, drugi zvukovi, fizika, grafika dosta bolja... Misle oni to dodat u pc verziji nekada?

Teško, PS4 je kod svakog ista hardwerska platforma a PC kod rusa su vecinom krompir farme i kalkulatori pa oni PC verziju razvijaju na tom temelju.

17 godina
World of Tanks

Zašto idem probat US server, pa makar i za džabe i ispočetka:

Jednostavno mi je doqrčilo igrat s hrpom botova i/ili idiota (npr, 30k partija a WN8 mu 300), čitera, aimbotera (lik mi u tri uzastopna šuta skine po redu commandera, gunnera i loadera), tundra modova, modova koji na minmapu suprotnoj strani pokazuju gdje se krećem čim nešto srušim, obojanih tenkova pa ammorack nosim na izvol'te, itd, itd...

Ne kažem da na US serveru toga nema, ali koji god US forum ili blog sam posjetio vidim da se protiv toga aktivno bore i da se banna za sva ta sranja.

Pa ćemo probat. Ima koga da aktivno igra US?

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Teško, PS4 je kod svakog ista hardwerska platforma a PC kod rusa su vecinom krompir farme i kalkulatori pa oni PC verziju razvijaju na tom temelju.

A dobro pa mogu stavit lošije teksture za ruse :D. Što se tiče fizike i zvuka tu koliko znam stalno nešto čačkaju i mijenjaju, evo i u ovom sljedećem patchu. Baš mi dobro izgledaju himmelsdorf noću ili kiša na rudnicima, unese malo promjene kod ovih mapa što se stalno vrte.

15 godina
AirLive kaže...

A dobro pa mogu stavit lošije teksture za ruse :D. Što se tiče fizike i zvuka tu koliko znam stalno nešto čačkaju i mijenjaju, evo i u ovom sljedećem patchu. Baš mi dobro izgledaju himmelsdorf noću ili kiša na rudnicima, unese malo promjene kod ovih mapa što se stalno vrte.

Ionako bih sve te posebne efekte isključio jer većinom smetaju.

Swedish latin super funk.
11 godina

Koje posebne efekte?

15 godina
AirLive kaže...

Koje posebne efekte?

Kišu, previše trave po terenu, takve stvari.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da ja imam sve na high, a travu sam isključio skroz, bedasto mi izgleda da voziš tenk, a trava niće 10 metara oko tebe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

A dobro sad nisam mislio na to da ti kap kiše proteče preko ekrana i slične sitnice, nego isto sad ko što su ruinberg-winterberg, himm-winter himm, prokhorovka-ona druga :D. Takva razlika.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Lol

Balanced

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
malina22 kaže...

strucni naziv je "wooden PC" ™ , vidio direktno na ruskom ingame chatu

CrnaBitanga kaže...

Zašto idem probat US server, pa makar i za džabe i ispočetka:

Pa ćemo probat. Ima koga da aktivno igra US?

obavezno probaj nac neki invite kod ili nekaj tak

cak i neki jutuberi dijele te kodove ili te mogu pozvat pa nekog vraga dobis djabe, nemoj samo krenut od nule bezglavo

AirLive kaže...

Koje posebne efekte?

meni su posebni oni ofekti kad se tolko uspori da mi MMO RTS pretvoti u TBS )reko bi Informaticar Starog Kova™ nemoj da nekog utepem da ide guglat kaj je TBS

Blizek kaže...

Lol

Balanced

e to je moj tip komandera sa posadom po mom ukusu... snap shot i smooth ride, ostali repair

svaka cast stari

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
ED63 kaže...

meni su posebni oni ofekti kad se tolko uspori da mi MMO RTS pretvoti u TBS )reko bi Informaticar Starog Kova™ nemoj da nekog utepem da ide guglat kaj je TBS

Ma dobro taj tbs je još podnošljiv dok god ti ne zašteka taman kad se spremaš provirit iza ugla i daš im cijeli bok. Naravno wasd ispretiskaš taman toliko da se uglaviš u neki zid da slučajno ne možeš pobjeći. Ali u toj situaciji sam obično već mrtav dok prestane štekanje. Kako ono kažu, bezbolna smrt, nije se patio jadan, nije ni osjetio.

Ono što me smeta je kad tražim nekoga za platoon da mi osigura 20 golda i pukne mi veza... i nema je do sutra pa ne dobijem uopće tih 20 golda i sad mi fali 2 golda za slot u garaži.

Navodno da je sve to do vipnet 3G moda, koliko znam legalan je mod, nije ga baš lako prepoznati na ekranu. Naime, jedino kako ga se primijeti je po tome što gore lijevo onu zelenu točkicu koja predstavlja vezu sa serverom pretvara u crvenu.

12 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Ima nešto izmjena koje se mogu vidjeti na Test Serveru. Skinuo sam ga baš maloprije, odigrao nekoliko bitaka i većina promjena mi se sviđa. Moglo bi se reći da su kompletno promjenili zvučnu shemu i generalno mi je ok ta promjena, samo što topovi ipak malo pre čudno zvuče. Al valjda se samo treba naviknuti. Grafički nisam primjetio neku veliku razliku, ali imam dojam da je FPS možda mrvicu stabilniji.

Što vi ostali mislite?

Za one koji još nisu skinuli (ima ukupno oko 6GB): http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/public-test-version-914/

6 Promjene su dobre
1 Promjene su loše
0 Ništa od navedenog
11 godina
Bruner kaže...
AirLive kaže...

Ima nešto izmjena koje se mogu vidjeti na Test Serveru. Skinuo sam ga baš maloprije, odigrao nekoliko bitaka i većina promjena mi se sviđa. Moglo bi se reći da su kompletno promjenili zvučnu shemu i generalno mi je ok ta promjena, samo što topovi ipak malo pre čudno zvuče. Al valjda se samo treba naviknuti. Grafički nisam primjetio neku veliku razliku, ali imam dojam da je FPS možda mrvicu stabilniji.

Što vi ostali mislite?

Za one koji još nisu skinuli (ima ukupno oko 6GB): http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/public-test-version-914/

Po meni jednostvano nije realno da tenk od preko 100 tona (maus) se prevrce kao kutija u videu sto su objavili,i nesvidaju mi se promjene oko te fizike,a sto se tice zvuka valjda ce biti dobro

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna netko kako stavit kad npr igram u ruskom tenku da mi posada govori ruski? Nadam se da razumijete sto hocu rec

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fizicar1 kaže...

Jel zna netko kako stavit kad npr igram u ruskom tenku da mi posada govori ruski? Nadam se da razumijete sto hocu rec

Ovo gdje sam postavio strelicu misa stavis na nacionalni i vozi...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 23:06 (Tomo53nja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice