World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.125.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
ollli kaže...

Ljudi vi pišete takve gluposti da me sramota čitati, pogotovo u vezi ovog aimbota koji pravi kritikal dmg... ne znam postoji li on, i ako pstoji dali gdja kritčne točke na tnku, ali pretpostavimo da postoji... netko kaže da pogadja na 300m u pokretu, prvo ne može postojati mod koji povecava preciznost jer kao sto znate u ovoj igri za razliku od npr call of duty postoji rng tako da niti jedan metak nece 100% zavrsit tamo gdje ciljate pa makar i ako aimbot cilja, drugo, ako cak nekako i spije pogoditi kriicnu tocku na tenku, opet se pita rng hoce li napraviti kritikal dmg, ako ti rng neda ti mozes cijelu partiu gadjati tenkov u guzicu bez da se zapale dok ces drugu partiju pogoditi i iz prve zapaliti dva tenka, zar vam se nikad nije dogodilo tako nesto? imate li mozda aimbot kadnekom skinete kupolu s tenka, naravno da nemate a onaj jadni naivac sto je osto bez glave vjerojatno misli poput vas ovdje CITER!!! HAX!! REPORT!! ENJOY YOUR BAN!!... dakle da sumiram, zbog samog postojanja rng-a u ovoj igri ne mogu postojati citevi poput aimbota koji ce funkcinirati na nacin koji vi opisujete... zato prestanite plakati kad vas netko kritizira i smatrati ga citerom, jednostavno vas rng posro, samo se sjetite svih vasih lucky suteva, sigurno ih je bilo, ako nista onda barem super kv2 snipe suteva...

btw ja sam onaj mm9 a ovaj profil nekim cudom imam na laptopu a ne znam pass za ovaj prvi, tj. neda mi se logirati metodom pokusaja i pogreske...

i da, sretno vam badnje jutro (ako citate ujutro)!!

Aimbot much?

http://ritastatusreport.blogspot.hr/2015/12/korean-wot-players-aimbot-protesting.html

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 7:31 (Entry Point).
12 godina
World of Tanks

Pratim ovu temu već duže vremena i malo me nerviraju neke stvari, a i pojedinci koji pričaju na fazon "ono kao čuli su za aimbot ili mod rušenje" ali nisu ga nikad koristili, ili "ne znaju ni šta je to", ili povezuju igrače koji imaju "ljubičast" W8 samo zbog toga što su dobri (instaliranjem cheatmoda se ne postaje dobar igrač, već praćenjem streamera i gledanjem replaya).

Pa evo, za sve one koji tobože  "ne znaju" o čemu se priča kad se spominje aimbot, rušenje, red dot, red bal, warpack i dr. zabranjeni modovi :

1. http://goxwot.blogspot.ba/ (site koji ažurira momak sa naših prostora i dosta radi na modovima, sadrži ilegalne i legalne modove),

2. http://pkwot.blogspot.ba/ (također, site koji ažurira i vodi lik s naših prostora, sadrži legalne i ilegalne modove)

3. http://warpack.net/en/index (site po principu pretplate, platiš 12 dolara i imaš mjesec dana warpacka tj. ilegalnih modova, ovdje imate i objašnjenje na engleskom kako koji mod radi)

4. http://wotspeak.ru/ (ruski site sa legalnim i ilegalnim modovima).

Većinu sam koristio i znam kako rade, a jedina činjenica koju sam zaključio je da vas neće napraviti boljim igračem.  

Igrač koji ih koristi ima prednost nad vama jer ako ostanete 1:1 s njim a on ima mod rušenje znaće odakle dolazite i sl.

BTW. aimbot se najviše spominje u ovoj temi a ne donosi bogzna kakvu prednost, kao što Thoroughbred reče "kako će on bolje ciljat od mene" (ko ga je koristio zna o čemu pričam).

Brojač reloada koji vrti iznad turreta cifru koliko je do reloada preostalo se nalazi i u nekim "legalnim" modpackovima kao što je Odem Mortisov koji ja trenutno koristim.

Kao što reče Ćoby ili neko već, živjelo doba bez cheatova kad se igralo s KV 2 i Pz4, sa gold municijom koja se plaćala goldom, to je bilo vrijeme prave igre i gušta.

Ko god instalira neki od zabranjenih modova treba da zna da je moguć pad FPS-a nakon njihove instalacije.

(Ako moderator misli da sam prekršio neke od pravila nek obriše post.)

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj video gore šta je stavio entry point...stvarno moraš biti retardiran to koristit...vrlo rado bi sreo 1vs1 protiv nekog s tim sranjem...

I to je cheat Dajte ljudi budimo realni,za bilo kojeg unicuma to sranje od moda može samo degradirat skill,ma šta za unicuma...za bilo kojeg igrača kojem je IQ veći od sobne temp :)

EDIT: A koja je onda poanta cijele igre...ako ima ovdje ekipe koja to koristi,uopće vas ne kužim...šta je cilj igru dovest do toga da doslovno ne moraš ništa sam radit? Šta onda pit kavicu i gledat kako modovi igraju...jednostavnije je otić gledat stream

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 10:01 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
15 godina
luka94 kaže...

zna li neko dali planiraju stavit module na popust ovih dana?

Sve o popustima dan po dan do 24.1. imas tu http://worldoftanks.eu/en/content/newyearcalendar/

11 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
Mistercro kaže...

Mistercro hoće li biti danas/sutra recenzija M46 Patton KR-a?

Biti ce za sat vremena upravo snimam

15 godina
Mistercro kaže...

Ja koristim cheat zove se Vanilla

zivjela vanjiljija i chokoljad... zivio old skul

i ja koristim taj chit, a jos bolji mi je onaj sa ping <100ms

a da ne pricam kaj sve omogucuje fps>40 chit

Ćoby kaže...

Živio old WoT,živio OP T29 i cijela američka T linija,živio KV sa 152mm na tieru 5 i klasični pzkpfw IV,živjeli dani mlaćenja golda samo ako si imao golde...Živjeli dani bez divljanja i nasilnog punjenja baraka posadom koju ne trebaš.

a long long time ago in a galaxy far away....

bio je t-50-2 kao najzabavniji tenk, ut njega vk2801i chaffee, s kojima se vrlo lako islo u minus ak je bila losa partija, da ne spominjem 50k+ expa dok ih se otkljucalo (t-50, Leopard, M5 stuart anyone? )

gold ammo vk3601h je bio brutala ak si imo para za platit....

AirLive kaže...

Da ih sve aktiviram ili ciljano? I ako mi je npr. neka aktivna, i ne osvojim dodatan zadatak, mogu li ponavljati dok ne izvršim i to pa tek onda pokupiti? Dobijam li kakav penalty ako mi je stoji zadatak aktivan a nije izvršen ni osnovni dio?

aktiviraj ih 5 odjednom, za svaki tip tenkova po jedan - minimum je tir 4 za stug misije

ak ne osvojis secondary, on te odma prebaci na iducu misiju, al ti mozes kliknut improve results i ponovit da rjesis secondary

nema ti zurbe, rjesavaj ih redom, i secondarys daje pun kufer para

nema penaltija nikakvih

NixaFX kaže...

igram sa LTTB-om (health na 100% - 950)  i skine me lik koji je voza E 75 

1 shot i ja ciao . jel to moguće ?? kako ??  

popcorn ammorackal te vjerojatno - ekplozija svih granata, ak te pogodi u ammorack i napravi ti stetu vise hp-a nego sto ima sam ammo rack svojih hp-a, odna eksplodiras

luka94 kaže...

zna li neko dali planiraju stavit module na popust ovih dana?

equipment i slots 9-11.1.2016.

daj citaj portal i gledaj kalendar

rapture686 kaže...

Sve više volim ovaj VK, mislim da ostaje u garaži za stalno :)

http://wotreplays.com/site/2357318#karelia-rapture868-vk_30_01_d

i meni je jedan od omiljenih mediuma, zamjenio mi je nekadasnji vk3001h dok je bil t6 med, opak tenk, mislim da mu jedino cromwell dodje blizu, da ide vertikal gore jos

ak ga pimpas sa full camo crew, ventom i optikom, rastura u tiru jel prije spota druge nego drugi njega

ili cak vent + ramer i binos u camp/snipe varijanti "kamperska picka" ™

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

ako nekoga slucajno zanima

uz ovaj dan prmeiuma i toldi kaj se dobiju

ko ce prodavat consumablese nek priceka kraj popusta jer ce sad dobit samo 25% njihove vrijednosti posto su vec na 50% popustu

isto tako, ako neko slucajno ima instaliranu wowp

ako se zaradi 2016 exp na bilo kojem tiru, dobije se 1 dan premiuma

mislim da je to lako napravit u 3-4 gejma a onda se pegla wot, 1 dan premiuma extra nikad ne boli

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Sir Havoc upravo streama sa Patonom KR pa ko hoće nek dođe na njegov stream na twitch.

http://www.twitch.tv/sirhavoc09

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kod za nešto,radi :)

AXTHGH12BN15MASA

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 11:33 (Thoroughbred).

4 0 hvala 9
12 godina
Thoroughbred kaže...

AXTHGH12BN15MASA

Tnx Thoroughbred, radi.

17 godina
Thoroughbred kaže...

AXTHGH12BN15MASA

Za što?

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam...na poslu sam.

0 0 hvala 0
12 godina
tnakir kaže...
Thoroughbred kaže...

AXTHGH12BN15MASA

Za što?

24 komada čokolade. Provjereno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 11:39 (Emirthestroj).
11 godina
Thoroughbred kaže...

Ovaj video gore šta je stavio entry point...stvarno moraš biti retardiran to koristit...vrlo rado bi sreo 1vs1 protiv nekog s tim sranjem...

I to je cheat Dajte ljudi budimo realni,za bilo kojeg unicuma to sranje od moda može samo degradirat skill,ma šta za unicuma...za bilo kojeg igrača kojem je IQ veći od sobne temp :)

EDIT: A koja je onda poanta cijele igre...ako ima ovdje ekipe koja to koristi,uopće vas ne kužim...šta je cilj igru dovest do toga da doslovno ne moraš ništa sam radit? Šta onda pit kavicu i gledat kako modovi igraju...jednostavnije je otić gledat stream

Imam samo xvm i yasenkrasen. Dok vidim ona šarenila i miljardu gluposti po ekranu što neki drugi modovi imaju dobijem epilepsiju. I svi oni beskorisni nišani preko pola ekrana. Bljek.

Jedino što bi mi bilo korisno je ako postoji mod koji doda zvuk kad si spotan. Nisam uspio ništa stanalone naći, svi su u bloatware modpack-ovima.

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

Odlična borba od maloprije, sada peglat cijeli dan dok se ima premium 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Entry Point kaže...
Thoroughbred kaže...

Imam samo xvm i yasenkrasen. Dok vidim ona šarenila i miljardu gluposti po ekranu što neki drugi modovi imaju dobijem epilepsiju. I svi oni beskorisni nišani preko pola ekrana. Bljek.

Jedino što bi mi bilo korisno je ako postoji mod koji doda zvuk kad si spotan. Nisam uspio ništa stanalone naći, svi su u bloatware modpack-ovima.

Možeš skinuti Odem Mortisov modpack i samo te 3 stvari koje si pomenuo da ti se instaliraju.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer sam slučajno dovršio prvi set misija pa sam išao odma na novi set što prije da zaradim 2M koja su mi falila za Object 140. Dns sam ga malo igrao, čini mi se izuzetno jak zbog 263 pen guna ( trenutno je 5.8 sec reload al će biti i manje kad mi crew dođe na 100% ), nešto manje brz od t-54, ali ima iznimno jak turret ( teško me t8 probijaju i još mi je malo teško se naviknut da sam uvijek top tier ). Isto tako čini mi se da često radi criticale, tj barem sam tako vidio iz post-game screena.

A ovo mi je rekord po baznom xp-u ( 1495 ) i broju killova, još je bio i first win i ovaj 1 dan od premium acca .

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...
Ćoby kaže...

Živio old WoT,živio OP T29 i cijela američka T linija,živio KV sa 152mm na tieru 5 i klasični pzkpfw IV,živjeli dani mlaćenja golda samo ako si imao golde...Živjeli dani bez divljanja i nasilnog punjenja baraka posadom koju ne trebaš.

a long long time ago in a galaxy far away....

bio je t-50-2 kao najzabavniji tenk, ut njega vk2801i chaffee, s kojima se vrlo lako islo u minus ak je bila losa partija, da ne spominjem 50k+ expa dok ih se otkljucalo (t-50, Leopard, M5 stuart anyone? )

gold ammo vk3601h je bio brutala ak si imo para za platit....

Totalno sam zaboravio na stari VK medium.Igrao sam ga bez zlata i svejedno je bio brutala.Šteta pa nisam stigao kupiti T-50-2,taman sam skupio xp na T-50(koji je također bio vrhunska zujalica) kad su ga maknuli.

M5 mi je pojeo živce i morao sam koristiti free xp za otključavanje M7(iako su svi išli na M4),uglavnom me živcirao zbog užasnog traversea.

15 godina
World of Tanks

Evo i nešto novo na što sam maloprije naletio, odnosno nisam siguran je li novo ali prvi put vidim jednoga u divljini.

Turan 3 prototype, info.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...
Entry Point kaže...
Thoroughbred kaže...

Možeš skinuti Odem Mortisov modpack i samo te 3 stvari koje si pomenuo da ti se instaliraju.

Ma ja skinem aslain i samo stiscem next next next,pamti zadnji setup pa mi je to najjednostavnije...Eh da,od modova koristim jos gold premium tanks,2 row garage i session stats yasenkrasen :)

16 godina
World of Tanks

Od kad sam poceo igrati, a igram vec 4-5 godina, koristio sam samo dva moda prvi je bio Jimbo ili kako se vec zove jer sam u klanskima igrao arty i ocekivalo se od mene da znam da li sam spreman pucat za sekundu ili tri. Sada taj drugi nije jedan nego modpack (koristim ga jedva 3 mjeseca) koji sadrzi: spot range i vidljivost, brojac dmg i sat u garazi i igri, te xvm. Koristim ih cisto iz informativnih razloga da bi lakse rjesavao misije, a xvm da znam da li je igrac pored mene sposoban nesto napravit ili ne. Jedan sam od zagovaratelja micanja modova jer je ovo vec pretjerivanje, a s vremenom ce bit jos i gore. Modovi su tu iskljucivo da ti uljepsaju igru i nadaopuni ono sto igra sama po sebi nije pokrila. Isporbao sam sve modove iz warpacka koji je jedan od najpoznatijih i smatram da su jako dobro napravljeni i čestitam autorima, ali meni to ubija čar i žar igre. Ukoliko bi wg popravio sistem mm-a i uveo trening borbe za nove igrače makao bi i xvm. 

Nema potrebe da pricat o ovoj temi vise, htio bi samo zakljucit s tim da je onaj koji drzi mis u ruci odgovoran za svoj plavi ili ljubicasti račun, a ne hrpa modova.

Ne vezano za modove, kojeg tenka preporucate za petnaestu misju za teske tenkove za T-55A (Misija: 12000 dmg, block i izgubljeni hp)?

P.S. Igra mi je bila puno zabavnije prije dok nisam koristio modove i dok nisu dodali 500 tenkova koji nikad nisu postojali.

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 17:59 (michael).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja je rjesio s e5.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kod za čokoladice

AXTHGH12BN15MASA

Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Evo jedne partije sa novim premium tenkom,pala je i M klasa nakon 5 partija,tenk mi je odlican,super zaraduje,i solidan je svuda.

http://imgur.com/a/mkKoi

Sretan bozic svima,uzivajte i provedite ga sa obitelji

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam šta su napravili, ali fakat se da igrat jućer i danas, mm odlično baca, skoro uvijek top tier, od 10 bitaka 8 pobjeda (odprilike), skaće mi statisika, tu i tamo se malo moraš potrudit pa izvuć tim da bi pobjedili, ali sve u svemu, nekako je gušt igrat, pogotovo sa premium accountom, fali mi još 500 000 kredita do prve 9-ke T-10, sad dok je snižen, jedva čekam, grindam posadu u churchill III pa ću prebacit u T-10 (posada je na 100% sa 50% drugog skilla) i još usput sakupljam kredite, di ćeš bolje... game on

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ne znam šta su napravili, ali fakat se da igrat jućer i danas, mm odlično baca, skoro uvijek top tier, od 10 bitaka 8 pobjeda (odprilike), skaće mi statisika, tu i tamo se malo moraš potrudit pa izvuć tim da bi pobjedili, ali sve u svemu, nekako je gušt igrat, pogotovo sa premium accountom, fali mi još 500 000 kredita do prve 9-ke T-10, sad dok je snižen, jedva čekam, grindam posadu u churchill III pa ću prebacit u T-10 (posada je na 100% sa 50% drugog skilla) i još usput sakupljam kredite, di ćeš bolje... game on

wot: maxonuniversal
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
1BIT kaže...

Auuu, znam kako ti je

11 godina
Nema potrebe, našao sam u xvm-u fajlove za te zvukove i samo ih treba preseliti u /res/audio i sve 5. Mozes is svoje custom zvukove napraviti isto tako.
Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

Gdje se mogu u zgu kupiti makete tenkova?? I jel zna netko gdje imaju one makete koje sa sobom nose premium tenk ili bonus code za wot?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ficosime kaže...

Gdje se mogu u zgu kupiti makete tenkova?? I jel zna netko gdje imaju one makete koje sa sobom nose premium tenk ili bonus code za wot?? 

Carta Magica - Game & Hobby shop

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice