World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.125.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Vec sam bio jednom napisao da trazim igrace za klan i hvala svima koji us se javili, neki nisu htjeli doci jer klan nije imao imao nikakvih znatnijih uspjeha. U zadnje dvije kampanje smo osvojili po 7 tenkova u svakoj (dok u onoj na proljece samo 1) i to su osvojili igraci koji su svaku vecer bili tu a oni koji su falili par puta nazalost nisu. Klan ima trenutno aktivnih 30-ak igraca i broj stalno raste i to iskljucivo hr igraci, zainteresirani neka se jave u pp.

Da ne bude skroz spam zanima me koji ste tenk vi uzeli na kampanji i zasto. Ja sam uzeo T95E6 jer mi se cinio kao da najvise odgovara mom stilu igre i jer me vk i obj. nisu pretjerano privlacili, a nakon sto sam ga probao zadovoljan sam iako igraci koji su uzeli M60 kazu da je takoder dobar.

7 T95E6
1 M60
2 Object 907
2 VK 72.01 (K)
011000110010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
zerocool12 kaže...

Danas sam se počastio sa leopardom, i to smo zato kaj je sniženje pa sam išao pogledati koje tenkove mogu istražiti,dobrih 10k xp sam premašio na luchsu od onoga što sam trebao...

Nego,što mislite o ovim česima, došao sam do tier 3 (priznajem,sve preko free xp-a,preskočio sam tier 2 i veliki dio grinda za tier 3) i čini mi se ok, dosta bounca,nije baš tako spor i ima ok top...

kak si "premasio"? nisi valjda nakupljal expe nepotrebno umjesto da si posadu pimpal? jel znas kaj je accelerated crew training i di se aktivira??!?

a ceski tir 2 i 3 su u biti pzr 35t i pzr38t, samo sa malo boljim topovima, tj. obrnuto, svabi su imali ceske tenkove sa svojim oznakama

Ne pitaj, luchs sam derao čisto iz zabave,opce nisam gledao XP. Znam kak se aktivira, i aktiviral sam sad,al jbg xD.

--------------------------------------------------------------------------------------------
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Platoon danas s frendom od 999wn8

Wins/Battles:      21 (26)   (80.8%)

WN8 ravno 3000

I to jedva navukao 3k...a kad mi je po 4k+,win rate po 50%.Mogu slobodno reć da sam bio dosta loš danas,a WR je wow.

Wot,čudna biljka!

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 22:16 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma bezveze sekiracija, u WoT velikom većinom ovisiš o timu osim ako nisi je*ački igrač i možeš "carry"-at tim ako su sranje..

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
World of Tanks

kakvo je sad stanje u wot'u što se tiče aimbot cheatera? Jesu pokrpali sva ta sranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...

kakvo je sad stanje u wot'u što se tiče aimbot cheatera? Jesu pokrpali sva ta sranja?

Nisu niti nikad neće. Redovito naletiš na igrace koji ti svakim hitcem ubiju člana posade i još nešto dodatno oštete. Pitanje modova se nikad nece rješit jer bi izgubili prevelik broj "pro" igrača.

011000110010.
15 godina
Cryogenic kaže...

Naravno da ne, bili su zauzeti izradom "novih" premium tenkova, pretezito ruskih naravno, i načina kako izvući sto vise para, a dati sto manje igracu, ovaj "secret santa" je vrhunac toga 

15 godina
World of Tanks

workink as intended(k)

secret santa(k) je hebeni gamble option, nemoram vam rec da ak idete kupovat, jeftinije cete proc od tajnog djedmraza i njegovog "giftanja" ™ samom sebi

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cryogenic kaže...

Da žele to pokrpati davno bi to napravili. Isto tako sa svim ostalim modovima. Ako ESL wire može provjeravati modove tako i WOT može. Štoviše, to je vrlo jednostavno za napraviti pošto su modovi kompajlirane python skripte (plus fleš i konfiguracija).

Ali to nije u interesu WG-a, jer bi se izgubila ogromna baza igrača koji ovise o tim modovima i plaćaju premium account + sva sranja koji oni nude.

Ako ćemo prema wn8 onda je ~63% igrača ispod 1200 wn8, odnosno ~ 82% igrača ispod 1600 wn8. Kad pogledaš koji je to broj ljudi sve ti je jasnije. Naravno tu je i činjenica da WG EU je zadnja rupa na svirali.

Dakle svi modovi su dopušteni na EU serverima. Nemaš brige da će te netko banati ako koristiš bilo koji od njih.

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako se aludira na modove = statsi,to nema veze s vezom...ja od modova koristim samo jimbo nišan i xvm statse (+ wn8 counter i damage counter)...a prednost aimbota i dalje ne vidim,smatram da sam pametniji od neke "skripte",ne mogu ni pojmit kako prednost može biti kad skripta cilja umjesto mene osobno.

Hvala bogu ima streamera koji igraju bez ikakvih modova a super unicum su (i to po 5k wn8)...tako da teza modovi = statsi nikako ne drži vodu.

Koliko sam vidio o tom aimbotu,ja bi sigurno bio lošiji s aimbotom...da ne kažem koliko bi mi gameplay postao nezanimljiv...aimbot ne uzima u obzir prepreke na mapama,kao npr.kamen,brdo itd,ili se varam ali brijem da ne.

Modovi lošeg igrača ne mogu napraviti dobrim,osobno bi mi jednako igrivo bilo bez ikakvih modova ali navikao sam se na jimbo nišan...

Jedino što bi volio da zabrane je XVM itself,da se ne vide statsi,jer mi je muka od XVM snajpera,svaku borbu sam meta samoubilačkih idiota koji su spremni žrtvovat cijeli hp pool samo da mi skinu nešto damage-a.Al arty je tu daleko najgori,ja u tier 6 (rudy) upadnem u tier 8 matchup a arty doslovno cijelu borbu gađa samo mene,sramota...meni otežava gadno gameplay (što je i cilj),al on svom timu ne pomaže gdje treba i ne gađa osmice.Naravno borbu smo dobili,arty koji me gađao na kraju je imao 600 dmg koliko mi je skinuo...straaaaaaaaašno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 9:17 (Thoroughbred).

4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja koristim cheat zove se Vanilla :D .. Prije pola godine sam se bacio u izazov i obrisao apsolutno sve modove koje sam koristio od kada sam krenuo igrati igru, i bez ijednog moda se digao i WN8 i recent WN8.. Puno bolje igram, ne zamaram se glupostima, ne kupim nebitne informacije i mislim da je igra bez modova najbolja igra :) .. A uz to i streamam i ljudi koji gledaju uglavnom se cude kako je moguce igrati na razini super unicoma bez ijednog moda, al moguce je.

Sto se tice svih tih haxova, davno isprobao onaj da nema raslinja, al tada sam imao los komp i u sniper modu mi fps bio ispod 10 pa obrisao, al mislim da modovi nece uciniti igraca boljim, nema tog moda u ovoj igri koji ti daje neku prednost nad igracem koji zna igrat. 

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobar igrač zna da ne postoje cheatevi,da ne postoje "skill" modovi,a loš igrač za isto tako loše statse ne okrivljuje sebe niti je samokritičan,već optužuje sve druge da koriste hack.

Začaran krug :)

Neznam sjećam li se dobro,ali navodno postoji hack koji na mapi pokaže gdje se srušilo koje stablo...da se razumijemo,to stvarno je cheat :) Al neznam postoji li to još uvijek?

Više uopće nisam aktivan na TS-u,niti u klanu,ali i kad sam bio aktivan nisam čuo da je netko o tome pričao niti da to itko koristi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 12:56 (Thoroughbred).

3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ova igra je postala totalni škart.Napisao sam i zašto ali sam obrisao jer je ovako jednostavnije.Živio old WoT,živio OP T29 i cijela američka T linija,živio KV sa 152mm na tieru 5 i klasični pzkpfw IV,živjeli dani mlaćenja golda samo ako si imao golde,živjeli dani bez kojekakvih deathstarova i tier X artiljerija.Živjeli dani bez divljanja i nasilnog punjenja baraka posadom koju ne trebaš.

Jbga,možda sam konzervativan ali tada mi je bilo ugodnije za igrat.Odoh sad malo špilat.Roll out,earn a chat ban :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja od modova samo koristim od aslaina "hit log" tj. da vidim u igrici koliko sam štete nanio... Nisam neki profesionalac u igri, igram čisto iz zabave, niti imam premium vozila itd... Do neki dan opušte nisam znao šta je WN8 i nekako nadjem i vidim da mi je 1300 čini mi se bio... Da li je to loše ili dobro ? Pošto blage nemam ? I kada igram, ne volim campat kao što većina radi jer nemam strpljenja osim kada su u pitanju delikatne situacije :$

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako je bolje aktivirati ove zadatke u kampanji, konkretno za ovaj stug IV? Da ih sve aktiviram ili ciljano? I ako mi je npr. neka aktivna, i ne osvojim dodatan zadatak, mogu li ponavljati dok ne izvršim i to pa tek onda pokupiti? Dobijam li kakav penalty ako mi je stoji zadatak aktivan a nije izvršen ni osnovni dio?

I o kakvoj kampanji i tenkovima govori kolega gore u 1. postu ove stranice?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 14:22 (AirLive).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Kako je bolje aktivirati ove zadatke u kampanji, konkretno za ovaj stug IV? Da ih sve aktiviram ili ciljano? I ako mi je npr. neka aktivna, i ne osvojim dodatan zadatak, mogu li ponavljati dok ne izvršim i to pa tek onda pokupiti? Dobijam li kakav penalty ako mi je stoji zadatak aktivan a nije izvršen ni osnovni dio?

I o kakvoj kampanji i tenkovima govori kolega gore u 1. postu ove stranice?

Aktiviraj za svaki skupinu tenkova po jedan kvest, izvršavaj ih kako god oćeš, ponavljaj dok nedobiješ secondary ( ali i nemoraš ponavljat ), nedobivaš nikakav penalty ako neko vrijeme nemožeš izvršiti neki quest. Oni gore tenkovi su ja mislim iz CW ( team play )

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
11 godina
Thoroughbred kaže...

Koliko sam vidio o tom aimbotu,ja bi sigurno bio lošiji s aimbotom...da ne kažem koliko bi mi gameplay postao nezanimljiv...aimbot ne uzima u obzir prepreke na mapama,kao npr.kamen,brdo itd,ili se varam ali brijem da ne.

Modovi lošeg igrača ne mogu napraviti dobrim,osobno bi mi jednako igrivo bilo bez ikakvih modova ali navikao sam se na jimbo nišan...

Aimbot uzima u obzir prepreke, kao rubovi zgrada, ograde itd. Imaš na yt video-a kako funkcionira i gadan je to mod. Slažem se da lošeg igrača ne mogu napraviti boljim, ali dobrog mogu napraviti boljim stat padderom, što je slučaj u puno gold spamming ljubičica. Onih istih koji su se plakali jer nisu mogli proći rampage misije u 2 dana pa su malo "pomagali" jedni drugima. Dakle ako ti nije problem varati da dobiješ tenk, sigurno ti je još manji problem koristiti čiterske modove. 

Thoroughbred kaže...

Neznam sjećam li se dobro,ali navodno postoji hack koji na mapi pokaže gdje se srušilo koje stablo...da se razumijemo,to stvarno je cheat :) Al neznam postoji li to još uvijek?

Više uopće nisam aktivan na TS-u,niti u klanu,ali i kad sam bio aktivan nisam čuo da je netko o tome pričao niti da to itko koristi.

Taj mod za rušenje se na veliko koristi u CW-u, team battle-ovima i randomima (arty i slično). Znam par ljudi koji ga koriste. I definitivno je čit žešći. Kao i aimbot (još jedan na veliko korišten mod), i razni warpack-ovi.

Aimbot je relativno lako za skužit ako ga netko koristi. Recimo kad te lik u heavy-u snapshota vozeći se 40 na sat po neravnom terenu. I to nekoliko puta. Ili ti skoči iza ugla na pola sekunde odvali te, ubije ti člana posade i sakrije se. I tako nekoliko puta. Bez ijednog dinga. A wn8 mu 400. 

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Ja koristim cheat zove se Vanilla :D .. Prije pola godine sam se bacio u izazov i obrisao apsolutno sve modove koje sam koristio od kada sam krenuo igrati igru, i bez ijednog moda se digao i WN8 i recent WN8.. Puno bolje igram, ne zamaram se glupostima, ne kupim nebitne informacije i mislim da je igra bez modova najbolja igra :) .. A uz to i streamam i ljudi koji gledaju uglavnom se cude kako je moguce igrati na razini super unicoma bez ijednog moda, al moguce je.

Sto se tice svih tih haxova, davno isprobao onaj da nema raslinja, al tada sam imao los komp i u sniper modu mi fps bio ispod 10 pa obrisao, al mislim da modovi nece uciniti igraca boljim, nema tog moda u ovoj igri koji ti daje neku prednost nad igracem koji zna igrat. 

Trebaju se ugledat na aw i ukinit podrsku za te modifikacije, svi sretni i zadovoljni. Privatnosti u ovoj igri nema pa i statistiku na netu.

9 godina
neaktivan
World of Tanks

kontra modova 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 16:10 (NixaFX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Aktiviraj za svaki skupinu tenkova po jedan kvest, izvršavaj ih kako god oćeš, ponavljaj dok nedobiješ secondary ( ali i nemoraš ponavljat ), nedobivaš nikakav penalty ako neko vrijeme nemožeš izvršiti neki quest. Oni gore tenkovi su ja mislim iz CW ( team play )

A ima neki razlog zašto samo 1 po 1 quest aktivirat? Ne može se u isto vrijeme osvojiti više questova?

17 godina
neaktivan
AirLive kaže...
Blizek kaže...

A ima neki razlog zašto samo 1 po 1 quest aktivirat? Ne može se u isto vrijeme osvojiti više questova?

za svaku skupinu tenkova možeš aktivirati samo jedan quest i samo taj quest koji je aktiviran ti bude priznalo ako ga završiš.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Mistercro hoće li biti danas/sutra recenzija M46 Patton KR-a?

wot: maxonuniversal
11 godina
World of Tanks

Evo i jedna odlicna partija na novoj mapi,polako se navikavam na nju

http://imgur.com/a/zMJpx

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

igram sa LTTB-om (health na 100% - 950)  i skine me lik koji je voza E 75 

1 shot i ja ciao . jel to moguće ?? kako ??  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NixaFX kaže...

igram sa LTTB-om (health na 100% - 950)  i skine me lik koji je voza E 75 

1 shot i ja ciao . jel to moguće ?? kako ??  

Itekako, vjerojatno je pogodio ili u granate ili u spremnik goriva.

Slabe točke [LINK]

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 20:40 (xhopeon).
16 godina
Thoroughbred kaže...

Ako se aludira na modove = statsi,to nema veze s vezom...ja od modova koristim samo jimbo nišan i xvm statse (+ wn8 counter i damage counter)...a prednost aimbota i dalje ne vidim,smatram da sam pametniji od neke "skripte",ne mogu ni pojmit kako prednost može biti kad skripta cilja umjesto mene osobno.

Hvala bogu ima streamera koji igraju bez ikakvih modova a super unicum su (i to po 5k wn8)...tako da teza modovi = statsi nikako ne drži vodu.

Jedino što bi volio da zabrane je XVM itself,da se ne vide statsi,jer mi je muka od XVM snajpera,svaku borbu sam meta samoubilačkih idiota koji su spremni žrtvovat cijeli hp pool samo da mi skinu nešto damage-a.Al arty je tu daleko najgori,ja u tier 6 (rudy) upadnem u tier 8 matchup a arty doslovno cijelu borbu gađa samo mene,sramota...meni otežava gadno gameplay (što je i cilj),al on svom timu ne pomaže gdje treba i ne gađa osmice.Naravno borbu smo dobili,arty koji me gađao na kraju je imao 600 dmg koliko mi je skinuo...straaaaaaaaašno.

Slažem se s tim da modovi ne mogu od lošeg igrača učinit dobrog, ali mogu pomoć da dobar igrač bude još bolji. Što se tiče aimbota, jako dobro je napravljen i uzima u obzir i kanjenje i kuće i brijegove, pa cak i mrtve tenkove, najgora stvar nije do sto ce te uvijek pogodit nego to što postoje i aimbotovi koji će ti uvijek napravit critical hit i to ne da ce ti roknut nešto nebitno kao radio operatera nego će ili otić municija ili punitelj ili oboje. Većeni ljudi ne smeta to sto ce te pogodit nego taj glupi critical. Jednom prilikom mi se dogodilo da sam igrao i u T34, u dva hitca mi ubije punitelja i vozača, te uništi top i motor. Imao sam velike popravke i popravim sve i oživim si punitelja i sljedecim hitcem on meni opet ubije punitelja i uništi top. Bio je debelo plavi igrač i ne vjerujem da tako dobro može gađat i to na 300+ metara i to nije bil jedina takva bitka.

Thoroughbred kaže... 

Dobar igrač zna da ne postoje cheatevi,da ne postoje "skill" modovi,a loš igrač za isto tako loše statse ne okrivljuje sebe niti je samokritičan,već optužuje sve druge da koriste hack.

Začaran krug :)

Sto se tiče tog moda za rušenje ja ti mogu reci da ti svi top klanovi to koriste jer znamo tamo brojne igrače. Također se koristi i red dot mod zajedno s max zoom out, u prijevodu zumiras skroz van da vidis cijelu mapu u arty modu i di puca arty ti se pojavi crvena kugla (da kugla, 3d model). Ima mnoštvo modova koji daju prednost u igri di bi ja također stavio i mod koji ti govori koliko arty puni s obrojavanjem za sve njezine topove, koliko koji tenk puni ( vrijeme otkucava na njemu) i tako dalje da ne nabrajam bezveze.

011000110010.
16 godina
neaktivan
michael kaže...

Slažem se s tim da modovi ne mogu od lošeg igrača učinit dobrog, ali mogu pomoć da dobar igrač bude još bolji. Što se tiče aimbota, jako dobro je napravljen i uzima u obzir i kanjenje i kuće i brijegove, pa cak i mrtve tenkove, najgora stvar nije do sto ce te uvijek pogodit nego to što postoje i aimbotovi koji će ti uvijek napravit critical hit i to ne da ce ti roknut nešto nebitno kao radio operatera nego će ili otić municija ili punitelj ili oboje. Većeni ljudi ne smeta to sto ce te pogodit nego taj glupi critical. Jednom prilikom mi se dogodilo da sam igrao i u T34, u dva hitca mi ubije punitelja i vozača, te uništi top i motor. Imao sam velike popravke i popravim sve i oživim si punitelja i sljedecim hitcem on meni opet ubije punitelja i uništi top. Bio je debelo plavi igrač i ne vjerujem da tako dobro može gađat i to na 300+ metara i to nije bil jedina takva bitka.

Sto se tiče tog moda za rušenje ja ti mogu reci da ti svi top klanovi to koriste jer znamo tamo brojne igrače. Također se koristi i red dot mod zajedno s max zoom out, u prijevodu zumiras skroz van da vidis cijelu mapu u arty modu i di puca arty ti se pojavi crvena kugla (da kugla, 3d model). Ima mnoštvo modova koji daju prednost u igri di bi ja također stavio i mod koji ti govori koliko arty puni s obrojavanjem za sve njezine topove, koliko koji tenk puni ( vrijeme otkucava na njemu) i tako dalje da ne nabrajam bezveze.

Meni se dogodilo da mi lik u 4 hita,hit za hitom skida modul po modul, i to sve dok smo obojica u pokretu,nema šanse da ima tako dobru ruku da je tako mogao ciljati.

Inače što se tiče ovog moda koji prikazuje koliko koji tenk puni imao sam ga instaliranog (slučajno sam ga instalirao) počne brojiti za tenk koji te je pogodio i nije baš precizan da možeš računati na njega (a i večinom bolje znaš po osječaju kad možeš izletit a kad ne).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 23:18 (zerocool12).
15 godina
World of Tanks

zna li neko dali planiraju stavit module na popust ovih dana?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi vi pišete takve gluposti da me sramota čitati, pogotovo u vezi ovog aimbota koji pravi kritikal dmg... ne znam postoji li on, i ako pstoji dali gdja kritčne točke na tnku, ali pretpostavimo da postoji... netko kaže da pogadja na 300m u pokretu, prvo ne može postojati mod koji povecava preciznost jer kao sto znate u ovoj igri za razliku od npr call of duty postoji rng tako da niti jedan metak nece 100% zavrsit tamo gdje ciljate pa makar i ako aimbot cilja, drugo, ako cak nekako i spije pogoditi kriicnu tocku na tenku, opet se pita rng hoce li napraviti kritikal dmg, ako ti rng neda ti mozes cijelu partiu gadjati tenkov u guzicu bez da se zapale dok ces drugu partiju pogoditi i iz prve zapaliti dva tenka, zar vam se nikad nije dogodilo tako nesto? imate li mozda aimbot kadnekom skinete kupolu s tenka, naravno da nemate a onaj jadni naivac sto je osto bez glave vjerojatno misli poput vas ovdje CITER!!! HAX!! REPORT!! ENJOY YOUR BAN!!... dakle da sumiram, zbog samog postojanja rng-a u ovoj igri ne mogu postojati citevi poput aimbota koji ce funkcinirati na nacin koji vi opisujete... zato prestanite plakati kad vas netko kritizira i smatrati ga citerom, jednostavno vas rng posro, samo se sjetite svih vasih lucky suteva, sigurno ih je bilo, ako nista onda barem super kv2 snipe suteva...

btw ja sam onaj mm9 a ovaj profil nekim cudom imam na laptopu a ne znam pass za ovaj prvi, tj. neda mi se logirati metodom pokusaja i pogreske...

i da, sretno vam badnje jutro (ako citate ujutro)!!

3 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve više volim ovaj VK, mislim da ostaje u garaži za stalno :)

http://wotreplays.com/site/2357318#karelia-rapture868-vk_30_01_d

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice