Ljudi vi pišete takve gluposti da me sramota čitati, pogotovo u vezi ovog aimbota koji pravi kritikal dmg... ne znam postoji li on, i ako pstoji dali gdja kritčne točke na tnku, ali pretpostavimo da postoji... netko kaže da pogadja na 300m u pokretu, prvo ne može postojati mod koji povecava preciznost jer kao sto znate u ovoj igri za razliku od npr call of duty postoji rng tako da niti jedan metak nece 100% zavrsit tamo gdje ciljate pa makar i ako aimbot cilja, drugo, ako cak nekako i spije pogoditi kriicnu tocku na tenku, opet se pita rng hoce li napraviti kritikal dmg, ako ti rng neda ti mozes cijelu partiu gadjati tenkov u guzicu bez da se zapale dok ces drugu partiju pogoditi i iz prve zapaliti dva tenka, zar vam se nikad nije dogodilo tako nesto? imate li mozda aimbot kadnekom skinete kupolu s tenka, naravno da nemate a onaj jadni naivac sto je osto bez glave vjerojatno misli poput vas ovdje CITER!!! HAX!! REPORT!! ENJOY YOUR BAN!!... dakle da sumiram, zbog samog postojanja rng-a u ovoj igri ne mogu postojati citevi poput aimbota koji ce funkcinirati na nacin koji vi opisujete... zato prestanite plakati kad vas netko kritizira i smatrati ga citerom, jednostavno vas rng posro, samo se sjetite svih vasih lucky suteva, sigurno ih je bilo, ako nista onda barem super kv2 snipe suteva...
btw ja sam onaj mm9 a ovaj profil nekim cudom imam na laptopu a ne znam pass za ovaj prvi, tj. neda mi se logirati metodom pokusaja i pogreske...
i da, sretno vam badnje jutro (ako citate ujutro)!!
Aimbot much?
http://ritastatusreport.blogspot.hr/2015/12/korean-wot-players-aimbot-protesting.html