World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Mauro kaže...
ivanoile kaže...

Ima netko savjet za LT-15 misiju na Stug-u? Pokusavam sa MT-25 ili AMX 12,ali nikako 4k stete da skupim.

Po meni osobno je najboje za tu misiju ici na aktivni scouting+napraviti stete nego ici na pasivni scouting. Za pasivini ovisis o puno srece, a to de da se potrefi dobra mapa, da drugi scouti nisu odlucili da hoce taj isti grm, da tvoja ekipa nije debilna i da mogu pogoditi ono sto si spotao itd. itd.

Da ta dva dignes na AMX 13 90 i T54 Lt dobijes 2 odlicna scouta za tu misiju. Brzi sa dobrim view range i dobrim topovima. Mada je meni osobno omiljeni light RU251 i puuuuuno mi je bolji od AMX 13 90 (T54Lt nisam probao) osim ako se sretnu licem u lice kada je RU251 nastradao ako vozac AMX 13 90 ima imalo pojma.

Imam sad AMX 13 75 i nikako mi ne pase taj tenk,12t mi je bio nekako drazi,a skoro isti tenkovi.Generalno ovi AMX-evi mi se cine kao najlosiji light tenkovi u igri.Na pocetku su spori,top je vecinom neprecizan(Osim sad na 75-ici ovaj zadnji).

Pokusat cu preko LTTB-a do T54,pa mozda usput uspije i misiju obavit..

Di2 & EPS FTW!
15 godina
ivanoile kaže...
Imam sad AMX 13 75 i nikako mi ne pase taj tenk,12t mi je bio nekako drazi,a skoro isti tenkovi.Generalno ovi AMX-evi mi se cine kao najlosiji light tenkovi u igri.Na pocetku su spori,top je vecinom neprecizan(Osim sad na 75-ici ovaj zadnji).

Pokusat cu preko LTTB-a do T54,pa mozda usput uspije i misiju obavit..

nije ti bitno s kojim tenkom igras - bitno je da imas dobar camo, da ne pucas dok spotas i da imas dobar view range

znaci obavezno vent, optika i recimo binos

a mozes i sa amx 12t ili cak i sa ELC koji ima ful dobar camo, ici u platun sa nekim u tiru 9-10 i spotat, tamo je to ful lagano napravit tolko spotinga

cek da vidim ima neki dobar video od mister cro-a koji su kemp bushevi dobri za tu misiju ... cek ...

evo

jedan jedini tazilon ProScout    tazilon - YouTube

Tazilon's Complete ProScout Guide With Maps v8.3.00 - New HALL of FAME - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

i ovo Scouting: Where to Start? – WoTLabs Articles

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kad smo vec kod ove teme:

banderas clicker:

razgovor sa developerom :

a od ovog sam se skoro udavio maloprije ...  

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

hmm dobijemo li uz vozilo iz ovih misija i garažno mijesto?

evo jedne za dobro jutro. evo jedne za dobro jutro.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 9:58 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...

Misliš na ona crvena? Da, dobije se.

Swedish latin super funk.
12 godina
odjavljen
World of Tanks

Evo za one koji imaju Windows Phone / Windows 10 (univerzalna app) dolazi na tu platformu. Igra postoji na Store ali se ne može skinuti jer je još beta ali će uskoro doći. Download je 4.85GB.

https://wmpoweruser.com/world-of-tanks-blitz-heading-to-windows-phones-and-windows-10/

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sirka666 kaže...
sokre kaže...

Misliš na ona crvena? Da, dobije se.

misilim na misije tipa "operation stug IV"

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
sokre kaže...

misilim na misije tipa "operation stug IV"

Da, dobiješ, skrolaj malo dolje za nagrade.

15 godina
sokre kaže...

naravno, parkirno mjesto u prvoj zoni odma do gradske vijecnice

i posada na 100%, kao za domination tako i za stug misije

nemoram vam rec da su mi zadnje dvije posade dobijene za is-7 bile nedovoljne pa sam sad dobio i trecu a kad ih pitam jel bi radje u neki light - ne, ne to ima je dosadno, oce svi u is-7

a uz to ce mi se baraka napunit posadama koje mi netrebaju i nemam kamo s njima, jedino da iskusnije hevi posade bacam u medse i lightove a ove nanovo treniram

btw ima me na oku The High Komanda i The Veliki Komandant   , kazu prate moj napredak

"silebriti pozer" "silebriti pozer"
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 11:45 (ED63).
13 godina
World of Tanks

15 000 pobjeda... Nisam toliko partija odigrao...

Btw, kolega koji ima problema sa zvukom, da nisi možda spojio i tv na komp pa nije dobro sve poštimano.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio sam svog prvog heavy tenka ( IS ). Na njemu imam žensku posadu, pa sam za drugi skill stavio 6th sense/repairsi/repairsi/safe stowage. Što bi bilo najbolje za treći skill da počnem dizati?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kakve performanse imate u igri? Znam da mi računalo nije nešto najjače ali mislim da bih morao imati 50+FPS na standardnim postavkama uz eventualno teksture na high, procesor me koči, samo koliko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sirka666 kaže...

Kakve performanse imate u igri? Znam da mi računalo nije nešto najjače ali mislim da bih morao imati 50+FPS na standardnim postavkama uz eventualno teksture na high, procesor me koči, samo koliko?

hmm, a trebalo bi ok raditi, 50 fps-a ćeš vidjeti ali rijetko. OC procesora bi ti pomogao, samo je pitanje koliko možeš ići gore oc-om.

ja kad sam ovaj proc koji imam držao na 2.8 slabo je to išlo, na 3.5 igra je prodisala ali mislim da bi joj itekako pasalo 4GHz+ pošto joj je bitnija brzina nego količina jezgri.

za početak uleti u igru i isprobavaj tako ti je naj jednostavnije, ugl mogao bi pristojni igrati.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 18:37 (sokre).
17 godina
moderator
sirka666 kaže...

Puno.

Imam E6400 i na stock frekvenciji je katastrofa, bez 3+ GHz nemoj ni pomišljati a i tad nije cvijeće.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel na 9.12 igra koristi više jezgri?

btw. danas sam se malo zabavljao s luchsom : http://wotreplays.com/site/2306838#steppes-zerocool12-pz_kpfw_ii_luchs

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
15 godina
zerocool12 kaže...

Jel na 9.12 igra koristi više jezgri?

da naravno, oduvijek

sto je visa frekvencija jezgri, to igra vise koristi tu  jednu od jezgri  

daj se saberi, nece to nikad bit, ko da je iz doba prvih pentiuma i engine i igra

far cry 3 i crysis 3 mogu sve na high i ne steka, a ovo mi je sve na low i off i jos zna stekat

ali ko oce ubost dan premiuma, ovo je sa alienarena stranice

POZOR - ko je vec dobio onaj kod za dan premiuma i baksu kole, za vas

tako je i mene arena upozorila da sam 1. maja to vec iskoristio i nema vise

ali zato se u wows portal ukucaju kodovi i moze se dobit 1 dan premiuma

WOWSALIENWARE

bonus code, 1 dan premiuma i neke zastavice, 50 komada mislim

WOWSALIENINVITE

INVITE kod za nove wg accounte SAMO ZA NOVE ACCOUNTE - ako igrate tenkove, zaboravite

• Tachibana Destroyer
  • 3 Days Premium
  • 200 Flags
  • Free Port Slot
15 godina
World of Tanks

Btw vani je novi testni server, novi zvukovi te fizika.

Zvukovi su, barem meni, odlični te dosta bolji nego stari, a fizika...traži malo navikavanja ali nije toliko loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Da li ima zainteresiranih ljudi da rigamo rampage i dobijemo T22. Tenk je ludo op. Radnim danom ujutro nema nikoga u rampageu  skupi nas se jedno 20 i igramo misije za rampage. Najgore što se može dogoditi je 7 dana bana ako na netko prijavi. Tenk se ne oduzima odnosno progres 

0 0 hvala 0
15 godina

Jel' moguc da su iz WG-a toliko licemjerni,da ce ovaj advent kalendar imat najvise "premium" dana iliti dana kad su najbolje ponude za potrosit prave pare?

Cekao sam 1.12 i otkljucam prvi dan i vidim za 10€ T-28 sa 1000golda...

Di2 & EPS FTW!
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Jel' moguc da su iz WG-a toliko licemjerni,da ce ovaj advent kalendar imat najvise "premium" dana iliti dana kad su najbolje ponude za potrosit prave pare?

Šta si ocekivao od smecara...te njihove marketinske fore malo ko vise pije.

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...

to cekam vec neko vrijeme i ima da ga ubodem danas, makar ne vrijedi tolko, taj tenk mi je bio omiljeni medium sa tim topom dok ga nisu "balansirali", isto kao i t-34-85 sa 100mm idiotom

svaka cast onome ko je to vec iskopal negdje u fileovima ....  stvarno wot zajednica jednostavno voli gurat nos svugdje 

a pazi sad ovo: t-28E

NA shop 72.10kn

EU $hip-$hop 76.28kn

e to se zove "razlika tecaja" ™

15 godina

Pohlepna gamad

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li igrao tko od vas turnire preko HCL-a?
Vidim da malo malo znaju napraviti jedan turnir gdje dijele finu svotu golda. 

Jel se to igra od kuće ili kako? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo jedne dobre sa super perom.

btw nisam u toku jesu li se oni nešto igrali sa njim, zadnji put kad sam sa njim igrao bio je gadno demoliran a sad oklop opet radi praktički kao kad je tek predstavljen?!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 18:30 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koliko ja znam naprijed je 225+,osim di je otvor strojnice tamo ga se bez frke probije,ostalo nez,ali znam da na daleko je dosta opasan od naprijed.

Di2 & EPS FTW!
11 godina
World of Tanks

Arty prevents camping and it is helping hand to team...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Drugi dan adventskog kalendara.

II LIGHT MK.VIC;
‌‌II T7 COMBAT CAR;
‌‌II PZ.KPFW. II AUSF. D;
‌‌III LTP;
‌‌II TETRARCH;
5 GARAGE SLOTS;
GOLD: 150

Za 20€ (152kn).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Vidim nekidan u protivničkom timu M4 improved (mislim da je tako pisalo). Koji je to jarac??? Sherman na steroidima?

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice