World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemozes sam protiv debila....

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 11:18 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Napokon da sam i na t-54 dobio M klasu,nekuzim ovo sad sam sa 3500 damagea dobio M klasu a neki dan sam 2 puta napravio po 5000 stete i dobio sam 1 klasu

http://imgur.com/a/SpG0u

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Acex kaže...

Napokon da sam i na t-54 dobio M klasu,nekuzim ovo sad sam sa 3500 damagea dobio M klasu a neki dan sam 2 puta napravio po 5000 stete i dobio sam 1 klasu

http://imgur.com/a/SpG0u

sad si bil sa tierom X u bitki,vjerovatno prije nisi  i imaš 1997 spotanog dmg.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
World of Tanks

Konacno da krene, skoro svaka partija je bila izgubljena

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 14:03 (marionezi82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pa los igrac nikada nece biti dobar, i da koristi brdo nedozvoljenih modova, full klip gold granata kada je igra takva da je kao jedna enciklopedija koju moras znati, a znas sa iskustvom i sto vecim brojem borbi. Evo primjer novih japanskih heavy tenkova, i dalje imam problem sa probijanjem jer nisam upoznat sa slabim tockama, sada zamislite igraca koji ima 5k borbi i njemu su sve nepoznanice tiera 8/9/10 .. Prije je igra bila laksa , ne samo iz razloga da se gold nije mogao pucati, nego nije bilo tenkova koliko ih ima danas u igri, manje informacija si morao znati, manje mapa je bilo, fizika je bila drugacija i drugacije se igralo. Danas se dobra igra zasniva na 80% razmisljanja, 20% snalazenja . Timska igra koja se igra kao sah, samo sto ovo timska mnogo igraca ne shvaca. 

Sto se tice golda, neka puca tko god nije siguran u sebe, meni osobno i ne smeta previse, mislim da kad je mm +2 gold moras da pucas na odredjene tenkove, u situaciji sa t10 nadjes se u gunguli gdje takodjer moras napuniti gold da bi probio , jer ipak igra je takva da imas municiju da je kombiniras u situaciji kada ti ona treba, i to se zove skill..  imas jgpze 100 u nekom hull downu i najbolje da ces pucati apcr i cekati da te on rijesi u 2 suta, normalno da ces napuniti Heat i probiti ga svaki put u obraze, i on ce ti 100% kasnije pisati gold noob, a u biti dobio si ga na skill jer kombiniras granate. Velika razlika je izmedju gold nooba i skilovanog igraca koji zna kada pucati gold. 

Igra je pay2win odavno, a u iducem patchu dolaze novi emblemi koji ce kostati puno, a davati jos vise, uzmi za primjer obj 430 koji ce pucati svakih 4.88 i imati skoro 4000 dmg po minuti, budali dosta :)

11 godina
World of Tanks

Yebo mene ako je skill mjenjanje municije 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

meni prsne žilica u mozgu od razmišljanja koju granatu da loadam. nemojte se zamartai s glupostima kao što je skill. to nikome ne treba, treba znati samo sve prave kamperske pozicije, moram priznati da mi je ovo najzabavniji tenk u zadnje vrijeme, mislim da cu ga ostaviti.

http://wotreplays.com/site/2239676#erlenberg-k3mperska_picka-su-152

http://wotreplays.com/site/2236008#mines-k3mperska_picka-su-152

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Mistercro kaže...

Pa los igrac nikada nece biti dobar, i da koristi brdo nedozvoljenih modova, full klip gold granata kada je igra takva da je kao jedna enciklopedija koju moras znati, a znas sa iskustvom i sto vecim brojem borbi. Evo primjer novih japanskih heavy tenkova, i dalje imam problem sa probijanjem jer nisam upoznat sa slabim tockama, sada zamislite igraca koji ima 5k borbi i njemu su sve nepoznanice tiera 8/9/10 .. Prije je igra bila laksa , ne samo iz razloga da se gold nije mogao pucati, nego nije bilo tenkova koliko ih ima danas u igri, manje informacija si morao znati, manje mapa je bilo, fizika je bila drugacija i drugacije se igralo. Danas se dobra igra zasniva na 80% razmisljanja, 20% snalazenja . Timska igra koja se igra kao sah, samo sto ovo timska mnogo igraca ne shvaca. 

Sto se tice golda, neka puca tko god nije siguran u sebe, meni osobno i ne smeta previse, mislim da kad je mm +2 gold moras da pucas na odredjene tenkove, u situaciji sa t10 nadjes se u gunguli gdje takodjer moras napuniti gold da bi probio , jer ipak igra je takva da imas municiju da je kombiniras u situaciji kada ti ona treba, i to se zove skill..  imas jgpze 100 u nekom hull downu i najbolje da ces pucati apcr i cekati da te on rijesi u 2 suta, normalno da ces napuniti Heat i probiti ga svaki put u obraze, i on ce ti 100% kasnije pisati gold noob, a u biti dobio si ga na skill jer kombiniras granate. Velika razlika je izmedju gold nooba i skilovanog igraca koji zna kada pucati gold. 

Igra je pay2win odavno, a u iducem patchu dolaze novi emblemi koji ce kostati puno, a davati jos vise, uzmi za primjer obj 430 koji ce pucati svakih 4.88 i imati skoro 4000 dmg po minuti, budali dosta :)

Sve to stoji više manje, al što onda recimo e100 i maus koji je glavni adut oklop nemaju eqipment ili consumeable da budu okretni ko t54 i ostali mediumi, ili još bolje što nisu odma stock takvi, becouse logic.... 

Poanta je u tome da u igri ima tenkova koji se voze do neke toćke  3 minute i onda ih netko ko zna kupit gold izroka u roku od jedne ipo minute i to je skill ma da   S druge strane fascinantno je da 90% takvih skill igrača kuka na arty koji je isto balance ko mediumi s goldom, kako uništavaju igru i da oni nemogu igrat agresivno, vec da moraju kampat...

Uglavnom koncept artya je ok riješen kad se stane i razmotri, samo što je problem ljudi se boje, vjerovatno miliun puta sam napiso vec arty ce opalit skinut ti vecinu Hp i on je izbacen te mozete gurat te tenkove ko u cw-u i vecinom cete dobit, samo je problem to u randomu postić a i rijetko ko želi TAKE ONE FOR THE TEAM sto bi rekli ameri, vec se sakrijemo iza stijena i onda kukamo kako nas arty po malo kasapi.

Što se tiče Pay2win niste mi jasni po čemu je to wot p2w, di se to može uplatit 100E da dignem i ja wr na 90% ( je da me uopce nije brige za statse nego eto), nije baš fino što recimo ako neko uplati za premium dobiva 50% više iskustva i $$ od mene, no s druge strane da nije tog istog ja nebi imao što igrat jer u 3 godine igranja sam uplatio 200 kn  što sigurno nije dovoljno za održavanje igre, tako da Wg živi od mene niti bi a bilo  niti bi imali oko čega kukat, na kraju dana sve dođe do para jer bez $$ se ne može živit a kamoli poslovat, Tako da pogledajte malo i drugu strnau.

A u ostalom možemo mi kukat koliko god oćemo dok god pare idu, WG neće se ništa mijenjat, jer nitko nije lud da sam sebi puca u nogu na kojoj stoji( da se kulturno izrazimo).

Ako vam i dalje smeta nešto u igri reko bi vam serb igrajte i vi te tenkove, ako vam pak ni to ne odgovara moja topla preporuka vam je AW, koji je mnogo kompleksniji ali ima fini PVE mode di ti se nitko ne dere noob idiots i slicno i u vecini slućajeve se iživljavaš nad botovima.... 

P.S ako vam je do statistika i to smatrate dobrim igranjem onda vam savjetujem da kampate i nabijate dmg, ako niste sigurni da cete nesto penat pucajte heat ili apcr jer  to tako ide, ciljane je teško. E da nebi bilo loše da znate zaključit štogod iz mape  kad trebate bježat ili nedaj bože gurat pa da vas gađaju. Nešto u stlu ovog 

totalni skill 

Nek post nitko ne svati osobno tako ja doživljavam stvari. lp do tenkanja i vidimo se u virtuali  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 17:41 (LordNIbbler).
12 godina
neaktivan
Problem s goldom je sto i najtvdji tenk je k...kad ga s goldom probijas bez problema. Netraba ti neki skill da probijes e100 il mausa. E5 je sad op trebaju se namucit i s goldom al vjetovatno sljedi nerf. Zanima me koje su prednosti ht-a? Tromi su,oklop protiv golda nevrijedi...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se u ovom novom launcheru neda iskljuciti skidanje preko torenta?

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Yebo mene ako je skill mjenjanje municije 

Pa jeste. Mene E5 busi sa heatom u obraze od jagpz. Ja se povukao, a bio sam u hulldownu,stavio heat i probio ga kroz turret za 1k lel. 

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2239985#airfield-josip666-kv-2

Vrjedi pogledat,kratko traje. 6 puta opalio 6 killeva, oko 3,5k dmg. Oh kv2, stronk ruskie comrade.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

jeli to gold rokaš ili običan AP?

15 godina
World of Tanks

Jeste vidjeli ovo sra iz novog patcha?? Znaci ako ovo nije najcvrsci dokaz da igra postaje pay to win, onda stvarno ne znam... Svaka čast QB što je iznio otvoreno misljenje i popljuvao WG za ovaj potez... Polagano razmisljam o pauzi, nemam niti 4k borbi, a iz patcha u patch samo sve vise pay to win postaje igra, a nemam namjeru davat novac za igricu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Epic bitka u WZ 111 4, taman za spavanje, svakako vrijedi pogledati

replay

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Epic bitka u WZ 111 4, taman za spavanje, svakako vrijedi pogledati

replay

Odlicna partija. Ti u hulldownu a svi ispred tebe stoje ahaha.

Vulgar Display Of Power
15 godina
Mquany kaže...  

Probaj ti bez prema igrati tier 9 i "koristiti premium shellove", vidjeti ces sto imas izbora.

Igram u M46 Pattonu i dobro znam da se treba koristiti premium shell (pogotovo prije najboljeg topa), ali, mislim da se može sasvim dobro odigrati i sa običnim granatama + pokoji premium te biti u plusu, ili barem na nekakvoj nuli (-1000 kredita npr).

A ako naletiš na nekoga tko stalno puca premium po tebi...jbg jednostavno se pomiri s tim i to je to.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dok WG fino podesava p2w sistem sa emblemima drugi uvode ono sto oni "nisu mogli" jer im je opterecivalo kalkulator farme od servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Bonus kod na Alienware

http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway

BTW Probajte i ovaj:TFD98-C9AY2-RKUCK-227DZ-KHR3Y

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 11:22 (began).
Moj PC  
1 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Mquany kaže...  

Probaj ti bez prema igrati tier 9 i "koristiti premium shellove", vidjeti ces sto imas izbora.

Igram u M46 Pattonu i dobro znam da se treba koristiti premium shell (pogotovo prije najboljeg topa), ali, mislim da se može sasvim dobro odigrati i sa običnim granatama + pokoji premium te biti u plusu, ili barem na nekakvoj nuli (-1000 kredita npr).

A ako naletiš na nekoga tko stalno puca premium po tebi...jbg jednostavno se pomiri s tim i to je to.

Bez prem acc ako igras tier 9 i opucas pokoji gold, 3-4 po partiji, trebao bih imati prosjek 5000+ wn8 da bih bio na pozitivnoj nuli...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Bez prem acc ako igras tier 9 i opucas pokoji gold, 3-4 po partiji, trebao bih imati prosjek 5000+ wn8 da bih bio na pozitivnoj nuli...

Netocno, nemam prem acc i igram tier X borbe uz pokoju gold granatu i ovisno od dana (tj. win rate) budem u manjem plusu ili minusu, kad se sve zbroji na nuli, a sa E50M I T62A mislim da sam ukupno u plusu jer s njima imam 3000 dmg u prosijeku... tako da o tome hoces zaraditi ili izgubiti ovisi o tvojim performansama, naravno da ce prem acc pomoci ali ako si dobar igrac moze se i bez njega...

16 godina
neaktivan
MM9 kaže...
Mquany kaže...

Netocno, nemam prem acc i igram tier X borbe uz pokoju gold granatu i ovisno od dana (tj. win rate) budem u manjem plusu ili minusu, kad se sve zbroji na nuli, a sa E50M I T62A mislim da sam ukupno u plusu jer s njima imam 3000 dmg u prosijeku... tako da o tome hoces zaraditi ili izgubiti ovisi o tvojim performansama, naravno da ce prem acc pomoci ali ako si dobar igrac moze se i bez njega...

Ja sam neki dan bez premiuma napravio sa objectom 140 5,5k stete, dobio gro medalja, ispalio sam 5 gold granata i bio u minusu 7k kredita, tako da mi je bas tesko povjerovati da budes u plusu sa desetkom bez premium naloga.

11 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ja sam neki dan bez premiuma napravio sa objectom 140 5,5k stete, dobio gro medalja, ispalio sam 5 gold granata i bio u minusu 7k kredita, tako da mi je bas tesko povjerovati da budes u plusu sa desetkom bez premium naloga.

Sigurno ti svaka druga granata nije probila neprijatelja i zavrsio si partiju s jako malo hp-a... kad sam reko da zavrsim u plusu nisam mislio nesto tipa 20k+, nego tek toliko da nisam u minusu (max 5k)...

11 godina
neaktivan
MM9 kaže...
Mquany kaže...

Kralju, imam 5 t10 tenkova, idi nekom drugom pricaj basne...

11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Prvo, nemas 5 tier X tenkova nego 4... drugo, reko sam da mozes ostati na nuli ako si dobar igrac (nisam preciziro koliko dobar, ali sad cu: min 3000 wn8 u zadnjih 1000 partija), sad sam pogledo tvoj profil tako da ti vjerojatno dugorocno ne mozes ostati na nuli, sry sto sam mozda malo bezobrazan s ovom izjavom ali ako nekog nazoves lažljivcem onda ne ocekuj lijep odgovor...

10 godina
neaktivan
World of Tanks

krasan tenkić

a još se  mora istražit zadnja dva topa

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 16:46 (dr.zharre).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MM9 kaže...
Mquany kaže...

Prvo, nemas 5 tier X tenkova nego 4... drugo, reko sam da mozes ostati na nuli ako si dobar igrac (nisam preciziro koliko dobar, ali sad cu: min 3000 wn8 u zadnjih 1000 partija), sad sam pogledo tvoj profil tako da ti vjerojatno dugorocno ne mozes ostati na nuli, sry sto sam mozda malo bezobrazan s ovom izjavom ali ako nekog nazoves lažljivcem onda ne ocekuj lijep odgovor...

Ne da lazes, vec lazes kao pas. 

12 godina
neaktivan
Odigraj koju partiju u plt sa covjekom, mislim da ce te rado prihvatiti bez problema, samo da se razuvjeris pa da nepises nepotrebne stvari, jer nakon toga sve ce ti biti jasnije. Igrac koji ne srlja, ne gubi Hp bezveze, rado puno dmg, iskoristava oklop tenka, okrece strane i jos toga, i u konacnici sve rezultira sa malo zarade ili malo minusa.
11 godina
neaktivan
game789 kaže...
Odigraj koju partiju u plt sa covjekom, mislim da ce te rado prihvatiti bez problema, samo da se razuvjeris pa da nepises nepotrebne stvari, jer nakon toga sve ce ti biti jasnije. Igrac koji ne srlja, ne gubi Hp bezveze, rado puno dmg, iskoristava oklop tenka, okrece strane i jos toga, i u konacnici sve rezultira sa malo zarade ili malo minusa.

Ma on je vrhunski igrac ima extra statse i ima na 18000 partija 3000 sa T34 i LOWE, sigurno ih igra sto su mu zabavni tenkovi za igrati... Taj nevadi gold iz cjevi i prica basne okolo...

10 godina
World of Tanks

pozdrav novak sam u ovome , planiram skinit ovu igru jer mi se svidaju reviewi a takoder pari zanimljiva , dosta ljudi igra i free je . Pa me zanima imate li neki savjet za novaka koji se prvi put susrece s ovakvom igrom 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice