World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Mquany kaže...

Pogledaj par postova iznad i bjezi od igre, uninstall, a ne pocinji ispocetka, igra se pretvara u  cisti p2w, sramota...

Igra se već odavno pretvorila u p2w.

Imao sam pauzu od jedno 2-3 mijeseca,da bih prije 5 dana opet poceo pomalo pikati... Uglavnom uđem na mapu sa objktom 261. 7 komada tier 10 tenkova ostalo 9tke i scouti 8.

T 49 pređe cijelu mapu i nitko ga ne zaustavlja. 2 komada WT auf E100 stoje 100 metara pored i gledaju kako se ja izmicem i nadmudrujem iza kamena sa T 49. Kad je T49 izginuo lijepo sam opleo paljbu po svoja 2 TD,i nakon prijetnji sa prijavom i banom nasmijao sam se i jebo im sve po redu skupa sa WOT-om. Mos mislit,yebena kazna ako nemam pristup debilani sa idiotima koju su sami stvorili samo zbog golda.

16 godina
neaktivan
jura kaže...
mejt kaže...

Dali je moguce prodat acc za wot?

prodati ga je moguće, ali je zabranjeno...

Neka se javi itko ako bi kupio acc a wg e...m staru, igrao sam visio dan noc, ali su mi zgadili igricu od kako su Peru sribali i onda krenulo na ovamo, nerfanje prvo artija pa tdova itd itd...ustvari svaki update nista novo samo ono staru zajebu, neigram uglavnom vise jer mi se smuci dok pomislim na wot, ako bi netko kupio za odgovarajucu cifru u privat...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
11 godina
neaktivan
mejt kaže...

Neka se javi itko ako bi kupio acc a wg e...m staru, igrao sam visio dan noc, ali su mi zgadili igricu od kako su Peru sribali i onda krenulo na ovamo, nerfanje prvo artija pa tdova itd itd...ustvari svaki update nista novo samo ono staru zajebu, neigram uglavnom vise jer mi se smuci dok pomislim na wot, ako bi netko kupio za odgovarajucu cifru u privat...

Super P je i trebalo nerfat, i ovako je bolji od pola heavy tenkova na tier 8 + ima prem mm. Arty ne da treba nerfat nego treba izbaciti, barem tier 9 i 10 da bi to bilo podnošljivo, jednostavno ima preveliki utjecaj na tvoju igru, prvo cim udjes u bitku gledas dali ima arty i koja, jos kad se nađu 3 budale u vodu pa te pocnu fokusirati... TD-ove je također trebalo nerfati, neki su bolji u ulozi heavy tenkova nego sami heavy tenkovi, npr. ako sa E100 neces pucati HEAT nema razloga da ga igras pored E4, a koliko su tenkovi poput WT E100, FV183 i ovaj novi britanski TD pokvareni nema smisla ni raspravljati, napravis jednu pogresku i mrtav si, a ako i prezivis pozelis da nisi...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

po meni trebali bi ograničiti arty da su dvije max po timu,izbaciti gold granate iz igre tj.staviti kak je nekad bilo da se mogu kupiti samo za gold,pozabaviti se malo više sa botovima i onim warpackovima za varanje i igra bi bilo 100 put bolja i zanimljivija nego sad.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
jura kaže...

izbaciti gold granate iz igre tj.staviti kak je nekad bilo da se mogu kupiti samo za gold

Šta je to drugo nego pay to win?

Gold granate bi se vrlo lako mogle rijesiti na nacin da one sa vise pena prave manji dmg i to bi bilo ok.

17 godina
neaktivan
MM9 kaže...
jura kaže...

izbaciti gold granate iz igre tj.staviti kak je nekad bilo da se mogu kupiti samo za gold

Šta je to drugo nego pay to win?

Gold granate bi se vrlo lako mogle rijesiti na nacin da one sa vise pena prave manji dmg i to bi bilo ok.

a ja sam negdje napisal suprotno?

a sad je ok kad ti se gold granatama nakrkaju ljudi koji nemaju pojma o slaboj točki nekog tenka nego samo loadaju gold i lijevi gumb miša je dovoljan u 99% slučajeva da te izbuše?nekad barem tih gold granata nije bilo u randomu nego samo u CW-ima.

a za gold granate bi se lako moglo riješiti da ih uopće nema

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 13:26 (jura).
11 godina
neaktivan
jura kaže...

Znaci tebi tebi je "pay to win" koncept sasvim prihvatljiv?

17 godina
neaktivan
MM9 kaže...
jura kaže...

Znaci tebi tebi je "pay to win" koncept sasvim prihvatljiv?

naravno da mi nije prihvatljiv,ne znam po čemu si ti to zaključil da je meni p2w prihvatljiv?

samo sam  napisal svoje mišljenje za koje smatram da bi igru učinilo puno zanimljivijom,dinamičnijom i boljom(arty max 2 po timu,botovi,warpackovi i gold granate), znači da vrate gold granate da se kupuju samo za gold(ako već moraju biti u igri) ,sumnjam da bi ljudi onda kupovali gold granate za random makar bi to bila onda nekakva inačica p2w(ne sjećam se da je bilo ko od nas u random borbama prije koristil gold) ili da ih apsolutno ukinu(po meni najbolje).

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 13:51 (jura).
11 godina
World of Tanks

Ne bi ja gold granate samo za gold. To je čisti koncept pay to win, dakle onda je dostupno samo onima koji imaju zlato, a zlato se u 90% slučajeva kupuje novcem i to je pay to win.

Ono što treba jest balansirati APCR i HEAT tako da nemaju nenormalan pen za razliku od AP-a. Naravno moraju imati viši pen i to je to. I neka dalje ostaju da ih možeš kupiti za kredite jer u suprotnom će ih neki poljski paradajz nakupovat za 100 eura i bušiti te ko sir, dok će sirotinja dingati sa AP-om 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 13:56 (Entry Point).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Ne bi ja gold granate samo za gold. To je čisti koncept pay to win, dakle onda je dostupno samo onima koji imaju zlato, a zlato se u 90% slučajeva kupuje novcem i to je pay to win.

Ono što treba jest balansirati APCR i HEAT tako da nemaju nenormalan pen za razliku od AP-a. Naravno moraju imati viši pen i to je to. I neka dalje ostaju da ih možeš kupiti za kredite jer u suprotnom će ih neki poljski paradajz nakupovat za 100 eura i bušiti te ko sir, dok će sirotinja dingati sa AP-om 

ok u pravu si, ovo u biti kaj sam ja napisal bi onda fakat bilo p2w sa gold granatama,ali jednostavno mi je to ostalo od prije kad nije bilo gold-a u igri i znam da ih nikad nije nitko kupoval u ono vrijeme i koristil u random borbama,zato sam tak i naivno napisal jer sam smatral da ih i sad nitko nebi kupoval samo kaj su se vremena promjenila i igrači tak da jbg.moja naivna i nenamjerna greška s tim da sam za apsolutno ukidanje gold granata ili barem nekakvo ograničenje po tenku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 14:06 (jura).
11 godina
jura kaže...

ok u pravu si, ovo u biti kaj sam ja napisal bi onda fakat bilo p2w sa gold granatama,ali jednostavno mi je to ostalo od prije kad nije bilo gold-a u igri i znam da ih nikad nije nitko kupoval u ono vrijeme i koristil u random borbama,zato sam tak i naivno napisal jer sam smatral da ih i sad nitko nebi kupoval samo kaj su se vremena promjenila i igrači tak da jbg.moja naivna i nenamjerna greška s tim da sam za apsolutno ukidanje gold granata.

Ma znam ja da je to tak bilo prije, ali poslije one kampanje koju su imali u obliku reklamiranja u cijelom svijetu na tv-u je došlo hrpa klinaca i starijih igrati tu igru koji imaju novaca. Njima nije problem dati 50-100 eura mjesečno za golde, dok je za nas to druga priča. A ove ljubičice i plavičice skupljaju zlato u ESL-u i slično.

Rješenje je: kad te netko počasti "zlatom" ti njemu lijepo vrati. Pa makar i bio bulldog a ti u T10 mediumu 

Samomrzeći hrvat
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nadam se da ste svjesni da zbog ljudi koji plate 100 Eura da nas mogu bušiti zlatom, mi ostali igramo igru besplatno.

6 0 hvala 1
11 godina
MoF0 kaže...

Nadam se da ste svjesni da zbog ljudi koji plate 100 Eura da nas mogu bušiti zlatom, mi ostali igramo igru besplatno.

Ja ne igram igru besplatno jer igra nije napravljena da možeš opušteno igrati u T10, a ne brinuti da budeš 50k u minusu. Igra je napravljena da se kupuje premium account i slično. Ali da u konačnici možeš igrati besplatno i paziti na svaku granatu ako hoćeš nešto zaraditi.

Samomrzeći hrvat
14 godina
Entry Point kaže...

Ja ne igram igru besplatno jer igra nije napravljena da možešopušteno igrati u T10, a ne brinuti da budeš 50k u minusu. Igra je napravljena da se kupuje premium account i slično. Ali da u konačnici možeš igrati besplatno i paziti na svaku granatu ako hoćeš nešto zaraditi.

Igra je upropastena zbog gold igraca-AMEBA koji ne razumiju da ovo nije COD "trci i pucaj". Uspjeh ovisi o timskom planiranju i taktici,a vise nema niti t od taktike i planiranja napada ili obrane. Zbog redarda igra se vise ne moze opusteno igrati niti ima svrhu da covjeka zabavi. Ako smisao i bit neke igre nije opustanje i relaksacija cemu onda ona sluzi?? Naravno u ovom slucaju bit je uzeti novce od nekog idiota za gold,a kakv ce uzitak igrac imati i da li cega uopce imati to nije vazno.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam šta se žalite toliko čime vas gađaju, ja u ovu igru nisam uložio novčića, wn8 mi za sada konstantno raste (nekada brže, nekada sporije, nebitno), ja osobno stvarno rijetko goldom gađam, sa 99% tenkova ulazim u bitku bez gold ammo-a, koristim većinom ap i rijetko fugasne, ako prođe prođe, ako ne proći će drugi put, gold korisim u timskim rangiranim bitkama i tako nekim važnijim natjecanjima, kad vidim da me netko pogodi goldom, a prilike pružaju da se mogu sakrit, provirim malo bokom tenka pod jako tupim kutem, tako da neprijatelj mene vidi, ja njega ne i pustim mu da me gađa, pa nek budala pljuca golde koliko hoće, nemože mi ništa osim oštetit gusjenice (naravno pod uvjetom da nije dva tier-a iznad mene, jer onda nema smisla sidescrapat)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ne znam šta se žalite toliko čime vas gađaju, ja u ovu igru nisam uložio novčića, wn8 mi za sada konstantno raste (nekada brže, nekada sporije, nebitno), ja osobno stvarno rijetko goldom gađam, sa 99% tenkova ulazim u bitku bez gold ammo-a, koristim većinom ap i rijetko fugasne, ako prođe prođe, ako ne proći će drugi put, gold korisim u timskim rangiranim bitkama i tako nekim važnijim natjecanjima, kad vidim da me netko pogodi goldom, a prilike pružaju da se mogu sakrit, provirim malo bokom tenka pod jako tupim kutem, tako da neprijatelj mene vidi, ja njega ne i pustim mu da me gađa, pa nek budala pljuca golde koliko hoće, nemože mi ništa osim oštetit gusjenice (naravno pod uvjetom da nije dva tier-a iznad mene, jer onda nema smisla sidescrapat)...

Prijatelju bez uvrede ali jos si ti zelen (ne mislim na wn8 XD), vidim nemas jos tier x tenk pa ne znas kako je glup osjecaj kad vozis npr E100 i Mausa pa ti dodju T54 ili jos gore obj416 (tier 8) pa te buse posred kupole a ti ne mozes nista u vezi toga. Necu lagati, i ja koristim gold granate samo iz razloga jer bi bio retardiran da ih ne koristim a drugi ih po meni rokaju svaku partiju, ali da je glupo, glupo je... ako ce vec T54 imati 330 pen ili koliko vec onda mu barem treba smanjiti dmg po sutu sa 320 na npr 220...

11 godina
tadic kaže...
Entry Point kaže...

Ja ne igram igru besplatno jer igra nije napravljena da možešopušteno igrati u T10, a ne brinuti da budeš 50k u minusu. Igra je napravljena da se kupuje premium account i slično. Ali da u konačnici možeš igrati besplatno i paziti na svaku granatu ako hoćeš nešto zaraditi.

Igra je upropastena zbog gold igraca-AMEBA koji ne razumiju da ovo nije COD "trci i pucaj". Uspjeh ovisi o timskom planiranju i taktici,a vise nema niti t od taktike i planiranja napada ili obrane. Zbog redarda igra se vise ne moze opusteno igrati niti ima svrhu da covjeka zabavi. Ako smisao i bit neke igre nije opustanje i relaksacija cemu onda ona sluzi?? Naravno u ovom slucaju bit je uzeti novce od nekog idiota za gold,a kakv ce uzitak igrac imati i da li cega uopce imati to nije vazno.

Jbg, free and online game. Mada su takve igre odlične da se odredi prosječan IQ ljudi. Nažalost tu nema dobrih vijesti 

Samomrzeći hrvat
15 godina
U zadnjr vrijeme koristim HE. Ljudi kao da su zaboravili koristiti he. Jucer sam t110e5 sa cent7 odvalio za 550. Da ne govorim da je najbolji kad protibniku ostane malo energije a nemozes ga sigurno probit
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
MM9 kaže...
1BIT kaže...

Prijatelju bez uvrede ali jos si ti zelen (ne mislim na wn8 XD), vidim nemas jos tier x tenk pa ne znas kako je glup osjecaj kad vozis npr E100 i Mausa pa ti dodju T54 ili jos gore obj416 (tier 8) pa te buse posred kupole a ti ne mozes nista u vezi toga. Necu lagati, i ja koristim gold granate samo iz razloga jer bi bio retardiran da ih ne koristim a drugi ih po meni rokaju svaku partiju, ali da je glupo, glupo je... ako ce vec T54 imati 330 pen ili koliko vec onda mu barem treba smanjiti dmg po sutu sa 320 na npr 220...

Ja igram s t-54 i alpha damage mu je stvarno op,nekad zna i 350 oderat ko tier 8 heavy a penetracija s gold mu je brutalna,imam taj tenk ali rijetko koristim gold,par puta sam i ja busio e 100 u kupolu s goldom ali jbg moro sam kad mi je sakrio donju plocu.

13 godina
neaktivan
MM9 kaže...
1BIT kaže...

ja sa svojim omiljenim i nikad dovoljno ne nahvaljenim e100 i arty gadjam goldima..  e100 je zapravo pravi money grabber i nikad mu nece povecati pen na ap granatama, pa nisu ludi.. pravi e100 driver nakon suta odmah zakrece kupolu.. onda rjetko tu goldici pomazu... 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 18:58 (=xfact=).
15 godina
World of Tanks

Eto kad sve moram sam.

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ono kad ja i amx 13 57f napravimo cijeli posao.Rijesavo misiju za concepta i trebao sam imat najvise iskustva u timu i ostat ziv,i naletim pred kraj partije na t-20 i okruzim ga i rokam u njega kad njihov arty ubije i mene i svog kolegu

http://imgur.com/a/A2AhA

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Koji k...? Skupim usranih 35k expa i konačno budem četvrti i ništa od golda i premiuma!!! Šta, moram ipak biti među prva 3? Uz pobjedu, of kors...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovaj VK 36.01 je katastrofa,spor,8.8 i ono sto pogodi nema dovoljan pen pa samo bounca.Bar ima puno HP-a,ali ni mantlet od 8.8 mi ne pomaze jer sve prolazi kroz nj.Okretnost tenka je ko KV,al KV barem ne  probija sve sto stigne.

Ako nis,onaj Pz IV je super,brz,nema oklop,ali 105mm je takva fora za igrat sa HE,valjda se nisam snasao sa Vk.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 22:20 (ivanoile).
16 godina
Spiridon kaže...

Koji k...? Skupim usranih 35k expa i konačno budem četvrti i ništa od golda i premiuma!!! Šta, moram ipak biti među prva 3? Uz pobjedu, of kors...

jesi skupio to 3-4 puta?

13 godina
World of Tanks

Ajmeee... Svaki vikend 35k expa je trebalo...

Prošli mjesec mi je bilo draže sa 150 golda svaki vikend.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ovaj VK 36.01 je katastrofa,spor,8.8 i ono sto pogodi nema dovoljan pen pa samo bounca.Bar ima puno HP-a,ali ni mantlet od 8.8 mi ne pomaze jer sve prolazi kroz nj.Okretnost tenka je ko KV,al KV barem ne  probija sve sto stigne.

Ako nis,onaj Pz IV je super,brz,nema oklop,ali 105mm je takva fora za igrat sa HE,valjda se nisam snasao sa Vk.

Pricekaj malo dok ne istrazis VK-a malo dublje. Igram sa VK30.01P i ista situacija je bila na početku kao kod tebe, pre spor da ikamo stignem a unište me samo tako dok ja niš ne mogu napravit pametnog, sad kad sam ga nadogradio je prava stvar. 88ica rastura sve što želiš.

No kao što velim malo se teško naviknut na njega pogotovo kad dolaziš sa pzkpfwa koji je brz i okretan. A 105mm top je prava stvar jednom kad se na njega navikneš (na pzkpfw-u, na VKu ga nema smisla imat). PZKPFW mi je omiljen tenk totalno,još sa njime tu i tamo igram iako sam otišao dalje.

Btw. na 88icu obavezno stavi rammer,jer inače loada malo dugo.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 23:21 (zerocool12).
15 godina
jura kaže...

po meni trebali bi ograničiti arty da su dvije max po timu,izbaciti gold granate iz igre tj.staviti kak je nekad bilo da se mogu kupiti samo za gold,pozabaviti se malo više sa botovima i onim warpackovima za varanje i igra bi bilo 100 put bolja i zanimljivija nego sad.

Ako se gold granate mogu kupiti sa goldom tek tada je igra pay2win, ovako imaš izbor hoćeš li koristiti premium shellove ili ne, tvoj izbor.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
jura kaže...

Ako se gold granate mogu kupiti sa goldom tek tada je igra pay2win, ovako imaš izbor hoćeš li koristiti premium shellove ili ne, tvoj izbor.

Probaj ti bez prema igrati tier 9 i "koristiti premium shellove", vidjeti ces sto imas izbora.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 10:25 (Mquany).
17 godina
World of Tanks

U T8+ i bez premium ammo-a moras dobiti svaku partiju ako mislis izac u plusu.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice