World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.098.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
FrostyDog kaže...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 19:09 (Krešo91).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolji replay tjedna broj 10.

3 0 hvala 2
12 godina
World of Tanks

he, he. gušt je slušat Misterovo komentiranje replay-a. Ćosić i ekipa se mogu sakrit 

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Imam pitanje za MisterCro-a.

Da li se ovo FPS vrti oko 30 ili ne vidim dobro, ne mogu da baš razaznam na ovom videu ?

11 godina
neaktivan

5O fps inace dok igram na full grafici, dok snimam sami replay 30fps

11 godina
neaktivan
FrostyDog kaže...
Krešo91 kaže...

Ak nije igra za tebe i ne zanima te više uopće....zašto onda dolaziš ovdje spamat o tome?

Pa zanimljivo mi čitati komentare na forumu, naročito za ovu igru.

I nije mi jasno zašto je ljudi igraju. Probao, igrao, deinstalirao. Ništ posebno, čak je i malo priglupa igra, bez uvrede.

Stvarno tema za doktore. Mogao bi netko i doktorsku disertaciju da napiše na temu igranja World of Tanksa (kad već postoji za WoW, zašto nebi i za WoT).

Jedani razlog zasto sam nastavio da igram wot, a imao sam slicno misljenje kao ti, je zato sto mi par frendova sada igra samo wot, pa cisto radi drustva vise nego radi igre. Ali radeci ove misije sada moram priznati da sam zavolio ovu igru, a razlog je taj sto stvarno ima milijun razlicit scenarija na koji se bitke odvijaju. Evo ti primjer, radim cap misiju di moram cap base sa 30 cap poena i napraviti prije toga 3000dmg. Grindam francusku heavy liniju i igram AMX 50 100, extra tenk za tu misiju, dmga radi, a brz pa mogu stici do capa kada se ukaze prilika. Igram partiju, konektam 2 clipa 6/6 i jos 4 iz treceg, znaci imam preko 3000dmg, nas 4 ostalo u timu, njima negdje 1 sakriveni arty. Udje nas 2 u cap, ova druga 2 spora da stingu, ja napisao u chat fino plz dont kill arty i need to cap for my mission svi rekli ok go for it. Na 80% capa pojavljuje se arty na mapi, car bjezi da prezivi i naleti na naseg JgTigera, na 95% capa arty umre. Poslije partije ovaj sto ga je rokno meni pise omg iam so sorry dude I panicked and I shoot him, iam sorry... Nisam mu nista odgovorio, nezna covjek sta bi mu rekao...

Kad sam odradio tu misiju sa IS4 opet lud scenario, idem prema kapu i uradio sam negdje oko 3000 dmga, njima ziva jos 2 tenka, arty i Conway. Dok sam stigao do capa neki maus i E5 vec u capu i cap je na 60 cap pointsa i kontam nista od misije, u tom trenutku se pojavi Conway, dosao da reseta, pogodi E5, maus izadje iz capa da bi ga mogao pogoditi, ja ga pogodim iz capa za 460dmg, nakon partije mission done ja napravio 3300dmga, znaci da nisam pogodio ovog Conway na kraju nista od misije, da Conway nije reset E5 i da je maus ostao u capu opet nista od misije i da stvar bude sladja na 100% capa netko je upravo posvijetlio arty, ali nije stigao da opuca 

Ta nepredvidljivost je ono sto ja volim kod ove igre, bas bude ludih scenarija...

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Igrati na accountu  sa dobrom statistikom, malo bitaka, FCMom i Type 64 ili na accountu sa dosta bitaka 3 tier X, 3-4 8 i losom statistikom (i bez premium tenka naravno).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Odlučujem prestati igrati igru vikendima, jednostavno se ne vrijedi živcirati zbog spodoba koje se počnu pojavljivati tada i ja imam tu ''čast'' završiti s njima u timu. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
15 godina
FrostyDog kaže...

Ala si brz, i sam sam počeo da je igram, ali sva sreča nisam došao dalje od Tier III tenka kad sam odlučio prestati je igrati. Nije to za mene. Kao i za večinu ljudi koji je igraju.

aj razguli i postedi nas forumase od trolanja

svako malo se nadje neko pametan pa trola ili o war thunderu ili ovak ko ti....

"ja ne igram igra je glupa" ... "ali ja sam jos gluplji pa raspravljam dalje s igracima o igri"

takvih ko ti u temi o laptopima ima svako malo, nadje se jedan inzinjer koji izjavi da se za XY kuna slozi bolja kanta nego laptop, a ljudi ciljano citaju temu o laptopima jer kupuju dakako laptop

zato da citiram remi & elemental: ovo nije bilo cijelu noc i nije bilo do jaja, bilo je 5 minuta i nisi nista napravio do kraja..."

doso si do tira 3 i odusto

razguli, produzi dalje i preporucujem ti kao i svim takvima : "hello kitty island adventure" TM

malina22 kaže...
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/is-3-with-autoloader-premium.html?m=1

Sva sreca pa u igri nema dovoljno op ruskih tenkova...wg je postao smijesan, stancaju nove premiume ko na traci, stare povlace al prije toga najave rasprodaju koja traje mjesec dana...do not disturb milking process is underway...

sve mi nekak smrdi na prvi april, cak sam mislio da je onaj type tijelo / patton kupola hibrid isto serbovo trolanje

vidicemo rekli su sljepi

Barquero kaže...

Ovaj object 430 II je perverzija od tenka. Odigrao sam 30-ak partija s njim i dok posada nije došla na 100% mi je bio kao dva prethodnika mediuma s kupolom otpozadi gnjavaža za igrati. Sad je prava uživancija za igrati. Armor, top, brzina sve ima. Ajde, nema depresiju topa, ne može sve imati.

i ja sam se mucio sa 416 dok nisam skuzio da ima super camo i da je bez beda skaut za vise tirove i promjenio opremu na vent optika vertikal, za sto bolji spoting range, camo  i preciznost u pokretu

Mauro kaže...

Evo mene opet sa crew skill pitanjima 

Commander - sixth sense, cammo

Gunner - snap shoot, cammo

Driver - smooth ride, cammo

ja bi cak maknuo driveru smooth ride, jer je bat poznat po ocajnoj preciznosti topa ako ne stoji i nije skroz naciljan

i da u pravu si, ja kao skill nazzi sam ZA tvoju odluku da stavis repair SVIMA jer to malo view rangea ces nadoknadit optikom

moj setup je vertikal, vent, optika (umjesto gld) jer je nuzno imat dobre oci

a moja posada je na 90% drugog skila, 6th, camo, camo ; camo, snap, off road, i ja cu treci stavit repair, makar ak te pogode u gusjenice i ne popravis ih odma, obicno te vaporiiziraju TM

hrana umjesto aparata za gasenje dodatno poboljsava i camo i repair i view range i doslovno zamjenjuje BiA i vent i donekle glumi rammer

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
14 godina
neaktivan
World of Tanks

World of Tanks: Generals CBT key giveaway:

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako mi je gušt kad imam najslabiji tenk u timu, a najviše tenkova uništim, zauzmem bazu i preokrenem igru , vodili smo 5:2, pa se s vremenom izjednačilo na 11:11, za to vrijeme zauzimam bazu na već negdje 75% i taman se okrenu svi i krenu na mene, dođe do 90% i vidim ih već na par metara, skrivam se iza neke ruševine i u zadnji čas zauzmem 100%, pogodi me jedna granata, ali preživim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
walwuus kaže...

Igrati na accountu  sa dobrom statistikom, malo bitaka, FCMom i Type 64 ili na accountu sa dosta bitaka 3 tier X, 3-4 8 i losom statistikom (i bez premium tenka naravno).

Sa lošom statistikom će biti definitivno ugodnije, neće te fokusirat, možeš ugodno igrat kao da XVM ne postoji, ali opet ti treba premium tenk ili bar premium account jer si inače u velikim minusima čim igraš te visoke tierove...

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj MisterCro je vrlo neozbiljan....ne da je kasnio malo sa streamom....kasnio je jaaaaaaaaaakoooo...ako ga je uopće i bilo...na kraju odusto od čekanja....ko da čekaš Godota...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zrinski kaže...

Ovaj MisterCro je vrlo neozbiljan....ne da je kasnio malo sa streamom....kasnio je jaaaaaaaaaakoooo...ako ga je uopće i bilo...na kraju odusto od čekanja....ko da čekaš Godota...

Ah možda mu je iskrslo nešto, svi mi imamo "private life".

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 22:11 (Emirthestroj).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je najveći arty fag na kojeg sam naletio u randomu...od 12k borbi ima 12k borbi s grilleom!

http://worldoftanks.eu/community/accounts/506842079-ma1iboo/

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

5 0 hvala 0
13 godina
Thoroughbred kaže...

Ovo je najveći arty fag na kojeg sam naletio u randomu...od 12k borbi ima 12k borbi s grilleom!

http://worldoftanks.eu/community/accounts/506842079-ma1iboo/

Ja bi htio upoznat tog covjeka/klinca. Za ovo moras bit zbilja trknut u stranu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Napokon jedna poštena danas.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam je li ovo neki bug ili šta već, ali kad gledam ove replay nekako mi ubagovano sve. Ikone tenkova na minimap su crne, ne vidim imena igrača ništa se ne vidi.. 

Edit: skontah ga evo :D

Evo je ne tako loša. Nekako u posljednje vrijeme više dobijam ove partije sa manje od 40% nego one sa više od 60%. Valjda se ljudi više trude :D

I zeznuh se kod ženske posade nisam znao da prvo treba da kupim tenk pa onda da stavim posadu žeMsku. Nema mi logike to  al' haj sa tom partijom je i leg'o 6th sense. Sviđa mi se tenk iako sam tek nekih 20tak odigrao prije ove partije.

http://wotreplays.com/site/1751793#ensk-aleen23-fv4202

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 2:48 (NoviDebil).

0 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

borba za plakati, bili smo favoriti, onda nas nubare potukle i jedva se uspijemo vratiti, preokrenuli smo partiju, i ostala mi zadnja nubara koju sam trebao dovršiti jos davno, covjek je imao sreće to je nesto, dingao sam ga par puta,,, al ako je suditi po VK45.02A  mislim da me ceka dobar put do Mausa :)

http://wotreplays.com/site/1738681#self

pogledo sam replay i mogu rec samo-da citiram Seven of Nine : I found a Fatal flaw in your gameplay

ukratko:

1) mete sa low hp-om se UVIJEK rjesavaju sa HE, onaj polovni©®™ (t25/2) je mogo bit i is-7 i rjesio bi ga lako sa HE jer vrlo rijetko dingaju i rade maleni ali konzistentan dmg koji je najvazniji da se rjesis jednog protivnika

2) ne nisanis dovoljno, i posebno je taj server reticle prisutan koji mene osobno nervira i neigram s njim, nego do kraja nanisanim i mrvicu pricekam na stisnuti nisan da se sinhroniziraju server i klijent i onda pucam-ponekad me roknu zbog toga ali veliku vecinu slucajeva sam precizniji

3) nisi vratio comandera sa medkitom, a on je najvazniji za spotanje meta, mislim da ti se smanji view range na pola

4) zakaj od starta pucas apcr? nevidim smisao, pogotovo jer ti prvi tenkovi nalete oni brzi, scoutovi i td-i bez oklopa kao cat npr.

5) dok si se skrival od kv-4 i cekal, a tvoj t34 nije mogo ubit ni t150 ni polovnog, trebo si prec na njegovu stranu i dovrsit bar polovnog

tolko od mene, ak ti nis od ovog ne ostane, barem se sjeti za HE: reset capa i tenkovi sa minimumom hp-a se najlakse rjesavaju sa HE

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
neaktivan

A ti jedva docekao da se osladis mojim kasnjenjem :D .. Najavio sam kasnjenje na facebook stranici i rekao da ljudi ne cekaju da cu objaviti kada krene live, na twitch sam u naslov isto stavio da ce stream kasniti zbog problema sa netom, otklonio sam kasno kvar jer je nedjelja i kasno sam dezurnog servisera dobio, to nije neozbiljnost, to je tehnicki problem na koji ja ne mogu da utjecem :) Neki nisu cekali ali veceras 130+ ljudi bilo, odavno toliki broj nije bio tako da nije bilo neke zamjerke na kasnjenje, a lijepo sam se i izvinio

12 godina
protjeran
World of Tanks

Hahaha, koji lik

Steam library cleanup https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

IS-4 je izgleda slijedeci Top of the Tree za one koje to zanima.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

Ace sa 122mm topom,ovo stvarno stronk tonk 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 12:29 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jarvan kaže...

Hahaha, koji lik

a opremio se čovjek sa spall linerom 

dobro, kad te uhvati panika, napraviš svakakve bedastoće. znam po sebi ...

mudro je artiljerac zatvorio put, pa ovaj u naletu i nije mogao nego ramat 

Forzza Fiume !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 14:12 (grgaRi).
10 godina
Mistercro kaže...

Preljepo za odgledati, svaka čast pojedincima, i ja slučajno naletio na jedan Vaš

, de stavite ponekad i nešto slično ovome, iz duše sam se nasmijao.

11 godina
World of Tanks

Batić čatić je u garaži 

Pljuc pljuc neprijatelji. Pljuc pljuc.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Batić čatić je u garaži 

Pljuc pljuc neprijatelji. Pljuc pljuc.

Mrzim te !!! 

Ja jucer uzeo motor za Lorenu, trackse jos prije i sad imam 190k XP za izgrindat do betmobila.

Ali mogu reci da lorena uopce nije tako losa kao sto ekipa vajna po forumima.

Samo treba znati da se s njom ne moze jurisati okolo kao sa T-54. Lorena se igra onako full "kurvanjski", prvi dio partije kempas/gadjas izdaleka, a kad se svi fino pomlate sjuris se okolo i pobijes dobro ostecene tenkove. Nema veceg gusta nego snimit dva ostecena HT, sjurit im se iza ledja i clipat ih.

Fest tezak tenk za igrati i uzasno ovisi u timu (ako je tim fail stradao si jer ne mozes carry igru), ali meni je poprilicno zabavam i svidja mi se.

Of skroz da cu ga prodati kada istrazim batmobil jer zelim tu posadu u BC 25t (a i inace ne zadrzavam tenkove kada istrazim veci tier), ali tenk kako tenk je fakat OK.

U biti mi se puno vise svidja od AMX 13 90. Imaju isti MM, ali bar Lorena ima top koji moze nauditi i T10 tenkovima bez problema. Jedino ne moze scoutat, ali osobno ionako bas previse ne volim scoute.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

Mrzim te !!! 

Ja jucer uzeo motor za Lorenu, trackse jos prije i sad imam 190k XP za izgrindat do betmobila.

Ali mogu reci da lorena uopce nije tako losa kao sto ekipa vajna po forumima.

Samo treba znati da se s njom ne moze jurisati okolo kao sa T-54. Lorena se igra onako full "kurvanjski", prvi dio partije kempas/gadjas izdaleka, a kad se svi fino pomlate sjuris se okolo i pobijes dobro ostecene tenkove. Nema veceg gusta nego snimit dva ostecena HT, sjurit im se iza ledja i clipat ih.

Fest tezak tenk za igrati i uzasno ovisi u timu (ako je tim fail stradao si jer ne mozes carry igru), ali meni je poprilicno zabavam i svidja mi se.

Of skroz da cu ga prodati kada istrazim batmobil jer zelim tu posadu u BC 25t (a i inace ne zadrzavam tenkove kada istrazim veci tier), ali tenk kako tenk je fakat OK.

U biti mi se puno vise svidja od AMX 13 90. Imaju isti MM, ali bar Lorena ima top koji moze nauditi i T10 tenkovima bez problema. Jedino ne moze scoutat, ali osobno ionako bas previse ne volim scoute.

Dobar je lory, ali je ubiti prepakirani amx 50 100, ono sto je banana je igrat ga stock i kad se nema taj top od 100 mm. I da to stoji da je do tima, ali svi ostali mediumi  na t 9 na neki način pogadaju muve u letu pogotovo t54 i paton, dobro nije wz  kinez al te zato ljepo odalami,a i pen je veči, a u slučaju da ne ide s standardnom svi osim centuriona imaju uber gold pen.... A i opet svi imaju uber bolji camo osim centuriona, no 7/1 može oslonit na kupolu  kao paton na +410m vieu range-a, od oklopa jedino je mozda gori leopard, ali opet je mnogo manji,a mobilnost je tu negdi. No svakako bat je uzivancija, mada meni ipak više leži 50 b... nitko me ne fura da im idem scautat ko što od bata svi ocekuju, a i treba bat scautat...

A i kad se već osvrćemo na med tenkove nadaleko najgori kad se gledaju tier for tier je t34-2 kinez, od 7 topova koje tenk ima neznaš šta da uzmeš, čak mi ga je najdraže igrat s stock topom koji je efektivno t 6 no  bar ne cilja ko arty, 100 mm isti aim time ko na njemcima al pena -30% , preciznost u pokretu -99, 122 mm dpm na pola puta ruskih t6 i t7  mediuma... Depresija topa kao što i riječ kaže depresivna  mislim da kinezi imaju za svaki tenk po jedan vod pješadije s lopatama da idu s tenkom da mu ravnaju teren kako bi ovaj mogao naciljat  u ono što če pucat. 

A dali treba spominjat da je trup od t 5 t 34 tj njegov raspored ljeva strana goriš, desna lomim ti granate 

No još 50 k do wz 120 al to laganini s winovima, a onda odgrindat Ht tako da ce wz bit prakticki u fulu od pocetka....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
World of Tanks

Igrati navečer je kao da gledam special olympics. 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 19:47 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice