World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.102.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Bullfrog kaže...
game789 kaže...

tko ce mi objasniti ovu retardaciju: "nestajanje tenka"

igram sa t95 na mapi Erlenberg na donjoj strani čekajući tenkove odozgor iz onog dvorca, spotaju mi is8 kojeg vidim kako idu u pravcu mosta, ja se nalazim odmah iza prve kuće do mosta i čekam ga da imam bolju poziciju za šut, najednom is8 prelazi preko mosta i nestaje, nestaje kao čarobanjak, isparaje, samo sam vidio kako je slomio stablo na mojoj strani kopna skrenuvši u stranu, a ja sam bio udaljen nekih cca 50-100 m max, znači odmah prva kuća do mosta, is8 je bio nekakv crveni tako sumnjam da je imao skill kamuflaže i to na tom tenku ?!?!?!

replay?

evo replay ako tko misli da lažem, neka pogleda, i još ovaj nerazjašnjeni hitac na RHM, najprije sam mislio da sam pukao gredu ispred al maloprije sam dobro vidio da sam imao 100% sve čisto, evo pogledajte:

11,15 - IS-8,

10,50 - RHM,

http://wotreplays.com/site/1741579#erlenberg-haubytza-t95

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 20:41 (game789).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jedan mission za tebe, nagrada 100000000 golda; pitaj random ljude jel igraju WoT i onda im slomi prste pa da možemo uživat u igri

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
game789 kaže...
Bullfrog kaže...
game789 kaže...

tko ce mi objasniti ovu retardaciju: "nestajanje tenka"

igram sa t95 na mapi Erlenberg na donjoj strani čekajući tenkove odozgor iz onog dvorca, spotaju mi is8 kojeg vidim kako idu u pravcu mosta, ja se nalazim odmah iza prve kuće do mosta i čekam ga da imam bolju poziciju za šut, najednom is8 prelazi preko mosta i nestaje, nestaje kao čarobanjak, isparaje, samo sam vidio kako je slomio stablo na mojoj strani kopna skrenuvši u stranu, a ja sam bio udaljen nekih cca 50-100 m max, znači odmah prva kuća do mosta, is8 je bio nekakv crveni tako sumnjam da je imao skill kamuflaže i to na tom tenku ?!?!?!

replay?

evo replay ako tko misli da lažem, neka pogleda, i još ovaj nerazjašnjeni hitac na RHM, najprije sam mislio da sam pukao gredu ispred al maloprije sam dobro vidio da sam imao 100% sve čisto, evo pogledajte:

11,15 - IS-8,

10,50 - RHM,

http://wotreplays.com/site/1741579#erlenberg-haubytza-t95

Ne misilm da lazes nego me zanima jer nikad nisam imao to prilike viditi...

15 godina
rapture686 kaže...

Imam jedan mission za tebe, nagrada 100000000 golda; pitaj random ljude jel igraju WoT i onda im slomi prste pa da možemo uživat u igri

*runs into random dude*

me: Hi i would like to ask you a questio if i may?

stranger: sure

1. pitanje: do you play video games, if yes do you play world of tanks?

Odg: imdo play games on computer, and yes i do play wot, very fun game

2. pitanje: what is your nickname inga!e

Odg: ProTankista_PL

*pogled na stats prek moba*

Stats:

- 10k battles

- 43% WR

- 223 WN8 (400 recent)

*loads shotgun*

*fires at head*

Bug forum be like:

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 22:41 (Krešo91).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Uradio heavy misiju 3000dmg i cap base sa 30 cap pointsa, sad cu zaspat ko covjek . Laku noc svima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 2:01 (Mquany).

2 0 hvala 0
15 godina
Krešo91 kaže...
2. pitanje: what is your nickname inga!e

Odg: ProTankista_PL

*pogled na stats prek moba*

Stats:

- 10k battles

- 43% WR

- 223 WN8 (400 recent)

*loads shotgun*

*fires at head*

zaboravio si napisat da ima vecinu borbi u is-3 / 8/ 7

jer sa takim wr  nije sigurno yeellou stetpeder pa da ima 9k borbi u hellcatu / t-18 / loltraktoru

@ game789

sve si sam rekao-srusio je stablo koje je palo pred njega i dobio je "camo grm" pred sobom i jednostavno nestao

ili je ona slika tocna pa je romulanac

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 10:17 (ED63).
12 godina
neaktivan

Gledao sam video uratke gdje kazu da sruseno stablo ne daje nikakav camo-kad ga srusis kao da ne postoji

15 godina
markulj kaže...

Gledao sam video uratke gdje kazu da sruseno stablo ne daje nikakav camo-kad ga srusis kao da ne postoji

Netocno

Srusena stabla/grmovi daju camo rating

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
markulj kaže...

To je uvedeno prije dosta patcheva da srušena stabla dodaju kamuflaži. A taj IS8 ako ima puno borbi u njemu možda je uključio te 2 moždane stanice pa na hvy tenk stavio camo skill svima. To bi objasnilo iznenadno nestajanje.

12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
markulj kaže...

Netocno

Srusena stabla/grmovi daju camo rating

U pravu si,proslo je puno vremena od kad sam gledao  "how to bush"

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li iko koji je sledeci top of the tree?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
St0ka kaže...
markulj kaže...

To je uvedeno prije dosta patcheva da srušena stabla dodaju kamuflaži. A taj IS8 ako ima puno borbi u njemu možda je uključio te 2 moždane stanice pa na hvy tenk stavio camo skill svima. To bi objasnilo iznenadno nestajanje.

Hvala na infu, prije sam pokusavao pa sam odustao od pravljenja grmlja od stabala, ovo cu sada dobro iskoristiti, pogotovo sa scoutima. 

16 godina
malina22 kaže...

Zna li iko koji je sledeci top of the tree?

Nisam nigdje nasao sta je, ali volio bi da stave BatChat.

Na Lorr 40t sam, pa bi mi dobro dosla usteda od 1,8mil kredita za batmobil :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
World of Tanks

Kolko ja znam, nisam dosad vidio Object 263 special. Bio bi red da to dođe, ja svojeg imam ali neki još grindaju...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ah vidim da je vrijeme ponovo početi gubiti živce nakon 6 mjeseci pauze

EDIT: prošla me volja.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 19:25 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
sokre kaže...

Ala si brz, i sam sam počeo da je igram, ali sva sreča nisam došao dalje od Tier III tenka kad sam odlučio prestati je igrati. Nije to za mene. Kao i za večinu ljudi koji je igraju.

15 godina
FrostyDog kaže...
sokre kaže...

Ala si brz, i sam sam počeo da je igram, ali sva sreča nisam došao dalje od Tier III tenka kad sam odlučio prestati je igrati. Nije to za mene. Kao i za večinu ljudi koji je igraju.

Ak nije igra za tebe i ne zanima te više uopće....zašto onda dolaziš ovdje spamat o tome?

16 godina
neaktivan
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/is-3-with-autoloader-premium.html?m=1

Sva sreca pa u igri nema dovoljno op ruskih tenkova...wg je postao smijesan, stancaju nove premiume ko na traci, stare povlace al prije toga najave rasprodaju koja traje mjesec dana...do not disturb milking process is underway...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Osnovan je novi klan u WOT imena „Brigade of fire Fox“„B-FF“  koji regrutira zainteresirane igrače u svoje borbene jedinice.  Ambicija zapovjedništva je izvesti klan na globalnu mapu i boriti se za kontrolu i nadzor provincija, a prvenstveno za zabavu i druženje.  Za ulazak u klan potrebno je imati minimalno jedan tir. 6 tenk za utvrđenja(viši tirovi poželjni)  

Kontakt osobe u igri : kalex5 i pejo_14

(p.s. moderatori sory za oglas ali promiđba je promiđba)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 23:02 (kaleX5).

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

nece to biti klasicni autoloader koji ce imati shellove u magazineu, nego taj sustav će jednostavno zamjenit loadera pa bude mozda brze pucao

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Krešo91 kaže...

Ak nije igra za tebe i ne zanima te više uopće....zašto onda dolaziš ovdje spamat o tome?

Pa zanimljivo mi čitati komentare na forumu, naročito za ovu igru.

I nije mi jasno zašto je ljudi igraju. Probao, igrao, deinstalirao. Ništ posebno, čak je i malo priglupa igra, bez uvrede.

Stvarno tema za doktore. Mogao bi netko i doktorsku disertaciju da napiše na temu igranja World of Tanksa (kad već postoji za WoW, zašto nebi i za WoT).

15 godina
FrostyDog kaže...

Ništ posebno, čak je i malo priglupa igra, bez uvrede.

lol, bravo majstore, ti si moj idol.

17 godina
moderator
FrostyDog kaže...

I nije mi jasno zašto je ljudi igraju. Probao, igrao, deinstalirao. Ništ posebno, čak je i malo priglupa igra, bez uvrede.

Stvarno tema za doktore. Mogao bi netko i doktorsku disertaciju da napiše na temu igranja World of Tanksa (kad već postoji za WoW, zašto nebi i za WoT).

Je, doktor bi trebao razmatrati slučajeve koji troše vrijeme na nešto što ih uopće ne interesuje.

Daj ne trolaj i ne spamaj temu, poslušaj doktora.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj object 430 II je perverzija od tenka. Odigrao sam 30-ak partija s njim i dok posada nije došla na 100% mi je bio kao dva prethodnika mediuma s kupolom otpozadi gnjavaža za igrati. Sad je prava uživancija za igrati. Armor, top, brzina sve ima. Ajde, nema depresiju topa, ne može sve imati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 13:13 (Barquero).

1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Evo mene opet sa crew skill pitanjima 

Uskoro ce mi se na Lorr otkljucati 3. skill na posadi. Posada se priprema za BC 25t, pa uopce ne treba gledati sta treba sada za Lorr.

Imam ovako:

Commander - sixth sense, cammo

Gunner - snap shoot, cammo

Driver - smooth ride, cammo

Za gunnera i drivera sam vec odlucio ici na repair i to je to. Francuski auto loaderi precesto dobiju ostecen turret i mislim da je repair bitan za brzi popravak, a da o tracksima ne govorim.

Plus koliko sam citao BC sa full repair popravlja trackse za 3 sec sto bi bilo mrak.

Jedina nedoumica mi je Commander, tj. da li da i na njemu stavim repair ili ipak neki od view range skillova (recon ili SA jer moze oboje)?

U biti ili 8+ metara view range ili brzi repair. S jedne strane BC cesto scouta (u CW obavezno), ali s druge strane trackan BC je mrtav BC, pa ono...

Sta je bolje onda na commandera? Ili repair (uz repair na gunneru i driveru) ili neki view range skill?

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
anarky1988 kaže...
FrostyDog kaže...

Ništ posebno, čak je i malo priglupa igra, bez uvrede.

lol, bravo majstore, ti si moj idol.

A što češ, neko je nekome idol. Ali nađi si rađe novog, vidim da profi igrača u ovoj temi ima jako puno. Ipak sam ja samo početnik.

Kako jedan forumaš kaže, citiram:

"

Moj dottore, i sam sâm si postavio to pitanje prije jedno 3 mjeseca i prestao sam s igrom nakon 10.000 bitaka... iskreno osjećam se slobodnim i lakim. Još tu i tamo kad mi je dosadno znam navratit na temu na forumu ili na klanske stranice/TS, vidim da je dosta ljudi u klanu pred odlazak ili ih nema, rasipa se društvo... što mi malo krivo, jer dobre ekipe je bilo pa ih sve tjeram da pređu na Elite Dangerous, ali nema puno SF fanatika.

Neću više nikad igrati niti jednu free2play (pay2win) igru, sve je to totalni bullshit. Dovoljno se nerviram u životu, što će me još na kraju dana živcirat i usrani powercreep cashgrab grindfest i gomila nesposobne, intelektualno ograničene balavurdije koja ga igra.

"

Sa svime se slažem, a na ovome forumu vidim da količina balavurdije je nevjerojatna. A da li su intelektualno ograničeni, e to je već znanost.

Ali danas svatko može tenkove da voza, kad vidimo kakve osobe avione voze zadnjih dana (je da dalje nedođu od prvog brda) nije mi za WoT ništ čudno više.

14 godina
World of Tanks

Daj čovječe političke govore odi držat negdje drugdje.

Ovdje se priča isključivo o tenkovima.

Skrati postove ( previše rečenica ispisuješ)

Ako te zanima nešto o tenkovima pitaj ne vrijeđaj druge igrače koji vole ovu igru i igraju je sa guštom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

još mi se ruke tresu od ove borbe :D

19k bitki, pun kufer borbi i nikako dobiti ove medalje koje sam danas sve pokupio u samo jednoj borbi, u tier 10, pa i nisam tolika nubara :)

najbolja borba do sada

replay:

http://wotreplays.com/site/1747085

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 19:08 (game789).

5 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
game789 kaže...

19k bitki, pun kufer borbi i nikako dobiti ove medalje koje sam danas sve pokupio u samo jednoj borbi, u tier 10, pa i nisam tolika nubara :)

najbolja borba do sada

Za Kolobanova mozes meni zahvaliti, da nisam izgorio onako kao ultra noob malo sutra bi ti dobio Kolobanova XD

12 godina
neaktivan
MM9 kaže...
game789 kaže...

najbolja borba do sada

Za Kolobanova mozes meni zahvaliti, da nisam izgorio onako kao ultra noob malo sutra bi ti dobio Kolobanova XD

hahahahhaahahaah ima tu istine 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice