World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.102.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Valja li onaj Pak 40 tier 3 francuski TD što će ga maknuti? Imam Foch 155 posadu (iz 8-bitnih) i identičan je setup, a 400m view range-a mi djeluje jako trolerski na t3.

Kontam ako ga daju na 50% popusta da ga kupim, jer imam golda koje ne trošim. Ima li neko, kakva su iskustva?

Moj prvi premium koji sam uzeo i nisam požalio. Meni je super, ako slučajno dobiješ neku mapu s dobrim pregledom i gdje se možeš sakriti u grmlju onda ćeš napraviti masakr u njemu. Da ne spominjem Province mapu, na toj mapi mi je najmrskije kada vidim da u protivničkom timu imaju jednoga, pogotovo ako ga igra netko imalo dobar. No da je prespor to je, tako da ne očekuj da ćeš se dobro provesti ako te spotaju negdje na otvorenom bez zaklona. Imao sam i dobrih iskustava s njim u t5 matchevima gdje ponekad zna završiti. Fun fact, ako dobiješ Mittengard i imaš instaliran teleskop 100% ti je garantirano da dobijaš scout medal, naravno ukoliko pobijedite. 

Također izgleda da iza 20.4. iz shopa odlaze Panther/M10, TOG II, T14 i FCM 36 Pak 40.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 13:12 (Rhox).
16 godina
World of Tanks

Brzo pitanje:

imam jos nekih 10k XP da otkljucam Lorr sa AMX 13 90.

Ako nju sad otkljucam tenk ce postati elite. Ukoliko ne ukljucim Accelerated Crew Training sve sto zaradi ici ce u XP koji se za gold moze pretvarati u Free XP.

Kada dodje 9.7 da li ce se taj XP pretvoriti u "obican XP" da ga mogu koristiti za otkljucavanje AMX 30 ili ce ostati taj "za free XP", a onda novi XP za AMX 30?

Pretpostavljam da ce se moci koristiti za otkljucavanje AMX 30, ali da pitam za svaki slucaj :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

svaki "tonk" traži drugačiji pristup...npr: lovcima je camouflage jako vrijedna, teškašima popravke.....

uglavnom, ovisi o "grani" koju razvijaš i stilu igre koji preferiraš

igram sa ruskim mediumima, zelim doc do t62a obj140 i ti ruski mediumi.
trenutno sam t70(do kraja upgrade) i sad kupio t80
sta da razvijam na njima

Error 404 Not Found
11 godina
neaktivan
World of Tanks

opet ponavljam "ovisno o stilu igre", ja bi recon, popravke, snap shot, fire fighting.....(zanemari redoslijed)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mauro kaže...

Brzo pitanje:

imam jos nekih 10k XP da otkljucam Lorr sa AMX 13 90.

Ako nju sad otkljucam tenk ce postati elite. Ukoliko ne ukljucim Accelerated Crew Training sve sto zaradi ici ce u XP koji se za gold moze pretvarati u Free XP.

Kada dodje 9.7 da li ce se taj XP pretvoriti u "obican XP" da ga mogu koristiti za otkljucavanje AMX 30 ili ce ostati taj "za free XP", a onda novi XP za AMX 30?

Pretpostavljam da ce se moci koristiti za otkljucavanje AMX 30, ali da pitam za svaki slucaj :)

ostat ce za amx 30

12 godina
neaktivan
World of Tanks

borba za plakati, bili smo favoriti, onda nas nubare potukle i jedva se uspijemo vratiti, preokrenuli smo partiju, i ostala mi zadnja nubara koju sam trebao dovršiti jos davno, covjek je imao sreće to je nesto, dingao sam ga par puta,,, al ako je suditi po VK45.02A  mislim da me ceka dobar put do Mausa :)

http://wotreplays.com/site/1738681#self

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 21:21 (game789).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

opet ponavljam "ovisno o stilu igre", ja bi recon, popravke, snap shot, fire fighting.....(zanemari redoslijed)

a sixst sense?
sori, al totalno sam novi. prvi put igram. totalno neiskusan..
a vidim ekipa se ovdje sam kurci, niko osim tebe ne odgovara tak da... svi su pune glave, a svi su jednom poceli i svi su jednom bili njubare

Error 404 Not Found
16 godina
Cojek kaže...
bivsi branitelj kaže...

a sixst sense?
a vidim ekipa se ovdje sam kurci, niko osim tebe ne odgovara tak da... svi su pune glave, a svi su jednom poceli i svi su jednom bili njubare

Sixth Sense je najkorisniji perk od svih u igri, ali problem je sto je perk. To znaci da radi tek kada dodje na 100%.

Imas opcije:

- uzeti cammo/repair ovisno sta igras (repair za HT, cammo za TD/LT) ici do 100% i onda pretrenirat za gold na SS ili kada drugi skill dodje negdje do 30-40% retrenirat za credite na Sixth Sense

- Uzeti Sixth Sense odmah i onda imat beskoristan skill dok ne dodje do 100%. Ovo npr. koristim kada treniram posadu u premiumu jer onda ide brzo, pa nije neki bad

Ostali univerzalno korisni skillovi:

- Safe Stowage - jedini koristan perk na Loaderu, a uvijek dobro dodje. Kako je to perk (radi tek na 100%) vidi gore za SS

- Snap Shoot - jako dobar skill (znaci radi odmah, a ne tek na 100%) i super za sve osim TD-ove koji nemaju turret

- Situational Awarenes - jedini dobar skill (radi odmah) za radio operatera i opcenito odlican jer dize view range

- Vozac ima Clutch Breaking, Off-Road driving i Smooth Ride koji su svi odlicni skillovi i ovisi od tenka do tenka koji uzeti. Clutch Breaking obvezno za TD-ove bez turreta, a i dobar je za HT-ove isto. Smooth Ride za scoute i mediume koji puno pucaju u pokretu. Off road driving je po meni dobar za tenkove koji imaju jak motor, ali ih je WG ugusio terrain Ressistanceom. Ja ga npr. koristim na E-50M

Osim ovih gore obvezno ici na cammo ili repair ili oboje, ali to ovisi o tenku. Npr. repair je obvezan na HT-ovima, cammo na lightovima i TD-ovima, a mediumi kako koji, ali uglavnom najbolje je imati i repair i cammo na high tier mediumima.

16 godina
Cojek kaže...
bivsi branitelj kaže...

svaki "tonk" traži drugačiji pristup...npr: lovcima je camouflage jako vrijedna, teškašima popravke.....

sta da razvijam na njima

Eh, sad vidim da si na ruskim mediumima.

Dakle, kod mene je islo ovako i tim redosljedom:

Commander: sixth sense, cammo, repair

Gunner: snap shoot, cammo, repair

Driver: smooth ride, cammo, repair

Loader: safe stowage, cammo, repair

Na drugoj posadi (jer imas i Obj140 i T62A) su cammo i repair zamjenili mjesta i driver umjesto smooth ride dobio clutch breaking.

I isao sam "hard way" tj. odmah sam otpocetka uzeo i Sixth Sense i Safe Stowage, ali imao sam i premiuma za trening, pa nije bad bio.

Na radio operateru na nizim tierovima Situational Awareness, ali na tier 7 ces izgubiti radio operatera, pa on i nije nesto prebitan nakon SA.

13 godina
neaktivan
Cojek kaže...
bivsi branitelj kaže...

a sixst sense?

Nemoj tako, uvijek je ovdje netko spreman pomoci, a ima ih koji nisu nikad bili nubare

12 godina
neaktivan
World of Tanks

tko ce mi objasniti ovu retardaciju: "nestajanje tenka"

igram sa t95 na mapi Erlenberg na donjoj strani čekajući tenkove odozgor iz onog dvorca, spotaju mi is8 kojeg vidim kako idu u pravcu mosta, ja se nalazim odmah iza prve kuće do mosta i čekam ga da imam bolju poziciju za šut, najednom is8 prelazi preko mosta i nestaje, nestaje kao čarobanjak, isparaje, samo sam vidio kako je slomio stablo na mojoj strani kopna skrenuvši u stranu, a ja sam bio udaljen nekih cca 50-100 m max, znači odmah prva kuća do mosta, is8 je bio nekakv crveni tako sumnjam da je imao skill kamuflaže i to na tom tenku ?!?!?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 23:44 (game789).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
game789 kaže...

igram sa t95 na mapi Erlenberg na donjoj strani čekajući tenkove odozgor iz onog dvorca, spotaju mi is8 kojeg vidim kako idu u pravcu mosta, ja se nalazim odmah iza prve kuće do mosta i čekam ga da imam bolju poziciju za šut, najednom is8 prelazi preko mosta i nestaje, nestaje kao čarobanjak, isparaje, samo sam vidio kako je slomio stablo na mojoj strani kopna skrenuvši u stranu, a ja sam bio udaljen nekih cca 50-100 m max, znači odmah prva kuća do mosta, is8 je bio nekakv crveni tako sumnjam da je imao skill kamuflaže i to na tom tenku ?!?!?!

replay?

17 godina
moderator
game789 kaže...

najednom is8 prelazi preko mosta i nestaje, nestaje kao čarobanjak, isparaje, samo sam vidio kako je slomio stablo na mojoj strani kopna skrenuvši u stranu, a ja sam bio udaljen nekih cca 50-100 m max

Eto, objašnjeno. Pitanja?

17 godina
game789 kaže...

borba za plakati, bili smo favoriti, onda nas nubare potukle i jedva se uspijemo vratiti, preokrenuli smo partiju, i ostala mi zadnja nubara koju sam trebao dovršiti jos davno, covjek je imao sreće to je nesto, dingao sam ga par puta,,, al ako je suditi po VK45.02A  mislim da me ceka dobar put do Mausa :)

Lijep score, a što se tiče poraza, sam si pustio pobjedu iz ruku, na T25/2 si morao pucati HE kad je već bio hulldown, iako bi ja u tvom slučaju već odavno krenuo na tu dvojicu. U takvim situacijama je bitno da riješavaš neprijatelje brže nego te swarmaju, predugo si bio neodlučan i tu je ponestalo vremena. Trebao si se zaletiti na njih kad si vidio da ti T34 ide pokriti leđa, niži su tier, nijedan nije pucao gold na tebe, lako bi ih poskidao. Anyway GG! 

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto, najbolja partija po bodu ikad i to u malom ruskom TD-u... 

A da sam malo prisebniji bio na kraju a ne uzbuđenko legla bi i Fadinova, naime na kraju sam se morao zaletit u zadnjeg afk gadoguza...

dr.zharre

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Cojek kaže...
bivsi branitelj kaže...

sta da razvijam na njima

Eh, sad vidim da si na ruskim mediumima.

Dakle, kod mene je islo ovako i tim redosljedom:

Commander: sixth sense, cammo, repair

Gunner: snap shoot, cammo, repair

Driver: smooth ride, cammo, repair

Loader: safe stowage, cammo, repair

Na drugoj posadi (jer imas i Obj140 i T62A) su cammo i repair zamjenili mjesta i driver umjesto smooth ride dobio clutch breaking.

I isao sam "hard way" tj. odmah sam otpocetka uzeo i Sixth Sense i Safe Stowage, ali imao sam i premiuma za trening, pa nije bad bio.

Na radio operateru na nizim tierovima Situational Awareness, ali na tier 7 ces izgubiti radio operatera, pa on i nije nesto prebitan nakon SA.

Igram bez premiuma
jbg srednjoskolac nema se para :P
nego, postoji neki video?
ja koristim jednu posadu i prebacujem je iz t70 u t80 i obratno jer mi je jedan do kraja upgradean a drugi tek kupljen
na 85% su svi i nesto sam ceprkao pa mi neka zelena ikonica ide na komanderu i na 25% je, mislim da cammo

Error 404 Not Found
11 godina
neaktivan
World of Tanks

prouči malo ovo

valjda znaš engleski?

to "seljakanje" posade nema smisla jer gubiš i ono malo što stigneš grindom...po meni, tek poslije šestog tiera se isplati "selit" posadu i to isključivo u veći tier..

nauči osnovnu razliku između termina perk i skill..perk je aktivan tek nakon što "izgrindaš" (1.)~160000xp a skill je aktivan po aktivaciji ali potpuno učinkovit nakon što je 100%..

uglavnom, ako imaš premium tenk u njega ne kupuješ posadu nego je "pozajmljuješ" iz regularnih vozila tog tipa (medium-medium npr.) i poslije vraćaš bez "penala"..znači otpust (dismiss) i bez pretreniranja u premium pa obrnuto natrag..

tako možeš istom posadom uzeti nekoliko bonusâ (X2, X5...) i nabrijavati posadu jer premium vozilo daje +50% na posadu

valjda je jasno, slobodno pitaj jer i ja sam pravio pogreške i svakom premium tenku kupio posadu ...kad (ako) uđeš u klan iskusniji će te posavjetovati

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

prouči malo ovo

valjda znaš engleski?

to "seljakanje" posade nema smisla jer gubiš i ono malo što stigneš grindom...po meni, tek poslije šestog tiera se isplati "selit" posadu i to isključivo u veći tier..

nauči osnovnu razliku između termina perk i skill..perk je aktivan tek nakon što "izgrindaš" (1.)~160000xp a skill je aktivan po aktivaciji ali potpuno učinkovit nakon što je 100%..

uglavnom, ako imaš premium tenk u njega ne kupuješ posadu nego je "pozajmljuješ" iz regularnih vozila tog tipa (medium-medium npr.) i poslije vraćaš bez "penala"..znači otpust (dismiss) i bez pretreniranja u premium pa obrnuto natrag..

tako možeš istom posadom uzeti nekoliko bonusâ (X2, X5...) i nabrijavati posadu jer premium vozilo daje +50% na posadu

valjda je jasno, slobodno pitaj jer i ja sam pravio pogreške i svakom premium tenku kupio posadu ...kad (ako) uđeš u klan iskusniji će te posavjetovati

engleski razumijem hvalabogu :)
e to nisam znao da nije dobro seljakat.. a kad mi je ova posada sa t70 bila na 85% a ova iz t80 na 50% pa ih mijenjam kad igram sa drugim tenkom.. 
sa premiuom ne igram, kako ne sa premiuom tako ni sam premium tenkovima, jer nemam para

Error 404 Not Found
12 godina
neaktivan

Lijep score, a što se tiče poraza, sam si pustio pobjedu iz ruku, na T25/2 si morao pucati HE kad je već bio hulldown, iako bi ja u tvom slučaju već odavno krenuo na tu dvojicu. U takvim situacijama je bitno da riješavaš neprijatelje brže nego te swarmaju, predugo si bio neodlučan i tu je ponestalo vremena. Trebao si se zaletiti na njih kad si vidio da ti T34 ide pokriti leđa, niži su tier, nijedan nije pucao gold na tebe, lako bi ih poskidao. Anyway GG! 

Da, bio sam neodlucan, iz tog razloga jer do sada kad bih žurio onda bi me uništili brzo, sada to nisam htio već sam išao na sigurnije... T34 je bio precrven igrač i nisam mu mogao vjerovati ali kasnije je dobro odigrao... Nisam se htio dole spustati sam na 3 tenka jer sam imao malo HP-a i zato jer me bilo strah da mi sa boka ne dođe St.Emil jer je bio u fullu i dosta dobar igrač... Jbg, na greškama se uči :/

Uglavnom hvala na pregledu i komentaru Unimatrix :)

Ma što ja znam MM9, izubijali su me sa svih strana, točnije sa 4 :)  ti si kriv za to :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 22:33 (game789).
11 godina
neaktivan
game789 kaže...

Mozda bi spotao ovog zadnjeg da si vratio zapovjednika... jel se sjecas jel ti iskocila lampica u kojem trenutku dok si ga trazio?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

tražim klan:

imam cca 3500 bitaka. trenutno imam klan, ali klan nije aktivan pa tražim novi.

imam 12-13 tenkova, jedna sedmica, a ostalo većinom šestice. gram jako puno

linija istovremeno. treba mi klan koji igra jako često jer rađe bi da se javi viška

igrača pa da ponekad izvisim nego da se klan nikada ne okuplja.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Trazim nekoga tko igra vecinom cenere imam 5 tenkova tire 10 Bat-Chat, T57Heavy , Maus, E100 i E50M pa bih volio da mi se jave oni koji imaju WN8 veci od 1300 u igri ime mi je lorthiras u klanu -UW- 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

nema ti tu na forumu niko vise od 1300 wn8, sve same siemke

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 14:55 (Pislje).
Moj PC  
13 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Više znam dobrih tomato igrača nego WN8 ragera.

Steam library cleanup https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Koju posluku porati..

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

imate "plavog" igrača i opet izgubite

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Jarvan kaže...

Više znam dobrih tomato igrača nego WN8 ragera.

Zato su dobri i efikasni jer su crveni 

Samomrzeći hrvat
10 godina
neaktivan

AAAA Samo igrate multiplayer, što neznate normalno surfati netom :-/ ???? ZZZZZZ

15 godina
neaktivan
Pozz. vidim da tražiš novi klan, javljam ti se jer je novoosnovan klan imena "Brigade of fire Fox" koji se sadrži večinom od HR igrača, ali smo otvoreni i za ulazak igrača sa ovog područja. Cilj klana je izaći na CW i globalnu mapu. Ako si zainteresiran za priključenje klanu javi mi se u igri isti je nik "kalex5". P.S.. igramo sa 6,8 tir tenkovima i žalimo napredak u svim pogledima. Kontakt osobe klana kalex5 i pejo_14.
lijep pozdrav
15 godina
Pislje kaže...

nema ti tu na forumu niko vise od 1300 wn8, sve same siemke

Siemka! Kto Polak?

usputja trenutno jesam u poljskoj....teren, tig zav......ne pitaj bratko samo čujem kurwa svaku 5 riječ xD

EDIT: btw, dok sam u siemka land, jel treba neko da obavim pokoju misiju, if you know what i mean :3

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 20:29 (Krešo91).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice