Valja li onaj Pak 40 tier 3 francuski TD što će ga maknuti? Imam Foch 155 posadu (iz 8-bitnih) i identičan je setup, a 400m view range-a mi djeluje jako trolerski na t3.
Kontam ako ga daju na 50% popusta da ga kupim, jer imam golda koje ne trošim. Ima li neko, kakva su iskustva?
Moj prvi premium koji sam uzeo i nisam požalio. Meni je super, ako slučajno dobiješ neku mapu s dobrim pregledom i gdje se možeš sakriti u grmlju onda ćeš napraviti masakr u njemu. Da ne spominjem Province mapu, na toj mapi mi je najmrskije kada vidim da u protivničkom timu imaju jednoga, pogotovo ako ga igra netko imalo dobar. No da je prespor to je, tako da ne očekuj da ćeš se dobro provesti ako te spotaju negdje na otvorenom bez zaklona. Imao sam i dobrih iskustava s njim u t5 matchevima gdje ponekad zna završiti. Fun fact, ako dobiješ Mittengard i imaš instaliran teleskop 100% ti je garantirano da dobijaš scout medal, naravno ukoliko pobijedite.
Također izgleda da iza 20.4. iz shopa odlaze Panther/M10, TOG II, T14 i FCM 36 Pak 40.