Imam 3M silvera i sada sam u dilemi dal uzet Conquerora ili IS8 (oba otkljucana). Sto vi kazete?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ti je pravo pitanje da li želiš 215b (Chieftain) ili IS-7?
(osim ako ne misliš igrati ove devetke zbog njih samih)
Svakako mislim ici dalje sa obe linije, samo me zanima sa koja od ova dva tenka cu imati vise zabave.
PREPORUKA:
preporucujem igru ako zelite rastavu, ako zelite dobiti rak na zelucu, ako zelite ranu celavost....
Imam 3M silvera i sada sam u dilemi dal uzet Conquerora ili IS8 (oba otkljucana). Sto vi kazete?
tier9
Conquerer je puno zabavniji od IS8
tier10
IS7 je puno zabavniji od FV-a
Pa ti vidi kako ćeš
kako je ova igra frustrirujuca na pocetku :@@@@@
kako da jebeno znam dal me netko spotal il ne?
postoji neki modpack? vidim na yt kad gledam da svakom UI izgleda drugacije
Sixth Sense perk na commanderu : http://worldoftanks.com/en/content/guide/general/guide-how-use-perks-and-skills/
I na pocetku ga neces imati. Trebas nakon sto commander dodje na 100% svoje kvalifikacije jos 210k XP da bi ti Sixth Sense dosao na 100% i aktivirao se.
Svakako mislim ici dalje sa obe linije, samo me zanima sa koja od ova dva tenka cu imati vise zabave.
Fv215 i nije neš, gori često, Is7 odličan pogotovo ako sakriješ lfp. Po meni prvo si nabavi IS7.
Fv215 i nije neš, gori često, Is7 odličan pogotovo ako sakriješ lfp. Po meni prvo si nabavi IS7.
Nvm.
Today was a good day
Pitanjce za crew skillove za T-62A.
Trenutno je ovako:
Commander: sixth sense / cammo / repair 99%
Gunner: snap shoot / cammo / repair 99%
Driver: smooth ride / cammo / repair 99%
Loader. safe stowage / cammo / repair 99%
Dakle, uskoro se otkljucava 4. skill i nisam siguran sta uzeti.
Za commandera je jos OK jer ide uvijek koristan Recon.
Loader ionako ima beskorisne sve skillove. Driver ima clutch breaking i off-road driving, ali T-62A se tako brzo okrece i ima odlican terrain ressistance tako da nisam ziher da li bi to donjelo nekih vidljivih pomaka.
Opcija je i napraviti reset, puknut BIA na sve i onda opeta ispocetka training Repair, ali nekako nisam ziher koliko je super pametno igrati bez Repaira (ili sa jako malim repairom).
Ali ne znam koliko bi isto tako BIA pomogao jer tenk ima zaista vrhunske sve statse (ruski stronk), a jedine prave mane (depresija i kenjkav hull armor) se ionako nece poboljsati sa BIA-om.
Ajmo malo savjeta iskusnih vozaca ruskih mediuma
Ako ćeš sve resetirati pa staviti BIA, rađe camo stavi kao zadnji skill jer ti je repair potrebniji. Inače, mislim da će ti clutch braking biti korisniji nego off-road driving jer se T-62A vrlo brzo okreće, a skill povećava to okretanje za 5% pa ćeš vidjeti par stupnjeva brže okretanje (točnije umjesto 56 stupnjeva će biti 58.8). Za commandera je dobar recon, a za gunnera možda deadeye. Loader baš i nema neke.
Možeš i ekstremnu verziju napraviti, al pitanje je koliko će ti biti korisna.
Istreniraš firefighting jer T62 gori često i umjesto extinguishera furaš premium consumable (kafa, kola, šta već rusi imaju) koji će ti dati 10% i samim tim nadomjesti i BiA i Vents (ako imaš standardno optiku, rammer i vstab).
Ja na Leu 1 i Pattonu furam tako (bez ff skilla jer oni ne gore) i M48 ima (mislim) 517 metara view range :D dok je Leo nešto slabiji, oko 470 metara.
Koji modpack koristite ?
https://www.youtube.com/channel/UC4pdJPAV4DEUgumJiG7A3tw
Mala reklama, kojot i still komentiraju WoT bitke.
kolko god mi se IS-8 gadio na početku grinda, sada mi je nenormalno dobar
http://wotreplays.com/site/1717834#winter_himmelsdorf-br0cksams0n-is-8
ja is8 gledam kao heavy mediuma pa ga planiram tako i igrati
Trenutno je ovako:
ako nemas golde za reset, bice gadno jer ces izgubit puno expa-10% od 210+420+840k=1,470,000 expa, i gubis 147k expa
realno su 2 opcije bez reseta
1) svima firefighting
2) recon, armourer, clutch, firefighting
i onda cekas da ti se cetrvti malo napuni, kad dropas za kredite da ti bar malo cetvrtog ostane pa ubacis bia kako kaze nasty ali nek ostane camo zadnji jer je tesko bez repaira
i ima pravo kad kaze za hranu da mijenja i vent i bia, jer po meni je combo full repair i camo bolji od bia+ nesto
pogotovo jer bia dodaje ustvari ukupno samo 2.5%
po meni je bia i vent kombo potreban kod npr. premium tenkova koji su u startu losiji-pogotovo tajp 59 koji je ocajan sa 75% posadom
a t-62 je sam po sebi vec stronk TM tako da je to sa skilovima vise fine tuning sukladno tvom nacinu igre
i kao sto kaze nasty, uzmi hranu, posebno sad dok je popust, i vidi dali ti se vise isplati dat 10k cred po partiji za to, ili izgubit 150k expa na posadi, ili dat golde da imas bia
ak igras cw i dobijas golde onda je to no brainer-ak tenk donosi pare, onda potrosi na njega
ak ne, dobro razmisli
pitanje je isto dal igras sa premiumom ili ne
Skinuo igru nakon skoro 2 godine, prodao 2 tier 10 tenka i kupio tier 6 i 7 tenkove. Sad igram bez razmišljanja o tome što ću zgrindat i kak skupit pare. Ma igra je uživancija kad ne ganjaš exp ko manijak.
Uzeo sam sada zadnja 3 dana pauze tijekom ovog zadnjeg eventa i mogu reći da mi je to super pasalo za psihu. Danas prvi puta nakon te pauze upalio igru i odigrao par partija i sve su bile laganini, nema deranja niti živciranja. Bila prava uživancija opet igrati.
Kad se igra na winter mapama :D
EDIT: druga slika
Tenk stvarno postoji i tako izgleda :D
Al je tehničar!
Ramming damage: +50%
Kad se igra na winter mapama :D
EDIT: druga slika
Tenk stvarno postoji i tako izgleda :D
treba ti uz sliku oznaka NSFW (not safe for work) :P
Trenutno je ovako:
Za commandera je jos OK jer ide uvijek koristan Recon.
Loader ionako ima beskorisne sve skillove. Driver ima clutch breaking i off-road driving, ali T-62A se tako brzo okrece i ima odlican terrain ressistance tako da nisam ziher da li bi to donjelo nekih vidljivih pomaka.
Opcija je i napraviti reset, puknut BIA na sve i onda opeta ispocetka training Repair, ali nekako nisam ziher koliko je super pametno igrati bez Repaira (ili sa jako malim repairom).
Ali ne znam koliko bi isto tako BIA pomogao jer tenk ima zaista vrhunske sve statse (ruski stronk), a jedine prave mane (depresija i kenjkav hull armor) se ionako nece poboljsati sa BIA-om.
Ajmo malo savjeta iskusnih vozaca ruskih mediuma
Ja bih resetovao, dodao BIA, ostavio sve ove tvoje skills s tim da bi stavio cammo zadnju da se ponovo puni.