World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Nevjerovatno kako ljude u timu zaboli k... ne znam kolko puta ovo veče mi se dogodilo da sam čuvam flenk ili moji izginu pa ostanem sam, i onda par puta pošaljem Help komandu, ništa. Označim na mapi njih, lokaciju, kažem help; ništa. Napišem help please; jok. Još par puta tako i spremam se za bijeg jer sam ne mogu ništa, i opet pišem help, ovaj puta caps.. ma kakvi. Ne je*u 2%. Nekad uspijem pobjeć ali nekad me preplave i naravno dođu im s leđa iako i dok sam mrtav im označavam di su.

Tužno je što nije da ti se ovakav tim "dogodi" neko je to normala... ni u jednoj drugoj igri nisam sreo toliko idiota koliko u ovoj, al to mora da je zbog free to play..

Da bih izbjegao fulstracije u zadnje vrijeme nikada ne idem na stranu di je samo par mojih otislo, prije bih probao pa sam nerijetko zavrsio sam ili sa jos jedim nasim pokusavajuci da branim stranu protiv 4-5 tenkova, i onda te lights siluju i tako, budi leming i gotovo, ionako ces izgubiti, samo ces ponesto i opucati ovako . Moras znat da dosta djece igra wot, ja gledam malog od sestre kada igra, 9 godina, niti on gleda pingove ni chat, ni nista, voza se i roka dok njega ne roknu. 

Igram sada sa ISU152 misiju sa za td di mi treba 4000dmg da done misiju, prva partija 3958 dmg lol, taman kontam evo ga prokletstvo necu nikad to done, ali dvije partije poslije 4200 i gotova misija . Inace ako se zelite zabaviti u wotu nabavite ISUa to je takav monstrum da to nije istina, ja ga igram vent/rammer/gld i jos kada posada dobije bia, 2250dmg za 29,06sec, topis heavy devetke i desetke, a gold ti netreba, ja ga koristim za skidanje scouta, jer mi se cini da leti malo brze hehehe. 

11 godina
World of Tanks

Koji likovi igraju za vikend. Ne mogu se prestati čuditi. Ja sam duboko uvjeren da uvježbaš majmuna da bi bolje igrao nego 50% ljudi koji igra tu igru. Zapravo 100% sam siguran.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Koji likovi igraju za vikend. Ne mogu se prestati čuditi. Ja sam duboko uvjeren da uvježbaš majmuna da bi bolje igrao nego 50% ljudi koji igra tu igru. Zapravo 100% sam siguran.

Mquany je sve rekao. 9to godisnjaci za koje bi i Super Mario bio vrh sad su WOT-u. Sto je jos zalosnije igraju i mladji. Kolega ima curicu istog uzrasta,s tim da ona vec sa 6 godina na njegovom acc znala uci u igru i vozit se okolo sa kv5. Pojma nema sto radi,gjde se vozi,kuda puca,na koga treba pucati...

12 godina
neaktivan
tadic kaže...
Entry Point kaže...

Mquany je sve rekao. 9to godisnjaci za koje bi i Super Mario bio vrh sad su WOT-u. Sto je jos zalosnije igraju i mladji. Kolega ima curicu istog uzrasta,s tim da ona vec sa 6 godina na njegovom acc znala uci u igru i vozit se okolo sa kv5. Pojma nema sto radi,gjde se vozi,kuda puca,na koga treba pucati...

Aha, sad mi je onda jasno tko stoji iza tih nubara, ili losih partija prosjecnih igraca, premda mislim da ima i psihičkih bolesnika u igri :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 18:25 (game789).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A jbg, to je posljedica toga sto je igra f2p.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledajte ljudi svega ima ali nekad lose tako nekad win tako problem je sto sad 90% partija zavrsava tako,kad sam je poceo igrat bilo je bolje,ali opet igrajte team ili clan wars pa ce biti bolje iako ja sebe nisam našao u CW da budem iskren, samo da naglasim kad sam igaro cw ima sam dobar win rate 85% ili više ali nije to TO, previše nekog glupog taktizirnja ima , mozda da ja budem commander pa da vodim ali nemam vremena...

BTW. tražim ljude za clan za strongholde tier6 moze i t8 i t10, ali treba imat toliko igrača,  prvo što tražim je zapovjednik za stongholde i cw, znači lik koji želi vodit i da ga svi slušaju bez pogovora, ako netko ima zainteresiran nek se javi na PS ovdje ili na ljanboo in game , trenutno  nas nema puno to je lokalna ekipa ali neki od nas su vise nego dobri jos par ljudi i moze se tuci stonghold a kad se skupi i ako se skupi ekipa cw.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

evo vidim da mnogi postavljaju neke dobre sc pa evo za sve koji se misle koji je prem tank najbolji silver maker

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 13:48 (ljanboo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Leopard 1 - Ace, vatra za učinak, palikuća, osmatrač, duelist, kostolomac, KOLOBANOV, PASCUCCI, RADLEY, TOP GUN

Moj PC  
9 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Jarvan kaže...
never kaže...

ja sam zapeo na misiji za t55a gdje trebam sa hevijem blokirati 3x hp od tenka

kad bi se bar misija mogla rješavati sa t28 concept, s njim sam imao par puta preko 4k blokirane štete 

Maus Maus Maus :D

Teško da je Maus za to, jer ima puno healtha (pa je 3x visok) a t10 topovi režu ko laseri.

Radije neki low/mid tier armored beast da njubare bouncaju one auto cannone.

to je za t150 ili kv1 ko stvroeno

14 godina
neaktivan
Trippy kaže...
rapture686 kaže...

Nevjerovatno kako ljude u timu zaboli k... ne znam kolko puta ovo veče mi se dogodilo da sam čuvam flenk ili moji izginu pa ostanem sam, i onda par puta pošaljem Help komandu, ništa. Označim na mapi njih, lokaciju, kažem help; ništa. Napišem help please; jok. Još par puta tako i spremam se za bijeg jer sam ne mogu ništa, i opet pišem help, ovaj puta caps.. ma kakvi. Ne je*u 2%. Nekad uspijem pobjeć ali nekad me preplave i naravno dođu im s leđa iako i dok sam mrtav im označavam di su.

Tužno je što nije da ti se ovakav tim "dogodi" neko je to normala... ni u jednoj drugoj igri nisam sreo toliko idiota koliko u ovoj, al to mora da je zbog free to play..

Neznam sta je tu cudno. To traje vec ohohoho. Ja istina uvijek napravim isto(napisem), ali ne obazirem se hoce nece, u 80-90% nema help, nema da gledaju mapu, jednostavno sam odustao od "sekirancije"(ne sekiram se doslovno) i igram svoje, iako kazem, uvijek pokusam, tu i tamo upali, uglavnom ne.

I nije zbog free to play, jednostavno 90% ljudi opcenito su idioti, i u igri i u RL.

Zato si nađeš nekoga za vod i čuvajte jedan drugog. I ja sam odustao od sekirancije kad zovem SOS dok sam negdje pinan a moj igrac s KV-om ili nekim žešćim tenkom hladi jaja negdje iza grma i čeka kill dok me ovi unište.

15 godina
MM9 kaže...

Leopard 1 - Ace, vatra za učinak, palikuća, osmatrač, duelist, kostolomac, KOLOBANOV, PASCUCCI, RADLEY, TOP GUN

shots hit / fired: 18 / 26

iako je ejs tonker neznam sta ce ti deda rec na ovo da svki treci put fulas

sigurno ce te zvat na "razgovor" o tvojim "dostignucima"

sry drustvo nisam izdrzo da

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
MM9 kaže...

...

Ja cu se samo osvrnuti na ovo gore 

11 godina
neaktivan
ED63 kaže...
MM9 kaže...

shots hit / fired: 18 / 26

iako je ejs tonker neznam sta ce ti deda rec na ovo da svki treci put fulas

sigurno ce te zvat na "razgovor" o tvojim "dostignucima"

sry drustvo nisam izdrzo da

LoL bila je napeta partija a posto Leo nije bas poznat po oklopu bio sam prisiljen na nekoliko isforsiranih suteva + kad znas da imas jako precizan top onda pokusas gadjat i nesto sto bas i nije izgledno da pogodis pa se dogodi ovakva statistika...

15 godina
rapture686 kaže...

ja sam sreo vise idi0ta u cross fire jer podrzava aimb0t, wallhack i tako dalje, a djeca mogu instalirat-fokus u igri je uzimanje love igracima, nekad je isto tako toga bilo manje i igraci bi brzo kickali takve iz partija

tako je i wot nekad bio, medsi su isli na flenk, td-i su kempali, scoutovi su scoutali, a hvy su isli u death trap, sve se znalo

sad nije nista tako, pomiri se

osim gold spamma,  razbacivanja nagradama i opcenito jeftinijeg igranja bez potrebe da pazis sto radis jer si inace u minusu, igra je dostupnija sirem krugu ljudi sa digitronima pa je sukladno tome i IQ rasporedjen

a to sto si ti mrtav i oznacavas flenk retardiranom timu samo pokazuje tvoju nesposobnost prilagodbe igri sa retardiranim timom

trebao bi umjesto toga bit u sredistu vlakica, da oni i spotaju za tebe i stite te svojim hp-om (i IQ-om ) jer tvoje sadasnje ponasanje sa njihovog gledista cini tebe "retardiranim" u njihovim ocima jer si sam izginuo na flenku (nemoj se naci uvrijedjenim)

prilagodi se krdu ili umri, nema druge (makar ti nisi dio krda)

Trippy kaže...
rapture686 kaže...

Neznam sta je tu cudno. To traje vec ohohoho. Ja istina uvijek napravim isto(napisem), ali ne obazirem se hoce nece, u 80-90% nema help, nema da gledaju mapu, jednostavno sam odustao od "sekirancije"(ne sekiram se doslovno) i igram svoje, iako kazem, uvijek pokusam, tu i tamo upali, uglavnom ne.

I nije zbog free to play, jednostavno 90% ljudi opcenito su idioti, i u igri i u RL.

tako je, ljudi su svi debili u nekom aspektu zivota, a u wotu su samo ljudi koji su debili u taktici, strategiji, situational awareness, adaptive psihologiji mase, u refleksima, i ako si okorjeli gejmer koji ovo igra duze od 2 godine, mozes se samo sa sjetom prisjecati starih dobrih vremena i old schoola i kako je nekad bilo bolje, jer ti to znas posto si igro i nekad i sad

igra je postal pay to win, dok je nekad bila learn skill to win

prognoziram da ce se do kraja iduce godine uvesti u prem shop za pare mogucnost kupovine paketa sa free expima, posada sa 1-2-3 skila i ko zna cega jos sve ne, iako ce se vec uskoro moc preko free expa dizat posade i njihov skil, u buducnosti ce se moc i kupit free expi, garantiram

tako da ce se wg posr*t sam sebi u usta o tome kao ce se uvijek trebat igrat da se dobiju dobre posade i expi

tako da ce svaki debil sa karticom kupit free expe, dignut posadu, odma sjest u tX tenk i suxat u prvoj partiji na acc direktno sa e-100 (sry ne prvoj partiji, nego drugoj, tutorijal ce morat proc prvo)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki debil počeo kresat i Isusa i majku i Boga i sve redom jer sam ušao u platoon sa frendom da mu pomognem sa misijom sa arty jedan level ispod svih ostalih. Onda me ubio frajer taj u IS3...i ja sam njemu par iskresao izašao van i prijavio ga 10 puta. Kakvih debila ima...inače se ne obazirem na takve idiote ali ovaj mi je stvarno digo tlak odma u startu. Dok se tak nađu balavci neki umišljeni i bahati prese**vat...stisnuo bi im cooldown od tjedan dana za to.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno od najtraumaticnijih iskustava u wotu, moras igrati za misiju, a nema pucanja, kao da igram simse hahha, nije ovo bilo lako . Ovo me podsjeca na jednog starog u selu, kada se kiwi pojavio kod nas i sad ga svi sade, pita njih stari kakva je rakija od tog kiwija, kazu oni njemu nema rakije od kivija, na to ce on njima sta cu onda kojeg vraga sadit ako nema rakjie od njega... Tako i igre, cudno je kad se nepuca . Ovo mi je najdrazi poraz od kada igram wot .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Neki debil počeo kresat i Isusa i majku i Boga i sve redom jer sam ušao u platoon sa frendom da mu pomognem sa misijom sa arty jedan level ispod svih ostalih. Onda me ubio frajer taj u IS3...i ja sam njemu par iskresao izašao van i prijavio ga 10 puta. Kakvih debila ima...inače se ne obazirem na takve idiote ali ovaj mi je stvarno digo tlak odma u startu. Dok se tak nađu balavci neki umišljeni i bahati prese**vat...stisnuo bi im cooldown od tjedan dana za to.

Navikni se, i nemoj se spustat na njihov nivo, a prijave slabo rade....

14 godina

Jedna dobra u moru loših, očajnih partija 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
rapture686 kaže...

Ali ak je stock (Tiger I), VK36.01H je zakon...

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
iAvenger kaže...

nema ti smisla reportat nekog 10 puta jer njemu ne napravis nista, a sam sebe oznacih kod supporta kao "cudnog" pa ti kasnije neka legitimna zalba nece proc

jedan report, screen shot ili replay i posalji u support

ja posto ne snimam partije se ni ne zivciram, samo dodam debila na black listu

Mquany kaže...

Jedno od najtraumaticnijih iskustava u wotu, moras igrati za misiju, a nema pucanja, kao da igram simse hahha, nije ovo bilo lako . Ovo me podsjeca na jednog starog u selu, kada se kiwi pojavio kod nas i sad ga svi sade, pita njih stari kakva je rakija od tog kiwija, kazu oni njemu nema rakije od kivija, na to ce on njima sta cu onda kojeg vraga sadit ako nema rakjie od njega... Tako i igre, cudno je kad se nepuca . Ovo mi je najdrazi poraz od kada igram wot .

tako je hebo voce ak ne daje rakiju

ali nisi u pravu za nepucanje-pogledaj samo onaj ravenov replay di je natuko hrpu dmg sa ru251, ali je dmg bio u gusjenice-i to se broji kao assisted dmg- ti ga trackas a drugi iza tebe ga izbuse (ako ne roknu tebe) i tebi ide sav taj assisted dmg

15 godina
World of Tanks

naleti sam na ovo, kad smo vec kod najgorih grajndova u tech treeju

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jucer i upiknuo AMX 13 90 i skoro pao sa stolice.

Nakon tuge, cemera i jada od AMX 12t (scout lose pšokretljivosti) i AMX 13 75 (bolja pokretljivost, ali prelos top) ovaj AMX 13 90 je preugodno osvjezenje.

Scout koji ima top koji moze nanjeti fini damage i clipa bez problema druge scoute, a i T8 mediume.

Ne sjecam se da sam ikada vidio takav upgrade prelaskom s tiera na tier.

A jos uvijek nemam najbolji motor i gusjenice i posada je na 90% (imam 90mm top sa ARL 44).

Brijem da ce grindanje Lorr i ovih nadolazecih AMX 30 biti sasvim ugodno, pogotovo kada posada dodje nazad na 100% i dobije motor i gusjenice.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo za mene jedna novost sto se tice cheatera, znaci postoji mod na kojem obicni mali aparat za gasenje radi automatski, ko da je veliki,,, svasta li necu vidjet jos

0 0 hvala 0
16 godina
game789 kaže...

Evo za mene jedna novost sto se tice cheatera, znaci postoji mod na kojem obicni mali aparat za gasenje radi automatski, ko da je veliki,,, svasta li necu vidjet jos

Obična skripta. No kad se navikneš brzo reagirati na požar u tenku ta skripta i nije tolko potrebna više. Men je na svakom tenku 4 za vatrogasni, već refleksno stisnem kad gori tak da nekad zna bit da ugasim požar bez da izgubim više od 50hp.

17 godina
moderator
World of Tanks

Glavna prednost zlatnog je da smanjuje šanse da do požara i dođe.

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

E pa ne dam im pare za zlatni vatrogasni, makar mi kompletna garaža izgorila. Čak ih ne koristim ni kad ih dobijem za ove misije, jednostavno ih prodam.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da to je prva stvar sta napravim kad dobijem te gold consumables, prodam il odmah il cekam da popust zavrsi pa ih tek onda prodam.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hm...

Iako je valjda najružniji tenk u WoT-u M3 Lee nije ni izbliza toliko loš kao B1.

Ima brzopuc i jako dobar MM.

Jedan od tenkova kojima su me plašili a uopće nije tako loš.

dr.zharre
13 godina
World of Tanks

Ma B1 je tako-tako. Imao sam novi acc i 7 dana premiuma pa sam u tom roku dogurao do BDR-a...

U vezi automatskog pož aparata, stavljam ih na tier 6+. Niži tierovi ne idu u minus pa na njih stavljam ručni aparat... A lovu zarađujem taljigajući sve ispod 7 tiera, šteta mi prodavat gold consumablese.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice