Nevjerovatno kako ljude u timu zaboli k... ne znam kolko puta ovo veče mi se dogodilo da sam čuvam flenk ili moji izginu pa ostanem sam, i onda par puta pošaljem Help komandu, ništa. Označim na mapi njih, lokaciju, kažem help; ništa. Napišem help please; jok. Još par puta tako i spremam se za bijeg jer sam ne mogu ništa, i opet pišem help, ovaj puta caps.. ma kakvi. Ne je*u 2%. Nekad uspijem pobjeć ali nekad me preplave i naravno dođu im s leđa iako i dok sam mrtav im označavam di su.
Tužno je što nije da ti se ovakav tim "dogodi" neko je to normala... ni u jednoj drugoj igri nisam sreo toliko idiota koliko u ovoj, al to mora da je zbog free to play..
Da bih izbjegao fulstracije u zadnje vrijeme nikada ne idem na stranu di je samo par mojih otislo, prije bih probao pa sam nerijetko zavrsio sam ili sa jos jedim nasim pokusavajuci da branim stranu protiv 4-5 tenkova, i onda te lights siluju i tako, budi leming i gotovo, ionako ces izgubiti, samo ces ponesto i opucati ovako . Moras znat da dosta djece igra wot, ja gledam malog od sestre kada igra, 9 godina, niti on gleda pingove ni chat, ni nista, voza se i roka dok njega ne roknu.
Igram sada sa ISU152 misiju sa za td di mi treba 4000dmg da done misiju, prva partija 3958 dmg lol, taman kontam evo ga prokletstvo necu nikad to done, ali dvije partije poslije 4200 i gotova misija . Inace ako se zelite zabaviti u wotu nabavite ISUa to je takav monstrum da to nije istina, ja ga igram vent/rammer/gld i jos kada posada dobije bia, 2250dmg za 29,06sec, topis heavy devetke i desetke, a gold ti netreba, ja ga koristim za skidanje scouta, jer mi se cini da leti malo brze hehehe.