World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks

ono kad u stock t37 light tenku pobiješ pola neprijateljske ekipe i opet ti nije dosta za pobjedu jer ti je ekipa sastavljena od jazavaca 

ali sam ispunio misiju, which is nice 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 10:59 (quickr).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam riješio tu ramming misiju s e50m odmah u prvoj borbi jer se protivnički 1390 odlučio  na početku zabit u mene.

Valjda mi je čovjek odlučio pomoć 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 1
15 godina
Meni je jedan Elc pomogao kada se zabio u moj Kv5,pogodite tko je preživio lol.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi put Poolova

http://wotreplays.com/site/1548237

Više ga se boje piloti nego protivnici,koštao kao 3 hrvatska BDP-a,pada češće od hrvatskih MIG-ova.
Moj PC  
12 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel moze tko objasniti ovu zensku posadu sto se dobije? Jel se mogu koristiti za bilo koji tenk kojeg mislimo grindati ubuduce ili je bolje da ih ostavljamo za ove gratis prem.tenkove???

1 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

Jel moze tko objasniti ovu zensku posadu sto se dobije? Jel se mogu koristiti za bilo koji tenk kojeg mislimo grindati ubuduce ili je bolje da ih ostavljamo za ove gratis prem.tenkove???

Kada ih dobiješ biraš koju naciju želiš, koju ulogu (commander, gunner itd.) i koji tenk. To je daleko najbolja posada u igri, tako da ih stavi na tenk na kojem želiš imati najbolju posadu. Nema smisla trenirati ih za gratis tenkove, kada na njima ionako možeš koristiti bilo koju posadu iz te klase i nacije.

Za detalje preporučam pogledati QB-ev video, gdje je sve lijepo objašnjeno:

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
15 godina
Dragone kaže...

Pa logično da je ELC preživio. Šta je 100 tona sovjetskog željeza za jedan ELC, ništa, papir.

17 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Dragone kaže...

Pa logično da je ELC preživio. Šta je 100 tona sovjetskog željeza za jedan ELC, ništa, papir.

G. generale, to je qrac od ofce!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
13 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Bez td-ova rijesio misiju za stuga 4, idemo dalje

Nije li onda 1 član posade manje po tenku?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
World of Tanks

Nova mapa - Smolensk

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

hahahaha možda Havok dođe do 2050-te....nesposobni ruski debili...

Havok will NOT come anytime soon, its ETA was switched to “far future” (in WoT terms, cca 8-9 months to over a year). The reason for this change is the performance loss, caused by Havok.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 19:23 (Stolnik).
Moj PC  
4 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

hahahaha možda Havok dođe do 2050-te....nesposobni ruski debili...

Havok will NOT come anytime soon, its ETA was switched to “far future” (in WoT terms, cca 8-9 months to over a year). The reason for this change is the performance loss, caused by Havok.

Stolnik nemamo mi svi konfiguracije kod ti od par tisuca € zato i nece da ubace to

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije stvar u tome nego sto to obecavaju vec dvije godine i nikako da izbace. Non stop susrecu neke "probleme". Imaju para ko pljeve a razvijaju brzinom puza. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Nije stvar u tome nego sto to obecavaju vec dvije godine i nikako da izbace. Non stop susrecu neke "probleme". Imaju para ko pljeve a razvijaju brzinom puza. 

Upravo tako...

btw zanimljive vijesti..

- it’s “completely possible” the Japanese heavy branch will come this year
- there will also be a Japanese premium heavy tank
- Storm states that it’s unclear as to what to do with the T95/T96 and other US medium tanks. New US medium branch is not planned for 2015.
- AMX-13/75 will be buffed in 0.9.7
- new premium tanks will NOT have limited MM at all. Only in very extreme cases. When asked for proper explanation of this, Storm refused, saying only: “I am not sure I can express those reasons. Let me put it this way: for a longer existence of the project, this variant is more correct.” He later adds that it’s a really complicated matter and that they have an idea how to do this correctly.
- FV215b (120) will be removed from the game because it’s a fake, it will be replace by a Chieftain
- Hitlerpanther will appear in the ingame shop for gold as well and this is how it will be with all premium tanks: first in premium magazine, than in the ingame shop
- Waffenträger E-100 will be replaced. Its replacement will not have an autoloader and it will be based on historical project (SS: yes, I know what it is and no, you won’t find it on the internet, it’s a new thing from archives)
- Waffenträger auf PzIV will not be changed. For now.
- animated parts of tanks (shell ejections) will be discussed after all tanks are reworked to HD
- Storm states that improved render will be optimized further and further until it reaches the “old” render in performance. After that, it’s possible that the old render will be removed altogether ( za kojih 20 godina bi mogao dostići performanse starog rendera ).
- Havok will come in “far future” (not anytime soon)
- during the WT E-100 replacement, there will not be any “compensation”, the tank will simply switch
- new sounds, new vegetation render, DirectX11 support ETA? “I will not make any prognosis for now”
- it’s possible that ALL the premium tanks, that have limited MM will soon be removed from sales. Storm admits that it’s possible that this will create a difference between old players with limited MM vehicles and new players, stuck with full MM vehicles and give the first group an advantage. He adds that “it’s hard to tell”
- new physics test might come in February
- one of the scenarios for Havok (that was shifted to “far future”, see previous post) is that the entire destructable building part will be scrapped and it will be only used for the realistic behavior of “junk” on tanks (like, shovels flying off)  ( more WG Havok fail.... ) ne opće nisu nesposobni...
- Storm confirms that guns “significantly standing out in penetration” will have their penetration nerfed in near future

Za više KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 20:57 (Stolnik).
14 godina
World of Tanks

Stolnik jel se tebi ova druga grafička uopće pali preslaba je ovo igra za tvoj komp.Mislim da i prva radi na 50%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Dobra vijest je zamjena WT E-100. Imam ga vec sto godina otkljucanog, ali nisam ga kupio jer mi dugi reload i totalno nepostojeci cammo nisu bas napeti.

Jos uvijek sam na WT pz4, ali ako zamjena bude dobra onda cu si ga upiknuti.

A i buff AMX 13 75 ce dobro doci. Skoro ga uopce ne igram jer mi nije nesto, a do 9.7 s obzirom na to koliko ga (ne) igram vjerovatno necu doci do AMX 13 90 

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeste vi meni cudni cak sam nedje procito da je najvci razlog sto odugovlace sa HAVOK enginom je sto ce dosta raje odustat jer nece imat dovoljno jake PC-ove da igra komotno igru a to naravno vodi ka tome da dje i manje zaradjivat nego sad,al eto kako vi kazete vase se pika!

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam malo veci problem :kada krene odbrojavanje prema nuli ne cujem ga a muziku cujem ,ni posadu ne cujem,eksplozije nista samo cujem zvuk motora a i fps mi je pao na 7-10  max 15 a i ping je od 100 pa nadalje totalno neigrivo,postavke nisam dirao i sve je ok ima li itko jos takav problem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Misije imaju bug, ali ovaj puta u moju korist.

Za zadnju misiju obavljenu TD-13 (vidi slike) sam 100% siguran da je bug. Misija traži da imaš najveću štetu uzrokovanu u timu i da ta šteta bude najmanje 2 puta već od iduće najveće Na slikama se vidi da to nisam uspio ali je misija izvršena...

A druga, TD-10, uzrokovati 1000hp štete bez da si spottan. E za nju nisam siguran jer su me kroz bitku spottali ali možda se računa šteta kad nisi spottan od strane tenka kojeg gađaš, i da nije bitno jel si prije već bio spottan.

Nešta se čudno događa ali neću se žalit jer konačno je bug u moju korist

EDIT_ za jednu misiju sam se zeznio, zahtjev koji nisam ispunio je secondary condition

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 0:26 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...
Mistercro kaže...

nije "manje po tenku" jer ih mozes izabrat za bilo koju naciju, bilo koju vrstu tenka i bilo koji model

ak planiras ubost samo 4 tokena za stugi4 misiju, prebacis ih u tenk sa 4 clana posade

al kaj se tice nacije, jedva cekam da cujem Olju kak vice Penetration !   makar i sa muskim glasom

dedaa kaže...

a da ne spominjemo pretreniravanje clanova posade za neku drugu ulogu, kolko je tu tog njihovog stronk programinka potrebno ??!?

markulj kaže...

Imam malo veci problem :kada krene odbrojavanje prema nuli ne cujem ga a muziku cujem ,ni posadu ne cujem,eksplozije nista samo cujem zvuk motora a i fps mi je pao na 7-10  max 15 a i ping je od 100 pa nadalje totalno neigrivo,postavke nisam dirao i sve je ok ima li itko jos takav problem

meni je nedavno nestalo struje, a posto je baterija izvadjena u lapu, svi settingsi u igri su se poremetili

iako sam prije znao quitat igru normalno, i sa alt + F4, i vadit prikljucak za struju, nikad nije bilo ovak

odi ljepo u settingse i pogledaj da ti se nije to resetiralo na neki njihov default, pa ti je bacilo na novi graficki model i svasta nesto, tak je i meni, pa mi je cak i mis u garazi laggao tj. plivao po ekranu

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
rapture686 kaže...

Misije imaju bug, ali ovaj puta u moju korist.

Za zadnju misiju obavljenu TD-13 (vidi slike) sam 100% siguran da je bug. Misija traži da imaš najveću štetu uzrokovanu u timu i da ta šteta bude najmanje 2 puta već od iduće najveće

Netko zamijenio && i || u kodiranju...

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 0:29 (DamageHigh).
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
ja111 kaže...
Mistercro kaže...

nije "manje po tenku" jer ih mozes izabrat za bilo koju naciju, bilo koju vrstu tenka i bilo koji model

ak planiras ubost samo 4 tokena za stugi4 misiju, prebacis ih u tenk sa 4 clana posade

al kaj se tice nacije, jedva cekam da cujem Olju kak vice Penetration !   makar i sa muskim glasom

Ono sto sam ja htio rec(pitat?) da max mozes osvojit 20 clanova posade, ako ne izvrasavas jednu klasu za svaki tenk znaci da dobivas sve skupa 16 clanova ?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako je samo tesko igrati sa arty, mislim da znate svi koji ste probali, i onda najvise od svega mrzim tipove koji na suprotnoj strani sa arty cjelo vrjeme traze druge arty, na to najvise poludim... znaci on propusta dmg i vrijeme samo da bi cjelo vrjeme trazio gdje protivnicke arty ispaljivaju :/ nikad neceu to razumjeti

0 1 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

kako je samo tesko igrati sa arty, mislim da znate svi koji ste probali, i onda najvise od svega mrzim tipove koji na suprotnoj strani sa arty cjelo vrjeme traze druge arty, na to najvise poludim... znaci on propusta dmg i vrijeme samo da bi cjelo vrjeme trazio gdje protivnicke arty ispaljivaju :/ nikad neceu to razumjeti

Pa to ti je dobro da protivnički arty radi counterbattery, jer onda je manja šansa da će tebe gađat dok kampiraš u hvy tenku iza grma na otvorenom.

12 godina
neaktivan

markulj kaže...

meni je nedavno nestalo struje, a posto je baterija izvadjena u lapu, svi settingsi u igri su se poremetili

iako sam prije znao quitat igru normalno, i sa alt + F4, i vadit prikljucak za struju, nikad nije bilo ovak

odi ljepo u settingse i pogledaj da ti se nije to resetiralo na neki njihov default, pa ti je bacilo na novi graficki model i svasta nesto, tak je i meni, pa mi je cak i mis u garazi laggao tj. plivao po ekranu

kad stisnem reprodukcija nista se ne dogadja(cuje) prebacim na nacionalni i opet nista

14 godina
hummer0 kaže...

Stolnik jel se tebi ova druga grafička uopće pali preslaba je ovo igra za tvoj komp.Mislim da i prva radi na 50%.

Nope, druga grafa miruje za vrijeme igranja WoT-a. Ni prva ne radi na 100%. Ovo je najgore optimizirana igra u povijesti čovječanstva. Kako god loše bilo i kako god se ljudi žale na igre koji oni igraju su pune bug-ova i loše su optimizirane, treba im samo dati da probaju WoT i iste sekunde će shvatit da su na konju s svojom igrom. Stronk ruskie programik. Makar ništa čudno, tu gdje je Europa bila u 80-tima, tu je sad rusia, zaostali imbecili puni sebe...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 2:09 (Stolnik).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj komp nije dobar kao stolnikov (imam nešto bolji CPU ali ostalo je slabije) i nisam vidio više od nekih 50fps-a u WoT-u sve max. Preusrano optimizirana igra. Da ljenčine uvedu milticore support na barem dvije jezgre svi bi profitirali, kao i ovi sa starijim kompovima koji imaju dvije jezgre, a pošto navodno hoće igru zadržat dostupnom i slabijim PC-ima to bi im puno pomoglo u tom cilju, ali kontradiktorni su sami sebi, tj. ljeni ko k jer vide da zarađuju i ovako...

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
rapture686 kaže...

Moj komp nije dobar kao stolnikov (imam nešto bolji CPU ali ostalo je slabije) i nisam vidio više od nekih 50fps-a u WoT-u sve max. Preusrano optimizirana igra. Da ljenčine uvedu milticore support na barem dvije jezgre svi bi profitirali, kao i ovi sa starijim kompovima koji imaju dvije jezgre, a pošto navodno hoće igru zadržat dostupnom i slabijim PC-ima to bi im puno pomoglo u tom cilju, ali kontradiktorni su sami sebi, tj. ljeni ko k jer vide da zarađuju i ovako...

Točno to, prvo bi im trebao u glavi biti Multicore support, a onda sve ostale gluposti s kojima se zahebavaju i gube dragocijeno vrijeme kao što su shemale posade i ostale bedastoće, pa ako i već žele nekaj stavit u igru onda se nek primu posla i nek to naprave kak spada, a ne kaj je sve što rade poluproizvod kao i cijeli WoT. Najgore je to kaj nam obečavaju brda i doline, a s toga ništa i onda im još treba pol godine da stave nekaj novo u igru i kad stave opet je poluproizvod...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 2:37 (Stolnik).
16 godina
World of Tanks

Grehota je upalit takvu pilu za wot.

Dirty dosen
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Stolnik kaže...
rapture686 kaže...

Točno to, prvo bi im trebao u glavi biti Multicore support, a onda sve ostale gluposti s kojima se zahebavaju i gube dragocijeno vrijeme kao što su shemale posade i ostale bedastoće, pa ako i već žele nekaj stavit u igru onda se nek primu posla i nek to naprave kak spada, a ne kaj je sve što rade poluproizvod kao i cijeli WoT. Najgore je to kaj nam obečavaju brda i doline, a s toga ništa i onda im još treba pol godine da stave nekaj novo u igru i kad stave opet je poluproizvod...

Nemoj biti lud, rusi i bjelorusi pogotovo igraju još na 486-icama 

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice