World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.080.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Završene misije za TD i MT u stilu

3 0 hvala 1
15 godina
Re: World of Tanks
drapa88 kaže...

Završene misije za TD i MT u stilu

e da te pitam, kakvi su ti ono brojevi uz imena posade, prije naziva cina / ranka?

evo neko se potrudio i stavio na papir u tablicu sve IM nagrade

Sum of all OB260 rewards. - General Discussion - World of Tanks official forum

i jos 2 zanimljiva stiva, ko nije uhvatio prije:

jackson na balkanu

M36 Tank Destroyer in the Balkans | For the Record

i hello kitty u srbiji

Samohodno oruđe M18

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
neaktivan

predstavljaju koliko ti treba bitaka/exp za +1% na tom članu posade

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 2:54 (drapa88).
15 godina
World of Tanks

Pitanje za ljude koji su dobili ove transvestitske ženske članove posade. Kad ih se otključa jel one budu samo postavljene u barracks ili moraš odmah birati njihovu naciju i ulogu. Zanima me jer trenutno još razmišljam koje ću linije dalje grindati pa da ne odaberem neš bzvz.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

moraš odmah odabrati

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
World of Tanks

po kojoj šemi sastavljaju tim za random bitku. Igram sa heavy tenkom black prince i gotovo uvijek sam 2 levela manji od vecine tako da  nemogu ništa onimakoji su 2 razine jači od mene. Spor sam slabo probijam a oni mene buše bez problema.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Davor31 kaže...

po kojoj šemi sastavljaju tim za random bitku. Igram sa heavy tenkom black prince i gotovo uvijek sam 2 levela manji od vecine tako da  nemogu ništa onimakoji su 2 razine jači od mene. Spor sam slabo probijam a oni mene buše bez problema.

Vjeruj mi to ne znaju ni oni u WG.

15 godina
Davor31 kaže...

po kojoj šemi sastavljaju tim za random bitku...

gledaju prvenstveno "tezinu" timova po formuli da svaki tenk ima svoju "tezinu", zguglaj malo....

MM ti je +2 / -2 osim za scoutove i premiume sa preferential MM-om ili tzv. Limited MM

ovo se moze porememtit jedino ak igras u gluho doba noci i ak nema puno igraca, moze te bacat stalno na dno sa vecima od tebe

a jednom davno je nekom developeru izletilo jer znam da sam procitao, al sad di tocno-ubite me...

uglavnom posto se rusi rajcaju na totalnu pobjedu i da su kompletno pregazili neprijatelja u nadmocnom broju, to je implementirano u mm, da jedna strana uglavnom zgazi drugu tipa 15-2,  15-3 i takve stvari

svi smo to vidjeli, svi znamo o cemu se radi

posto MM ne uzima u obzir broj borbi, wn8, wr, i nista od statsa, moze se dogodit da 2-3 igraca sa zrnom soli prevagnu o odnesu pobjedu na timom koji je slozen da bude STRONK

jedino sto MM uzima u obzir je tvoj broj borbi sa novim tenkom koji tek kupis kad istrazis, tada dobijes nsvodno 10 borbi sa "laksim" mm da nisi uvijek na dnu, dok se kao ne "naucis" malo igrat u tih 10 borbi, a nakon toga imas normalan MM

eventualno mozda postoji na press acc-ima na mogu birat preferential MM isto kak i mape

i u jednom videu sam vidio da tip pise i chat "i have preferential RNG, im wg employee" dok igra bat arty 155 58 i pogadja cudne shotove

al sve to je u rangu urbanih legendi i nemoze se provjerit, kao ni pitanje dal GLD je aktivan samo dok tenk stane ili i kada je u pokretu

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dam se kladit da redovni kupci premium account-a dobivaju bolji MM ako ne i RNG, makar sitno

edit: Evo još jedan SS pametnog tima. HT kempaju na hill-u a assault mode je.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 17:26 (rapture686).
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Dam se kladit da redovni kupci premium account-a dobivaju bolji MM ako ne i RNG, makar sitno

Samo nemoj kuću uložit u tu svoju okladu...jer bi je izgubio...

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Davor31 kaže...

po kojoj šemi sastavljaju tim za random bitku...

gledaju prvenstveno "tezinu" timova po formuli da svaki tenk ima svoju "tezinu", zguglaj malo....

MM ti je +2 / -2 osim za scoutove i premiume sa preferential MM-om ili tzv. Limited MM

ovo se moze porememtit jedino ak igras u gluho doba noci i ak nema puno igraca, moze te bacat stalno na dno sa vecima od tebe

a jednom davno je nekom developeru izletilo jer znam da sam procitao, al sad di tocno-ubite me...

uglavnom posto se rusi rajcaju na totalnu pobjedu i da su kompletno pregazili neprijatelja u nadmocnom broju, to je implementirano u mm, da jedna strana uglavnom zgazi drugu tipa 15-2,  15-3 i takve stvari

svi smo to vidjeli, svi znamo o cemu se radi

posto MM ne uzima u obzir broj borbi, wn8, wr, i nista od statsa, moze se dogodit da 2-3 igraca sa zrnom soli prevagnu o odnesu pobjedu na timom koji je slozen da bude STRONK

jedino sto MM uzima u obzir je tvoj broj borbi sa novim tenkom koji tek kupis kad istrazis, tada dobijes nsvodno 10 borbi sa "laksim" mm da nisi uvijek na dnu, dok se kao ne "naucis" malo igrat u tih 10 borbi, a nakon toga imas normalan MM

eventualno mozda postoji na press acc-ima na mogu birat preferential MM isto kak i mape

i u jednom videu sam vidio da tip pise i chat "i have preferential RNG, im wg employee" dok igra bat arty 155 58 i pogadja cudne shotove

al sve to je u rangu urbanih legendi i nemoze se provjerit, kao ni pitanje dal GLD je aktivan samo dok tenk stane ili i kada je u pokretu

Najveca prevara ikad, proteklih 2 mjeseca koliko aktivnije igram sam pokupovao dosta tenkova, i nijedan nije dobio "lagani" mm. Barem pola od tih 10 partija sam znao biti na dnu.

14 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Da li mi može netko ukratko ( pošto sam tek počeo igrati prije par dana ) objasniti malo oko posade. Sad svaki tenk ima svoju posadu, ali vidim da se posada moze iz jedno tenka prebacit tojest kvalificirat za drugi bolji tenk. Da li da drzim istu posadu tojest prebacujem na svaki novi tenk koji otkljucam ili kako? Trenutno sam s Amerikancima došao do M3 Lee-a, ovi prethodni u toj grani su mi dobili Elite jer sam im sve istražio. Isto tako vještine koje su vrlo preporučljive? 

bump, pošto mi nije nitko odgovorio :P

11 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
iAvenger kaže...

Da li mi može netko ukratko ( pošto sam tek počeo igrati prije par dana ) objasniti malo oko posade. Sad svaki tenk ima svoju posadu, ali vidim da se posada moze iz jedno tenka prebacit tojest kvalificirat za drugi bolji tenk. Da li da drzim istu posadu tojest prebacujem na svaki novi tenk koji otkljucam ili kako? Trenutno sam s Amerikancima došao do M3 Lee-a, ovi prethodni u toj grani su mi dobili Elite jer sam im sve istražio. Isto tako vještine koje su vrlo preporučljive? 

bump, pošto mi nije nitko odgovorio :P

"seljakanje" posade je isplativo tek poslije petog "tier-a"...ako imaš golda preporučam da barem zapovjednika digneš nakon promjene na 100% i staviš (recimo) skill mentor da ekipa brže napreduje....

postoje tenkovi koje ostavljaš za npr. stronghold i (ili) timske u tier 6 i 8 pa za njih valja ostaviti treniranu posadu ali to odlučuješ osobno...ovisno ideš li k'o kamikaza na tier 10 ili ćeš naći neki klan di možeš sudjelovati u timskim igrama..

vjerojatno si upoznat sa premium tenkovima? premium tenkovi uglavnom služe za bržu obuku posade (iu bolju zaradu) jer dobivaju 50% bonusa u odnosu na standardne tenkove..bitno je da uz premium tenk ne kupuješ posadu nego koristiš postojeću iz standardnih tenkova a koju samo preseliš u premium tenk i poslije vratiš (besplatno)...važna je stvar da ide posada iz (u tvom slučaju) T1 heavy u T14 ili T34...posada iz heavy u heavy, iz medium u medium...valjda je razumljivo..

treba biti oprezan i posadu samo poslati u barake da ih opet možeš koristit a ne dismissat (kako se već prevodi)...

vještine (skill, perk) određuješ sâm prema namjeni tenka i navikama u igri, ali za heavy je najvažniji popravak jer si prvi na vatrenoj crti a za TD (light) camouflage jer je bitno ostati što duže neotkriven...dobro pročitaj što se nudi jer pola stvari je bez veze...uglavnom staviš ono što je aktivno dok se puni pa poslije "reskilaš" na ono bitno (BIA, sixt sense...) a to radiš besplatno (recimo) kad je drugi skill na ~40%...valjda je razumljivo..

puno sreće, i kad ti sve d0pisdi obrati se doktoru...imamo ih nekoliko

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Bez td-ova rijesio misiju za stuga 4, idemo dalje

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Mistercro kaže...

Bez td-ova rijesio misiju za stuga 4, idemo dalje

Ja moram s PROKLETIM lakim tenkovima.

Sad sam stao na misiji gdje moram pobjedit partiju sa sudjelovanjem u zauzimanju bazu uz uvjet da je pobjeda donesena samim zauzimanjem, a ne uništenjem svih tenkova.

A nitko nejde na capture...užas.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko hoce platoon, treba mi arty za LT misiju 11.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sto treba sa Tortoise-om za ace mastery? vidim da ni 4 kill-a ni 6400 dmg nije dovoljno :/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel jos neko zapeo na LT 7 misiji?

Ono gdje trebas spotati arty pa da ga saveznici uniste?

Uradio sam je vec par puta i ni jednom nije priznalo.

Evo i tiket sam poslao prije 2 dana ali nema odgovora.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li koji klan ili platoon koji bi igrao sa 2 njubare? Tek smo počeli wot i učimo se. Ako netko želi nek me doda MaxonUniversal :).  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam koje misije su veće zlo, za lightove ili arty... Na njima ću zapet sigurno.

edit: vezano uz to, koja linija lightova  najbolja? Za arty već imam otključan Hummel tako da neke druge neću započinjat..

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 2:04 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Ne znam koje misije su veće zlo, za lightove ili arty... Na njima ću zapet sigurno.

edit: vezano uz to, koja linija lightova  najbolja? Za arty već imam otključan Hummel tako da neke druge neću započinjat..

Pitanje hoće li ti Hummel biti dostatan za neke misije, pogotovo za one gdje traži da napraviš puno dmga. A od lightova koristim Type 62, u garaži imam i T71 i AMX 1390 no sa Typeom sam do sad sve uspio riješiti. Jedino sam koristio Valentinea 2 za jednu od misija pošto taj tenk spada pod tenkove koji se mogu koristiti a bilo mi s njim puno lakše biti top po XPu nego sa Typeom.

Tako da T71 i AMX mogu proći. Ono što također viđam je da masovno vozaju Walker Bulldoga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 5:10 (St0ka).
11 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

edit: Evo još jedan SS pametnog tima. HT kempaju na hill-u a assault mode je.

Vidis ja sam bas davno skuzio suprotno. Mozda je samo bad luck. Ali preko tjedna kad igram par partija kad uhvatim tu i tamo vremena, igram standard, i bude jako visok WR. Preko vikenda uzmem za 3 dana premium i odmah padne na 50% WR, nekad i malo nize. I to sam skuzio zadnjih par mjeseci, uvijek ista stvar. A dogodi se kad nema zanimljivih misija da vikend odigram sa standard, i bude uvijek odlicno. Al jbg treba para uvijek pa treba i premiuma. Meni osobno statistika je puno bolja sa standard acc.

The quieter you become, the more you are able to hear
16 godina
World of Tanks

igram njemačku liniju iz početka nisam je igrao nikad otkad je mjenjana, znači onaj duršburš wagon 2, pa to nije za ljude, vk 3001h mi je prije bio najdrazi medium a ovo sad nema veze sa starim. buthurt. zato ruski td t2,3,4, svi redom su fantastični. nisam mogao vjerovati da su 85b ima base viewrange 390.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sjednem u Rhmb, mapa Abbey, teški momci se raspodijele lijevo/desno, ja u sredinu u grad s jednim Cometom i još nekim, ne znam više.

Uspijem ući na onaj trg neokrznut, stanem da se zbrojim kad na minimapu vidim E25, mladić stoji u bazi u grmu i valjda roštilja sljezove kolačiće, pojma nemam.

Prođe još tako 2-3 minute, E25 se ne miče. Krenem na rub grada, ništa ne vidim, zvekne me neki Tigar odnekud dvaput za 500 a ne vidim ga, bijesan vraćam se nazad na drugi dio trga. E25 i dalje stoji u bazi. Gubimo 2:6, oplete me arty i potrga mi sve živo, frustriran napišem liku da ak ne pomakne guzicu da ću ga pogodit u glupo lice, a rođo mrtav-ladan priopći: ''FOF, doing mission''!!!!!

E nećeš majci rekoh sam sebi, utovarim HE u debelu cevku i zviz! Ammorack, rasuo se u paramparčad.

''Your account has ben suspended for 24 hours''

EDIT: za dežurne duušebrižnike - ne ponosim se ovime, povukao me trenutak i nisam čisto razmišljao.

Razumijem tuđe brige i probleme, smatram se korektnim igračem, nisam sebičan, timska igra mi je na prvom mjestu.

ALI DA MI JE BILO LAKŠE - ITEKAKO !!!

ostajte mi zdravo,

CB

EDIT - sad ću ispast cendrav, ali WOT ide na hlađenje do daljnjeg.

Na primjer, jučer dva kenjca u E75-icama drže bazu jer imaju platoon mission, a nas peglaju ko majmune. 

Score od sinoć: 1:6.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 14:15 (CrnaBitanga).
Moj PC  
16 2 hvala 3
12 godina
protjeran
dedaa kaže...

Ako netko hoce platoon, treba mi arty za LT misiju 11.

Doxy, dodaj me, trebat će i meni, treuntno sam na misiji zauzimanja baze sa LT.

@ Intelovac 123

Jednostavno ga ti uništi, nemoraju ga oni uništit, čekaj da prođu 2 minute od početka bitke, i zaleti se u njihovu bazu kad su svi iza kamenja i slično...raspoređeni, da su ti veće šanse za proboj.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Druze potpuno te podrzavam, juce igram lakeville mapu i nas retardirani is7, em je retard pa se zaletio na sredinu i sklizno u vodu odmah em lik moli cijelu partiju da mi kepujemo jer eto njemu treba...kad sam mu napisao da mu to nije misija da on mora kepovati a ne mi za njega on je opleo kako smo mi glupani...

Otkad su pocele misije igra je postala retardirano glupa...

Po meni koliko su one dobre zbog nagrada, način implementacije je debilana teška.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Misije ubile gameplay, al opet skupit cu prije za novi tenk... lik ima ramming misiju i samo ceka iza nas da se zaleti...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Dojma sam, da su za svaku misiju kao tercijalni zadatak trebali staviti: pobjedi u bitci. 

To je vjerojatno kasnije, na t9/t10 tenkovima

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 9:53 (quickr).
15 godina
World of Tanks

*ebale ih ove retardirane misije

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...
... lik ima ramming misiju i samo ceka iza nas da se zaleti...

Neki dan igram Matildu IV i pucam na ekipu meni s desne strane.

S lijeve strane od nikuda doleti full HP T67 i ramma me. Meni ubije trackse i nesto sitno damage napravi, a on se raspukne ko kokica, cijeli HP mu otisao 

Nije vezano za misije jer TD nema ramming missiju, ali jebeno mi je bilo presmijesno.

S onim svojim topom koji roka kao autoloader mogao me je ukantati k'o zeca. Nije bio spottan dok nije dojurio do mene, a ja sam bio okrenut na drugu stranu.

Ali ne, majstor odlucio da ce me ubit rammanjem u T67.

Kada dodjem do te ramming misje (ne radim misije nego ih imam startane, pa kad se desi - desi) za mediume E-50M ide u akciju 

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 10:41 (Mauro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice