World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.283.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Jedva čekam. Commandera koji je bio/je gift sam uzeo i čekam betu, da se maknem od ovog ruskog smeća. Barem neću trebati imati ultra gejmerski komp da bi imao 60 FPS-a na high postavkama. 

aj da te pitam, jel se to moze dobit bez skidanja igre ili?

pretpostavljam da se moram reg-at

jel primaju sve siemke u zatvorenu betu ili kak je to?

sry na 

p.s.

btw prvi post na novom sucelju foruma, trebace se naviknut

p.s.s.

sretna nova tonkeri

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
World of Tanks

regaj se tamo i uzmi si commandera

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ED63 kaže...

aj da te pitam, jel se to moze dobit bez skidanja igre ili?

pretpostavljam da se moram reg-at

jel primaju sve siemke u zatvorenu betu ili kak je to?

sry na 

p.s.

btw prvi post na novom sucelju foruma, trebace se naviknut

p.s.s.

sretna nova tonkeri

Beta dolazi za koji mjesec. Moraš se prijaviti za betu prvo. Tako da imaš vremena odlučit 

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

Nakon njemaca odradio i misiju sa francuzima i odlucio da se ne isplati ici dalje za WZ-a, trazi previse vremena jbg 

Ali dobra stvar je da je pao i mastery sa Batom, taman da ubijem artiljeriju za osmi kill skide me lik sa spashom ali nije ni ovo lose s obzirom da sam imao koju prommilu viska u krvi  

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 3:00 (Dr. Vicko).

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav

Da li neko ima bonus code za 250 ili 300 golda.Bio bi jako zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 11:43 (Old_School_Fighter).

0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz novi sam...

http://wotreplays.eu/site/1488732#siegfried_line-theterrrorr-m4_sherman

I meni je tesko shvatit kako sam pogodio :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
xghost kaže...

I tako dok wg razmislja kako ce izmusti svoj eigrace konkurencija ne spava

http://aw.my.com

novi tenkovi rakete itd....

Jedva čekam. Commandera koji je bio/je gift sam uzeo i čekam betu, da se maknem od ovog ruskog smeća. Barem neću trebati imati ultra gejmerski komp da bi imao 60 FPS-a na high postavkama. 

Ne treba ti nista specijalno. Ja sam prije koji mjesec sastavio za 3.500kn stolno(u ZG bi izaslo i jeftinije sigurno), igram na high(ne ultra), i FPS mi je 94 prosjek. Nista ultra gejmersko.

The quieter you become, the more you are able to hear
15 godina
Old_School_Fighter kaže...

Pozdrav

Samo za tebe 

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Može mi netko objasniti što i kako se treba napraviti kada se kupuje preko npr:vise electron,do sada sam kupovao sa paysafeom,sada se ne moze,pa eto cemo sa karticom,samo ako mi netko može objsniti što i kako treba???

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Promjeni samo drzavu, npr njemacku i imas opciju za paysafe kad placas :)

12 godina
zagi55 kaže...

Pozdrav

Samo za tebe 

dobro si ovu peticu fotošopirao

12 godina
World of Tanks

pozz !

wg neće da mi uzmu pare. pokušavam kupiti premium, sa visa elektron karticom, ali ne ide ... nikada prije nije bilo problema. pa evo dok čekam da mi oni odgovore, da vidim dal netko ima sličnih problema !?

lp

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
grgaRi kaže...

pozz !

wg neće da mi uzmu pare. pokušavam kupiti premium, sa visa elektron karticom, ali ne ide ... nikada prije nije bilo problema. pa evo dok čekam da mi oni odgovore, da vidim dal netko ima sličnih problema !?

lp

Računaj na to da ako tenk košta 40 eu...na računu moraš imat barem 55eu...mozda bi i 50eu bilo dosta...ali nisam siguran...znam da kad uzimam za 20 eu nesto da moram imat barem 30 na deviznom.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
12 godina

istina, al nije to. ne mogu kupit ni 180, niti 90 dana premiuma, samo izbaci sljedeću poruku : "Sorry, something went wrong. Action temporarily unavailable. Please try again later." čini mi se da nešto ne štima "s njihove strane".  a, ne ide ni preko pay pala ... oću da im dam skoro 50 eura, a oni neće, pa u pm...

Forzza Fiume !!!
16 godina
grgaRi kaže...

istina, al nije to. ne mogu kupit ni 180, niti 90 dana premiuma, samo izbaci sljedeću poruku : "Sorry, something went wrong. Action temporarily unavailable. Please try again later." čini mi se da nešto ne štima "s njihove strane".  a, ne ide ni preko pay pala ... oću da im dam skoro 50 eura, a oni neće, pa u pm...

Možda da daš rublje?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 17:47 (St0ka).
12 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Pozdrav

Samo za tebe 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 18:10 (began).
12 godina
neaktivan
game789 kaže...

za one malo bolje i iskusnije igrace: na super persingu imam posadu sa 3 skilla, a u medjuvremenu guram prema Patton liniji, znaci isto med, sto mislite koliko je dobro ili lose: da istu posadu koristim i za patton liniju (trenutno sam na tier 6), tj da ovu sa super persh. bas dobro "nabudžim" ili da imam drugu posadu?? sto predlazete?

sto predlazete? :)

11 godina
game789 kaže...

Nema veze s zdravm mozgom imat posadu specialno za premium tenk, jer bilon koja posada iz iste klase nema nikakav penalty, tj  posada od m4, t20, m47 m48 itd... ce vozit super peru koda su za njega trenirani posto je prem teenk, dok ce ovi iz super pere u bilo kojem drugom mediumu(naravno ukoliko nije isto prem) imati - 10 ili 20 % na skill.

Dakle tu posadu od 3 skila, dropat im skilove i pretrenirat na tenk koji trenutno grindate, svaki put kad selite na sljedeci tenk, ili eventualno stavit odma skilove za t 8, posto ce se na njemu ipak vise ostat dok se t 6 i 7 relativno brzo proleti, pa da se bzv ne baca xp( posto je po meni dropanjei pretreniranje za gold bacanje resursa, ionako dok se vrate do 100% skupi se srebra za spamat gold s stock tenkom kojii ide iza ) .

A  sto stavit od skilova je kako kome,  obicno furam biu prvu, pa ovisno od tenka repair ili camo, od posebnih skilova 6th sence comanderu, guneru snap shot, loaderu safe stowage, a driveru ovisno opet od tenka ako se sporo okrece a bitno mu je onda clutch braking, americkim mediumima smooth ride, njemcima prije da se ne pale, a sad off road driving .... 

No opet svaki tenk ne igra svako isto, tako da se i skilovi mogu birat po onom sto vam pase (ja vise igram povuceno pa prije biram mix camo repairsa, dok frend koji igra isti tenk ce stavit full repair)

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
game789 kaže...
game789 kaže...

za one malo bolje i iskusnije igrace: na super persingu imam posadu sa 3 skilla, a u medjuvremenu guram prema Patton liniji, znaci isto med, sto mislite koliko je dobro ili lose: da istu posadu koristim i za patton liniju (trenutno sam na tier 6), tj da ovu sa super persh. bas dobro "nabudžim" ili da imam drugu posadu?? sto predlazete?

Tu posadu pretreniraš na medium liniju, ne znam koji je tier 6 kod amera al pretreniraš si posadu za njega, iako je "samo" tier 6 dobro će ti doći posada sa 3 skilla. Ono što je dobro je to što iako je ta posada trenutno istrenirana za tvoj tier 6 medium tenk oni će bez probema moći ići u superperu. To je jedna od prednosti premium tenka, da nemoraš pretenirati posade ako se radi o istoj klasi tenkova. Tako da moš odradit x2 na standardnom tenku, i onda ih prebaciš u SP i odradiš x2 na njemu.

14 godina
World of Tanks

Ufff ovu sam bio lagano u problemu,sledila mi se krv u žilama...1 vs 3

http://wotreplays.com/site/1491360#sand_river-smellsliketeenspirit-fcm_50_t

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Tamo negdje oko 9.0 je bila opcija na replay site-u da kad ukucas svoj nick da izbaci sve replaye u kojima se ti pojavljujes, zna li ko ima li toga jos i ako ne zas su makli?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ja111 kaže...

Tamo negdje oko 9.0 je bila opcija na replay site-u da kad ukucas svoj nick da izbaci sve replaye u kojima se ti pojavljujes, zna li ko ima li toga jos i ako ne zas su makli?

Moralo bi biti jer kada odes na drugu opciju tj opciju trazenja replay-a poslije toga imas filtera kao npr.koji tenk,koji klan,koji igrac itd itd pa vjerujem da se moze naci,probaj... Naravno ja sebe odavno nisam trazio ali znam isto da sam mogao naci bitke gdje sam sudjelovao ja,naravno link: http://wotreplays.com/ i naravno ulogiraj se...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
11 godina
Trippy kaže...

Ne treba ti nista specijalno. Ja sam prije koji mjesec sastavio za 3.500kn stolno(u ZG bi izaslo i jeftinije sigurno), igram na high(ne ultra), i FPS mi je 94 prosjek. Nista ultra gejmersko.

To mi je sljedeći projekt. Novi komp + novi monitor. Neki i5, ssd i tako.

Hmm da li je Broadwell arhitektura stigla kod nas?

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim se pocastit nekom t8 premium dok su na popustu. T26e4 vec imam. Dvoumim se izmedu Fcm i Jt8.8. Za ovog Td-a znam kakav je nacin igre, i mozda bi prije Fcm, jel mozete malo pojasniti i kakav je Fcm opcenito, njegov nacin igre, zarada i ostalo, prednosti i mane! 

Hvala!

EDIT: 

U obzir dolaze samo FCM i JT8.8.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 12:18 (game789).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
game789 kaže...

Mislim se pocastit nekom t8 premium dok su na popustu. T26e4 vec imam. Dvoumim se izmedu Fcm i Jt8.8. Za ovog Td-a znam kakav je nacin igre, i mozda bi prije Fcm, jel mozete malo pojasniti i kakav je Fcm opcenito, njegov nacin igre, zarada i ostalo, prednosti i mane! 

Hvala!

Ja bih ti preporučio T34 ako se snalaziš u hull down igri, odlican moneymaker, ne dobijes premium MM ali imas relativno dobar top za okrsaj s desetkama (penetracija blizu 250)...

15 godina
World of Tanks

Imam sve osim 112 ove koji se mogu kupiti i FCM je najbolji bar meni... vidi šta ti odgovara ako možeš na nečijem akauntu probat ako ne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
game789 kaže...

Hvala!

EDIT: 

U obzir dolaze samo FCM i JT8.8.

FCM - medium tenk...tako ga i koristiš :) Imas gore moj replay par postova iznad,pa pogledaj.

Meni osobno br. 1 prem,samo mi je trebalo vremena da si izbacim ono "heavy tank" iz glave,pa sam prvih nekoliko partija odbijao vozat ga kao mediuma.

P.S. najveći cheat u ovoj igri je imat bolju internet vezu,masu puta mi se dogodilo da u onim milisekundama jednostavno budem ubijen,jednostavno te za milisekundu brze primjeti,okrene top,da ne pricam kad klikne za shoot...masu puta mi se dogodilo da kliknem,al ne ispali istu milisekundu,budme ubijen...a uvjeren sam da sam kliknuo na vrijeme...ping mi je 60-100,često mi se crveni zaruljica od pinga...jedva čekam VDSL ili nešto treće,mogu mjenjat ugovor srećom kad budem išao u novi stan...a tamo je sve novo,parica mora bit vrh! Al nažalost opet Iskon.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 13:48 (Thoroughbred).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

netko grinda sedmice i devetke, i može igrati u vodu s lošim igračem? pišite

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Trippy kaže...

To mi je sljedeći projekt. Novi komp + novi monitor. Neki i5, ssd i tako.

Hmm da li je Broadwell arhitektura stigla kod nas?

Koliko znam nije, ima samo maticna koja podrzava. Sad bi trebala stici doduse, pocetkom godine. Inace preferiram Intel, al kad sam kupovao, na kraju sam uzeo sve od AMD-a, zbog cijene naravno, ispalo je 30-35 % jeftinije. I moram priznat da nisam pozalio. Sve ide ko ludo. A nije bilo skupo.

A eto nocas se i meni prvi put dogodio crni scenariji nakon 13-14k partija, nisam nikad imao duge serije poraza, obicno tjednom su to vecinom pobjede, al igram svega 10-20 partija mozda. A vikendom uvijek isto, jedan dan 30-36, drugi 32-24 recimo, pa uvijek ispadne oko 50% WR. Al poraza u nizu nikad preko 6,7,8. I tako i jucer i prekjucer sve islo istim tokom, i nocas u 3h rekoh idem uzet jos jedan tenk dok su na popustu ameri i odigrat x2 s njim pa na spavanje, i uzmem T21 (tu sesticu jedinu jos nisam igrao), i krenem, 23 poraza za redom!!!! Vrag mi nije dao mira, rekoh napravit cu taj x2 makar igrao jos 10h. Ja sam u svakoj svoje odradio, i dmg i kills i spot i sve. I 24ta partija krene, skontam nemam vise pljugi, otisao potrazit, vratim se, vodimo 14-0, taman krenem iz baze, za koju sekundu partija gotova, x2 napokon, a da nisam skoro ni igrao partiju. Za poludit.

Valjd ce danas bit normalno :P

The quieter you become, the more you are able to hear
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 16:10 (Trippy).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1493413#murovanka-guntherprien-fv215b

Odlicna mehanika igre se pokazala u zadnjih 20 sec

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice