World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
toma20 kaže...

skidam world of tanks dali je normalno da se 1gb skida 5 sati {#}

Kako da mi to znamo jer ne znamo koji "internet" imaš.

Samomrzeći hrvat
11 godina
Entry Point kaže...
toma20 kaže...

skidam world of tanks dali je normalno da se 1gb skida 5 sati {#}

Kako da mi to znamo jer ne znamo koji "internet" imaš.

rijeseno ;) moramo sam maknuti onu kvacicu sa torrenta {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jednostavno pitanje koji Tier 10 kupiti?

28 Bat Chatillon 25t
4 Kinez 121
Džedaj

0 0 hvala 0
11 godina
ED63 kaže...
tnakir kaže...

Ima li smisla nastaviti francuskom heavy linijom. Za sada sam "zapeo" na ARL44 i tenk zbilja ok, dobar gun, dobra pokretljivost, losiji armor ali nemos sve? Kakvi su tenkici poslije?

dobri su i predobri

t7 m4 45 je nesto nalik tigru, sa dobrom deprom i topom, al nazalost bez armoura {#}

ima 2 topa, jedan je nalik zis-6 107mm sa kv-2 i t-150, a drugi je dca-45 sa 200+ pen i opakom preciznoscu

evo i video

ARL 44 Video Guide | Videos | World of Tanks

posle ide amx 50 100, koji ima autoloader, 4 clana posade-bez loadera (sic {#})

ima 2 topa, oba autoloadera sa 6 granata, prvi onaj dca-45 sa 35 sec reload i 1500 credsa po clipu troskova za granate

drugi je 100mm top sa lorena sa 50 sec reloadom i 6000 credsa po clipu, veci pen i dmg ali i hebeni troskovi

granante jednako znaju dingat i ja preferiram 90mm top zbog troskova, reloada i manje mi dinga {#}

dalje nisam doso, al su to tenkovi za ubijanje sa ledja, flenkanje, finishiranje protivnika, i kako su forumasi savjetovali jinglesu- endgame tonkovi...

cekas, snajpas, kempas, i pred kraj si najvazniji u timu jer ak imas dovoljno hp-a  mozes ubit sa clipom ranjenog t8 ili t9 dok on reloada {#}

idi tom linijom i neces pozalit {#}

al znaj da to nisu heviji, samo se tak zovu... to su hibridi light / med sa hvy MM-om {#}

Trippy kaže...

I ja sam relativno svjez sa ARL 44, al tenk je odlican, top fantastican, busi i osmice bez problema, uz malo kosine nije mu ni armour tako bas los, dosta odbije. Prelazim danas na sedmicu, vidim svuda da kazu da je ocajan, al eto zbog misije, ARL-a cu ostavit u garazi, sedmica je samo da dodjem do osmice i zbog misije.

pogledaj post  gore, i odgledaj video stronk guide-bices bolji sa arl 44 ziher {#}

Francuzi su kao i paton t10 m 48 powercreep-ani, daleko od toga da su losi ali tenkovi koji su naknadno izasli dobrano ih peru, mada skoro svi francuzi su suport i oslanjaš se na tim, ako nista drugo moraju ti spotat.

Arl ima dobar top po dispersiji, dmgu i to al ono sto je lose je ciljanje, top cilja ko ruske haubice i 122 mm a dosta manje skida, to ajde opet nebi bio neki pproblem da kupolu ruski  122mm s strane overmecha svaki put osim ako ne puca HE jer je retardacija s 30 mm, 120 mm frontalnog oklopa  je ko tigrovih 160mm nekad working as itendend nekad suplji sir sve prolazi.

T 7 amx 45 je ubiti uber laki KT ali opet zbog nekih cudnh razloga ima aim time ko ruska haubica i to ga ubija. Ja sam ga davno igrao dok je frend igrao tigra i tad je tigar isto imo aim time 2,9 te kad su ga bufali svi su pricali kako je sad pre dobar radi DPM, sto je daleko od istine, točno je da kad naletis na neki tenk kojeg mozes penat svaki put da ces ga polomit al kad je nesto tipa isa pa kad granate same od sebe se odbijaju jer nisi naciljo do kraja, ono sto je Tigra I ucinilo uber dobrim je buff aim time-a na 2,5... 

Isto tako fcm 50 t je isti top samo s boljim aim timom i razlika je nebo zemlja...

Također ako je neko grindo t 69 zna o čemu pričam prvi top skida muhe u letu  dok drugi mausa fula na 10 m a oba topa imaju Wot preciznost 0,38 m, mada u wotu je preciznost malo krivo definirana tj ljudi je krivo shvacaju, al to je malo pre komplicirano nekom objasnit samo tekstom...

Ista stvar je i s T54 ko je isao direkt na t62 ne zna sta je pravi t54 jer ga nije igrao s 100 mm D-10T2C...

amx 50 100 je zvjer {#} u nejmu imam masu borbi i vjerovatno se na njemu najvise naucio igrat (mada mi kazu da previse kampam :P )  tenk zahtjeva strpljenje da se ne zaletis i zgines, a i dobru koncentraciju jer treba zurit u mapu i pazit sto se sve dogada u bitci, svatko moze izletit na t8 i clipovat ga i pritom izgubit pola hp... dok ce malo bolji cekat prigodu i clipovat u miru...

Nije istina da amx nema loadera ima ih cak 3 a to su zapovjednik, guner i radio operater, sto je mana usporedbi s t69 koji ima samo jednog,  jer ako bilo ko od trojice zgine reload se povecava.

T 9 50 120 je iritantan za igrat jer ima trup od is 3 no mora da njega svemirci nisu volili pa je odrasto na zemlji tako da nema mitske moći ko is 3 da jede granate bez dmga {#}, Mada realno trebali ste se vec naviknut da nemate armora kod francuza, ono sto najvise nervira je depresija i elevacija topa je depresivna, kad predete preko stabljike trave nemozete spustiti ili podignut top koliko vam treba, a i ko centurion je tj koristi granate kao oklop, nekad to radi kako treba pa vam samo ostete ammo rack anekad ne pa se desi big bang {#}

Amx 50b ispravlja skoro sve sto je predhodnika mučilo, jedine mane su mu sto ima kupolu ko  Eiffelov toran koju je jednostavno penat, tj u kupolu ga je najbolje i gadat ili u prsten/lezaj kupole, takoder kad se vvozi treba pripazit gdje mu je okrenuta strana koju je jednostavno za penat... Najveći neprijatelj vam je arti koji vas moze spotat iz svoje baze((zbog uzasnog camo ratinga) a kad vas opici ili ima masu modula ostecenih ili vam fali 70 80 % hp-a nekad zna okinut i sve jer se lako zapali tenk kad se gada odstraga u motor...

Uglavnm ono sto bi ja rekao, ako ste neko se vuče za tenkovima i snajpa onda idite na francuze, jer definitivno nije tenk koji treba ic prvi( eventualno da osvoji neki sektor kojeg ce zadrzat dok se pravi teskasi ne dovucu, a onda magla dok rld-a ili ceka prigodu za isklipat nekog dok ne gleda u vas ) {#}

Btw Kakav je TIGAR II bio tek kad se mogao paliti frontalno jer ovo sad je ocaj i gubljenje zivaca, bar meni kv 4 je tata za KT.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal li neko moze da mi da invite code za test server ili barem da mi kaze na koji nacin mogu da dobijem code?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ne razumijem kakv code.Igra je besplatna i svako ju moze igrat.Code ti treba jednio ako osvojis neki gold ili tako nesto {#}

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Imali li neki igrac koji je voljan igrat samnom.Najjaci tier mi je 7{#}

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Danas u igri naletio sam na nekog psihopatu. Lik je poceo sa spamom cetnicko-ruska koalicija i Drazo Mihajlovic gluposti na sto sam mu napisao da to nije normalno i da je to govor mrznje.poslije bitke mi je nastavio pisati poruke tipa vratit cemo se mi u Vukovar i zapaliti sto jos nije zapaljeno.Sve ustase cemo pobit,vatikan zapalit....Jos mi je poslao poruku na forumu u kojoj velica cetnistvo i dere neke svoje nebuloze...

"hahaha pobeze ti glavom bez obzira. nisi izdrzao. slab si. nadjacao sam te ,ogolio, raskrinkao, jednom recju pobedio bre!!! hahaha drugo,jos vaznije...vidim da koristis najvise ruske tenkove!!!!! hahahaah sudjeno je da oni pobede sa nama jednog dana na tim tenkovima cemo doci opet u bec kao sto smo i usli 1945 u bec na ruskim tenkovima.!! plus stvarno si pacenik placas da bi igrao /preimum noob/. hahaha kalabicu duge brade komandante gorske garde ,gorske garde i kraljeva i sve sirom do kraljeva!!!!"

Lik se zove: aca51
Moj odgovor:Covjece ti nisi normalan.Ovakav govor mrznje vec dugo isam vidio niti cuo.Idi i lijeci se.To ti onako prijateljski kazem,za tvoje dobro.

EDIT:Link u kojoj je poslije na forumu poceo s..t gluposti: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?app=members&module=messaging&section=view&do=showConversation&topicID=5269867&st=0#msg6132834

Prijavio sam ga WOT-u,ne znam moze li se jos nesto poduzeti da ga se bana jer je covjek zivo zlo i leglo mrznje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 17:52 (tadic).
Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

To je ili neki balavac (godišta kao ja) ufuran ko da je bio u ratu ili neki PTSP-ovac (bez uvrede braniteljima) koji ne zna gdje bi drugo iskaljivao bjes.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

momci ovako kupio sam is-3 ali totalno sam u k. samo sam u minusu nikako dobre partije odigrat sta da radim sa tim tenkom i koji top da uzmem?

Bit ćeš u minusu dok ne dođeš do BL-9. Idi sa D-2-5T na D-25T i onda na BL-9, onda sve ostalo. Sad se ne sjećam hoćeš morati gusjeince prije BL-9 zbog mase...

Toni
12 godina
neaktivan
World of Tanks

...ogolio, raskrinkao...{#}

Budem ga zvao u vod da ga vidim "u akciji".

2 0 hvala 0
14 godina
rapture686 kaže...

To je ili neki balavac (godišta kao ja) ufuran ko da je bio u ratu ili neki PTSP-ovac (bez uvrede braniteljima) koji ne zna gdje bi drugo iskaljivao bjes.

Prije bih rekao da je PTSP-ovac jer je rekao da ima sina i da ga odgaja u cetnickom duhu,da ga je vodio na ravnu goru...Ja sam mu na to sve pisao da to sto govori nije normalno,i da njegovo misljenje nije misljenje svih srba...Ali kada je zakacio za Vukovar,e onda je bilo svega.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Još gore...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Prijavi ga i ako imas screen to je gubitak profila...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
tadic kaže...

Danas u igri naletio sam na nekog psihopatu. Lik je poceo sa spamom cetnicko-ruska koalicija i Drazo Mihajlovic gluposti na sto sam mu napisao da to nije normalno i da je to govor mrznje.poslije bitke mi je nastavio pisati poruke tipa vratit cemo se mi u Vukovar i zapaliti sto jos nije zapaljeno.Sve ustase cemo pobit,vatikan zapalit....Jos mi je poslao poruku na forumu u kojoj velica cetnistvo i dere neke svoje nebuloze...

"hahaha pobeze ti glavom bez obzira. nisi izdrzao. slab si. nadjacao sam te ,ogolio, raskrinkao, jednom recju pobedio bre!!! hahaha drugo,jos vaznije...vidim da koristis najvise ruske tenkove!!!!! hahahaah sudjeno je da oni pobede sa nama jednog dana na tim tenkovima cemo doci opet u bec kao sto smo i usli 1945 u bec na ruskim tenkovima.!! plus stvarno si pacenik placas da bi igrao /preimum noob/. hahaha kalabicu duge brade komandante gorske garde ,gorske garde i kraljeva i sve sirom do kraljeva!!!!"

Moj odgovor:Covjece ti nisi normalan.Ovakav govor mrznje vec dugo isam vidio niti cuo.Idi i lijeci se.To ti onako prijateljski kazem,za tvoje dobro.

EDIT:Link u kojoj je poslije na forumu poceo s..t gluposti: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?app=members&module=messaging&section=view&do=showConversation&topicID=5269867&st=0#msg6132834

Prijavio sam ga WOT-u,ne znam moze li se jos nesto poduzeti da ga se bana jer je covjek zivo zlo i leglo mrznje.

Ima takvih koliko hoćeš. Balavci opranih mozgova. To je ono što slušaju kod kuće i u medijima.

Nije samo srbija u pitanju, ima i naših balonja takvog stanja uma na lopate. Nagledao se svakakvih braindead nebuloza u chatu. Samo stisni ignore ili kako već i udri brigu na veselje. Boli te za kretene. {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 18:21 (Entry Point).
14 godina
Entry Point kaže...
tadic kaže...

Ima takvih koliko hoćeš. Balavci opranih mozgova. To je ono što slušaju kod kuće i u medijima.

Nije samo srbija u pitanju, ima i naših balonja takvog stanja uma na lopate. Nagledao se svakakvih braindead nebuloza u chatu. Samo stisni ignore ili kako već i udri brigu na veselje. Boli te za kretene. {#}

Sve ja tebe razumijem,nacionalista i ekstremista ima na svim stranama.Odrastao sam u mjesovitoj sredini koja je bila zahvacena ratom... Ne dijelim ljude po vijeri i po nacionalnosti.Poticem iz obitelji gdje je rijec "balija" i "četnik" bila zabranjena cak i za vrijeme rata. Zbog toga me iznenadilo ponasanje onoga psihopata danas,jer takvo nesto jos nisam vidio(vidio sam svasta u ratu). Ne mogu vijerovat da toliku kolicinu mrznje jedan covjek u sebi nosi.

11 godina
tadic kaže...

Sve ja tebe razumijem,nacionalista i ekstremista ima na svim stranama.Odrastao sam u mjesovitoj sredini koja je bila zahvacena ratom... Ne dijelim ljude po vijeri i po nacionalnosti.Poticem iz obitelji gdje je rijec "balija" i "četnik" bila zabranjena cak i za vrijeme rata. Zbog toga me iznenadilo ponasanje onoga psihopata danas,jer takvo nesto jos nisam vidio(vidio sam svasta u ratu). Ne mogu vijerovat da toliku kolicinu mrznje jedan covjek u sebi nosi.

To je neznanje, a ne mržnja. Nije on to iz guzice izvukao, to su ga drugi naučili. Vjerojatno kod kuće pa onda i šire.

Ja automatski ignoram takve, reportam i idem dalje. 

Samomrzeći hrvat
15 godina
tadic kaže...

...

Ma ban mu slijedi garantirano ako si ga prijavio..

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina
neaktivan
World of Tanks
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji program koristiti za otvaranje wotreplay fajlova posto se kod mene racuna kao nepoznat fajl. ? :D  §

Kad ti zivot da limunade ti napravi limune. Zivot ce biti u fazonu tipa: Sta !?!?!? .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
majkoni ovo-ono kaže...

Koji program koristiti za otvaranje wotreplay fajlova posto se kod mene racuna kao nepoznat fajl. ? :D §

Desni klik na replay,open with - world of tanks.exe... & igra ti mora biti ugašena :)

10 godina
neaktivan
Note: WoT mi nije instaliran ... neki drugi nacin ? :)
Kad ti zivot da limunade ti napravi limune. Zivot ce biti u fazonu tipa: Sta !?!?!? .
14 godina
neaktivan
majkoni ovo-ono kaže...
Note: WoT mi nije instaliran ... neki drugi nacin ? :)

Nikako...moras ga instalirat.

Sad odigrao jednu retardiranu borbu,napadamo,ostala 2 tenka za rijesit a manje od minute,nas at7 u capu na 90%...i frajer izađe iz capa 20 sec prije kraja i izgubimo.

12 godina
World of Tanks

nije ni meni instaliran pa radi, offtopic- što je sad sa ovim zvijezdicama pored avatara npr. DamageHigh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

nije ni meni instaliran pa radi, offtopic- što je sad sa ovim zvijezdicama pored avatara npr. DamageHigh

http://www.bug.hr/vijesti/nadogradnja-bugonline-foruma/138950.aspx

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
13 godina
protjeran
marsovac kaže...

Jednostavno pitanje koji Tier 10 kupiti?

Bome ovo je bilo bas jednostavno pitanje... Inace sto se tice klanskih, 121 neupotrebljiv tenk...Druga stvar, zabava po meni puno bolja i puno veca sa batom i to daleko...Treca stvar su prednosti i mane o kojima kod kineskog 121 bolje da ne pricam,ne mozes spustit cijev ni 0.00001 mm, top zna zatrollat samo tako i u presudnim trenutcima dingat sve i svasta,a taj njegov armor zna trollat pa cak nekad i odbit nemoguce a bome i primit nemoguce sto u kupolu sto u hull...Kako bi ja to rekao pravi tenk "made in china".... O batu se vec puno toga zna a to je tenk sa kojim jednostavno moras naucit igrat,moras tocno znat kada i gdje uletit medu guzvu i ispraznit na nekog 5 komada, ne zurit s odlukama i procjenama ako nisi siguran u ostale spotane tenkove, nikad se ne napucavat sa jacim medium tenkovima a jos manje sa hevijima, nikad nemoj previse biti spotan i biti previse "pasivan" ako nisi siguran u svoju "neotkrivenost" jer te arty ubija kao malog misa , osjetljiv na track pa je obavezno kao i kod lightova imat popravke na posadi ,a ostalo manje vise ovisi naravno o tvome znanju i sposobnostima... Ukratko batchat "way to go"...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 17:40 (Tomo53nja).
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Nemas instaliran worldoftanks i gledas replay? Kako?

Partija niš posebno,ali kraj je epic...ostao sam protiv na pol healtha protiv full health obj.704,odem kempat s binocsima pored baze u nadi da ću ga uhvatit...i uhvatio ga doletio mu s guze i aj bok! I sve to 1 min prije kraja borbe.

http://wotreplays.com/site/1477666#el_halluf-smellsliketeenspirit-rhm_-borsig_waffentr_ger

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 3:28 (Thoroughbred).
16 godina
World of Tanks

Odlucio sam ici po ruskoj medium liniji i trenutno sam na T-34-85. Svi moduli otkljucani i krecem prema T-43.

Vjerovatno cu nekada ici i prema ruskoj HT liniji jer mi se IS-7 cini kao jako dobar HT, ali sigurno ne prije nego dodjem do T-54 sa mediumima.

E sad pitanjce - da li provesti jos 65k XP vremena (+ onih 50K do T-43) u T-34-85 da otkljucam KV-13 i onda preko njega IS ili da preskocim taj korak i kada odlucim ici kasnije na rusku HT liniju da jednostavno idem "normalnim" putem, tj. KV > KV-1 > ... ?

Nije bas da mi se provodi previse vremena u ovim lower tier rusima i u biti cilj je sto prije doci do T-54 i onda imati slatke brige odluke po kojeg ici (T-62A ili Obj 140). Osim toga, ako bi isao kroz K-13 to bi bilo sa droljavom posadom jer ce ova trenutna ici prema gore u liniji.

Ako bi isao klasicnom HT rutom (KV i na dalje) mogao bi koristiti sasvim finu posadu koja je trenutno u Churchil III i skoro ima 1. skil gotov. Dok dodje vrijeme za start HT linije vec ce ta posada biti debelo na 2. skillu.

Dakle - ici nekada u buducnosti kroz rusku HT liniju "normalnim" putem od KV na dalje ili ici precacom (a i nije da je totalno neka prevelika usteda XP-a) kroz KV-13 direkt na IS kojeg bi morao farmati sada u T-35-85 i sto mi nije neki sex bas?

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

Odlucio sam ici po ruskoj medium liniji i trenutno sam na T-34-85. Svi moduli otkljucani i krecem prema T-43.

Vjerovatno cu nekada ici i prema ruskoj HT liniji jer mi se IS-7 cini kao jako dobar HT, ali sigurno ne prije nego dodjem do T-54 sa mediumima.

E sad pitanjce - da li provesti jos 65k XP vremena (+ onih 50K do T-43) u T-34-85 da otkljucam KV-13 i onda preko njega IS ili da preskocim taj korak i kada odlucim ici kasnije na rusku HT liniju da jednostavno idem "normalnim" putem, tj. KV > KV-1 > ... ?

Nije bas da mi se provodi previse vremena u ovim lower tier rusima i u biti cilj je sto prije doci do T-54 i onda imati slatke brige odluke po kojeg ici (T-62A ili Obj 140). Osim toga, ako bi isao kroz K-13 to bi bilo sa droljavom posadom jer ce ova trenutna ici prema gore u liniji.

Ako bi isao klasicnom HT rutom (KV i na dalje) mogao bi koristiti sasvim finu posadu koja je trenutno u Churchil III i skoro ima 1. skil gotov. Dok dodje vrijeme za start HT linije vec ce ta posada biti debelo na 2. skillu.

Dakle - ici nekada u buducnosti kroz rusku HT liniju "normalnim" putem od KV na dalje ili ici precacom (a i nije da je totalno neka prevelika usteda XP-a) kroz KV-13 direkt na IS kojeg bi morao farmati sada u T-35-85 i sto mi nije neki sex bas?

Pitanje je koliko ti se igra i koliko živaca imaš za low tier partije? Ja osobno bi jedva dočekao da dođem barem do tier 8, mada ni partije u tier 8 više nisu kao što su bile. Ne kažem da low tier partije nisu zanimljive ili da su tenkovi loši, ali jednostavno od 100 partija 10 ih je dobrih, sve ostalo je gotovo u prve 3 minute.

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Odlucio sam ici po ruskoj medium ...

Samo cu ti reci da je KV-1 strasan tenk, a koliko je posada bitna to valjda znas!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice