World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.398
|
čitano: 9.089.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije baš najzanimljivije, ali eto, SU 152 Ace, sa derp topom.

http://wotreplays.com/site/1469109#kharkov-emir_the_stroj-su-152

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks
Trippy kaže...

Koliko ti je trebalo za ace KV-2? Mislim ga nocas malo provozat, nisam dugo.

6 kill-a i 2000+ dmg ja mislim. Tak neš, moram provjeriti skrinšotove, odnosno zakeljit ih ovdje.

Dobio i mark of excellence na njemu isto tako jučer {#}

Meni je tenk prezabavan. Kad se želiš opustiti, i kad te nije briga da li ćeš izgubiti, uzmi KV-2 i rokaj. Samo jedan dobar one shot je dovoljan da ti uljepša dan. Ili dok skineš 925 HP-a TOG II s gađajući ga u prednju stranu, ili pošalješ T34 u garažu i skineš mu 800+ HP-a. I tako. Zabava.

p.s. Pokupio jučer i mastery na T62a (opet naravno). Nešto mi idu ace tankeri zadnjih dana. Dan završio sa 71% pobjeda od 42 partije. Stronk.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 8:59 (Entry Point).
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Trippy kaže...

6 kill-a i 2000+ dmg ja mislim. Tak neš, moram provjeriti skrinšotove, odnosno zakeljit ih ovdje.

Meni je tenk prezabavan. Kad se želiš opustiti, i kad te nije briga da li ćeš izgubiti, uzmi KV-2 i rokaj. Samo jedan dobar one shot je dovoljan da ti uljepša dan. Ili dok skineš 925 HP-a TOG II s gađajući ga u prednju stranu, ili pošalješ T34 u garažu i skineš mu 800+ HP-a. I tako. Zabava.

p.s. Pokupio jučer i mastery na T62a (opet naravno). Nešto mi idu ace tankeri zadnjih dana. Dan završio sa 71% pobjeda od 42 partije. Stronk.

Ti derp topovi na rusima su ekstra zabavni za igrat. Jučer liku u Amx 50/100 skinem s leđa 850 i ubijem ga sa su 152, i on kasnije piše u čat kako su ruski TD op, a on vozi francuza reloadera {#}

17 godina
World of Tanks

Ima li smisla nastaviti francuskom heavy linijom. Za sada sam "zapeo" na ARL44 i tenk zbilja ok, dobar gun, dobra pokretljivost, losiji armor ali nemos sve? Kakvi su tenkici poslije?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam amx 50 120. Tenkovi poslije su ok, ali ne možeš računat na armor. To su osjeti na 1vs1 duelima s praktički bilo kim jer moraš imat sreće da ne popiješ damgea (kod tiera 7 još kolko tolko ok, koliko se sjećam). Za takav stil igre su puno bolji francuski mediumi, a i više se u CW-u koristi batman nego amx 50b. Ali ako ti se sviđa linija nastavi samo igrat, makar je meni osobno žao što sam s francuzima na heviju, jer bi mi mediumi bili sigurno zabavniji.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ima li smisla nastaviti francuskom heavy linijom. Za sada sam "zapeo" na ARL44 i tenk zbilja ok, dobar gun, dobra pokretljivost, losiji armor ali nemos sve? Kakvi su tenkici poslije?

Ja sam na 50 100. Ok je tenk samo sto ne volim papiruse od tenkova, pogotovo heavye. Ovog spasava autoloader i pokretljivost.

16 godina
World of Tanks

Rekao sam ja već da je tog op... šteta što sam izgubio,uhvatio me onaj churchil gun carrier na trak imao je više hp-a od mene a ja potrošio repair kit na popravak topa ranije u bitki...ali koliko god da je tog op i dalje nemožeš sam dobit partiju,dobro ajde da mu daju krila bilo bi više dobivenih.

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Trenutno na KV1S imam top 85mm,dali da ostavim taj ili da ugradim 122mm haubicu? Koji je po vama bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ostavi 85mm.

ToniK
15 godina
tnakir kaže...

Ja sam također svjež igrač francuskih heavy-a. ARL mi se svidio kao i tebi, ali tier 7 je daleko najgori tenk koji sam igrao. U igri postoje loši tenkovi i tenkovi koje treba znati odigrati da bi pokazali svoje dobre strane, ali majko božja ovo je dno dna. Za usporedbu chi-ri je jedan od najomrženijih i možda najlošijih tenkova, ali za mene je premija naspram ovog šita. Pozitivna strana je penetracija na topu i to bi bilo to. U 50 100 sam odigrao tek nekoliko partija i jako mi se sviđa. Ima odlčan autoloader s T9 mediuma lorraine-a koji mi je bio dobar. Problem je dugi reload i slab armor i ako nisi navikao na gameplay s autoloaderima mogao bi biti jako frustrirajuć tenk. Uglavnom ako nisi do sada igrao druge autoloadere imaj na umu da bi mogao imati problema. Za vježbu preporučam T71 koji mi je najdraži tenk i T69 nemaju tako dugačak reload i lakše se naviknuti na taj stil igre.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
14 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo ace tanker s KV2 i derp gunom,fakat je zabavan{#} i slučajno sam svojega pogodil,ali jbg...

http://wotreplays.com/site/1472907#fjords-macola-kv-2

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Trippy kaže...

Ja nikako, imam ga od samog pocetka kad sam poceo, grindao 2-3 dana tak nest. Puno partija i po 7 killova, 3-4k dmg-a, al ACE nikako, znam da se racuna zadnja 2 tjedna, nisam igrao neko vrijeme ga, al eto ako je to sad dovoljno bit ce napokon, jedino mi jos fali na njemu ACE i na Churchillu III. I da, slazem se, pravi je troll tenk, za opustanje i zahebanciju, a kad odere, onda ga stvarno odere, jednom sam i IS-3 one-shotao, neznam kako, jer bug il sta, al dogodilo se.

The quieter you become, the more you are able to hear
11 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja sam relativno svjez sa ARL 44, al tenk je odlican, top fantastican, busi i osmice bez problema, uz malo kosine nije mu ni armour tako bas los, dosta odbije. Prelazim danas na sedmicu, vidim svuda da kazu da je ocajan, al eto zbog misije, ARL-a cu ostavit u garazi, sedmica je samo da dodjem do osmice i zbog misije.

KV1S, kako kolega gore kaze, 85mm. Probao sam par sa 122, imam i rammer i GLD i BIA, al jednostavno predugi reload.

TOG II* je stvarno OP, zavrsio sam britansku misiju samo s njim i par sa Churchill GC(totalno podcjenjeni tenk, kupio iz zahebancije ga za misiju posto ih skoro nema nikad u igri, al ugodno me iznenadio, posebice kad top gun dodje).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igro od 9.3 i sad skinem 9.5 i problem s pingom. Ovo se nije prije događalo, uvijek je iznad 150, a zelene lampice se ne sjaćam uopće, kašnjenje mi ubija svaki užitak, stisnem D ..5m poslije tenk ide desno, a da ne govorim kad pucam u pokretu, granata ode 30 40 stupnjeva od smjera topa, ako nije do njih šta bi mogao napraviti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

to je i meni prije bilo zbog stare mrežne kartice, pa sam uzeo lan kabel i problem rješen.

ToniK
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije ni toga uvijek. Bas do tog 9.3 ping je uvijek bio normalan. Meni na optici 15-20,  na personal hotspot oko 35-50, od tog 9.3 patcha, na optici mi je stalno 50-70, a na hotspotu 80-130ms, vikendom gornja granica naravno, probao sam sve zivo, reinstalirat, obrisat folder onaj, flashat DNS itd itd itd., al isto, to su oni sjebali nesto nakon preseljenja servera il sta li vec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

125k zarade s 12244...šta su ovi battle payments? Ne kužim,dobio 98k,a zaradio 125...battle payments su još 49k...wtf is that?

http://wotreplays.com/site/1473145#team

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Nisam igro od 9.3 i sad skinem 9.5 i problem s pingom. Ovo se nije prije događalo, uvijek je iznad 150, a zelene lampice se ne sjaćam uopće, kašnjenje mi ubija svaki užitak, stisnem D ..5m poslije tenk ide desno, a da ne govorim kad pucam u pokretu, granata ode 30 40 stupnjeva od smjera topa, ako nije do njih šta bi mogao napraviti?

Meni se isto događalo, sve sam pokušavao i nije islo, i na kraju sam skonto da treba samo ugasiti i upaliti modem, ne restartirati, s vremena na vrijeme mi dođe isti problem i samo to napavim...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam uspio napraviti Ace s Chi-tom. Nije loš tenkić, brzo puni i dobro buši, i ima solidan MM.

http://wotreplays.com/site/1473210#fjords-emir_the_stroj-type_4_chi-to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pozz tenkisti,vidim da pise da x5 experience vrijede do 30.12. 6:00 CET jel to do 6 ujutro il do popodne? Da znam dal mogu ocekivati da i sutra do kraja boostam :D

Unaprijed hvala,LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
izvone kaže...

Pozz tenkisti,vidim da pise da x5 experience vrijede do 30.12. 6:00 CET jel to do 6 ujutro il do popodne? Da znam dal mogu ocekivati da i sutra do kraja boostam :D

Unaprijed hvala,LP

06.00h je ujutro a 18.00h je popodne{#}

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
izvone kaže...

Unaprijed hvala,LP

pa jel fino piše do 6:00. Da je do popodne pisalo bi 18:00. Jest da su WG EU moroni al u posljednje vrijeme ipak paze na takve stvari jer bi ih inače odma oprao SS na FTR.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 23:47 (St0ka).
15 godina
World of Tanks

Tko pita ne skita :D ma bilo jednom tako pa bilo i drugi dan jos pa da znam

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

" M " sa STA-1

zujanje skupljaje bodova nisam ni očekivao, još se poklopilo sa x5 

http://wotreplays.com/site/1473415#self

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 0:19 (hummer0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedva čekam da završe svi ovi event-i, misije, specials i gluposti, završim šta mogu, poprodajem tenkove koje ne trebam kad otključam idući tier, fino odaberem neki omiljeni i igrat s njim...

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

momci ovako kupio sam is-3 ali totalno sam u k. samo sam u minusu nikako dobre partije odigrat sta da radim sa tim tenkom i koji top da uzmem?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Trazim igrace ili neki clan koji je aktivan.Najmanji tier je 6.Ja imam IS i sve mi je otkljucano na njemu.Neka mi se javi koje misle igrat

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

dobri su i predobri

t7 m4 45 je nesto nalik tigru, sa dobrom deprom i topom, al nazalost bez armoura {#}

ima 2 topa, jedan je nalik zis-6 107mm sa kv-2 i t-150, a drugi je dca-45 sa 200+ pen i opakom preciznoscu

evo i video

ARL 44 Video Guide | Videos | World of Tanks

posle ide amx 50 100, koji ima autoloader, 4 clana posade-bez loadera (sic {#})

ima 2 topa, oba autoloadera sa 6 granata, prvi onaj dca-45 sa 35 sec reload i 1500 credsa po clipu troskova za granate

drugi je 100mm top sa lorena sa 50 sec reloadom i 6000 credsa po clipu, veci pen i dmg ali i hebeni troskovi

granante jednako znaju dingat i ja preferiram 90mm top zbog troskova, reloada i manje mi dinga {#}

dalje nisam doso, al su to tenkovi za ubijanje sa ledja, flenkanje, finishiranje protivnika, i kako su forumasi savjetovali jinglesu- endgame tonkovi...

cekas, snajpas, kempas, i pred kraj si najvazniji u timu jer ak imas dovoljno hp-a  mozes ubit sa clipom ranjenog t8 ili t9 dok on reloada {#}

idi tom linijom i neces pozalit {#}

al znaj da to nisu heviji, samo se tak zovu... to su hibridi light / med sa hvy MM-om {#}

Xperiax1 kaže...

Trenutno na KV1S imam top 85mm,dali da ostavim taj ili da ugradim 122mm haubicu? Koji je po vama bolji?

85mm ide na kv-1 stronk

Trippy kaže...

I ja sam relativno svjez sa ARL 44, al tenk je odlican, top fantastican, busi i osmice bez problema, uz malo kosine nije mu ni armour tako bas los, dosta odbije. Prelazim danas na sedmicu, vidim svuda da kazu da je ocajan, al eto zbog misije, ARL-a cu ostavit u garazi, sedmica je samo da dodjem do osmice i zbog misije.

KV1S, kako kolega gore kaze, 85mm. Probao sam par sa 122, imam i rammer i GLD i BIA, al jednostavno predugi reload.

TOG II* je stvarno OP, zavrsio sam britansku misiju samo s njim i par sa Churchill GC(totalno podcjenjeni tenk, kupio iz zahebancije ga za misiju posto ih skoro nema nikad u igri, al ugodno me iznenadio, posebice kad top gun dodje).

pogledaj post  gore, i odgledaj video stronk guide-bices bolji sa arl 44 ziher {#}

izvone kaže...

Tko pita ne skita :D ma bilo jednom tako pa bilo i drugi dan jos pa da znam

"ko se na mleko opece i u jogurt duva" stara poslovica nasih istocnih suseda tj, "komsija" {#}

rapture686 kaže...

Jedva čekam da završe svi ovi event-i, misije, specials i gluposti, završim šta mogu, poprodajem tenkove koje ne trebam kad otključam idući tier, fino odaberem neki omiljeni i igrat s njim...

i ja jedva cekam da sve to zavrsi da si mogu levelat drugu itrecu hvy posadu kineza u wz-111 {#} da budu über-stronK {#}

Sivi Sokol 22 kaže...

Trazim igrace ili neki clan koji je aktivan.Najmanji tier je 6.Ja imam IS i sve mi je otkljucano na njemu.Neka mi se javi koje misle igrat

klan hamy rekrutuje TM {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

skidam world of tanks dali je normalno da se 1gb skida 5 sati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice