World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.100.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ryder007 kaže...

pozz svima ima li koja dusa da mi objasni kako se ovo igra i koje su cake i tako to,hvala :)

još jedan kandidat za psiho terapiju {#}

prouči malo jubito i dosta stvari će ti biti jasnije..

imaš "linije"

1. light; osvjetljavaš tj. spotaš za ostatak čopora (baca te sa puuuuno jačim neprijateljem) pa ovisno o razvijanju bitke ideš u neprijateljsku pozadinu i "smičeš" svima nam mrsku artiljeriju tj klickere {#}

2. medium; gledaš (uz spot) doći neprijatelju sa strane i iskoristit brzinu te brzi reload (trebaš dobru koordinaciju)

3. heavy; ono, dođeš i kažeš- evo mene {#}, primaš udarce jer imaš najbolji oklop (armor) i guraš naprijed

4.TD (tank destroyer) lovac na tenkove, nanosi kritičnu štetu neprijatelju ali zbog manjka oklopa se skriva i podmuklo uništava..

5. SPG tj. artiljerija (arty, klicker {#}) obitavaš u pozadini, k'o zec od grma do grma, i (nakon što pritisneš tipku SHIFT) ciljaš ono što otkrije scout i eliminiraš prijetnju koja koči napredak heavy tenkovima....

toliko ukratko, uz obveznu napomenu (što će potvrdit najmanje 2 doktora u thread-u) pripremi obilne količine sredstava za smirenje jer (osim mehanike igre) ekipa je sve samo ne spremna na suradnju i normalno ponašanje..zaboravi na F5 jer ti nitko neće pomoći..

preporučam da uđeš u neki klan di iskusniji (žele) pomažu i navigaju za početak..

nedaj se navuć pričom o lakšem (bržem) našpredovanju za "real money" (navodno je igra free to play) i ne kupuj premium tenkove dok nisi siguran da, (ako si oženjen) želiš razvod ili ako si momak ostaviš sve prijatelje, želiš postati "unicum"..

zadnja ali ne manje važna stvar, ne psuj u chat i čuvaj se "svakakvih" modova

sretno tankiranje {#}

{#}

edit: zaboravio TD {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 20:56 (bivsi branitelj).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dajte pogledajte ovaj tim,mi trebali napadat...jedini tko je "napadao" sam bio ja,uopce neznam kako smo ovo pobjedili...bio sam lud ko'šiba,totalni idioti.

http://wotreplays.com/site/1461290#sand_river-smellsliketeenspirit-t37

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scaramush kaže...

igraš sam sa još 14 obično razuzdane dječurlije protiv 15 drugih...

pobiješ 7-8 izgubiš...

pobiješ 10ak pobjediš

pogledaj kako se kampira i skriva, na kraju skoro bez municije HE za zadnji tenk :-)

http://wotreplays.com/site/1461048

Nisam ni znao za tu poziciju, predobra je

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali mi je isplativo prodat Black Princa i prebacit se na ruse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ovo funkcionira kad imaš spotere koji ginu za tvoj score. Uglavnom kampiraš i ne skrivaš se. al stvarno nobavi ovi zadnji, jedan po jedan idu u napad, gdje im je pamet.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Danas malo pritisnuo za WZ misiju i koliko god se čovjek trudi, jedva preko 55%, bilo je danas svega, od 10 TD-a u timu do 0-15 partija i rusheva... još kad ne možeš skinut x5 s prokletog Tigra 2 nekih 5-6 rundi i stavlja te samo u desetke, poludiš... ovo je definitivno najgora misija do sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav. skinuo sam world of tanks i sad se trebam prijavit. Koji da odaberem server eu1 ili eu2? I recimo da je moj frend u igri ako je odaberem eu1 a on eu2 jel mozemo mi skupa igrat? I jel taj odabir servera trajan ili mijenjas svaki put kad upalis racunalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

pozdrav. skinuo sam world of tanks i sad se trebam prijavit. Koji da odaberem server eu1 ili eu2? I recimo da je moj frend u igri ako je odaberem eu1 a on eu2 jel mozemo mi skupa igrat? I jel taj odabir servera trajan ili mijenjas svaki put kad upalis racunalo?

Na server te baca automatski, iako možeš i sam odabrat na koji server želiš...Ako je tvoj frend na EU1, a ti na EU2, onaj koji je poslao poziv za vod povlači onog koji je pozvan...znači ako tvoj frend pozove tebe (on na EU1, a ti na EU2) ti češ prihvačanjem poziva biti prebačen na EU1 server...vrijedi i obrnuto....

13 godina
neaktivan

ok hvala

Ima koji hrvatski klan?

14 godina
Karlo.barcelona kaže...

ok hvala

Ima koji hrvatski klan?

Naravno da ima, al šta će ti klan? Dok izgrindaš najmanje 3 tier x tenka onda potraži klan. Do onda ćeš znati dobro igrat i imat ćeš neke koristi od klana, sve ranije je bezveze...
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
neaktivan

ok.

S kojim tenkovima je najbolje poćetniku igrat?

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Tier 1

11 0 hvala 2
11 godina
gamer_101 kaže...

Tier 1

{#}

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Danas malo pritisnuo za WZ misiju i koliko god se čovjek trudi, jedva preko 55%, bilo je danas svega, od 10 TD-a u timu do 0-15 partija i rusheva... još kad ne možeš skinut x5 s prokletog Tigra 2 nekih 5-6 rundi i stavlja te samo u desetke, poludiš... ovo je definitivno najgora misija do sada.

O da...tragedija jelda? al ti si na 55% WR,blago tebi...

Ne sjećam se kad jučer nisam morao jurit natrag u bazu defendat cap.

Došao na 100% 3 marksa i na t37{#}

EDIT: Dobio vec 2 PP,ova dole statistika nije za t37 nego overall od jučer...dakle od svih tenkova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 18:04 (Thoroughbred).
11 godina
Thoroughbred kaže...

O da...tragedija jelda? al ti si na 55% WR,blago tebi...

Ne sjećam se kad jučer nisam morao jurit natrag u bazu defendat cap.

A boo hoo, ja sam imao ispod 40% jučer i wn8 1500 {#}

Samomrzeći hrvat
12 godina
World of Tanks

zato je najbolje ne igrat, dok se ne maknu totalni debili

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dosao mali u garazu, badboy pravi. 
Prakticki t37 ali mali manje precizan sa boljim reloadom i najvaznije, moneymaker. U SH leti lova samo tako.

@Thoroughbred vidio sam da si imao hype oko t37 pa ti ga apsolutno preporucujem

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 16:16 (ja111).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta je to, Type 64?

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 16:26 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Šta je to, Type 64?

da

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
neaktivan
ja111 kaže...
rapture686 kaže...

Šta je to, Type 64?

da

Imam type 64...uzeo ga neki dan,a i vozao ga već prije...

17 godina
World of Tanks

Meni je danas poprilicno dobro islo, doduse ne zbog svoga tima koji su totalni kreteni. Imao sam nekih 70% wr.

Kakav ke jg. Pz IV?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Već 6-7 rušenja/izbacivanja sa servera od update-a, gg no re

Jg.Pz.IV po meni dobar td, mobilan, ostavi si L70 ima oko 3 sekunde reload ako se dobro sjećam, sa rammerom vents i 100% crew. Commander 6th a ostalo ja bi mu naslago camo jer bitnije ti je da te ne vide nego bilo šta drugo.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vrag ti top na IS-3....{#} Naciljaš protivnika...direktno...i...podbačaj...nevjerojatno....{#}

I naravno dobiš po p....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jedna dobra serija s ruskim midijumcima.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 18:55 (del4nec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Ja ništa ne vidim na ovim slikama,presitno...

15 godina
Thoroughbred kaže...
del4nec kaže...

Ja ništa ne vidim na ovim slikama,presitno...

Evo ispravljeno, uvijek zaboravim cropat.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
12 godina
Zrinski kaže...

Vrag ti top na IS-3....{#} Naciljaš protivnika...direktno...i...podbačaj...nevjerojatno....{#}

I naravno dobiš po p....{#}

a što se žališ, takav je to top, al kad te lupi onda ti odnese 400+ većinom

16 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Zrinski kaže...

a što se žališ, takav je to top, al kad te lupi onda ti odnese 400+ većinom

Al znaš onaj osječaj kad ga naciljaš (još je na one-shootu) i onda sav u čudu gledaš...pa kako????? {#}

17 godina
World of Tanks

Od večeras, sad sam na pauzi za večeru, platoonajte ljudi, nema druge... ovo su rezultati za tier 8 premium game-ove, EU1 server, čini mi se da je MM trenutno tu bolji, definitivno bolji nego jučer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice