World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

što se dogodi na test serveru ostaje na test serveru..{#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Re: World of Tanks
Mozda je mislio na to sto ih trenutno nema, ako da - prema ftr navodno tek 15.1 se aktiviraju tzv. individualne misije
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram sad i frajera pogodim u ammo rack i ovaj gori li ga gori, jbeno su to napravili {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Imam fx 8320 i r 270 i frejmovi s ovim novim patchom su mi ocajni. sve na max-u ispod 30 konstatno, jel to moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Minion kaže...

Imam fx 8320 i r 270 i frejmovi s ovim novim patchom su mi ocajni. sve na max-u ispod 30 konstatno, jel to moguce.

Meni od 35-60, ovisno od mape. Imam xfx r 270, mada je procesor stari quad core q9550.

Samomrzeći hrvat
16 godina

meni je ovo premalo jer je s starim q6600 bilo cak i vise iako ne ma max-u. pre mala razlika za toliku razliku u generacijama.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ipak je to amd a ovo wot u pitanju jednojezgrene performance na amd su lose...imao sam i ja FX 4100 i 30fps mu je bio plafon...sa novim i5 i 270x 50-60 jedino sam travu smanjio jer me nervira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 10:44 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ja sam ženi složio komp s 8320 procesorom,stavio i svoju ex grafu 660ti...probao tenkove,katastrofa,puno manji FPS nego na i5...stvarno puno lošije.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo danas ubo maleckog E-25 s obzirom da je na popustu, a i da se uskoro mice iz shopa, pa rekoh ajde.

Na depotu nasao nekoristene opreme taman da ga opremim, a kako imam dvije njemacke Tier9 TD posade, jednu campersku (WT pz4 posada sa full cammo) i jednu za malo agresivniju igru (JagdTiger posada sa BiA i Repairs) moci cu ga odmah koristiti "full nadogradjenog" (dobra posada i full oprema) sa posadama skillanim i za agresivniju i za kempersku igru.

Nisam stigao odigrati niti jednu partiju jer sam morao juriti na posao, ali bas jedva cekam da vidim kako ce to malo cudo funkcionirati.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

FX procesorima pomaže OC na 4+ GHz.

Ovo je replay, vjerujem da je u igri još gora situacija.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Šta sad staviti na posadu ? Za tortoisa . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

Evo danas ubo maleckog E-25 s obzirom da je na popustu, a i da se uskoro mice iz shopa, pa rekoh ajde.

Na depotu nasao nekoristene opreme taman da ga opremim, a kako imam dvije njemacke Tier9 TD posade, jednu campersku (WT pz4 posada sa full cammo) i jednu za malo agresivniju igru (JagdTiger posada sa BiA i Repairs) moci cu ga odmah koristiti "full nadogradjenog" (dobra posada i full oprema) sa posadama skillanim i za agresivniju i za kempersku igru.

Nisam stigao odigrati niti jednu partiju jer sam morao juriti na posao, ali bas jedva cekam da vidim kako ce to malo cudo funkcionirati.

e-25 je hiper zabavan tenk, pogotovo igrati ga u platoonu. Predobar je :)

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Na zapovjednika obavezno bia jer moraju svi u posadi imat da bi imalo efekta. Probaj retrain na za 1 skill bia a drugi repair.

kao treci skill cammo, koji je potreban za tortois/fv183 stil igre.

play2much
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto pogledajte moj PC i uzmite u obzir da je CPU na 4GHz, dobivam 40-70 fps-a... skroz nestabilno.

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
rapture686 kaže...

Eto pogledajte moj PC i uzmite u obzir da je CPU na 4GHz, dobivam 40-70 fps-a... skroz nestabilno.

A grafičke postavke u igri?

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Max sve.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rapture686 kaže...

Moj i5 je još uvijek na stock frekvenciji (3.5 Ghz) i iako fps varira od 45 - 120, sve je na max i opet je stabilno, na ovom i5 uopće ne osjećam frame dropove kako sam na E8400 prije ovog, tako da ne vjerujem da se tvoj i7 ne može nositi s tim.

14 godina
DrNasty kaže...

FX procesorima pomaže OC na 4+ GHz.

Ovo je replay, vjerujem da je u igri još gora situacija.

Ja sam nafrljio njoj na 4.5ghz i opet je velika razlika...ja imam 3570k na 4.4ghz...

Anyway,šta je ovaj krupps,jel to probao netko?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja komedija/tragedija su ove low tier crap partije. Igram s grantom, 80% partija su tier 5 i 6 borbe. Tier 5 se svode na to tko ce imati pametnije KV-1, naravno nemoram ni govoriti kakve majmune dobivam {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
rapture686 kaže...

Moj i5 je još uvijek na stock frekvenciji (3.5 Ghz) i iako fps varira od 45 - 120, sve je na max i opet je stabilno, na ovom i5 uopće ne osjećam frame dropove kako sam na E8400 prije ovog, tako da ne vjerujem da se tvoj i7 ne može nositi s tim.

Ja brojku veću od 80 u WoT-u nikad nisam vidio, a nestabilno kažem jer varira između niske i normalne brojke i to me živcira. Ne znam šta mu je, uskoro ću reinstall OS pa ako je softverski problem, riješit će se.

Toni
17 godina
rapture686 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
rapture686 kaže...

Ja brojku veću od 80 u WoT-u nikad nisam vidio, a nestabilno kažem jer varira između niske i normalne brojke i to me živcira. Ne znam šta mu je, uskoro ću reinstall OS pa ako je softverski problem, riješit će se.

Možda je stvar u SSD-u, prije sam imao WD Blue sa E8400 i modovi za zvukove su mi znali trzat igru kad je učitavalo novi zvuk kad netko zapuca ili kad je netko spotan onda te teksture, ali na novom kompu s SSD-om igra ide full glatko, teksture, sound modovi, frame droppovi, nema frke, sve ide glatko, vjerojatno je tu razlika...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

E vidiš, pomislio sam na SSD ali mislio sam da nije do toga, a možda ipak je... morat će past neki uskoro, makar 120gb.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

2/8 pobjeda yay!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

2/8 pobjeda yay!

I minus na zaradi ti je super...{#}

14 godina
Zrinski kaže...
Thoroughbred kaže...

2/8 pobjeda yay!

I minus na zaradi ti je super...{#}

Zato sad u strongholdu rokam s type 64,40k po brobi {#} Jedna je bila i 60k...a malo damagea,mozda 600 uspijem ubrat...sve poubijamo u prvoj -drugoj minuti borbe {#}

Uzeo krupps paket s 30 dana itd itd...uzeo i type 64 na popustu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 15:53 (Thoroughbred).
14 godina
World of Tanks

Evo nemam blage veze zake se to dogodilo. Igrao sam oko 2 i završio partiju i lijepo izašao van iz igre. Sad uđem u igru baci me u bitku s amx 50 120, i kad uđem u garažu vidim da sam dobio 300 golda (Participation in event. Gold added to your account: 300 ). Moguće da mi je hakiran acc? Inače istog momenta sam promjenio pass. Edit: kod frenda sam igrao, zaboravio se odjavit. Ali možete svejedno odg za oivh 300 golda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 15:55 (Ladiesman 312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

15/16 pobjeda za sada {#} 

{#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Thoroughbred kaže...

Zato sad u strongholdu rokam s type 64,40k po brobi {#} Jedna je bila i 60k...a malo damagea,mozda 600 uspijem ubrat...sve poubijamo u prvoj -drugoj minuti borbe {#}

Stronkhold je zakon za štancanje kredita.{#}

Ja sa e-25 i jagd 8.8 lupam po kreditima, mada sada puno igram e-25 jer tenk je jednostavno prezabavan.

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Ladiesman 312 kaže...

Evo nemam blage veze zake se to dogodilo. Igrao sam oko 2 i završio partiju i lijepo izašao van iz igre. Sad uđem u igru baci me u bitku s amx 50 120, i kad uđem u garažu vidim da sam dobio 300 golda (Participation in event. Gold added to your account: 300 ). Moguće da mi je hakiran acc? Inače istog momenta sam promjenio pass. Edit: kod frenda sam igrao, zaboravio se odjavit. Ali možete svejedno odg za oivh 300 golda.

Da li si igrao random? Ili neki drugi mod bitke?

15 godina
fanaticni gejmer kaže...
Rucipe kaže...

Na zapovjednika obavezno bia jer moraju svi u posadi imat da bi imalo efekta. Probaj retrain na za 1 skill bia a drugi repair.

kao treci skill cammo, koji je potreban za tortois/fv183 stil igre.

i obavezno dropaj skil na komanderu i uzmi redom, bia, 6th, pa tek onda repair

i kako covjek kaze, trece svima camo

Thoroughbred kaže...
Zrinski kaže...

a kaj je to krupps, daj baci neki link prvi put cujem

Ladiesman 312 kaže...

da ili je promjena passa  ili si sudjeloval u nekoj nagradnoj igri koja je automatska

bar se meni jednom tak dogodilo i vidio sam soma golda vise odjednom na acc

odi na mejl vezan za acc i tamo bi ti trebala bit obavjest ak je nesto prek wg-a stiglo

i jos provjeri na wot.eu portalu na svom acc kaj ima pod NOTIFICATIONS, tam najcesce pise kaj se dogodilo sa acc-om

sad tek vidim da si napisal da te bacilo u borbu sa tenkom-znaci neko je vec bio ulogiran na tvom acc-u i igro je, i kad se druga osoba prijavi na isti acc, prvu izbaci van sa servera i drugu baca na account, a u tvom slucaju u borbu

nisi se odlogiro i frend ti je to iskoristio da bude stats padder u tvoje ime {#}

UVIJEK se odjavljuj na tudjim racunalima sa svega sto ima username i pass, i obavezno odznaci "remember pass" opciju

frend ti je mogo raspustit svu posadu koju imas i prodat 5 tenkova odma {#}

ZAKLJUCAVAJ GARAZU !

{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice