- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onaj od kvikibejba on je najbolji igrač ikad svi kažu
Klasika!
mislio sam na ovaj adon s infom o odigranoj partiji
mislio sam na ovaj adon s infom o odigranoj partiji
To bi trebao biti YasenKrasen session statistic mod
Odlucio sam krenut igrat arty , pa me zanima koja je linija najbolje ako nije problem dami kazete :D
ameri imaju najveci domet i dobar dmg i aim i splash
uk ima jako mali domet, ali veliki luk granate i dobar aim
njemci imaju veliki dmg ali sporo ciljaju
francuzi imaju manji dmg ali brzi reload i aim, veliki traverse topa i strasno su mobilni
rusi su negdje izmedju njemaca i amera, nizi tirovi su poput britanaca, ali kasnije od tira 6 imaju mali traverse, ocajan aim time ali veliki dmg, nisu bas mobilni
zavisi kakv stil igre ti odgovara, malo pogledaj na jutubu
imas i super opise ovdje
Self-Propelled Guns - Global wiki. Wargaming.net
Očito sam cijelo vrijeme igrao TD kao mediuma.
Stoga, poruka svim nubovima poput mene: ako vas ne ide, probajte neku drugu liniju / klasu. Možete se ugodno iznenaditi.
Još jedno pitanje: Koliko kamuflaža kupljena pod exterior utječe na camo?
vertikal ide na mediume od tira 7, osim amera od tira 6
gld nema bas smisla jer top sam po sebi dobro aima, bolje uzet optiku ili binoculars
od skilova, guneru snapshot obavezno, ostalima repair najbolje
ja na a-43 imam ramer, vent i optiku i tenk je genijalan scout koji moze abuse-at view range sa skilovima za to: vent+optika+skilovi=5+10+5=20% veci view range U POKRETU
Onaj od kvikibejba on je najbolji igrač ikad svi kažu
QB najbolji igrač
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Eto ga, kupljen Cromwell i Type 58, Chi-To još prije par dana. Sad čekamo 24. za T-34-85M.
Osim toga uzeo i L/55 za E75, sad je to zvijer prava :)
Je kvikibejb najbolji i najzgodnija cura peppy. već sam im dao 20€ LOL
Meni je quickybaby čist okej.
Je kvikibejb najbolji i najzgodnija cura peppy. već sam im dao 20€ LOL
money well spent
Mislim da ju je on dobil jeftinije

Je za 20€ sam dobil zahvalu na streamu i lik je pristojan ful nije ko onaj bradati četnik sirkon
Je za 20€ sam dobil zahvalu na streamu i lik je pristojan ful nije ko onaj bradati četnik sirkon
20 ojra da bi čuo svoje ime na streamu?
ok je lik, pratim njegov kanal. ali da je najbolji, ni blizu.
Nije samo ime možeš mu i u klan uć onda to probat čim postanem dobar kao đingles bar sad mi je winrejt ejt već skoro 48
Al vas Moloch posteno istrola...Trolloolololololollol
Al vas Moloch posteno istrola...Trolloolololololollol
Tanka je crta izmedu dobrog trolla i fanboya pa nisam bio siguran :D
Baš gledam u ne vjerujem...pa odmah po prvom postu sam skužio da se lik zaj...ne kužim vas koji ste zabrijali da je lik ozbiljan...ironija u svakom slovu.
Još su i gadne kuglice
ponadao se kodovima i drugim glupostima, wargaming f*cked me good
Extra su ukras...s obzirom da si dobio na poklon, da nisi ni kune ulozio i jos si to zaradio sjedeci i igrajuci a ne kopajuci kanal, dobro si prosao.
ali kaj je najzalosnije salju poklone stare godinu dana, skuzio jer pise "happy new year 2014"
Rješavaju se zaliha :D
A gle, više ih to košta nego kad tvom acc-u dodijele XY golda, pa neki trud im priznaj.
Bar ih možeš prodati nekom kolekcionaru pa kupiti gold.
ali kaj je najzalosnije salju poklone stare godinu dana, skuzio jer pise "happy new year 2014"
Još bolje
Umirem...
Ma dobro, necu bit nezahvalan, dobro da su ista poslali
Ma dobro, necu bit nezahvalan, dobro da su ista poslali
Ček ček,kako si to dobio? Mislim,ja bi bio sretan i s WG kuglicama iz 2010.,konačno bi i bor kupio za Žićbo!
Sinoć neki lik u WoT-u ima tenk po imenu Scorpion. Ja, a i svi ostali u timu, i protivnici ga pitamo šta, kako, otkud, kaže dobio na supertest-u...
Sinoć neki lik u WoT-u ima tenk po imenu Scorpion. Ja, a i svi ostali u timu, i protivnici ga pitamo šta, kako, otkud, kaže dobio na supertest-u...
Imas replay mozda?