Konačno!!!!!!!
Purchased:'Object 260 Model 1945' sucessfully purchased. Spent credits: 6 600 000.
Konačno!!!!!!!
Purchased:'Object 260 Model 1945' sucessfully purchased. Spent credits: 6 600 000.
Konačno!!!!!!!
Test server ili ???
test, samo kako si već sve misije zgotovio
Ja sam vidio lika fura t55 u roku od pola sata nakon sto su objavili test server jer sam ga skinuo za par minuta.
Zaj.... sam se....test server je u opticaju...u mom klan chatu je bila zaj...jedna od njih i "GOLF VII GTI" purchased itd itd...htio ovdje upecat nekog,iako taj tenk vjerovatno ni test servera nije vidio
Vidio sam da je DrNasty nabavio ru251 i kaze da mu nije bas legao, pa ako hoce stronk ru 251 pluton nekad nek mi se javi ingame.
Inace sto se tice how to ru251, ja nosim optiku, rammer i ventilaciju, moze se i vstab umjesto optike ako se ne misli spotat nego igrat bas onako kao medium.
Mislim da tenk nije bas najagilniji iako jeste dosta brz, nema bas dobar traverse, zato valja njegovu brzinu korstit da se dodje na pozicije na koje inace ne mozes doci s drugim lightovim.
Dobar je zato sto mozes okruzit vecinu hevija i neke mediume poput e50 i iskoristit jako dobar dpm a ima i solidan pen. Nije bas za snajpanja zbog brzine granate osim ako ne korstis HEAT koji je dosta brzi, a ima i jako mocne HE granate.
Takodjer tenk imak solidan aim time i spread pa ne moras uvijek stati da opucas (poput 13 90 recimo). Meni je bio odlican na test serveru, sad mi je jos bolji, ali ja imam i posadu s 4 i pol skilla na njemu iako mislim da nije to razlog jer sam ga na test serveru vozio s 100% posadom.
Na posadi imam repair, camo, recon na komanderu, BiA itd. Jako rijetko gori pa preporucujem cokoladu umjesto PP aparata i velike popravke i aid kit tko si moze to priustiti. 1v1 te nema nitko cak ni t49 derp, okrenes gusjenicu prema njemu i ona pojede shot.
I evo jedan frisak gameplay s njime 2103 base xp. Vidim da je to najvise iskustava sto je netko dobio s RU na wotreplaysu. Tu su i SS-ovi.
još se čudim zašto si platio reward tenk
molimvas da mi pomognete
sta da napravim pao sam s brda na drugi tenk i oduzo sam mu 1000 hp i suspendiran sam do 3 mjeseca pa jel to normalno.Kaj je naj bolje nisam namjerno daj probajte rijesiti taj slucaj
barem da nisam 3 mjeseca suspendiran
kak veli ekipa sigurno imas banove i od prije
ja sam jednom pobio 3 clana svog tima u debil platoonu sa t1 tenkom, znam da je jedan bio pzr3/4 u t8 ili t9 borbi, i jos 2 mediuma
nakon kaj sam roknul prvog "slucajno" i napisal "sry" u chat, a nisam ni vidio da je platun, pocne drugi rokat po meni, pa treci, i kad sam rjesio i njih dvojicu, po zavrsetku borbe mi je izbacilo iz klijenta uz natpis ban ... bla bla 24h
prema tome nemoze nikako 3 mjeseca odjednom tj. odprve
sta si nam presutio o junace
Koji je najbolji gun za VK3601H?
conical ima najbolji aim time i pen, i manje bounca nego 8.8, al nema tolku alfu
Sad valjda više nebu problema s FPS-om
jos samo trebas spojit grafe i proc sa "Flux Capacitor"-om ™®© kojeg nadjes u rabljenom DeLorianu, skines za 10 golda i mountas u pilu
fps nece padat ispod 100
Dobro je, nisam zahrđao. Treba se nekad i ukampati.
http://wotreplays.com/site/1403421#lakeville-guntherprien-l_we
Mogao si zakačit i sliku...
Mogao si zakačit i sliku...
Oh ne,slika mene nakon 10 sati voznje busom. Cudi me da sam i dobio nagradu
Teska ova misija za x3.
Nije.
Imam KV1 trenutačno. Ići na T150, ili na KV1s i onda KV 85.?
t150-kv3-kv4 jer je kv4 very noob friendly
IS-7 linija.
Zasto ne obe odjednom...ja guram istovremeno te linije i dobre su mi obe.
Po meni obje su odlicne, jedino je razlika na kraju, IS-7 vs 4. Ali opcenito svi ti tenkovi u ruskoj su noob friendly aka drunk friendly pogotovo. Nema loseg tenka, osim mozda IS-8 i IS-4 u svojim tierovima, ali to je moje misljenje. Ne moze pogrijesit kojom god linijom da krene.
Po meni obje su odlicne, jedino je razlika na kraju, IS-7 vs 4. Ali opcenito svi ti tenkovi u ruskoj su noob friendly aka drunk friendly pogotovo. Nema loseg tenka, osim mozda IS-8 i IS-4 u svojim tierovima, ali to je moje misljenje. Ne moze pogrijesit kojom god linijom da krene.
IS4 je jedan pd najboljih tenkova, barem meni..
Dobro, istina, uvijek zavisi kako koji legne nekome, a i nije svatko za odredjenu liniju ili za TD, HT, MT, LT, arty. Al kako igram sve vrste, mislim da je sve stvar ukusa, tj. kako ti legne tenk. Meni su recimo britanski skoro svi smece, a nekom su odlicni, i vice versa.
Odlucio sam krenut igrat arty , pa me zanima koja je linija najbolje ako nije problem dami kazete :D
Najlaksa po meni je njemacka. Sve su dobre, osobno najvise volim francusku.
Do jučer sam igrao američke TD T67, T18 i T25. Posade dobre, perkovi, skillovi, oprema, sve po propisu. WR8 jedva preko 50% sa T67. Mislio sam da mi odgovaraju TD i igrao sam samo njih.
I onda, jučer, počnem igrati T-34 koji mi je stajao u garaži tek tako, te shvatim da je to tenk koji mi nevjerojatno leži. Preko 60% WR8, da nije bilo onih desetak partija koje sam igrao dok još nisam izbrusio vještine, bilo bi i 80%. Nema partije koju nismo jučer dobili, ajd dobro, par komada. Bušio heavyje 1 na 1 izbliza, snajpao, skautao, nema šta nisam. Zaradio preko pola miljuna. Još mi 2% fali da počnem dizati skilove (imate li koji savjet?). Od opreme rammer, vent i gld (mislite li da je bolje uzeti vert?). Koje skilove?
Očito sam cijelo vrijeme igrao TD kao mediuma.
Stoga, poruka svim nubovima poput mene: ako vas ne ide, probajte neku drugu liniju / klasu. Možete se ugodno iznenaditi.
Još jedno pitanje: Koliko kamuflaža kupljena pod exterior utječe na camo?
"vanjska" kamuflaža donosi 5% camo bonusa
šta je to wr8?
vinrejt ejt