World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.167
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Zašto se nisam vratio? Pa jasno da se neću vraćati s obzirom koliko je tenk spor. A i poraz je bio izvjestan i išao sam pokušati napraviti što više štete. Isto tako sam se ponadao da će T34 možda uspjeti zadržati protivnike dok ja dođem do njihove baze i tako ih ometem.

U svoju bazu bi dosao puno prije nego do njihove,njihova ti je bila puno dalje + isto ima puno uzbrdice da se popneš...više bi damage-a napravio braneći{#} Nebitno...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
14 godina
World of Tanks

Ja sam jučer popušio chat ban na 24 sata...sad se moram derati na komp umjesto da piskaram {#}

Samo da se razumijemo,vrijeđam po potrebi,kad sam pokrivam flank,kad nemam supporta ili kad zauzmem prehebenu poziciju,uđem u snipe,izađem iz snipea i već gubimo 0:5.E da,i kad E100 radi push kroz dolinu na Lakeville mapi.Znači totalno zasluženo vrijeđanje {#}

p.s. chatban sam pokupio na onom "Općenito" kanalu...sve što sam napisao bilo je "what the duck is wrong with these ducking criticals". Zamijenite riječ duck s prikladnijom riječi (napomena: rimuje se s duck) {#}

Ne znam je li to slučaj kod ostalih,ali prečesto mi javlja critical hitove...čak im ni gusjenice ne smrdam,a javlja critical...pa šta sam mu to oštetio?Farbu na tenku?

Jučer se zaletim s Hellom na Coffee,okrenut mi leđima,izvirim i opalim ga,bounca mi(!!!!!!!) i javi mi critical...ostao sam nekako sabran i ubio ga drugom granatom,ali stolica je umalo letjela u ekran {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Iako sam prodao acc jos prije tjedan dana za solidne pare temu jos uvijek pratim i vidim da se svi zale na igru, a ja lijepo uzivam citajuci vase probleme jer znam da ih ja necu imati. Sretno s igranjem. Za mene jedna ovisnost manje ;)

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
4 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Ja sam jučer popušio chat ban na 24 sata...sad se moram derati na komp umjesto da piskaram {#}

Samo da se razumijemo,vrijeđam po potrebi,kad sam pokrivam flank,kad nemam supporta ili kad zauzmem prehebenu poziciju,uđem u snipe,izađem iz snipea i već gubimo 0:5.E da,i kad E100 radi push kroz dolinu na Lakeville mapi.Znači totalno zasluženo vrijeđanje {#}

p.s. chatban sam pokupio na onom "Općenito" kanalu...sve što sam napisao bilo je "what the duck is wrong with these ducking criticals". Zamijenite riječ duck s prikladnijom riječi (napomena: rimuje se s duck) {#}

Ne znam je li to slučaj kod ostalih,ali prečesto mi javlja critical hitove...čak im ni gusjenice ne smrdam,a javlja critical...pa šta sam mu to oštetio?Farbu na tenku?

Jučer se zaletim s Hellom na Coffee,okrenut mi leđima,izvirim i opalim ga,bounca mi(!!!!!!!) i javi mi critical...ostao sam nekako sabran i ubio ga drugom granatom,ali stolica je umalo letjela u ekran {#}

Nesto cudno su napravili zadnji put ali sa Hellcatom, malo malo mi bounca kad ga pogodim, a igram 99% heavy's il TD. Jucer mi je dva puta bouncao sa WT auf Pz.IV, mislim WTF???

The quieter you become, the more you are able to hear
13 godina
Ćoby kaže...

Možda si mu top oštetio, motor, skladište streljiva... Pogledaš nakon bitke.

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
Ćoby kaže...

...

u general chatu su stalno prisutni moderatori i daju ban lakse nego $iptar sladoled

ja jucer u lorenu, sve top konfiguracija, doleti buldog u full gasu, jednom ga probijem, drugi put trackam, treci dingam {#}

wtf? top busi is-3 sprijeda, t-54 odasvuda, al buldoga eto nemoze

rng bro, how terrible-jednom sam sa t34 gadjao amx-40 u vrh kupole i dingo je {#} 4 granate zaredom {#} dok mu nisam HE spicio da ispari sa mape

bellova krivulja, sta reci {#}

Remzi kaže...

Iako sam prodao acc jos prije tjedan dana za solidne pare temu jos uvijek pratim i vidim da se svi zale na igru, a ja lijepo uzivam citajuci vase probleme jer znam da ih ja necu imati. Sretno s igranjem. Za mene jedna ovisnost manje ;)

pa nisi se pohvalio za kolko para i kaj si sve imao gore?

ajde pisi zivo me zanima {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

Mislim da ću ubosti FCM 50t. Mišljenje od vlasnika istog?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Mislim da ću ubosti FCM 50t. Mišljenje od vlasnika istog?

Otkad sam ga kupio,više me ne bole zglobovi i leđa,radim u vrtu cijeli dan i ništa ne osjetim.Godine nose i svoje tegobe,uz FCM moj život se preporodio! Ako nazovete odmah...{#}

Sad ozbiljno,to je najbolji premium tenk...daleko,bez sumnje.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzeo FCM...tenk je odlican, al brate gori bolje nego cevap na rostilju :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

danas sam sa kv2, he granatom opalio u arl i lik mi je dingao i napravio 0 dmg, nije mi jasno kako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

danas sam sa kv2, he granatom opalio u arl i lik mi je dingao i napravio 0 dmg, nije mi jasno kako

Jel bio nekakav ekstremni kut pod kojim je granata udarila? Neće ni HE detonirati ako je kut ekstreman i ona će bouncat.

13 godina
Del_Boy97 kaže...

Otprilike slično kao kad sam sa M4 Shermanom, 105 mm derp, opalio Medium I (tier 1 govance) pa mu ostalo 7 HP-a... Inače, one shotam T-28, Pz Sifilis IVc... {#}

Nisam ja ništa prčko.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Netko je pitao kako se igra toster,otprilike ovako nekako...rijetko uzmem AT15 jer nemam živaca za taj tenk,al kad ga uzmem trudim se da to izgleda ovako {#}

http://wotreplays.com/site/1384715#tundra-smellsliketeenspirit-at_15

Samo naprijed!

I jedna s E25,krediti...niš posebno,al mi se čini puno kredita za samo 2800 dmg.

http://wotreplays.com/site/1384845#sand_river-smellsliketeenspirit-e-25

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 21:24 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
12 godina
St0ka kaže...
Del_Boy97 kaže...

Jel bio nekakav ekstremni kut pod kojim je granata udarila? Neće ni HE detonirati ako je kut ekstreman i ona će bouncat.

a nekih 45-60 stupnjeva

10 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

evo malo peršina za začin {#}

{#}

Apach clan Tv @ Youtube @ Facebook !
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj tenk sere ace tankere

http://wotreplays.com/site/1385184#siegfried_line-smellsliketeenspirit-t37

Del boy = možda si pogodio spaced armor,u pravilu HE ne radi dmg na spaced armoru...barem je tako za heat,nisam 100% al brijem da je i za HE.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 23:07 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
15 godina

HEAT i HE nemaju istu mehaniku i HE radi dmg na spaced armoru...nece ga penat, ali ce radit splash dmg.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

HEAT i HE nemaju istu mehaniku i HE radi dmg na spaced armoru...nece ga penat, ali ce radit splash dmg.

Sjetio sam se klikera i kako oni rade uvijek damage,pa i splash...pa bi HE trebao i na spaced armoru,zato nisam bio siguran.

Onda je fakat čudno da HE nije napravio ništa,ja sam znao s KV2 isto spammat,nikad mi se to nije dogodilo.

12 godina
World of Tanks

sad sam pogledao replay, i bio je critical pri udarac u vrh kupole, ali 0dmg, sad mi je još nejasnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

sad sam pogledao replay, i bio je critical pri udarac u vrh kupole, ali 0dmg, sad mi je još nejasnije

Ako je bio critical onda si vjerojatno ubio commandera ili oštetio observation device, ili je eventualno popušio još neko od posade/modula.

17 godina
neaktivan
World of Tanks
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je netko otvorio Advent Calendar na stranicama WoT-a za danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zrinski kaže...

Da li je netko otvorio Advent Calendar na stranicama WoT-a za danas?

768.75 kn (99.99 EUR)

This package contains:

BT-SV, Soviet Tier III light tank - bonus;

slot in World of Tanks - bonus;

27 500 gold;

30 days of premium.

(rofl)

http://worldoftanks.eu/en/content/wintercalendar/

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 11:19 (thabigjc).
11 godina
World of Tanks

Samo 100 eura {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Da napišem dojmove o Ru251 (kupio sam ga prije 10ak dana), znam da se mnogi neće složiti a možda neko napiše i kakav koristan savjet (znam da su padali Ace tankeri i pejstani ovdje). Meni je razočarenje i to veliko. Ovo je jedini tenk kojeg nisam probao na testu kad su najavljeni, a vidim da sam trebao.

Na papiru je mrak, 80kmh, dobar pen, solidan dmg i dpm. Ali...

- Kratka cijev, zrno ubitačno sporo, treba dosta da bi se gađalo na daljinu i dosta otežava ako se uporedo igra sa drugim tenkovima koji imaju bržu municiju, jer se teže naviknuti

- Jaaako loš aim spread, ako nije skroz nanišanio ode granata u mp3, stvarno frustrirajuće, a gameplay zahtjeva snapshotanje jer si ne može priuštiti da stane i aima, pogotovo ako je bliže da bi se izbjeglo snajpanje koje mu ne leži zbog brzine zrna. Ne vjerujem da je do posade jer su na 100% i imam 50% snapshota i 50% smooth ride uz vstab.

- Tromiji nego sam očekivao za 20t tenk. Ili treba više konja ili manji otpor terena, vjerovatno je to balansirajući faktor (uz top).

Moram se ograditi i reći da zadnjih pola mjeseca sam igrao preko qrca samo da odradim onu 500k misiju i nisam igrao od četvrtka kad sam i odradio, tkao da ima do mene i zasićenja igrom. Zbog toga i imam zadnjih 150 partija 40% wr, mada sam iznad 2000 WN8 tako da nisam toliko suckao. Vjerovatno sam lijen da baš igram kako treba i da ga naučim jer mi se ne igra kompletna igra, ne samo RU251.

Aufkl. Panther mi i bez 6th sensea držao 58% i općenito sam bio dosta efikasniji s njim, ovdje mi je žao što sam spalio 15k free expa da ga elitam (motor i Leo PT sam imao prije pa mu je malo falilo za elite status).

Ali na stranu sve, mislim da će mi Chaffee linija bolje odgovarati, prije svega zbog onih topova koje znam još sa T71.

Daću mu drugu šansu sad kad ima ovih simpatičnih misija u decembru, ali prvi nerf i ide na prodaju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Do kad traje x3 za prvu pobjedu!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

s is-8 nisam baš na ti, al ovdje se sve lijepo posložilo{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva bitka sa Pz.Kpfw. IV Ausf. H i odmah ACE

Replay

1 1

2 2
3 3
HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Da napišem dojmove o Ru251 (kupio sam ga prije 10ak dana), znam da se mnogi neće složiti a možda neko napiše i kakav koristan savjet (znam da su padali Ace tankeri i pejstani ovdje). Meni je razočarenje i to veliko. Ovo je jedini tenk kojeg nisam probao na testu kad su najavljeni, a vidim da sam trebao.

Na papiru je mrak, 80kmh, dobar pen, solidan dmg i dpm. Ali...

- Kratka cijev, zrno ubitačno sporo, treba dosta da bi se gađalo na daljinu i dosta otežava ako se uporedo igra sa drugim tenkovima koji imaju bržu municiju, jer se teže naviknuti

- Jaaako loš aim spread, ako nije skroz nanišanio ode granata u mp3, stvarno frustrirajuće, a gameplay zahtjeva snapshotanje jer si ne može priuštiti da stane i aima, pogotovo ako je bliže da bi se izbjeglo snajpanje koje mu ne leži zbog brzine zrna. Ne vjerujem da je do posade jer su na 100% i imam 50% snapshota i 50% smooth ride uz vstab.

- Tromiji nego sam očekivao za 20t tenk. Ili treba više konja ili manji otpor terena, vjerovatno je to balansirajući faktor (uz top).

Moram se ograditi i reći da zadnjih pola mjeseca sam igrao preko qrca samo da odradim onu 500k misiju i nisam igrao od četvrtka kad sam i odradio, tkao da ima do mene i zasićenja igrom. Zbog toga i imam zadnjih 150 partija 40% wr, mada sam iznad 2000 WN8 tako da nisam toliko suckao. Vjerovatno sam lijen da baš igram kako treba i da ga naučim jer mi se ne igra kompletna igra, ne samo RU251.

Aufkl. Panther mi i bez 6th sensea držao 58% i općenito sam bio dosta efikasniji s njim, ovdje mi je žao što sam spalio 15k free expa da ga elitam (motor i Leo PT sam imao prije pa mu je malo falilo za elite status).

Ali na stranu sve, mislim da će mi Chaffee linija bolje odgovarati, prije svega zbog onih topova koje znam još sa T71.

Daću mu drugu šansu sad kad ima ovih simpatičnih misija u decembru, ali prvi nerf i ide na prodaju.

Da li si ti igrao druge T8 lighteve? Sve što si naveo je u neku ruku točno, ali baci usporedbu s ostalima. Jedino WZ 132 ima malo bolje ubrzanje radi malog ground resistenca, ali top speed 15km/h manji. Top ima najmanji aim time i najprecizniji je od svih(probaj s francuzom snapshotati, arty ima veće šanse da nekaj pogodi) Ima daleko najbolji gun depression i abnormalan dpm pogotovo ako nadrukaš nekoga s totalno op HE granatama. Kad sve stavke staviš na hrpu daleko je najbolji light s normalnim topom. T49 nisam stavljao u usporedbu jer ga nisam igrao i ima specijalan gun. 1na1 nijedan te nema osim ako te t49 ne one shota.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice