World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...
Thoroughbred kaže...
Stolnik kaže...

Woohoooo...taman si mislim,uzet cu M60 i prodat M48...eeeeee neće ići,907 će sad dobtii top od t62...sad će to bit VRH tenk!

Jep, to će biti toliko brutalan ( OP ) tenk, čudo...

Ako bude tako kako su napisali + postojeći statsi tenka,najbolji ruski T10 med!{#}

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
11 godina
neaktivan
World of Tanks

btw, preporuka sa drugi skill na S-51, prvi skoro gotov, BIA na 98% trenutno. Drugi je top je WOW. Isplatilo se grindat 64k za nj.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Trippy kaže...

btw, preporuka sa drugi skill na S-51, prvi skoro gotov, BIA na 98% trenutno. Drugi je top je WOW. Isplatilo se grindat 64k za nj.

guneru snapshot, ostalima camo

eventualno comanderu mentor

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
CrnaBitanga kaže...

Mislim da sam konačno shvatio kako se igra s ovim čudom:

fali ti jos da je posada na 100%, da imas 6th sense , snapshot i dobar camo

tek onda mozes istrazivat potencijal ovog lighta sa med MM-om (ko i a-43, koji je u biti i OP ak se ide na max view range)

Ferrarista kaže...

Hmmm{#},dali da kupim cromwella ili t37?{#}

kupi obadva

ChildrenOfDisappearances kaže...

Bok ekipa, evo neki dan sam se i ja pridružio ekipi 'tenkaša' ako ćemo je tako nazvati, haha.

Počeo sam igrati na nagovor brata koji igra preko 2 godine ako se ne varam, tlačio me zadnje 2 godine da instaliram ali uvijek sam se odupirao jer sam mislio da je loša igra.

Ali, bio sam u krivu. Krajnje zabavna i zarazna igra, mislim da ću dugo ostati uz nju haha. Samo još dok pohvatam malo konce i naučim do kraja, bit će fora.

jedino je dedaa uspio igru naucit do kraja {#}

i statse si popravlja ne sa m3 lee nego sa amx-40 {#}

stipee98 kaže...

jel se isplati uzet christies ovjes na cromwella?

ne, istrazi bolji ovjes i amen

i nemoj vozit ga ko elc, jer elc ima ugradjenu antigravitaciju da pada sa velikih visina i nebude mu nista osim ogrebane boje

cromwella vozi da se uvijek dobro drzi podloge, planiraj zavoje, i nemoj driftat previse

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 3:13 (ED63).
15 godina
Thoroughbred kaže...

Konačno master na T37,a ono što je nevjerovatno je da sam pobrao ace taman u borbi u kojoj sam pol borbe bio na tel {#}

http://wotreplays.com/site/1362785#tundra-smellsliketeenspirit-t37

ja sam imao 10 kilova u matildi dok je vani padao snijeg, a moj "internet u pokretu" je stao na mjestu

crveno svjetlo, lag, ping 999 i 3 diconnecta, tenkovi su mi izgledali do pola ukopani u snijeg(stara verzija arctic mape)

nisam se ni maknuo od spawna i lagano su dolazili 1 po 1

not fair plane

stipee98 kaže...

jel dobra linija elc amx-amx 12 t ( ili kako vec)? mislio sam kupit elca sutra.

da, je, uz nju neces biti niti malo depresivan {#}

ozbiljno, tenkovi nemaju depresiju, topa, al su razmjerno brzi, unikatan gejmplej

elc je totalno troll tenk da urlas od smijeha dok ga igras {#}

Pislje kaže...

dans uselio curi, jebaj ga ko ce platit grijanje doma, uglavnom njena periferija moja kutija samo hehe, bice da je stvar u kutiji, uglavnom nije partija nesto posebno sto se tice gamplaya ali nisam mislio da cemo pobedit.ustvari kad pogledam replay sad sam tek skužio da smo gubili 10-5 u jednom trenutku, a curka ima i logija g9{#}. za ženit šta reć.

http://wotreplays.com/site/1363172#redshire-krvavi-e-50_ausf_m

disclaimer !!! -mozda imas srece jer si donio svoju kantu pa se nece nista desit {#}

http://www.forum.hr/showthread.php?t=722286

15 godina
rapture686 kaže...

Bit će bolan stock grind :(

...

jedino će mi malo bit problem sa creditsima, treba sve to pokupovat... japanac kinez i britanac to je vec skoro 3 miliona, jos ne racunam tierove prije, valjda ću stići.

nema frke, za svaku naciju koju zgotovis dobijes po 3 dana premiuma {#}{#}{#}

bice para i za tenkove, i za posadu, i za opremu

p.s. btw ak ce u EU treeju bit i ceskih tenkova, a ima ih hrpa, koja ce bit njihova prem consumable? {#}

piva.

naravno

stima svima {#}

15 godina
ED63 kaže...
rapture686 kaže...

Bit će bolan stock grind :(

...

jedino će mi malo bit problem sa creditsima, treba sve to pokupovat... japanac kinez i britanac to je vec skoro 3 miliona, jos ne racunam tierove prije, valjda ću stići.

nema frke, za svaku naciju koju zgotovis dobijes po 3 dana premiuma {#}{#}{#}

bice para i za tenkove, i za posadu, i za opremu

p.s. btw ak ce u EU treeju bit i ceskih tenkova, a ima ih hrpa, koja ce bit njihova prem consumable? {#}

piva.

naravno

stima svima {#}

Efekt tog consumablea će biti -50% za sve skillove na posadi.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Gubim volju za WOT-om zbog retardiranih igrača... aj ok ako je loš tim, i ja znam userat, ali krenem partiju sa Pantherom, u našem timu dvije arty, GE Tiger P i SU-14-2. Neprijateljski Chaffee spottan, a ovi pali po njemu a on u punoj brzini. I naravno fulaju ga oba po 2-3 puta... pišem u chat, zašto pucaju bezveze po njemu kad su toliko male šanse da pogodi? Dobivam odgovore od njih seriously? are you polish? Napišem idiots i bivam uništen; od strane spomenutih artiljerija. Report i izađem iz igre. Jesam ja sad ti u krivu?

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
rapture686 kaže...

Gubim volju za WOT-om zbog retardiranih igrača... aj ok ako je loš tim, i ja znam userat, ali krenem partiju sa Pantherom, u našem timu dvije arty, GE Tiger P i SU-14-2. Neprijateljski Chaffee spottan, a ovi pali po njemu a on u punoj brzini. I naravno fulaju ga oba po 2-3 puta... pišem u chat, zašto pucaju bezveze po njemu kad su toliko male šanse da pogodi? Dobivam odgovore od njih seriously? are you polish? Napišem idiots i bivam uništen; od strane spomenutih artiljerija. Report i izađem iz igre. Jesam ja sad ti u krivu?

To je tebi čudno? Meni je to normalno već jako dugo.

Samomrzeći hrvat
12 godina
World of Tanks

Savjet za 3. Skill na is3, sada imam:

commander: sixth sense, repairs

gunner: repairs, snap shot

driver: repairs, smooth ride

loader: repairs, safe stowage

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Ono najbtinije imaš,sixth sense,repairs i safe stowage,možda je vrijeme za BIA{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 15:29 (Thoroughbred).
11 godina
World of Tanks

Meni uvijek ide 6th sense, repair, bia, i onda safe storage, snapshot i takvi.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

i ja sam mislio da stavim biu na sve pa mislim da ću to i napraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Tko je bio na rebootu neka malo baci kritiku u ovoj temi,valja bude bolje iduce godine...a.k.a free type 59{#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/450662-event-recap-reboot-infogamer-zagreb/page__st__20#topmost

1 6 hvala 0
15 godina
Thoroughbred kaže...

Tko je bio na rebootu neka malo baci kritiku u ovoj temi,valja bude bolje iduce godine...a.k.a free type 59{#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/450662-event-recap-reboot-infogamer-zagreb/page__st__20#topmost

Kakve ti gluposti pišeš mene je sramota...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Thoroughbred kaže...

Kakve ti gluposti pišeš mene je sramota...{#}

Pa moraš malo srat,još da 5-6 ljudi napiše nešto "loše" iduće godine možda bud razloga doć...po meni za svakog posjetioca barem 5k golda free!{#}

12 godina
World of Tanks

ma da 5k golda i type 59 za sve hahahahahha

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ma da 5k golda i type 59 za sve hahahahahha

Ajde reci da to nije fer deal{#} Uz 100 eura upad,brijem da bi došao{#}

12 godina
World of Tanks

joj one njihove jednodnevne tj. jednokratne karte, smuči mi se od njih, doslovno su te prislili da kupis višednevnu ili da se ugušiš i umreš od gladi unutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo odigrao konačno PRVU borbu s jg 8.8...i odmah ace tanker {#} 117k zarade

http://wotreplays.com/site/1369459#karelia-smellsliketeenspirit-8_8_cm_pak_43_jagdtiger

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 23:56 (Thoroughbred).

4 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

mislim da ti netreba smooth ride, jer je dobit vrlo mala, 2%, kad se mice tenk a NE MICE se kupola

ja sam to svima maknuo

vertikal radi svoje tak da je korisnije driveru uzet off road ili clutch braking npr.

ja ti preporucujem da svima stavis camo osim comanderu mentor, a kad se malo napuni, dropaj za credse (ili dropaj odma za golde) i stavi ovak

comm: bia, 6th, mentor

gun : bia, snapshot, repair

dri : bia, repair, off road ili clutch braking-zavisi od tvog stila igre, obadvoje je korisno

load : bia, safe stowage, repair

eventualno onome koji je i radio operater uzmes situational awareness (nznm napamet jel comm ili loader)

jer kaj bude: ak stavis svima za treci skil bia, trebace ti tocno pun ku**c partija (za prvi skill treba 190k expa, za drugi 380k, za treci 760k expa) da se napuni i aktivira, a repair je aktivan cijelo vrijeme kak se polako puni

jer bia radi samo kad je na 100% kod svih clanova (do tad je onak zatamnjena) , do tad nije aktivna

znaci ak uzmes bia nisi napravio nista, efekt je isti ko da si ostavio svima onaj zlatni plus tj. ko da nisi nista ni izabrao

p.s. ko nije uhvatio na ftr-u, celebrity deathmatch:

vertical Vs. GLD

GLD vs. VSTAB, let's end the misinformation. - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li netko pogađa rezultate na WGLEU? Ja sam prekjucer pogodio, izvukli su me, i dalje piše da im pošaljem poruku. GDJE???? Poslao sam im poruku na face, no odgovora ni koda nisam dobio.

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

e moj ivane

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
hoss kaže...

Da li netko pogađa rezultate na WGLEU? Ja sam prekjucer pogodio, izvukli su me, i dalje piše da im pošaljem poruku. GDJE???? Poslao sam im poruku na face, no odgovora ni koda nisam dobio.

Upravo tu sam i poslao poruku. Poruka jos nije oznacena ni da je pogledana...

12 godina
World of Tanks

probaj na supportu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

joj one njihove jednodnevne tj. jednokratne karte, smuči mi se od njih, doslovno su te prislili da kupis višednevnu ili da se ugušiš i umreš od gladi unutra

prosle godine je bila dnevna karta sa mogucnosti 3x ulaza i 3x izlaza, na kraju sam frendovu dao nakon samo jednog ulaza nekoj curi kaj je htjela kupit kartu, a svoju nakon 2 ulaza isto nekom tipu kaj je ceko u redu

hebem im m*t*r pohlepnu {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako podignuti win rate bar na malo više?!?! zadnjih tisuću brobi doslovno se nisam makao sa nule !?!?! koliko pobjeda toliko poraza :/

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Uplati misu u crkvi.

Moj PC  
12 1 hvala 0
12 godina
game789 kaže...

kako podignuti win rate bar na malo više?!?! zadnjih tisuću brobi doslovno se nisam makao sa nule !?!?! koliko pobjeda toliko poraza :/

platunaj sa unicumima

12 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Uplati misu u crkvi.

eh da, pa nisam bas toliko poludio da sam ovisan o igri :) :P

Del_Boy97 kaže...
game789 kaže...

platunaj sa unicumima

to je pretesko, ne zele oni nekakve noob-ove sa 51% WR u svom platoonu :/

inace trenutno igram kv4 i super pershing, a trazim nekoga sa foruma tko je zeljan igrati platoon kada sam online te mozda za ovu misiju "t-34" za 12 mj.

btw ako netko zeli platoon, neloš igrac, nek se javi u inbox,

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 0:26 (game789).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice