World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sta morate uradit za ace na obj140{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

FV 183 pucam na tenk ispred mene pogodim  drugi tenk iza njega lol

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 21:17 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: World of Tanks

Ja kupio 45.02b prije 3 dana, sa free xp-om istrazio gusjenice i kupolu, ostalo imao istrazeno. Nakon 30+ bitki 68% WR i cca 2.5k WN8. Trenutno IMO najbolji heavy tenk. U tih 30 bitki samo me jedanput probili u lfp (najsmjesnije je sto cijelo vrijeme pokusavaju).

Neda mi se igrat nista drugo osim njega, tenk je brutalan, očekujem neki nerf do nove godine.

kakav potpis?
16 godina

Ne bu nerfa...vidis da ekipa uglavnom sucksa s njim.

Ja ocekujem da se Maus buffa...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
MarvinS kaže...

Ja kupio 45.02b prije 3 dana, sa free xp-om istrazio gusjenice i kupolu, ostalo imao istrazeno. Nakon 30+ bitki 68% WR i cca 2.5k WN8. Trenutno IMO najbolji heavy tenk. U tih 30 bitki samo me jedanput probili u lfp (najsmjesnije je sto cijelo vrijeme pokusavaju).

Neda mi se igrat nista drugo osim njega, tenk je brutalan, očekujem neki nerf do nove godine.

Nece ga nerfati kad ce ga zamijeniti i onda ce ga ako postane prem tenk nerfati...

17 godina
moderator
World of Tanks

Uf, što znaju naletiti noći kad robijam u velikim tierima da odradim onu misiju (robijanje podrazumjeva igranje duže od sat i pol).

Kad me to zadesi, ja se vratim na provjereni recept (copyright by dedaa), KV-1 i 57mm. Koja je to brutalna kombinacija. KV si može dopustiti da se ukosi i prima pogotke, pogotovo ako je top tier, a tad 57mm samo unloada i reže sve što izviri. Precizan da pogodi ruske weak spotove (vozača) i na dalje (uz permatrack), a kad neki manji izleti, dovoljno je i autoaim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

i meni je dobar protiv tier8 koji ga nemože probit u donju ploču 

ali protiv tier 9 i 10 koji ga probijaju u gornju ploču nije koristan

evo baš u zadnjoj bitci s njim t57 me sa sva 4 metka probio u gornju ploču bez nekog posebnog ciljanja

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

zaigram nakon ~2 mjeseca i napravim M sa t28prot...

http://wotreplays.eu/site/1247653#mountain_pass-rubinhowhr-t28_prototype

kupim si jt88 za kredite i prvi dojmovi neloš..ubija brzina ali ostale stvari prolaze...valjda ću s njim "natuć" kredita za t30 &td..

neznam koliko mapa sam igro ali nisam vidio neku veliku razliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

S tim tenkom tih 3 miliona mozes u nekih 40ak partija natuci bez problema...meni nikad nije cisto ispod 50k kredita sa njim...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Puno se priča o prem tenkovima, pa da i ja postavim par pitanja.... Jel se isplati uzeti neki t5/6 i kolike su zarade na njima? Ili da uzmem t8? Imate li neki za preporučiti a da nije JgTig 88 jer ne volim (čitaj: neznam) igrati sa TD_ovima. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
DrNasty kaže...

Uf, što znaju naletiti noći kad robijam u velikim tierima da odradim onu misiju (robijanje podrazumjeva igranje duže od sat i pol).

Kad me to zadesi, ja se vratim na provjereni recept (copyright by dedaa), KV-1 i 57mm. Koja je to brutalna kombinacija. KV si može dopustiti da se ukosi i prima pogotke, pogotovo ako je top tier, a tad 57mm samo unloada i reže sve što izviri. Precizan da pogodi ruske weak spotove (vozača) i na dalje (uz permatrack), a kad neki manji izleti, dovoljno je i autoaim.

Meni ako se nece poklopiti dobre partije na visokim tierovima, a odradjujem misiju onda se prebacima na T67.

Mali prezabavan tank, strasan rate of fire i nepostojeci oklop. Skoro kao Waffentragger tiear 5 {#}

Jedino kad s njim idem odgrinadati misije osjecam se malo kao cheater jer je tank cisti statpadder

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
World of Tanks

t5-6 se ne isplati uzimat jer nemaju puno veću zaradu od običnih tenkova

meni su super t7 premiumi e25 i su122-44 ali ako nećeš td-e onda preporučam neki t8 s

kojim netrebaš pucat gold granate t34 ili fcm

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 1
13 godina
Zaja kaže...

Taj Fv je postao katastrofa, nišani 8sec, i onda granata ode u zemlju ili iznad tenka....

16 godina
quickr kaže...

Puno se priča o prem tenkovima, pa da i ja postavim par pitanja.... Jel se isplati uzeti neki t5/6 i kolike su zarade na njima? Ili da uzmem t8? Imate li neki za preporučiti a da nije JgTig 88 jer ne volim (čitaj: neznam) igrati sa TD_ovima. {#}

T 5/6 premiumi ti ne nose neku preveliku zaradu, mozda samo mrvicu bolje nego obicni T 5/6.

"Prava lova" je u T8 premium tankovima i tu je JT 8.8 vjerovatno nenadmasan (u farmanju kredita). Dodatna velika prednost JT 88 je to sto koristi identican crew setup kao i high tier obje njemacke TD linije sto ga uz farmanje kredita cini i odlicnim crew trainerom. Ferdinand, JagdTiger, JadgPanzer E-100, WT pz4 i WTE-100 imaju identican crew setup kao i JT 88, pa se njihove posade mogu koristiti i u JT88.

Ako neces njega meni bi onda drugi izbor bio IS-6. Igrao sam taj tank malo na accountu od klinca i mogu reci da mi se cini jqako dobar tank.

Za HT je sasvim lijepo okretan, ima armor koji moze puno toga bouncat, reload je za tu alphu na tom tieru sasvim dobar (9,x sec) i alpha je jako dobra (390 dmg).

Jedina mana mu je nesto slabiji pen i dosta skupe granate sto malo smanjuje zaradu, ali svejedno ce on lijepih kredita nafarmati.

Ne znam kakav je T-34-3, ali s obzirom da ima isti top kao i IS-6 (ali s losijim rate of fire), a medium je mogao bi to isto biti zabavan tank sa dobrom zaradom.

13 godina
World of Tanks

Hi hi, ovo je pobjeda na mapi "Prijevoj". IS6, AT15, St. Emil i moj Cromwell prešli ledenjak (samo je njihov KV-3 branio ledenjak). Ja počeo capat, moja preživjela trojica priskočila, urokali SU100Y a dok im je stigao Tiger I, crta došla do 100%. {#}

Sorry, ne znam cropat.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nece mi pokrenuti igru.

Kada stisnem IGRAJ. krene loading i onda se pri kraju odjedanput sruši.

To mi se vec drugi put desava samo sto sam prvi put sve izbrisao pa isao ponovo instalirati igru a sad mi se neda ponovo skidati igru ako postoji kakvo drugo riješenje.

Koristim windows 7...komp je zadovoljavajuće konfiguracije.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kako mi fali jos nekih 50k XP za otkljucati E-50M (znaci negdje subota/nedjelja ovisno koliko budem imao vremena) imam pitanjce za skillove za drivera.

Trenutno u E-50 imam slijedece:

- repair 100%

- clutch breaking 100%

- off-road driving cca.65%

Kako su i Panther2 i E-50 dosta traljavi u traversu dao sam prednost clutch breaking u odnosu na off-road driving.

No kako vidim E-50M ima odlican traverse, ali dosta visoki terrain resistance razmisljam da "zamjenim mjesta tim skillovima kada prebacim posadu u E-50M kako bi sto vise smanjio terrain resistance (traverse je ionako dobar na E-50M).

Koja bi dakle najbolje od 3 ponudjene opcije bila najbolja za E-50M s obzirom na jako dobar traverse, ali povisok terrain ressistance:

1. (isto kao vec sada je)

Calutch breaking 100%

Repair 100%

Off road driving 65+%

2.

Off road driving 100%

Repair 100%

Clutch breaking 65+%

3.

Clutch breaking 100%

Off road driving 100%

Repair 65+%

Napomena: svi ostali clanovi posade takodjer imaju Repair na 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna od prije kojih tjedan dana s T34 s tim da sam prvo svojeg IS pogodil jer me blokiral malo mi živce dignul i jedna današnja s WZ-132.Taj WZ mi je odličan tenk,s tim da imam gore 85mm top koji puno brže puni od 100mm, ali je naravno penetracija za 17 manja.Kad imam takvu partiju ko ovu onda sam redovito u minusu jer imam samo 14 "običnih"granata i prvo njih ispucam,a ostalo gold baš zbog slabije penetracije i jer sam jako često u tier X bitkama.

T34 T34
T34 T34
T34 T34
WZ-132 WZ-132
WZ-132 WZ-132
WZ-132 WZ-132
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Predobar

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

nemam rijeci uz ovo osim: nisam ja nista prčko {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedna doobra {#}

da ne bi bilo zabune, protivnicka je ekipa bila stvarno cudna u najmanju ruku :P

mogao sam jos imat 2 killa i cca 250dmg vise, al sam malo na kraju zaje... pa sam od srece prerano izasao (nisam jos bio napunio) tako da je rhm prije opalio i ubio me{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 19:39 (mrki98).

6 0 hvala 0
15 godina
mrki98 kaže...

evo jedna doobra {#}

da ne bi bilo zabune, protivnicka je ekipa bila stvarno cudna u najmanju ruku :P

mogao sam jos imat 2 killa i cca 250dmg vise, al sam malo na kraju zaje... pa sam od srece prerano izasao (nisam jos bio napunio) tako da je rhm prije opalio i ubio me{#}

Aj daj replay i nemoj se sramiti svog nicka {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 21:28 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
hoss kaže...
Zaja kaže...

Taj Fv je postao katastrofa, nišani 8sec, i onda granata ode u zemlju ili iznad tenka....

I dalje mi je drag ali puno toga ne stima kod njega.

Vulgar Display Of Power
12 godina
ED63 kaže...

nemam rijeci uz ovo osim: nisam ja nista prčko {#}

vidim još igraš sa nikolom {#}

11 godina
World of Tanks

Koji LOL:

http://ftr.wot-news.com/2014/10/17/9-4-kttsasap-video/

Recruitment system. Dupli accounti i još više katastrofa accounta koji će igrati da im drugi account dobije bonuse. 2 baze u team battle-ima? Smiješno.

Uglavnom puno gluposti dolazi {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet scout,quickybaby tactics on encounter malinovka {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks