World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije koji tjedan (možda mjesec) 2 tier 10ke u platunu, jedan ubio drugog, a taj šta je osto živ dobio autoban {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

HE za reset

pa normalno da koristim HE za reset, ali je tek poceo capati nije bilo hitno da resetiram.. ali nije bila poenta u resetu, nego da ga ne mogu ubiti bez golda u takvoj situaciji jer ga nisam mogao okruziti

-BiH-slackspace
15 godina
Entry Point kaže...

Wargaming savjetuje i daje tutorijale kako igrati sa mediumom, pronalaziti weak pointove, flenkati, sakrivati se, koristiti kamuflažu i ostale đinđe, ali ako vas to ne zanima evo vam premium ammo (koji to u biti nije) pa rokaj miško. Zaboravi sve što smo pričali o armoru, sidescraping-u i angle-anju tenka, s ovime si car na bojnom polju. {#}

Ako misliš da ako loadaš pun spremnik HEAT-a ili composit rigida da je to autowin - {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 15:21 (The Unforgiven).
11 godina
The Unforgiven kaže...

Ako misliš da ako loadaš pun spremnik HEAT-a ili composit rigida da je to autowin - {#}

A gdje sam to napisao? {#}

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra ko Robocraft? Pitam ovdje jer je igra dosta slična WoT-u

0 1 hvala 0
15 godina
The Unforgiven kaže...
Entry Point kaže...

Wargaming savjetuje i daje tutorijale kako igrati sa mediumom, pronalaziti weak pointove, flenkati, sakrivati se, koristiti kamuflažu i ostale đinđe, ali ako vas to ne zanima evo vam premium ammo (koji to u biti nije) pa rokaj miško. Zaboravi sve što smo pričali o armoru, sidescraping-u i angle-anju tenka, s ovime si car na bojnom polju{#}

Uglavnom, ako si siemka, bit ćeš siemka i s goldom i bez, dosta whineanja više...

14 godina

Po meni, smisao WoTa nije da vk3001d moze penetrirati/unistiti KV-4 kad pozeli tako da loada gold. Time meni igra gubi draz. Njihov tim je bio bolji ako je doslo do takve situacije.

Drugi misle da je gold tu za pomoc u rijesavanju situacija gdje nisi u prednosti (jer to ne bi trebao biti, kao u ovom slucaju). Cijenim njihovo misljenje i njihov xvm ce uvijek biti bolji od moga, nerijetko s pravom jer prepoznaju situacije za gold ammo. Osobno ne volim gold ammo mehaniku, smatram da vise steti igri nego koristi.

Za likove koji trose samo gold je ocit konsenzus da su nistkorist.

11 godina
The Unforgiven kaže...

Uglavnom, ako si siemka, bit ćeš siemka i s goldom i bez, dosta whineanja više...

Pokušaj razaznati sarkazam od "whineanja". Ili jednostavno voliš biti svakom loncu poklopac bez obzira što piše?

Samomrzeći hrvat
14 godina
World of Tanks

Anti-suicide/Quit system

Bilo je i vrijeme...

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Gold ammo je zakon u ovoj igri, sad sam stavio 20/20/10 u svog t54 i ovo je ludnica. Najbolje mi je kad sretnem drugog t54 i razvalim ga ko .icku s goldom, auto aim i deri, kako mi psuju hahahaha, cim ti protivnik psuje znaci da radis nesto kako treba {#}{#}{#}. Jedina mana je sto cesto zaboravim prebacit s golda nazad, pa ode silver... Jednu stvar bi doduse trebali ubaciti u igru da malo olaksaju, trebali bi staviti tipku autoaim autoshoot da puca stalno pored sto auto aima, iako to ne bi bilo dobro za tenkove sa slow cupolom jer bi promasio dosta, ali ono valjalo bi da ima opcija za agilnije med i light tenkove.

17 godina
morz kaže...

Po meni, smisao WoTa nije da vk3001d moze penetrirati/unistiti KV-4 kad pozeli tako da loada gold. Time meni igra gubi draz. Njihov tim je bio bolji ako je doslo do takve situacije.

Drugi misle da je gold tu za pomoc u rijesavanju situacija gdje nisi u prednosti (jer to ne bi trebao biti, kao u ovom slucaju). Cijenim njihovo misljenje i njihov xvm ce uvijek biti bolji od moga, nerijetko s pravom jer prepoznaju situacije za gold ammo. Osobno ne volim gold ammo mehaniku, smatram da vise steti igri nego koristi.

yup, prije kad si ostao solo sa kakvom mrcinom kojoj nisi mogao ništa morao si planirati na vrijeme krenuti u protivnički cap pa capati prije a da se on stigne vratiti.

heh danas samo promjeniš tip municije i deri baja do pobjede. pošto oklopnjaci nemogu parirati praktički u  ničemu osim armorom koji je postao kifla a ako je na otovrenom nema teorije da te ulovi.

lol koliko partija prođe da nesretnem miša u igri...koji je prije bio okosnica obrane i nije se shvaćao olako tj. kao hrpa hp-a sa boostanje reze.

prije je mišonja imao par prirodnih neprijatelja i od tebe ako si bio u recimo is4,is7...t110e5 se očekivao da kreneš na njega.

danas me zaboli neka stvar ako mi nije uz put, samo gledam kako ga puni recimo amx13-90 ili kakva druga lagana napast i nastavim svojom putanjom.

i čudimo se što viđamo svakakvih timova t4 u t8 fajtevima i takvih pi....ija, jer ako mi se da npr. mogu bez beda sa t28 izbušiti t34.

ok možda je trebalo pustiti gold u igru ali pažljivije to odraditi.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 15:34 (sokre).
13 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
began kaže...

Nisam igro dugo al volio bih dobit type 62 pa me interesuje jel tesko i koji je postupak?

Do 8. listopada (oktobra) u 7 ujutro trebaš napraviti ovo:

-napravi 20k dmg

-osvoji 13500 base expa (ne računa se x2, premium...)

-kill-aj 25 njihovih (tvoji se ne računaju {#} )

Uvjet -> to moraš sa mediumima tier 6 pa naviše, svaki dan (od 7 do 7 ujutro) i tako 25 dana (25 puta, da, da...).

Deri rođo. {#}

Uff da je to bilo prije pola godine mozda i bi al sad ne jer sam se povuko nismam aktivan hocu rec neaktivan sam  i skill sam izgubio dosta {#}

15 godina
Entry Point kaže...
The Unforgiven kaže...

Pokušaj razaznati sarkazam od "whineanja". Ili jednostavno voliš biti svakom loncu poklopac bez obzira što piše?

za onoga ko se utaplja na kraju bitke jer će izgubiti ne pretpostavljam da ima sposobnost sarkastičnog izražavanja

11 godina
neaktivan
morz kaže...

Po meni je smisao wota da se covjek zabavi, izbit kv4 s catom da te kv4 ne spota je fun, gold je fun. {#}

15 godina
Mquany kaže...
morz kaže...

Po meni je smisao wota da se covjek zabavi, izbit kv4 s catom da te kv4 ne spota je fun, gold je fun. {#}

^my trolling detector is off the charts

15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Anti-suicide/Quit system

Bilo je i vrijeme...

Sad ce entry plakat jer ne dobiva iskustva i credite {#}

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
11 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Mquany kaže...
morz kaže...

^my trolling detector is off the charts

Ma kakav trolling pa igre su tu da se zabavimo, a sta moze biti zabavnije nego kad netko krene na tebe da te siluje i napise vec gg u cahtu, a ti ga bum bum bum bum, sjedi mamu ti tvoju. {#}

11 godina
The Unforgiven kaže...

za onoga ko se utaplja na kraju bitke jer će izgubiti ne pretpostavljam da ima sposobnost sarkastičnog izražavanja

Još si balav. Jednog dana ćeš možda i početi shvaćati. U biti sumnjam u to s obzirom koja generacija je u pitanju.

Samomrzeći hrvat
11 godina
Duble kaže...

Tako je. Upravo se vratio iz konzuma sa 4 kile maramica da se isplačem. Evo, navire već..bu hu hu hu huuuuu

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Duble kaže...

Tako je. Upravo se vratio iz konzuma sa 4 kile maramica da se isplačem. Evo, navire već..bu hu hu hu huuuuu

Evo srce mi se raspada zbog tebe morao potrosit pare na maramice a ne na premium acc

dobar si nasimjao si me pravo

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 19:02 (Duble).
11 godina
Duble kaže...

Evo srce mi se raspada zbog tebe moro potrosit pare na maramice a ne na premium acc

Ne brini za premium, toga uvijek ima. Na lopate.

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta će njemu premium on sam igra za 12, al jbg čovjek upada u loše timove...

5 2 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...
ovajonaj kaže...

gle ja jucer vozim tier6 medium vk3001d. on maximalno napucan ima 140 pen i 150 dmg...

i ja u partiji gdje dolazim sam na kv-4 koji zauzima bazu... cistina ne mogu mu prici mogu samo izvirivati i pokusavati ga pogoditi..

niko ne dolazi pomoci i ja nakon 2 bezuspjesna pokusaja penetracije sa ap moram prebaciti na gold a i tada sam ga jedva uspjevao busiti...

HE za reset

Jok

HE sa low caliber gunom je gori za reset, lijepo ce se odbiti od KV4...

Nedavno mi se desilo da sam s IS-6 gadao E-75 na 50hp u bok i lijepo mi ga ricochet, a to je HE od 465 alpha...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

2. Mastery medalja, prvu nisam usliko. Sviđa mi se, jest da često gori ili dobije ammorack ali ipak solidan tenk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...

Jok

HE sa low caliber gunom je gori za reset, lijepo ce se odbiti od KV4...

Nedavno mi se desilo da sam s IS-6 gadao E-75 na 50hp u bok i lijepo mi ga ricochet, a to je HE od 465 alpha...

U takvom slučaju ja prvo gađam gjusjenice jer to je reset. Dalje se može razmišljati.

Samomrzeći hrvat
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...

Anti-suicide/Quit system

Bilo je i vrijeme...

samo da  ne uhebu igru više nego što je!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
World of Tanks

Meni ovo fora:

http://ftr.wot-news.com/2014/09/04/premium-tanks-get-more-bonuses/

Mogao bi si u JT 8.8 natrenirati jos jednu TD posadu, pa da fino mogu ostaviti WT Pz4 sa njegovom posadom kada istrazim WT E-100, a desetki razviti novu posadu.

A kako buffaju isto tako XP za low tier premiume nece biti lose obisti neki jeftinjak low lv premium za utrenirati posadu za odredjeni tip/naciju.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

Meni ovo fora:

http://ftr.wot-news.com/2014/09/04/premium-tanks-get-more-bonuses/

Mogao bi si u JT 8.8 natrenirati jos jednu TD posadu, pa da fino mogu ostaviti WT Pz4 sa njegovom posadom kada istrazim WT E-100, a desetki razviti novu posadu.

A kako buffaju isto tako XP za low tier premiume nece biti lose obisti neki jeftinjak low lv premium za utrenirati posadu za odredjeni tip/naciju.

Očekujem nagli porast prodaje premium tenkova {#}

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nece pa nece As na Obj. 140..

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice