World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nadam se da ces igrat sa AMX 50 100 jer mi je gust gledat kad izklipas one siemke :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.twitch.tv/orzanel

trenutno najbolji stream EU

0 6 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
jel i inače svira ciganska muzika il samo trenutno?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Popusili smo prijavu radi varanja{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
jel i inače svira ciganska muzika il samo trenutno?

Trenutno, malo si je popil.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

50 100 vozim naravno :) . A vidis ideja za nasu muziku bi bila dobra :P hehe malo cajke u stream ubacit ipak je balkasnki :D 

a orzanel nema zivot samo tenkove streama, kad god upalim twitch on je online xD Lud covjek definitivno :)

0 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

50 100 vozim naravno :) . A vidis ideja za nasu muziku bi bila dobra :P hehe malo cajke u stream ubacit ipak je balkasnki :D 

a orzanel nema zivot samo tenkove streama, kad god upalim twitch on je online xD Lud covjek definitivno :)

Dao otkaz tak da bi mogo stremat svakodnevno, dobio sub button i sad zarađuje preko twitcha. Hebga reko da je dok radio imo 150€ mjesečno. Sad sa donacijama i stremanjem zaradi više.

11 godina
neaktivan

Samo neka on zaradjiva :) 

Nego jel ko od vas gledao moj stream, sta mislite o tome da imamo stream na nasem jeziku? Jos je to pocetak al svaki stream bude preko 20+ novih followera, u utorak je bilo 56 za noc sto je jako puno za balkance :)

Da li mi mozemo prijeci granicu od 100 wiewera u isto vrijeme ? Ja sam rekao da mi je to cilj , a sad cemo vidjet :D

12 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Samo neka on zaradjiva :) 

Nego jel ko od vas gledao moj stream, sta mislite o tome da imamo stream na nasem jeziku? Jos je to pocetak al svaki stream bude preko 20+ novih followera, u utorak je bilo 56 za noc sto je jako puno za balkance :)

Da li mi mozemo prijeci granicu od 100 wiewera u isto vrijeme ? Ja sam rekao da mi je to cilj , a sad cemo vidjet :D

Ja gledam nekad, al teško ti je imat stream na "našem" jeziku. Koliko vidim po twitchu večinom "nepopularni" jezici imaju malo gledatelj. Svi koji pucaju na velik broj gledatelja imaju stream na engleskom.

11 godina
neaktivan

Da znam mozda uveem jednog dana termine kad cu streamat na engleskom i na nasem :p hehe , ma ne treba previse al vjerujem da se 100 balkanaca moze skupit, najvise sam ih 90 imao u isto vrijeme tako da vjeurujem da moze :)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je wn8 otisao gore za nekih 40 bodova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako mislis streamat radi zajebancije i za ekipu onda se drzi naseg jezika. Ako oces lovu e to vec mjenja stvari.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Mislim da je i meni WN8 otišao gore. Tko bi ga znao. Znam samo da mi je WR napokon prešao 50%. {#}

Očekujem da dođe onaj Predator i "očita mi bukvicu".

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jel ima jos tko problema s XVM-om? Pise mi Network error. XVM statistics is unavailable, try again later. Isao sam na XVM stranicu i aktivirao ga ali nista, i dalje ne radi...

EDIT: slozil sam, samo mi je WN8 pao za 90??!!? {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 12:50 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije to ništa, brzo ćeš nadoknaditi...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Za sve one koji se pitaju zasto je nekome porastao, a nekome pao WN8 je iz razloga sto su promijenili ocekivane vrijednosti za tenkova.

Posto su promijenili vrijednosti za neke tenkove, tenkovima kojima su povisili ocekivane vrijednosti, na tim tenkovima vam pada wn8, a onima kojima su smanjili, raste WN8.

Da skratim, onima kojima je wn8 pao znaci da su imali vise borbi u tenkovima kojima su povisili ocekivane vrijednosti (sto bi znacilo da su bili OP i bilo je lako nabijati visok WN8) i suprotno.

Ako nekoga zanima evo prosjecnih vrijednosti za svaki tenk u igri: http://wotlabs.net/eu/wnTable

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Da skratim, onima kojima je wn8 pao znaci da su imali vise borbi u tenkovima kojima su povisili ocekivane vrijednosti (sto bi znacilo da su bili OP i bilo je lako nabijati visok WN8) i suprotno.

Da skratimo još više, statpadderi u OP tenkovima su dobili po gu.zici :D

12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Mislim da je i meni WN8 otišao gore. Tko bi ga znao. Znam samo da mi je WR napokon prešao 50%. {#}

Očekujem da dođe onaj Predator i "očita mi bukvicu".

Ma di ću ja "očitavat bukvicu" nekome tko se toliko dobro kuži u WoT, mehaniku igre i zna u svakom trenutku šta se mota glavom igrača. Mi smo pored tebe neandertalci i ja se ovom prilikom ispričavam što sam ti oduzeo vrijeme kada si mi odgovarao.

11 godina
neaktivan

Ma to je bila sala , samo na nasem, neda mi se lomit sa engleskim kojeg ne pricam bas najbolje svakako :D . A sto se tice Wn8, meni je ostao isti , ne vidim nikakve promjene iako sam je ocekivao :)

11 godina
World of Tanks

Jbt led šta sam se nagubio danas. Mazohist, ne mogu stati, mislim bude sljedeća bolja, ali neee. {#}

Zanimljivo mi je kako 90% čeha ili ima CZ u nicku ili im klan ima CZ. Ali kaj je da je, mogu si ruku dati sa poljacima. Ni rumunji nisu daleko. Mada kod njih ima botova ko dr*eka.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Entry Point kaže...

Jbt led šta sam se nagubio danas. Mazohist, ne mogu stati, mislim bude sljedeća bolja, ali neee. {#}

Pa ti ćeš sj.ebati ovaj WN8 bakšiš što su ti ljudi dali :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

jao ljudi sto sam bio glup zadnjih 7 partija - to je strasno!

ko da me neko posjeo prvi put za wot {#} - za nevjerovat!! 

(naravno izgubili smo 7/8)

necu stavljat ss ;)

odoh gledat neki film...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 21:28 (mrki98).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

8000dmg s t62a, poraz naravno.

Mogao sam dobiti, ali na kraju sam zaebo...

I danasnji session.

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
DrNasty kaže...

Pa ti ćeš sj.ebati ovaj WN8 bakšiš što su ti ljudi dali :D

Pa kad je već bilo besplatno {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

btw ako nekog zanima ovdje ima linkova na review-w armored warfare-a:

http://aw.my.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=1215

Cool trailer:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rd9lvluOqK4

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 22:02 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

vec dugo nije neko

{#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoc mi je tako lose islo i bio sam lose raspolozen da sam se odlucio probat wt sa drugom cijevi, al ne probat bilo kako nego samo pucat HE :) Kako je to u premijernoj partiji imat vise dmg i xp od cijele ekipe pogledajte u videu 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neke od boljih borbi u zadnje vrijeme ;)

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

subota, wot , kava, normabel...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
15 0 hvala 5
17 godina
sokre kaže...

subota, wot , kava, normabel...

subota, kava/piva u centru, gledanje ženski kroz sunčane naočale...neprocjenjivo {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice